counter
Архів Повернутись назад 30 Жовтня 2017
30 Жовтня
Культура Український фільм «Повітряні захисники» переміг на кінофестивалі в Польщі Український документальний фільм «Повітряні захисники» посів перше місце на VIII Варшавському фестивалі авіаційних фільмів FlyFilmFestival. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив гендиректор компанії NEXTFILM Дмитро Штаде. За його словами, в конкурсній програмі фестивалю були представлені дві частини фільму. Фестиваль проходив з 26 по 28 жовтня. У фільмі розповідається історія екіпажу транспортного військового літака AН-26, який був збитий 14 липня 2014 року над окупованим російськими терористами Луганськом. «Повітряних захисників» вже показували у Варшаві в квітні 2017 року, демонстрація пройшла і в декількох країнах ЄС, зокрема Франції, Німеччини та Австрії. Режисерами фільму є Дмитро Пономарьов і Руслан Панасюк. Вони також висувався в цьому році на здобуття премії Івана Франка в галузі інформаційної діяльності.
Політика США починають масштабні навчання з ядерного стримування У понеділок, 30 жовтня, стартують щорічні командно-польові навчання Global Thunder ( «Глобальний грім»). Про це повідомили в прес-службі Стратегічного командування ЗС США (USSTRATCOM). Бойове командування Пентагону об'єднує стратегічні ядерні сили США, сили ПРО та Космічне командування. Відзначається, що навчання сприятимуть баченню єдиної команди. За словами генерала ВПС США Джона Хітті, США потрібно проводити маневри, щоб у «будь-який час доставляти різні відповіді проти дій будь-якого супротивника в будь-якій точці світу». Планується також відпрацювати механізми стратегічного стримування, операції в космосі і кіберпросторі, готовність протистояти загрозам радіоелектронної боротьби, а також роботу сил протиракетної оборони, глобальної ударної системи озброєння і розвідки. Нагадаємо, раніше в дослідницькій службі Конгресу США заявили, що в разі збройного конфлікту на Корейському півострові в перші два дні війни загинуть сотні тисяч людей.
Суспільство оформление ленты  Зірка «Карткового будиночка» раптово здійснив камінг-аут Знаменитий американський актор Кевін Спейсі розповів, що був у відносинах як з жінками, так і з чоловіками. Однак останнім часом він «живе як гей». Про це актор повідомив у своєму мікроблозі Twitter. Спейсі двічі отримував «Оскар». Про свою сексуальну орієнтацію він вирішив повідомив після того, як актор з фільму Стартрек Ентоні Репп звинуватив його в сексуальних домаганнях, що відбулися в 1986 році. Спейсі вибачився перед Реппом за «вкрай недоречну п'яну поведінку». Актор написав, що його близькі знають, що у нього були стосунки і з чоловіками, і з жінками. «Я любив чоловіків і зустрічався з чоловіками протягом всього свого життя, і тепер я вибираю жити як гей», - зазначив Спейсі. При цьому в коментарях під цим визнанням вибухнула справжня буря. Користувачі сперечаються - чи потрібно забути про його сексуальний злочин 30-річної давнини. Нагадаємо, американська кінокомпанія Disney вперше в історії у підлітковий серіал Andi Mack ввела персонажа нетрадиційної сексуальної орієнтації. У другому сезоні серіалу 13-річна дівчинка Анді і її кращий друг Сайрус закохаються в одного і того ж однокласника.
Суспільство оформление ленты  МОЗ опублікував список ліків, які не можна давати дітям від застуди У Міністерстві охорони здоров'я не рекомендують давати дітям цілий перелік препаратів для лікування грипу та застуди. Список на своїй сторінці в Facebook опублікувала в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. За словами глави відомства, висока вартість ліків не гарантує, що вони будуть ефективними. Зокрема, популярні ліки часом не мають доведеної ефективності для лікування грипу та ГРВІ. Супрун додала, що Центр громадського здоров'я МОЗ склав перелік ліків, які не потрібно вживати в разі грипу чи ГРВІ у дітей: антибіотики, інтерферони, противірусні препарати (крім озельтамівіру і занамівіру), імуномодулятори, сиропи від кашлю (можуть зашкодити дітям до 4-х років), комбіновані ліки від застуди, вітаміни (ефективність не доведена), рослинні препарати (ефективність не доведена). Раніше в Міністерстві охорони здоров'я анонсували надходження вакцин від грипу найближчим часом.
Суспільство оформление ленты  Стриптизерка окупованого Луганська виступила проти фільму «Матильда» В окупованому російськими терористами Луганську колишня стриптизерка Анастасія Пятерикова провела акцію протесту проти демонстрації скандального фільму «Матильда». Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст і блогер Денис Казанський. «Луганськ не підвів. Стриптизерка Настя Пятерикова зі своєю гвардією протестує проти аморального фільму «Матильда», - написав журналіст. Інші користувачі соцмережі уточнили, що до війни на Донбасі Пятерикова працювала стриптизеркою в одному з нічних клубів, а в 2014 році стала одним з лідерів луганського «антимайдану». Зараз Пятерикова активно критикує «владу» терористів так званої «ЛНР» і навіть ватажка бойовиків Ігоря Плотницького. Нагадаємо, кампанію проти фільму в РФ проводить так званий депутат невизнаної Держдуми Наталія Поклонська. Її діями перейнялися в Кремлі і навіть запропонували «депутату» припинити виступати проти фільму. Як відомо, в «Матильді» розповідається про відносини балерини Матильди Кшесінської і цесаревича Миколи Олександровича (згодом - імператора Миколи ІІ).
Кримінал оформление ленты  Біля кордону з РФ на Луганщині намагалися підірвати магазин і приватний будинок У селі Мусіївка Міловського району Луганської області невідомі намагалися підірвати магазин і приватний будинок. Про це повідомили в прес-службі Нацполіціі області. Відзначається, що інцидент стався 28 жовтня, село розташоване за 3 км від кордону з РФ. Невідомий кинув гранату РГД-5 в приміщення продуктового магазину, а пізніше кинули 2 гранати РГД-5 у приватний будинок. В результаті вибуху гранат у приміщенні будинку осколкові поранення отримала 60-річна господиня будинку, жінку госпіталізували. У поліції повідомили, що близько 20:00 невідомий відчинив вхідні двері в магазин, розташований на вул. Центральній, і кинув гранату РГД-5. Однак граната не здетонувала під. Через дві години невідомий кинув гранати у двір і в вікно житлового будинку. Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів. На місці події працюють слідчо-оперативні групи, співробітники «КОРД» і спецназівці.
