counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
Всі новини...

Ловіть удачу, користуйтеся моментом. Гороскоп на тиждень з 1 по 7 квітня


Переглядів: 107


Ловіть удачу, користуйтеся моментом. Гороскоп на тиждень з 1 по 7 квітня

Згідно з прогнозом астрологів, ці сім днів виявляться продуктивними і сприятливими. Справа в тому, що планети і зірки розташуються в дуже стабільному положенні і відзначаться гармонією. Це прекрасний час для руху вперед, для підвищеної активності в кожній із сфер життя. Зрозуміло, можуть бути і не дуже позитивні моменти, але в такому випадку вийти сухими з води допоможе ритуал на удачу.

Овен
У Овнів буде вкрай позитивний час для будь-яких справ. Не потрібно ставити собі якісь обмеження. Можна займатися чим завгодно і скільки завгодно. Цим людям астрологи рекомендують запитати себе про те, що конкретно їм хочеться зробити або побачити. Коли відповіді будуть дані, потрібно спрямувати свій погляд вперед, щоб домогтися бажаного.

Проблеми з мотивацією малоймовірні, але якщо вони і будуть, то нічого страшного не станеться, тому що знайти мету в такі періоди нескладно. Найважливіший день тижня - 2 квітня: активність планет буде трохи вище, ніж в інший час. Цей день можна присвятити найважливішим і найважчим справах. Якщо щось піде не так, то швидко залучити удачу в будь-якій ситуації допоможе один з трьох ефективних способів.

Телець

Тельцям на цьому тижні астрологи радять бути максимально активними. Обережністю необхідно скористатися в сфері фінансів. З 4 по 6 число позитивний енергетичний фон планет трохи спаде, тому грошові витрати можна підстрахувати змовами на покупку. Це знизить ймовірність розчарування і обману з боку продавців.

Тельцям можна брати відпустку на цьому тижні, а можна витрачати весь свій час на справи і роботу. Не потрібно боятися робити те, чого бажають серце і душа. Це час свободи, час боротьби за щастя і час великої удачі для представників цього Знака. Потрібно брати те, що належить їм по праву.

Близнюки
Близнюки можуть впритул наблизитися до виконання мрії, але для них цей період часу виявиться не таким сприятливим, як для інших Знаків. Сильні обряди допоможуть виконати бажання і знайти сили для руху вперед. Ще Близнюкам варто оточити себе приємними людьми, які змогли б допомогти їм доброю порадою або підтримкою у важку хвилину.

Самодостатність - це добре, але зараз час для колективної праці. Тиждень буде дуже спокійною, але не продуктивною. У спілкуванні з людьми варто дотримуватися максимальної дипломатичності і йти на поступки. Один в полі не воїн, а ось спільними зусиллями вийде залишитися на плаву і навіть домогтися деяких успіхів у діловій сфері.

Рак

У Раків буде відмінний шанс перемогти свої вади та слабкості. На цьому тижні планети будуть активними. У понеділок відбудеться короткочасний сплеск, який допоможе розпочати нові справи і завершити старі. Тиждень почнеться з позитивної ноти, по крайней мере в плані енергетики. Астрологи рекомендують у понеділок позбутися сумнівів і страхів, щоб весь тиждень була максимально продуктивною.

В любовній сфері і в спілкуванні з людьми варто проявити максимум стриманості, але не переставати гнути свою лінію. Наполегливість в любовних справах - головний секрет успіху в період з 1 по 7 квітня. Зірки зараз тільки і чекають того, що Раки почнуть рухатися в бік набуття щастя. З іншого боку, тільки самим Ракам зараз вирішувати, на чому сфокусувати увагу - на любові або на роботі.

Лев
Левам вдасться перемогти негативні вірусні програми, які стоять на шляху їхнього успіху. На цьому тижні можливо все - потрібно лише почати свій рух в сторону здійснення мрії або задуманих планів. Це дуже емоційний час, яскраве і неймовірно важливе. Астрологи радять зайнятися зовнішністю, оновленням гардероба, здоров'ям і підвищенням настрою.

Цей тиждень підійде для роботи, для бізнесу, для покупок і для отримання нових знань. Астрологи рекомендують Левам нести позитив в житті людей, бути добрими і чуйними. Свої інтереси, звичайно, важливі, але і про друзів з близькими забувати не варто. Для багатьох Леви стануть якоюсь подобою щасливого талісмана. Присутність цих людей поруч з оточуючими буде чарівним чином допомагати їм налаштовуватися на позитивну хвилю.

Діва
Зараз цим людям краще відпочити від усього, що їх дратує. Період буде непростим, але Всесвіт не залишить Дев з діркою від бублика. Дівам варто навчитися розпізнавати знаки долі. Знадобиться уважність, а також довіру своєму передчуття. У складних ситуаціях воно врятує Дев від фіаско.

