counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

7 фраз і думок, які незмінно ведуть до бідності


Переглядів: 461


7 фраз і думок, які незмінно ведуть до бідності

Жалість до себе. Психологія бідності бере початок з фрази «якщо не був багатим - то й нема чого починати» і з думок про власну некомпетентність, що трансформуються в співчуття до себе. Комплекси й страхи породжують внутрішню невпевненість, заздрість і занижену самооцінку.

Коли людина впевнена в тому, що бути бідною їй було написано на роду, то як ви думаєте - чим відповість Всесвіт? Якщо ви хочете приректи себе на вічну бідність, то продовжуйте нарікати на долю і говорити про те, що для хорошого достатку вам не вистачає досвіду і ділової жилки.

Жадібність. Бідна людина - жадібна людина. Бажання якомога більше заощадити, яке доходить до абсурду і впирається в пошук товару на кілька копійок дешевше, - зовсім не симптом розсудливості і економічності, а звичка жебрака. Позбавтеся фрази «копійка рубль береже». Щедрість - запорука багатства.

Ненависна робота. Люди притягують до себе фінансові невдачі за рахунок ненависної роботи і невідповідного місця в житті. Кожному з нас необхідно бути потрібним і значущим ув суспільстві. Однак робота для більшості людей - лише джерело доходу. Успішні люди на перше місце ставлять внутрішню задоволеність від робочого процесу і вже потім матеріальну винагороду. Відречіться від фрази «важка робота, так оплата хороша».

Гроші правлять світом - так думають бідні люди, вважаючи, що за гроші можна купити щастя, успіх і благополуччя. На практиці ж статусні речі тільки віддаляють людини від справжнього призначення. Успішні люди вимірюють багатство в інших, більш високих еквівалентах.

Марнотратство. Бідна людина мислить примітивно, вважаючи, що кредити та боргові зобов'язання допоможуть їй доторкнутися до матеріальної незалежності. Насправді це згубна практика. Показник успішності - це відсутність погоні за швидкими і легкими грошима. Забудьте про фразу «все і відразу», краще пам'ятаєте про те, що не можна стати багатим в один момент.

Великі амбіції. Немає нічого легшого, ніж думати про себе як про знатну персону, яка заслуговує на більше. Але успішну людину прикрашають скромність і реальні цілі. Не можна будувати собі повітряні замки та очікувати підвищення по кар'єрних сходах буквально за тиждень. Жага моментальної вигоди - ознака бідності. Тільки невдахи вірять у швидкий фінансовий успіх, без поразок.

Негатив. Бідняків об'єднує одне - загальна точка зору і звичка нарікати на долю. Люди, переповнені негативом, у всьому звинувачують уряд, корупцію, дискримінацію прав і систему. Важко досягти успіху тільки тим, хто звик бачити і помічати лише негативні сторони життя. Людина - коваль свого щастя, а значить, зможе знайти вихід з будь-якої ситуації, головне - захотіти.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
більше матеріалів
/-0,43367290496826-/ /-pc-/
Top