Події оформление ленты  Неповнолітня російська модель померла просто на подіумі в Китаї У Китаї просто на показі мод від виснаження померла малолітня російська модель. 14-річна Влада Дзюба впала в кому перед виходом на подіум і померла через два дні, передає Дейлі Мейл. Маленька дівчинка працювала моделлю в Шанхаї, жила сама. Повідомляється, що дівчинка загинула від перевтоми і жахливих умов праці та життя. У свій останній день вона працювала 13 годин поспіль. Це було Азійське модне шоу в Шанхаї. У лікарні лікарі діагностували у Влади повне виснаження організму і хронічний менінгіт. Водночас за контрактом дівчинка мала працювати тільки по три години на добу і мати медичну страховку. Оскільки вона її не мала, то боялася йти до медиків. Проводиться розслідування. Дзюбу найняло для роботи в Китаї модельне агентство з міста Перм, Росія. З'ясувалося, що мати дівчинки Оксана працює редактором журналу гламуру в Росії і що вона заохочувала свою дочку до модельної кар'єри. Мати розповідала, що спочатку дівчинка була дуже задоволена роботою. Але в останній раз телефонувала і плакала в трубку, повторюючи: "Мамо, я так втомилася, я так хочу спати". Преса з'ясувала, що дівчинці платили всього лише 8,5 доларів в день. Мати, відчувши біду, почала оформляти візу в Китай. Однак, не встигла зробити цього. Як повідомляється, у родичів дівчинки немає грошей на транспортування тіла з Китаю. Швидше за все її кремують в Китаї і передадуть прах рідні через місяць.
Події Маленький хлопчик потрапив до реанімації через негоду в Івано-Франківській області В Івано-Франківській області через негоду важкі травми отримала 8-річна дитина. Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА. За даними чиновників, на дитину впало дерево на території приватного будинку в місті Косові. В результаті у дитини множинні переломи кісток таза, середньої третини лівої стегнової кістки зі зміщенням, травматичний шок. Наразі стан потерпілого - середньої тяжкості. Всього в області через негоду були пошкоджені 3 автомобілі, кілька населених пунктів виявилися знеструмленими. Нагадаємо, на 30 жовтня в Україні оголошено грозове попередження. Цими вихідними в країні без світла залишилися близько 400 населених пунктів. У Закарпатській області через дощі виріс рівень води в річках, а на гірських дорогах випав сніг.
Суспільство оформление ленты  Екс-соратнику Ляшка загрожує три роки в'язниці за «сміттєву люстрацію» чиновника Тернопільський міжрайонний суд засудив до трьох років обмеження волі колишнього члена Радикальної партії Богдана Реву, який у 2014 році брав участь у «сміттєвій люстрації» в.о. начальника управління державно архітектурно-будівельної інспекції в Тернопільській області. Про це йдеться у вироку суду. На цей вирок спрямована апеляція, тому він ще не набрав чинності. За даними суду, 22 грудня 2014 року об 11-й годині ранку Рева разом з групою людей прийшов у кабінет до Михайла Горішнього. Вони висловили своє невдоволення призначенням чиновника на посаду, звинуватили його в корупції, після чого силою виштовхали на вулицю і помістили в сміттєвий бак з червоним написом «Люстратор». Вже у дворі на голову Горішнього вилили зеленку, а по закритому баку били ногами, руками і волокли його по двору. Після цього чиновник потрапив до лікарні, де у нього діагностували гіпертонічний криз і стенокардію, а також знайшли дві гематоми і два садна. Богдан Рева провину визнав частково. Зокрема, він чиновника у сміттєвий бак не заштовхував, а тільки говорив засунути голову всередину. Суд визнав Богдана Реву винним у хуліганстві (ч.2 ст.296 ККУ) та незаконному позбавленні волі із заподіянням потерпілому фізичних страждань (ч.2 ст.146 ККУ). Суд засудив його до 3 років обмеження волі. Крім того, чиновнику Рева заплатить 100 тис. грн моральної шкоди. У 2014 році Рева був членом Радикальної партії Олега Ляшка. Однак у 2015 році під час виборчої компанії Реву виключили з партії.
Політика оформление ленты  Нардеп перерахував ознаки того, що Росія не збирається залишати Донбас Кремль не має наміру проводити деескалацію напруженості на Донбасі. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив нардеп, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук. «Всі танки росіян навколо миротворчої місії ООН - це спроба Москви зобразити участь у «мирному діалозі», але у реальності залишити за собою повний контроль над цими територіями, а саму можливу миротворчу місію ООН від самого початку перетворити на фарс», - заявив політик. За словами Тимчука, те, що відбувається в лавах «армійських корпусів» терористів на Донбасі, не можна назвати підготовкою до масштабного наступу. «Але факт у тому, що ці процеси ніяк не в'яжуться з міркуваннями у ЗМІ про те, що «Путін іде з Донбасу», - підкреслив парламентарій. Він уточнив, що дійсно скорочується фінансування «ЛНР» і «ДНР», проте РФ продовжує посилювати тут свою військову присутність. «Це означає, що нам, на жаль, не можна розраховувати на швидке закінчення конфлікту. Сьогодні це в плани Кремля явно не входить», - додав Тимчук.
Політика Грузія обіцяє, що Саакашвілі екстрадують за всіма правилами Голова МЗС Грузії Михайло Джанелідзе заявив, що можлива екстрадиція колишнього президента цієї країни з України в Грузію повинна розглядатися виключно в правовому контексті. "Відповідь уряду Грузії однозначна - питання має розглядатися виключно в правовому контексті і всі кроки будуть зроблені відповідно", - заявив він сьогодні пресі , передає Інтерфакс-Україна. Нагадаємо, раніше Саакашвілі написав на своїй сторінці в соцмережі, що вже почався збір документів для його затримання і екстрадиції. Водночас у Мін'юсті Грузії нагадали, що вимога щодо екстрадиції Саакашвілі дворічної давності актуальна і зараз. На батьківщині Саакашвілі підозрюється в перевищенні службових повноважень. Також йому інкримінують розтрату державних коштів в особливо великих розмірах.
Культура Зірки засудили Спейсі за домагання до 14-річного хлопця Визнання відомого голлівудського актора Кевіна Спейсі в нетрадиційній сексуальній орієнтації викликало бурхливу реакцію зірок у Мережі. Про це передає ТСН. Переважно зірки обурені, що Кевін зробив камінг-аут після того, як зірка серіалу Star Trek Ентоні Реп повідомив про домагання Спейсі до нього, коли йому було всього 14 років. Знаменитості вважають, що актор «Карткового будиночка» вибрав не зовсім вдалий час для визнання в гомосексуалізмі. Здебільшого артисти звертають увагу, що Кевін Спейсі домагався неповнолітнього підлітка. Роуз Макгавен: «Дорогі журналісти, зосередьтеся на справі Репа. Допоможіть зрівняти нам рахунок. До побачення, Кевін Спейсі, до побачення. Твоя черга плакати, тому ми говоримо тобі до побачення». Дебра Мессінг: «Ти хоробрий, Ентоні Реп. Моє серце розривається за 14-річного хлопця». Біллі Айкнер: «Заява Спейсі. Кевін тільки що придумав те, чого не було раніше: поганий час для камінг-ауту». Ден Севадж: «Ні заяві Спейсі. Ні. Ніякий алкоголь не виправдає або пояснить домагання до 14-річного підлітка». Рейчел Вілліс: «Ситуація зі Спейсі нагадує, що багатьох людей більше шокує якась особливість, ніж сексуальні домагання». Еймі Каррера: «Спейсі, домагання неповнолітнього не мають нічого спільного з гомосексуалізмом».