Дівам варто потурбуватися про гроші, успіх і фінансової удачі в цілому. Для того, щоб в цій сфері все виходило, потрібно сфокусуватися на ній максимально сильно. Також астрологи радять займатися домашніми справами, якщо щось піде не за планом і не захочеться залишатися втягнутими в роботі. Можливо, що Діви дізнаються якусь важливу таємницю.

Терези
Для Терезів цей тиждень стане позитивною. Їм потрібно позбутися від ліні і апатії, щоб ніщо не заважало якнайшвидшому досягненню важливих цілей. Це буде ідеальний час для здійснення важливих покупок, для нових знайомств і укладення угод. Також позитивно можуть завершитися судові розгляди і юридичні проблеми.

У спілкуванні з людьми знадобиться трохи терпіння і спокою. У цей період Всесвіт постарається налагодити зв'язок між Терезами та оточуючими людьми. Доля подарує цим людям нові можливості в пошуках другої половинки і нових друзів. Потреба людей в Терезах і потреба Терезів в людях підвищиться. Це ідеальний час для роботи, спільних справ і завоювання довіри.

Скорпіон
Скорпіонам пощастить в отриманні нових знань і в досягненні успіху в фінансовій сфері. Навчання буде дуже ефективним через загостреної пам'яті і уважності людей цього Знака. Корисною буде зміна обстановки. Можна вирушати в поїздки ділового та особистого характеру. Можна також планувати відпустку на цей тиждень.

Єдине, чого варто остерігатися, так це недоброзичливців і людей, які приносять в життя Скорпіонів тільки негатив. У таких ситуаціях варто пробувати відновити енергетику після неприємного спілкування. Справа в тому, що будь-які справи будуть вимагати великих витрат сил, адже це дуже динамічний час, в яке відбувається маса непередбачених подій.

Стрілець
Стрільцям варто частіше думати не про себе, а про оточуючих людей. Також астрологи радять уникати спілкування з егоїстичними Знаками Зодіаку. На цьому тижні можливі часті зміни настрою, через які може пропасти бажання працювати або робити щось важливе. Щоб це не відбувалося, потрібно приймати будь-які зміни правильно, без нервів.

Корисними для Стрільців будуть нові знайомства. Якщо люди цього знака не будуть зриватися на оточуючих, то все буде добре. Потрібно мати бажання допомагати людям, а не критикувати їх з приводу і без. Варто активізуватися також в сфері роботи та бізнесу. Прийшла пора вирішувати найважливіші питання і завдання.

Козеріг
Козерогам на цьому тижні зірки і планети допоможуть позбутися від негативних установок. Прийшла пора покінчити зі своїми страхами, поганими звичками, комплексами. Зробити це буде нескладно. Важливо займатися різними завданнями, щоб не втомлюватися від рутини. Домашні справи допоможуть в зміні обстановки.

Варто перевірити свої фінансові накопичення і заплатити за рахунками, віддати борги, купити все найнеобхідніше. Астрологи радять Козерогам також не забувати про свою сім'ю, про родичів, другу половинку і батьків. Якщо представників цього Знака попросять про допомогу, краще не відмовляти.

Водолій
У Водоліїв можуть виникнути проблеми на роботі, але вирішити їх допоможуть спеціальні замовляння, а також допомога оточуючих. Цей тиждень дуже важлива для представників даного Знака Зодіаку, оскільки зірки і планети опиняться в сприятливому положенні. Ближче до вихідних можна займатися розвагами та відпочинком, але на початку цього періоду особисті задоволення потрібно змінити обов'язками.

Може з'явитися легке прагнення до азарту і ризиків. Можна спробувати ризикнути, але краще робити це тільки в тому, випадку, якщо є план на випадок провалу. Водолії виявляться вельми мотивованими, повними сил і бажання стати кращими. Їм варто кинути всі сили на досягнення цілей.

Риби
Рибам вдасться знайти натхнення, яке підкаже їм найкоротший шлях до успіху в будь-якій зі сфер життя. Відносно оточуючих людей астрологи радять Рибам проявляти чесність і порядність. Спокій допоможе зберегти гарний настрій і здоров'я, а це дуже важливо, оскільки тиждень може видатися вкрай динамічною і енерговитратній.

Благо, що зірки і планети зараз на боці Риб, тому що вони творчі і знаходяться в дуже хорошому стані. Працьовитість допоможе подолати будь-які перепони, перемогти будь-які проблеми. Відмінним помічником буде також творче мислення. Потрібно завжди залишатися вірними оптимізму, тому що прогнати негативні емоції буває вкрай непросто, а позитив лікує будь-які емоційні і душевні рани.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів
/-1,2200119495392-/ /-pc-/
Top