counter
Стрічка новин
Вибрати все
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

М'яка посадка або важкі випробування. Що несе кінець зими всім знакам Зодіаку


Переглядів: 85


М'яка посадка або важкі випробування. Що несе кінець зими всім знакам Зодіаку

Прихід весни - подія, яку з нетерпінням чекають усі. Це час оновлення  енергетики. Поради астрологів для різних Знаків Зодіаку допоможуть правильно завершити зиму і підготуватися до весни.

Представникам кожного Знака Зодіаку в лютому 2019 року знадобляться п'ять корисних технік, які допоможуть звільнитися від зайвої тривожності і нейтралізувати негатив, адже, на думку астрологів, нас чекає досить двоїстий місяць, пов'язаний з рядом проблем у різних сферах життя. Важливий момент: весна - чудовий час, який, на жаль, не завжди сприятливий, тому варто врахувати всі чинники, щоб не опинитися в глухому куті і не пропустити своє щастя.

Стихія Води: Рак, Скорпіон, Риби
Стихія Води - це втілення безтурботності і гармонії. Представники цієї стихії в лютому 2019 року можуть зіткнутися з апатією, лінню, небажанням йти вперед і досягати цілей. Все це може перешкодити зустріти весну правильно. Астрологи радять провести останній зимовий місяць в злагоді з собою, прислухатися до своїх бажань, бути уважними до самопочуття. У поточних справах шосте чуття підкаже ефективну тактику, яка виявиться найкращою для досягнення задуманого.

Рак. Представникам цього Знака найважче переживати зміну пір року, саме тому в лютому багато Раки можуть зіткнуться з раптовою втомою. Також не виключені проблеми з мотивацією. Фахівці сайту dailyhoro.ru рекомендують оточити себе близькими людьми, більше часу відводити улюбленим заняттям і менше нервувати. Приємні справи і підтримка улюблених допоможуть впоратися з сезонною апатією.

Скорпіон. Скорпіони практично не постраждають від зміни пори року і перебудови енергетики. Це найміцніший і найсильніший духом Знак Зодіаку. Однак навіть їх може захлеснути ностальгія по теплих днях, через що Скорпіони пустять всі свої справи на самоплив. Щоб спогади не завадили активності, астрологи радять знайти нове захоплення, почати новий проект, зайнятися самоосвітою. Чим більше Скорпіони будуть працювати, тим вдаліше пройде лютий.

Риби. Рабам астрологи рекомендують завершувати зиму в справах. Бажано встигнути закрити поточні проекти, роздати борги, завершити відкладені справи і вирішити серйозні питання. А ось братися за щось нове не рекомендується: великий ризик витратити свої сили на дрібниці. Кінець зими - не найкращий час для відпочинку, оскільки майбутні перемоги весни залежать від вжитих в лютому дій. Також варто врахувати, що прихід весни може спровокувати загострення заздрості, внутрішніх страхів і комплексів. Ефективні практики допоможуть позбутися від цих почуттів.

Стихія Землі: Телець, Діва, Козеріг
Стихія Землі наділяє своїх підопічних стійкістю, колосальної енергетикою, раціоналізмом і логікою. Саме тому прихід весни майже ніяк не відіб'ється на представниках цього Знака. Однак працездатність все ж буде трохи знижена через загальну перебудови енергетики, але і з цим їм вдасться впоратися. Незвичайна обстановка підштовхне Тельців, Дів і Козерогів до ризику заради того, чого їм хочеться досягти в майбутньому. Наприклад, заради збільшення достатку, особистого щастя або кар'єрного успіху. Астрологи радять їм не боятися змін, адже Фортуна не залишить їх біді, забезпечивши навіть в самій критичній ситуації м'яку посадку.

Телець. Кінець зими навряд чи виб'є Тельців з колії. Але щоб місяць пройшов вдало, Тельцям потрібно якомога більше працювати над собою. Не варто брати в лютому відпустку і відмовляти від реалізації нових планів: Всесвіт забезпечить перемоги саме в роботі і в підкоренні нових вершин. Найкращий спосіб підготуватися до весни і завершити зиму правильно - забезпечити собі фундамент для нових перемог.

Діва. Люди, народжені під егідою Діви, дуже цілеспрямовані, проте в останній місяць зими у них часто знижується продуктивність і швидко витрачаються життєві сили. З цієї причини Дівам потрібно знайти джерело енергії і позитивних емоцій. В іншому випадку хвилеподібний настрій і нав'язливі думки можуть позбавити впевненості в собі.

Козеріг. У Козерогів в лютому 2019 року справи будуть куди краще, ніж у інших Знаків. Правильно завершити зиму їм допоможе помірний егоїзм і віра в краще. Поки у інших Знаків очікується спад активності, у Козерогів вона зросте. Лютого для них - найкращий час, яке рекомендується присвятити поточним справам, самореалізації та заробітку. Успіхи на робочому терені - відмінний спосіб повернути собі гарний настрій і наростити мотивацію.