Суспільство Переважна частина росіян не хоче, щоб Росія підтримувала «ЛНР» і «ДНР» Всього 41% росіян вважає, що їхня країна повинна підтримувати самопроголошені республіки "ДНР" і "ЛНР", ще 6% опитаних вважають, що Росія повинна підтримувати Україну в конфлікті, а 37% висловили думку, що Москва нікого не повинна підтримувати. Такі дані соціологічного опитування, проведеного «Левада-центром» 15-19 вересня, які оприлюднені на сайті аналітичного центру. Соціологи констатують, що тема юридичного статусу самопроголошених республік "ДНР" і "ЛНР" замовчується в російських ЗМІ. Також, за даними опитування, 42% респондентів побоюються, що збройні зіткнення на сході України можуть перерости у війну між Росією і Україною, Росією і західними країнами або в світову війну. У липні 2016 року цього побоювалися 29%, а у вересні 2017-го - вже 40% опитуваних. Експерти відзначають, що інтерес росіян до української теми падає з червня 2015 року. Станом на вересень частка респондентів, які стежать за останніми подіями в Україні, становить 31%. Опитування проводилося 15-19 вересня 2017 року серед 1600 осіб віком від 18 років у 137 населених пунктах 48 регіонів Російської федерації. Статистична похибка не перевищує 3,4%.
Коронавірус оформление ленты  Секрети ЦРУ: Гітлер втік до Латинської Америки і жив там до старості Загальновідома версія смерті лідера нацистської Німеччини Адольфа Гітлера може виявитися помилковою. Нові факти про життя і смерть лідера нацистів стали відомі завдяки розсекреченим архівам Центрального розвідувального управління США. Зокрема серед документів виявився рапорт інформатора американської розвідки у Венесуелі Девіда Н. Брікснора від 10 жовтня 1955 року, в якому він повідомляє про те, що Гітлер після Другої світової війни втік до Латинської Америки. А саме в Колумбію. Саме в цій країні він нібито зустрічався з колишнім бійцем СС Філіпом Сітроеном, повідомляє Sputniknews. «Філіп Сітроен сказав йому (агенту ЦРУ. - АСН) конфіденційно, що Адольф Гітлер все ще живий», - сказано в архівах Центрального розвідуправління. Крім того, в архівах ЦРУ також є фотографія, на якій зображені дві людини. Одна з них - власне Філіп Сітроен, а другий чоловік зовні дуже схожий на нацистського лідера. На зворотному боці фотографії є ​​напис: «Адольф Шріттельмайор, Тунга, Колумбія, 1954». Передбачається, що Гітлер імітував своє самогубство і втік до Латинської Америки, де він приховував свою справжню особистість під ім'ям Адольфа Шріттельмайора. Також джерело повідомило, що в січні 1955 року лідер нацистів залишив Колумбію і перебрався в Аргентину. За офіційною версією, 30 квітня 1945 Гітлер разом зі своєю дружиною вчинив самогубство у своєму бункері в Берліні, щоб уникнути захоплення Червоною Армією. Його тіло спалили в саду рейхсканцелярії. .
Політика Порушення на місцевих виборах вимагають термінових змін в законодавстві - експерт Порушень в день голосування на місцевих виборах було менше, ніж на попередніх виборах. Про це на прес-конференціі заявила координатор виборчих і парламентських програм ОПОРИ Ольга Айвазовська, передає кореспондент АСН.  "Виборчий процес на перших виборах у об’єднаних територіальних громадах був достатньо конкуретним, при цьому виборці отримали можливість обирати серед широкого переліку кандидатів, висунутих місцевими організаціями політичних партій або самовисуванців. Перебіг виборчого процесу та день голосування засвідчує гостру необхідність внесення змін до чинного законодавства, яке має попередити відтворення виявлених проблем виборчого процесу вже на виборах у об’єднаних територіальних громадах у грудні 2017 року", - заявила вона.  Порушення законодавчих вимог щодо ведення передвиборної агітації, непрозорість фінансування кампаній кандидатів, випадки втручання державних службовців до виборчого процесу, проблеми із утворенням виборчих округів та виготовленням виборчих бюлетенів, прояви підкупу виборців залишаються переконливим аргументом на необхідності проведення комплексного удосконалення виборчого законодавства.  "За результатами спостереження ОПОРА може констатувати порушення на відповідних виборах принципу правової визначеності низки важливих виборчих процедур, що негативно впливало на адміністрування виборів та довіру громадян до інституту виборів у цілому", - підкреслила вона.  За її словами, протягом процесу голосування 29 жовтня ключовими порушеннями стали спроби без належних підстав отримати виборчі бюлетені, а саме без пред’явлення паспорта громадянина України. При цьому спостерігачі відзначили зменшення масштабу та статистики виборчих зловживань на етапі голосування, порівняно з попередніми місцевими виборами.  "Натомість силовий напад невідомих осіб на членів ДВК, працівників поліції, пошкодження приміщення виборчої дільниці №120505 Дніпропетровської області є переконливим доказом необхідності посилення заходів безпеки на виборах. ОПОРА звертає увагу правоохоронних органів на те, що ефективне розслідування цього злочину має стати переконливою демонстрацією виборцям гарантій вільного волевиявлення та безпечних умов для голосування з боку держави", - сказала вона.  Вона підкреслила, хоча масштаб та статистика виборчих зловживань порівняно з попередніми виборами зменшилися, безпрецедентні випадки кримінального втручання в перебіг виборів на етапі голосування, як це було на виборчій дільниці №120505 Дніпропетровської області, прямим чином унеможливлюють реалізацію виборцями своїх прав, а отже є неприпустимими. Нагадаємо, що 29 жовтня 2017 року відбулися перші вибори у 201 об’єднаній територіальній громаді. Виборчі процеси офіційно розпочалися 9 вересня і охоплюють територіальні громади в усіх без виключення областях України. Найбільша кількість перших виборів у об’єднаних громадах відбувається у Дніпропетровській (19) та Волинській областях (19), натомість у Закарпатській та Миколаївській областях відбувається виборчий процес лише у одній громаді.
Події Чоловік підірвався на снаряді на Харківщині Чоловік загинув у результаті вибуху снаряда часів Другої світової війни в Харківській області. Про це передаєт прес-служба обласної поліції. Чоловік шукав металобрухт, одну знахідку він намагався розібрати. Чоловік був серйозно поранений, його відвезли в хірургічне відділення лікарні, де він помер. Як зазначається, до правоохоронців щодо вибуху звернулися напередодні о 15:20. Зокрема заявили, що в Куп'янську в одному з будинків на вул. Загреблянській стався вибух. На місце виїхала слідчо-оперативна група, а також вибухотехніки. Як було встановлено, 45-річний чоловік шукав металобрухт, а одну зі знахідок він намагався розібрати, це викликало вибух. На місці правоохоронці виявили та вилучили артилерійський бронебійний снаряд калібром 76 мм. Снаряд був зі слідами корозії часів Другої світової війни. Він спрямований на експертизу.
Політика Замість Roshen: Колесніков розширює кондитерський бізнес у Росії Українська компанія "Конті", що належить екс-чиновнику з оточення Віктора Януковича, а нині - народному депутату від Опозиційного блоку Борису Колеснікову, купує в російському місті Іваново кондитерську фабрику "Красная звезда". Про це, з посиланням на три джерела, повідомляє видання «Ведомости». Уточнюється, що ні в українській компанії, ні на російській фабриці офіційного купівлю-продаж не підтверджують. Разом з тим генеральний директор "Красной звезды" Павло Афанасьєв зазначив, що сторони тільки обговорюють виробництво продукції "Конті" за контрактом на вільних потужностях "Красной звезды". Нагадаємо, в Україні з трьох заводів «Конті» - два розташовані на окупованій частині Донбасу, в Горлівці і Донецьку. Після початку війни компанії довелося зупинити їх роботу. Водночас дочірня структура компанії "Конті-Рус", яка працює в РФ в Курській області активно розвивається. За оцінкою асоціації підприємств кондитерської промисловості "Асконд", у Росії "Конті" з часткою ринку близько 2% випускає приблизно 70 тис. тонн кондитерських виробів на рік. За оцінками джерел, придбання "Красной звезды" може обійтися українській компанії близько 1,5 млрд грн і збільшити виробництво майже на третину.
Події Через негоду літак із Києва не приземлився в Чернівцях і повернувся в столицю Літак рейсом «Київ - Чернівці» напередодні, 29 жовтня, ввечері через негоду не зміг приземлитися в аеропорту в Чернівцях і був змушений повернутися в «Бориспіль». Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на пасажирів рейсу, а також на співробітників міжнародного аеропорту «Чернівці». За словами спортсмена Івана Гешка, напередодні ввечері літак з пасажирами прилетів до Чернівців, але через сильні пориви вітру борт не зміг приземлитися. «Ми йшли на посадку, були за 10 метрів від землі, але ураганні пориви вітру не дали нам сісти», - сказав пасажир літака. У підсумку пілоти ухвалили рішення змінити маршрут літака, полетівши в Івано-Франківськ, але літаку не вдалося приземлитися і там в зв'язку з несприятливими погодними умовами. Після цього літак повернувся в «Бориспіль». Там була здійснена вдала посадка.
Кримінал Прокуратура завела справу на підприємців, які встановили паркан у військовій частині Розпочато розслідування за фактом встановлення огорожі підприємцем на території військової частини в Одесі. Як повідомили в прес-службі військової прокуратури Південного регіону, подібна дія порушила порядок несення варти. Справу кваліфікували як «порушення статутних правил вартової служби, вчинене в умовах особливого періоду». Відзначається, що дадуть правову оцінку діям військових зі складу військової варти і командування. Нагадаємо, 29 жовтня у військовому містечку №10 в Одесі був встановлений металевий паркан. На базі містечка розташована військова частина (військовий аеродром «Шкільний»). Раніше командування Повітряних сил ЗСУ заявило про спробу рейдерського захоплення 40 невідомими особами. Однак поліція Одеської області спростувала факт захоплення. За інформацією правоохоронців люди, які прибули на територію військової частини, не "тітушки" або невстановлені особи в балаклавах, а звичайні будівельники, які облаштували свій паркан за допомогою техніки. У Міноборони пообіцяли звернутися до суду через ситуацію.
Події Ураган на Львівщині: повалено десятки дерев, пошкоджено будинки і автомобілі Ураган у Львівській області повалив десятки дерев, якими в місті і області були пошкоджені автомобілі, будинки і лінії електропередач. Як передає УНІАН, посилаючись на прес-службу патрульної поліції Львова, станом на ранок понеділка було зафіксовано три повідомлення про падіння дерев на машини, припарковані на вулицях міста. «На припарковані автомобілі у різних районах падали дерева. Три а/м Skoda Octavia, Opel Astra і Renault Trafic отримали пошкодження. Крім того, на вул. Керченській дерево впало на проїжджу частину, пошкодивши ЛЕП», - сказали в патрульній поліції. У Львівській міськраді заявили, що зараз проводяться збір та уточнення інформації про кількість автомобілів, які отримали пошкодження, також продовжують надходити повідомлення про аварійні ситуації, які заподіяла негода. Інформації про постраждалих серед людей немає. До рятувальників надійшло повідомлення, що в с. Нижня Яблунька на приватний житловий будинок впало дерево, в результаті чого було пошкоджено покрівлю на площі 5 м кв.
Суспільство Окупанти в істериці: у школах Донецької області введуть уроки «бойового гопака» У школах Донецької області незабаром будуть введені факультативні уроки бойового гопака. Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної держадміністрації Павло Жебрівський. Як повідомив на своїй сторінці в Facebook нардеп, координатор групи ІС Дмитро Тимчук, у російських окупантів введення уроків гопака викликало бурхливу реакцію. Представники терористів назвали ініціативу «плодом хворої фантазії». «Чергову хвилю істерики в «ДНР» викликала заява керівника Донецької ОВЦА Жебрівського про те, що в опорних школах будуть введені факультативні уроки бойового гопака», - написав Тимчук. За його словами, такий собі «начальник відділу інформаційної політики «міністерства освіти і науки ДНР» Баришников стверджує, що через новий предмет нібито будуть «прибрані з обов'язкової шкільної програми уроки фізики, математики, географії та ще з десяти предметів».
Події Російський літак на кілька годин заблокував роботу аеропорту Бремена Аеропорт німецького Бремена кілька годин не функціонував у зв'язку з інцидентом, пов'язаним з приземленням російського приватного літака. Про це повідомляє видання Spiegel. Журналісти відзначили, що Бременський аеропорт вже відновив роботу. Інцидент був пов'язаний з невдалим приземленням приватного літака, який заблокував на кілька годин роботу аеропорту. Як повідомили у федеральній поліції, літак Cessna Citation 550 Bravo зареєстрований у Росії. В ході приземлення він відхилився при заході на злітно-посадкову смугу, останні 15 метрів літак котився вже по траві. Ні літак, ні члени екіпажу не постраждали. Пасажирів на борту на момент НП не було. Найбільше дісталося пасажирам аеропорту, так як літаки з Мюнхена і Франкфурта-на-Майні, які повинні були приземлитися в Бремені, перенаправили в інші аеропорти. А рейси з Бремена в Стамбул, Штутгарт і Париж скасували.