Стихія Повітря: Близнюки, Терези, Водолій
Представники повітряної стихії завжди раді будь-яким змінам, особливо якщо це зміна пори року. Ці люди філософськи ставляться до всього, включаючи і перехід від зими до весни. Вони розглядають це як можливість змінити своє життя на краще, прокинутися від зимової сплячки. Зрозуміло, не все так райдужно, оскільки кінець зими часто пов'язаний з ослабленням імунної системи і проблемами зі здоров'ям. Справитися з цим допоможуть поради народної медицини.

Близнюки. Представники цього Знака зазвичай стають вкрай активними в останній зимовий місяць. Найчастіше така активність і чутливість перетворюється в поспішність, легковажність, якийсь азарт. Тому, щоб не наламати дров в лютому, Близнюкам бажано скласти список справ і дотримуватися плану. Період вдалий для творчого прориву, самореалізації, любові. Близнюкам творчих професій буде простіше працювати і приймати важливі рішення.

Терези. Закінчення зими не принесе Терезам ніяких серйозних проблем. Навпаки, лютий обіцяє приплив життєвої енергії, що допоможе завершити всі відкладені до кращих часів справи. Разом з тим не варто чекати від місяця якийсь динаміки: доречні будуть рядові і рутинні справи. Не рекомендується також домовлятися про щось наперед, оскільки в кінці місяця багато що може змінитися, причому в кращу для Терезів сторону. Астрологи повідомляють, що кінець зими принесе з собою закінчення проблем і початок нового життя.

Водолій. Уже в лютому думки Водоліїв займе підготовка до весни, нові ідеї та задуми. Астрологи повідомляють, що досягти успіху як у кар'єрі, так і в коханні допоможе сила слова і думки. Єдина неприємність, з якою зіткнуться люди цього Знака, - спад рішучості і продуктивності. Найкращими ліками від зимової хандри стане активний відпочинок, розваги та спілкування з однодумцями.

Стихія Вогню: Овен, Лев, Стрілець
Стихія Вогню відмінно поєднується з приходом весни, саме тому в лютому Овни, Леви і Стрільці підбадьоряться, стануть в рази цілеспрямованими і активнішими. Астрологи повідомляють, що ці люди відчують потужний приплив сил і майже весь місяць будуть перебувати у відмінному настрої.

Овен. Овнів чекає досить продуктивний період. Астрологи радять не втрачати ні хвилини і проявляти ініціативу в будь-який відповідний момент. Це стосується не тільки роботи і любовних справ, а й будь-яких справ, в яких потрібно динаміка: бізнес, спорт, подорожі, навчання. З'явилися ідеї краще відразу ж втілювати в життя, не зволікаючи, так як час біжить стрімко, і навесні доля вже не буде балувати такими подарунками.

Лев. Левам кінець зими принесе багато удачі. У цей період головними темами стануть любов, робота і гроші, а значить, все ділові і любовні невдачі зими вдасться компенсувати новими перемогами. Щоб простіше переживати раптові проблеми, Левам бажано запастися терпінням і постаратися поставитися до них з часткою іронії. Не варто розцінювати будь-які труднощі як крах, поразка чи невдачу: в кінцевому підсумку у Левів вийде взяти верх над обставинами.

Стрілець. Наближення весни надихне Стрільців на нові перемоги. Разом з тим першу половину лютого краще провести за рутиною роботою. Це найбільш вдалий час для відновлення особистої енергетики, а якщо необхідно, то і для поправки здоров'я. Відпочинок і профілактика хвороб відмінно позначаться на самопочутті, з'являться нові сили і впевненість у собі, і в кінці місяця Стрільці будуть чарівні і повністю готові до весни.

Головний ворог багатьох людей - негативне мислення. Саме негативний настрій провокує появу нових комплексів, страхів і побоювань. Щоб весна принесла з собою тільки позитивні зміни, необхідно позбутися від негативу вже зараз.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
Буддистські ченці відрізняються неймовірним спокоєм, добротою та внутрішньою гармонією Вони часто діляться сво....
П'ять ефективних технік очищення від негативу
П'ять ефективних технік очищення від негативу
Кожен з нас може вийти з себе, розладнатися, почати переживати і так далі Все це — негативні емоції, яких необ....
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
більше матеріалів
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
Буддистські ченці відрізняються неймовірним спокоєм, добротою та внутрішньою гармонією Вони часто діляться сво....
П'ять ефективних технік очищення від негативу
П'ять ефективних технік очищення від негативу
Кожен з нас може вийти з себе, розладнатися, почати переживати і так далі Все це — негативні емоції, яких необ....
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
більше матеріалів
/-1,304181098938-/ /-pc-/
Top