Політика Масштабні махінації і порушення з бюлетенями зафіксовано на місцевих виборах - ОПОРА Махінації з бюлетенями, підвіз виборців та порушення таємниці голосування - основні порушення місцевих виборів. Про це на прес-конференціі заявив аналітик ОПОРИ Олександр Неберикут, передає кореспондент АСН.  "За даними ОПОРИ, ключовим зафіксованим в день голосування зловживанням є спроби видачі бюлетенів виборцям без надання паспорта або на підставі неналежних документів, наприклад, ксерокопії. Такі випадки були зафіксовані на 13,1% ДВК, де відбувалося голосування, зокрема: в Сумській, Житомирській областях. В більшості випадків спостерігачі ОПОРИ запобігли вчиненню таких кримінальних правопорушень", - заявив він.  "Те, що такі неправомірні дії членів комісій зазвичай знаходять підтримку та розуміння у виборців, вказує на критично низький рівень правової культури громадян і їхньої обізнаності із законом та наслідками його порушення. Єдиною законною підставою для голосування на виборах є надання паспорта або тимчасового посвідчення громадянина України. 92,6% виборчих дільниць послідовно дотримувалися цієї норми закону", - сказав він.  У день голосування критично проявилися проблеми з друком бюлетенів, на які звертала увагу ОПОРА напередодні, інформуючи про те, що у 59% (118) територіальних громад не були створені контрольні комісії, які мали забезпечити контроль за виготовленням виборчих бюлетенів на підприємствах-виготовлювачах, дотриманням вимог щодо знищення друкарських форм, технічних відходів, поліграфічного браку, помилково виготовлених виборчих бюлетенів.  "Відтак спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА з початку дня голосування зафіксували низку фактів неналежного виготовлення виборчих бюлетенів, включаючи відсутність у їхніх текстах кандидатів, помилки у написанні персональних даних кандидатів, некоректне вказування назви виборів. Ці випадки включають відсутність кандидата у тексті бюлетеня в одному з одномандатних виборчих округів Станіславської ОТГ Херсонської області, Лука-Мелешківської ОТГ Вінницької області, Малодівицькій ОТГ Чернігівської області. Неточності у написанні прізвища кандидата у бюлетені зафіксовані у Баранинській ОТГ Закарпатської області та Званівській ОТГ Донецької області, неправильно вказане ім’я кандидата у виборчому бюлетені виявлено у Малоданилівській ОТГ Харківської області. У Великомостицькій ОТГ Львівської області ДВК отримали виборчі бюлетені для голосування за міського голову без зазначення у відповідному місці виду виборів та дати їх проведення. В Овруцькій та Радомишлівській ОТГ Житомирської області виявлено невідповідність встановленій формі 6 бюлетенів (бюлетені без тексту або без нанесених ступенів захисту). Натомість у Андріївській громаді Донецької області для трьох виборчих округів було виготовлено бюлетені у меншій кількості, ніж передбачено законодавством", - додав він.  Протягом усього дня голосування спостерігачами було виявлено більше 10 інцидентів у різних громадах, які були пов’язані із неналежним виготовленням виборчих бюлетенів. І хоча такі факти часто є результатом безвідповідального ставлення ДВК до виконання своїх обов’язків, за своїми наслідками для встановлення результатів голосування вони підривають довіру громадян до виборчого процесу та ставлять під сумнів дотримання принципу змагальності виборів. В день голосування спостерігачі ОПОРИ виявили випадки порушення таємниці голосування на 0,8% виборчих дільниць. Так само на 0,8% ДВК зафіксовано спроби фотографування виборцями бюлетенів. Незначна кількість таких інцидентів і їх зменшення порівняно з попередніми місцевими виборами є позитивними ознаками того, що такі порушення фактично на мають впливу на результати волевиявлення. Протягом дня голосування з’являлися поодинокі повідомлення від спостерігачів про підвезення виборців до дільниць (Харківська, Запорізька, Івано-Франківська, Сумська області). При наявності фактів підвезення виборців правоохоронні органи повинні були перевірити, за які кошти здійснювалося таке підвезення, чи підвозилися лише прихильники окремих кандидатів, чи всі виборці. На жаль, у всіх подібних випадках працівники правоохоронних органів не вдавалися до активних дій з метою з’ясування обставин інцидентів.
Політика Іспанія в ООН підтримає проект резолюції з прав людини в Криму Іспанія збирається підтримати проект резолюції України про порушення прав людини на території окупованого Росією Криму, який буде винесено на розгляд Ради безпеки ООН. Про це в ході брифінгу в Києві повідомив міністр закордонних справ і співробітництва Іспанії Альфонсо Дастіс, передає РБК-Україна. «Поки Крим перебуває під агресором, півострів є окупованим. Ми будемо підтримувати Україну на Женевському майданчику або на Нью-Йоркському майданчику в резолюції щодо підтримки прав людини в окупованому Криму», - сказав Дастіс. За його словами, Іспанія виступає за відновлення територіальної цілісності України, а також української влади в Криму. Раніше голова МЗС Павло Клімкін повідомив, що між подіями на Донбасі і в Каталонії немає паралелі.
Кримінал Молодого росіянина, який планував теракт у Норвегії, посадили до в'язниці У Норвегії засудили до дев'яти місяців позбавлення волі 17-річного росіянина, який готував у квітні 2017 року теракт біля станції метро в Осло. Про це повідомляє NRK. Прокуратура просила суд призначити росіянину два роки в'язниці, однак суд ухвалив рішення про 9 місяців. За інформацією правоохоронців, росіянина затримали біля метро з саморобним вибуховим пристроєм. Адвокати стверджували, що юнак ніс вибуховий пристрій у ліс, де хотів провести випробування. Він нібито зовсім не планував теракт біля метро. У підсумку росіянину було висунуто звинувачення у зберіганні вибухових речовин, але не в підготовці теракту. Молодий чоловік - уродженець однієї з північнокавказьких республік. У Норвегію він прибув разом зі своєю сім'єю в 2010 році і отримав статус біженця.
Події оформление ленты  Список сексуальних збоченців з числа високопосадовців опублікований у Британії Список з 36 відомих консервативних депутатів, названих «сексуальними шкідниками», включно з двома членами кабінету міністрів, з'явився у секретній «електронної таблиці сорому», що просочилася в пресу з Вестмінстера. Британська преса буквально вибухнула подробицями брудної і неприборканої поведінки відомих торі. Кажуть, що один одружений депутат проводить час «з жінками на вечірках», інший - «постійно п'яний і дуже недоречно поводиться з жінками», кажуть, що один міністр мав «сексуальні відносини з дослідником», а інший «платив жінці за те, що вона тримала язик за зубами», розповідає Daily Mail. Один з колишніх міністрів запропонував своєму секретареві «прийти і відчути довжину його пеніса». "Брудне досьє" склали помічники торі. При цьому прем'єр Британії Тереза ​​Мей пообіцяла звільнити всіх міністрів, які потрапили в секс-скандали. Так міністра міжнародної торгівлі Марка Гарньє підозрюють у тому, що він змушував свого секретаря купувати для нього секс-іграшки і публічно називав її «солоденькою». Він заперечує сексуальні домагання і каже, що звинувачення перебільшені. З'ясувалося, що жінки, які працюють у шотландському парламенті, також піддавалися насильству або домаганням. Загалом у чорний список входять два міністри Кабінету міністрів і 18 міністрів, 12 депутатів парламенту. Відомо також, що колишній міністр Кабінету міністрів Стівен Крабб визнав, що відправив повідомлення сексуального характеру 19-річній жінці після співбесіди в парламенті. Міністр Кабінету міністрів поклав руку на стегно журналістці і сказав: «Боже, я люблю ці цицьки». Також один ліберал-демократ нібито запросив журналісток на обід, звелівши їм одягнути ботфорти і короткі спідниці. Ще один консерватор нібито фотографує молодих людей у компрометуючих позах і використовує фото для отримання сексуального задоволення.
Кримінал оформление ленты  Поліцейський допоміг викрасти київського бізнесмена в Рівному Керівник відділу кримінальної поліції Деснянського райуправління столиці допоміг викрасти київського бізнесмена в Рівному. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Києва. За даними правоохоронців, поліцейський скористався своїми знайомствами і дав двом співучасникам відомості про місцезнаходження бізнесмена. 29 вересня в Рівному зловмисники викрали бізнесмена, після чого вивезли його в село Києво-Святошинського району Київської області. За підприємця вимагали викуп у 500 тисяч гривень. Утримували бізнесмена близько доби. Наступного дня правоохоронці звільнили викраденого чоловіка. Поліцейському оголосили підозру в скоєнні злочину за статтею «пособництво у викраденні і незаконному позбавленні волі людини з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб». Поліцейського заарештували.
Суспільство оформление ленты  З 2020 року правила безвізового в'їзду в ЄС зміняться Введення режиму безвізового в'їзду в ЄС збільшило потік українців, які перетинають кордон Шенгенської зони. Зараз для отримання дозволу на в'їзд мандрівник повинен мати біометричний паспорт, підтвердити мету своєї поїздки і намір повернуться назад (квиток назад). Однак уже з 2020 року для громадян тих країн, у яких з Європейським союзом діє безвізовий режим, зміняться правила в'їзду в Шенгенську зону. А саме - Єврокомісія планує ввести нову Європейську систему авторизації подорожей - ETIAS, яка буде діяти для більш ніж 60 країн. Цей проект комітет громадянської свободи, правосуддя, і внутрішніх справ Європарламенту схвалив 19 жовтня 2017 року. ETIAS передбачає онлайн-реєстрацію та оплату за в'їзд в Шенгенську зону для негромадян ЄС, які мають право безвізового в'їзду, починаючи з 2020 року. ETIAS буде збирати інформацію про всіх, хто подорожує без віз у ЄС. Впровадження цієї системи пов'язано з тим, щоб ще до в'їзду в країну виявляти нелегальних мігрантів і осіб, які становлять загрозу безпеці Євросоюзу, зазначають чиновники європейських країн. Людина, що планує поїздку в Шенген, повинна на спеціально створеному сайті заповнити онлайн-форму, в якій вказати прізвище, ім'я та по батькові, дату і місце народження, стать і громадянство, паспортні дані (термін дії проїзного документа і країну випуску), домашню адресу і контактну інформацію, а також країну, в яку має намір в'їжджати в першу чергу. Заявнику також потрібно вказати наявність будь-яких обвинувальних вироків за серйозні кримінальні злочини, перебування в зонах конфліктів і будь-яких адміністративних рішень за останні 10 років, які вимагають покинути країну. Як сказано в статті австрійського видання Die Presse, зараз уряд країн Євросоюзу і Європарламент займаються підготовкою великого списку питань, на які доведеться відповідати іноземцям. Передбачається, що формуляр міститиме не тільки звичайні питання. Якщо у когось є серйозне захворювання, йому доведеться відповідати на низку додаткових запитань. Заявка буде дійсна протягом 3 років. По закінченню цього часу її потрібно буде заповнювати знову. Вартість такої реєстрації обійдеться в 10 євро. Гроші доведеться платити всім заявникам старше 18 років. У 95% випадків обробка даних займе менше хвилини. Якщо з якихось причин з даними виникають складності, користувач отримає відповідь протягом 72 годин. Якщо ви отримали відмову по системі ETIAS, в такому випадку треба буде подати заяву на отримання шенгенської візи для відвідин Європи. Прикордонний контроль іноземці будуть проходити відповідно до правил безвізового режиму, але реєстрація в системі ETIAS істотно прискорить процес. Подібні системи попередньої реєстрації безвізових мандрівників давно працюють у США і Канаді. А в Україні, як стверджують парламентарії, така система з 1 січня 2018 року запрацює щодо громадян Росії.
Події Чоловік з ножем напав на поліцейського на Луганщині У Сєверодонецьку Луганської області був затриманий чоловік, який з ножем напав на працівника поліції. Про це в Facebook пише речник ГУ НП по області Тетяна Погукай. «25-річний житель Сєверодонецька з ножем напав на співробітника поліції, який намагався врятувати від нього жінку. Підозрюваний був затриманий і чекає обрання запобіжного заходу », - пише Погукай. Інцидент стався на вулиці Вілесова біля будинку № 6, де чоловік з ножем силою тягнув по вулиці жінку. На вимогу поліцейських відпустити постраждалу він зробив три спроби вдарити ножем майора Нацполіції Володимира Невірова в ділянку грудної клітки. Реакція поліцейського з колегами і бронежилет врятували правоохоронця від поранення. Як з'ясувалося в відділенні, протягом двох місяців батьки затриманого живуть окремо. Хлопець вирішив кардинально змінити сімейну проблему і повернути маму додому. Він взяв ножа, пішов до рідної тітки, де проживала мати, і силою звідти потягнув її додому, погрожуючи при цьому ножем.
Культура Могилевська прокоментувала перемогу в шоу «Танці з зірками» Наталя Могилевська прокоментувала фінал головного танцювального шоу України. За результатами оцінок журі та глядацького голосування звання кращої танцювальної пари країни отримали Ігор Кузьменко та Наталія Могилевська. «Я прийшла на проект, щоб довести, що все неможливе можливо. Ні криза, ні вік, ні труднощі, ні вага не можуть перешкодити будь-кому реалізувати свою мрію. Віра в себе - це як віра в Господа. Сила духу може позбавити хвороб, піднятися і йти, коли весь світ сказав, що не можна. Кожному з нас дано Віру в себе! Я хочу стати на коліна перед найпрекраснішим партнером. Ігоре, лише з тобою я змогла пройти це все. Дякую!» - сказала вимовила переможниця проекту. Однак не всі були раді перемозі Наталії Могилевської. Багато шанувальників почали сумніватися в чесній перемозі пари і звинуватили телеканал у підтасовуванні глядацького голосування.
Політика Порошенко затвердив зміни до Бюджетного кодексу щодо підвищення пенсій Президент Петро Порошенко затвердив зміни до Бюджетного кодексу України, що стосуються підвищення пенсій. Про це сказано в повідомленні на сайті глави держави. Як зазначається, Петро Порошенко підписав закон №2150-VІІІ «Про внесення змін до Бюджетного кодексу щодо підвищення пенсій», який ухвалила Верховна Рада України від 3 жовтня 2017 року. Закон уточнює перелік витрат на соцзахист, а також соціальне забезпечення громадян з державного бюджету і місцевих бюджетів. Повідомляється також, що цей документ пов'язаний з законом №2148-VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо підвищення пенсій». Реалізація норм закону зможе визначити джерела фінансового забезпечення деяких соцвиплат, а також розділити ці витрати між бюджетами.
Суспільство Сексуальний скандал у Британії: 36 депутатів звинуватили в домаганнях У Великій Британії 36 депутатів від Консервативної партії звинуватили в інтрижках з колегами на більш низьких посадах, сексуальних домаганнях і використанні послуг повій. Про це пише The Telegraph. Прем'єр-міністр Британії Тереза ​​Мей відправила листа до спікера Палати громад Джона Берка з вимогою ввести жорсткі правила поведінки депутатів. За її словами, проблема занадто серйозна, її «більше не можна терпіти». Мей зазначила, що звільнить від депутатського мандата кожного з 36 депутатів, чию провину буде доведено. Прем'єр також додала, що буде розслідуватися справу Марка Гарньє, який визнав, що називав свою помічницю sugar tits (цукрові груди) і просив її купувати секс-іграшки. Нагадаємо, в США на початку жовтня вибухнув сексуальний скандал після того, як у The New Yorker і The New York Times вийшли статті про численні скарги жінок на домагання з боку відомого голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна. В даний час ведеться розслідування.
Події На Донбас надійшов арсенал важкого озброєння з Росії З РФ на окупований Донбас минулого тижня надійшов арсенал важкого озброєння. Про це в ході брифінгу в Києві заявив прес-секретар Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко, передає УНІАН. «Протягом минулого тижня було зафіксовано перетин російсько-українського кордону з боку РФ ворожою технікою. Це чотири вантажні автомобілі «Урал», чотири одиниці гаубиць калібру 122 мм, дві одиниці систем залпового вогню «Град», а також чотири бойові броньовані машини», - повідомив спікер. За його даними, також фіксується збільшення обсягу поставок ПММ з Росії на окуповані території Донбасу. «Разом з тим серед терористів зростає невдоволення умовами проходження військової служби, а також низьким рівнем грошового забезпечення. Багато з них зараз намагаються звільнитися з лав НЗФ для подальшого зарахування в приватні військові компанії і проходження служби в кризових регіонах світу, зокрема в Сирії», - сказав Лисенко.
Суспільство У «ЛНР» створюють молодіжну організацію для виявлення прихильників України У так званій «ЛНР» створюють молодіжне об'єднання «Юний Дзержинець», головною метою якого буде виявляти прихильників України. Про це повідомив народний депутат, керівник групи ІС Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook. Створенням організації зайнялося «керівництво» так званого ГО «Союз комуністів Луганщини» спільно з «МГБ «ЛНР». «До участі в діяльності цієї структури планується залучати «патріотично» налаштованих молодих людей, які повинні виявляти прихильників України в навчальних закладах «ЛНР», а також здійснювати моніторинг мережі Інтернет та надавати інформацію про «неблагонадійних» осіб «органам безпеки», - написав Тимчук . Нагадаємо, раніше Тимчук повідомив, що, за наявними ознаками, Кремль не має наміру проводити деескалацію напруженості на Донбасі. Він уточнив, що дійсно скорочується фінансування «ЛНР» і «ДНР», проте РФ продовжує посилювати тут свою військову присутність.
Здоров`я 38 тисяч британців помирають щороку через дизельне пальне У Великій Британії тисячі автомобілістів порушують закон, керуючи дизельними автомобілями без очисного фільтра. Починаючи з 2014 року в країні було виявлено 1800 автомобілів, власники яких зняли з транспортних засобів фільтри очищення, повідомляє Агентство зі стандартам для водіїв і транспортних засобів Великої Британії. Всі нові дизельні автомобілі, вироблені після 2009 року, згідно з чинними в країні правилами, повинні встановлювати дизельні сажеві фільтри, повідомляє видання Dailymail. Автомобіль з видаленим дизельним фільтром викидає в повітря в 20 разів більше шкідливих для здоров'я людини часток, ніж з фільтром. Встановлено, що забруднення, що викликається твердими частинками в газах, може призвести до раку легенів, серцевих нападів і інсультів, а також викликати проблеми в розвитку плода у вагітних. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, щонайменше 38 тис. випадків передчасної смерті в усьому світі пов'язані зі шкідливими парами дизельних двигунів. Однак через часту поломку таких фільтрів, заміна яких коштує близько 1 тис. фунтів стерлінгів, водії зовсім прибирають їх, щоб економити. Особливо це стосується жителів міст. Оскільки спалити сажу з вихлопних газів на безпечну золу можна лише за допомогою тепла від двигуна, то для цього потрібно їздити на тривалі відстані і переважно на автомагістралі. Тому фільтри на автомобілях, які використовуються для переважно міських поїздок, з більшою ймовірністю забиваються сажею і ламаються. Виявити відсутність фільтра при зовнішньому огляді нереально, кажуть фахівці, а спеціальні тести, здатні виявляти модифікований фільтр або його відсутність, будуть впроваджені у Великій Британії лише з травня 2018 року. Зараз же керування легковим дизельним автомобілем без фільтра карається штрафом в 1 тис. фунтів стерлінгів, фургона - в 2,5 тис.
Політика У КВУ спростували серйозні і масштабні порушення на місцевих виборах Порушення на місцевих виборах були переважно механічними та не носили масового характеру. Про це на прес-конференціі заявив генеральний директор КВУ Олексій Кошель, передає кореспондент АСН.  "Комітет виборців України оцінює перші місцеві вибори в об’єднаних територіальних громадах 29 жовтня як такі, що переважно відповідають стандартам вільних та демократичних виборів. Зафіксовані порушення чинного законодавства в переважній більшості не мали суттєвого впливу на результати голосування, але в окремих громадах могли призвести до викривлення результатів волевиявлення громадян", - заявив він.  За його словами, напередодні голосування в окремих населених пунктах було зафіксовано спроби непрямого та прямого підкупу виборців, а також дій кримінального характеру, що вимагає відповідного втручання правоохоронних органів. День голосування в переважній більшості виборчих дільниць пройшов у відповідності до норм чинного законодавства.  "Більшість порушень, зафіксованих спостерігачами КВУ, носили технічний та процедурний характер. До таких порушень належать: несвоєчасне відкриття виборчих дільниць, недостатня кількість скриньок для голосування, відкриття урн для голосування без вкидання контрольних листів, спроби голосування виборців без документу, який би посвідчував їх особу. Традиційно високий відсоток порушень був пов’язаний із фактами незаконної агітації як в день тиші, так і в день голосування", - на оголосив він.  Також в день голосування мали місце поодинокі випадки перешкоджання роботі спостерігачів. До прикладу, на Івано-Франківщині перешкоджали діяльності спостерігача КВУ члени однієї із дільничних виборчих комісій. Причиною стали дії спостерігача КВУ, який вказав на недопустимість голосування виборців без пред’явлення документу, що посвідчує особу. На Київщині (Фурсівська ОТГ) у спостерігачів масово виникли труднощі із отриманням протоколів про підрахунок голосів. На друк відповідних бланків не було виділено достатньо коштів, а тому спостерігачі були змушені самостійно вирішувати цю проблему за допомогою ксерокопій. При цьому ненадання копії виборчого протоколу спостерігачам вважається адміністративним порушенням. 
Кримінал оформление ленты  Житель Маріуполя намагався задушити дружину і 7-річну доньку У Маріуполі патрульні не дали рідному батьку задушити 7-річну доньку і дружину. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції України. До правоохоронців звернулися очевидці. Як розповіла жінка, яка викликала поліцію, її подрузі подзвонив чоловік і погрожував задушити їхню 7-річну доньку, дитина на той момент перебувала у квартирі з батьком. На очах у збентеженої подружки чоловік за волосся затягнув свою дружину в під'їзд. Після цього з вікна квартири на 4-му поверсі стали звучати дитячі крики про допомогу. На вмовляння чоловік не відповідав, забороняв своїм заручникам говорити з поліцією, тому патрульні влізли на 3-й поверх і потрапили в квартиру через балкон. Один екіпаж залишився біля вхідних дверей, другий контролював ситуацію з двору, а двоє патрульних влізли на 3-й поверх, розбили віконне скло та потрапили всередину. Правоохоронці скрутили 36-річного громадянина. Жінку і дитину правоохоронці заспокоїли, наразі з'ясовуються подробиці події.
Політика Екс-голові передвиборного штабу Трампа Манафорту запропонували здатися владі - джерело Екс-главі передвиборного штабу Дональда Трампа Полу Манафорту запропонували здатися владі в зв'язку зі звинуваченнями. Про це повідомило джерело New York Times в правоохоронних органах. Крім Манафорта, аналогічна пропозиція від правоохоронців надійшла і його діловому партнеру Ріку Гейтсу. Зараз спеціальна комісія проводить розслідування російського втручання в американські вибори 2016 року. Правоохоронці підозрюють, що Манафорт міг ухилятися від сплати податків, а також приховувати, що надавав лобістські послуги іноземним клієнтам. «Гейтс - давній протеже і молодший партнер пана Манафорта. Його ім'я з'являється в документах, пов'язаних з компаніями Манафторта, створеними на Кіпрі, щоб отримувати платежі від політиків і бізнесменів у Східній Європі», - розповіли в редакції. Нагадаємо, в серпні 2016 року нардеп Сергій Лещенко оприлюднив копії документів «чорної бухгалтерії» Партії регіонів про передачу коштів екс-раднику Віктора Януковича Полу Манафорту. За цими даними, Манафорт отримав $12 млн від Партії регіонів з 2007 по 2009 роки.
Події За небіжчиками спостерігатимуть: на Лук'янівському кладовищі встановлять відеоспостереження У Києві на Лук'янівському цвинтарі будуть встановлені камери відеоспостереження. Про це передає видання 44.ua, посилаючись на директора «Державного історико-меморіального Лук'янівського заповідника» Івана Черевичного. За його словами, на Лук'янівському кладовищі, на Алеї почесних поховань, хочуть встановити камери відеоспостереження і освітлення. На установку і проектні роботи з міського бюджету було виділено близько 1 млн грн. «Станом на 27 жовтня 2017 року були проведені проектні роботи, очікується експертний звіт. Після цього проведуть допорогову закупівлю і визначать підрядника», - сказав Черевичний. За його інформацією, роботи хочуть завершити до кінця цього року. Лук'янівське кладовище - історико-меморіальний цвинтар у столиці.
Суспільство Виборців в Україні почали підкуповувати легально - КВУ Виборців тепер підкуповують легально. Про це на прес-конференції заявив генеральний директор КВУ Олексій Кошель, передає кореспондент АСН. «Однією з негативних тенденцій на виборах стала технологія легального підкупу виборців. Йдеться про надання виборцям послуг або товарів на безоплатній основі або за зниженими цінами, вартість яких не перевищує допустимої законом норми - 160 грн», - заявив він. Так, ознаки непрямого підкупу виборців було зафіксовано в Високопільській ОТГ на Херсонщині (с. Мала Шестірня), де виборцями роздавали комплекти футболок і кепок, в Оліївській ОТГ (Житомирська обл.) - безкоштовна роздача солодкої вати, в Біловодській ОТГ (Луганська обл.) - надання виборцям благодійного цукру, в Дубов'янській ОТГ (Сумська обл.) - роздача продуктових наборів. Зазначені товари супроводжувалися відповідною символікою політичних партій. «При цьому з ростом мінімальної заробітної плати також зросла формальна межа легального підкупу, яка станом на 2017 рік становить 160 грн. Зростання верхньої межі підкупу вдвічі, з 80 грн до 160 грн, дозволяє кандидатам надавати виборцям більш цінні товари і послуги, не сприяє чесності виборчого процесу. Кандидати повинні мати можливість надавати виборцям частину товарів. Так, наприклад, роздавати канцелярські вироби з символікою партії, проте максимальна вартість таких товарів має бути значною нижче, ніж 160 грн, що вимагає внесення відповідних змін до ЗУ «Про місцеві вибори», - додав Кошель. В цілому, за оцінкою КВУ, місцеві вибори проходили в умовах неякісного законодавства, що ускладнило належну організацію виборчого процесу. В першу чергу це стосується виборів в об'єднаних громадах з різних районів. «Це питання до цього часу залишається невирішеним, незважаючи на те, що Верховна Рада внесла відповідні зміни в законодавство. Зокрема, на рівні закону не врегульовано, які саме місцеві організації партій мають право висунення кандидатів в ОТГ. Законодавча невизначеність створила протиріччя в роботі виборчих комісій, які по-різному розглядали такі випадки. Також проблемою стали застарілі норми закону «Про місцеві вибори», що вимагають від кандидатів подавати декларації в паперовій, а не електронній формі. КВУ закликає Верховну Раду врегулювати ці та інші законодавчі прогалини до проведення наступних виборів в об'єднаних громадах», - закликав Кошель.
Дозвілля оформление ленты  Вогонь! Гарячі австралійські пожежники знову оголили свої чудові фігури Австралійські пожежні знялися для чергового щорічного календаря, знову оголивши свои бездоганні торс. Цього разу до видатних біцепсів и кубиків пресу додали наймиліших тварин на світі: цуценят, котиків, коал и вомбатів, від чого вогнеборці постають на фото не тільки сексуальними, а й добрими. У коментарях під їхніми фото деякі користувачі радять перед переглядом фото і відео покласти поруч з собою холодний рушник, «бо ці красені по-справжньому гарячі» . Календарь з шалено красивими австралійськими пожежними виходить вже 24-й рік поспіль. Але оголюються хлопці не заради власної втіхи, а щоб зібрати гроші на благодійність. Майже за чверть століття існування проекту цим брутальним хлопцям вдалося зібрати 2,3 млн доларів для різних благодійних організацій.Цього року випустили цілих три календарі, а всі кошти, зібрані від їх продажу, будуть перераховані фонду Children's Hospital Foundation, який надає допомогу хворим дітям. У продаж новий календар з "гарячими" пожежними має надійти до кінця цього року. Але охочих купити його куди більше, ніж примірників, що друкуються.
Політика Експерт розповів, чому не варто сподіватися на монетизацію субсидій Монетизація субсидій - черговий "трюк" влади. Про це на прес-конференції заявив президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко, передає кореспондент АСН. "Свого часу МВФ вимагав відійти від системи дотацій "Нафтогазу". Тоді й придумали систему субсидій. Відповідно, прибрали систему дотацій. Тепер місцева рада має про фінансувати виділені субсидії. Якщо коштів немає у місцевої ради, ці гроші повинен виділити державний бюджет. Однак у результаті всієї операції "живі гроші" зникли. Адже утворюється борг через відсутність грошей у держбюджеті. За бюджетним кодексом, ця схема суворо заборонена. Так звані неживі гроші - це предмет колосальної корупції", - заявив він. Експерт нагадав, що на сьогодні борги із ЖКП вже досягли колосальної позначки - 26 млрд грн. "І в цьому випадку зараз знову зроблять "взаємозалік" НАК "Нафтогазу" по довгому ланцюжку взаємозаліку, адже живих грошей немає. Але МВФ вимагає прибрати цю корупцію, перевести субсидії на європейські стандарти. Тоді у нас заговорили про монетизацію субсидій. Але насправді знову хочуть обдурити МВФ. Вони хочуть зробити "трюк". Ніякої монетизації субсидій не буде. Адже в бюджеті коштів на монетизацію теж немає", - констатував він. За його оцінками, в разі монетизації субсидій треба буде перерахувати на картки 60-70 млрд грн "живих грошей". "Їх немає. А головне, вони не передбачають відкатів, які є зараз. Тому монетизації не буде".
Дозвілля оформление ленты  Як виглядати на 10 років молодше без дорогих процедур і операцій Правильно підібраний колір волосся може зробити вас на 10 років молодше, стверджує зоряний колорист Джо Гансфорд. Знаменита в своїй справі англійка вважає, що для того щоб скинути кілька років, не потрібно витрачають тисячі фунтів на одяг або пластичні операції. Все, що потрібно зробити, це витратити кілька сотень на правильний колір волосся, повідомляє Dailymail.Яскравим прикладом цього, на думку Гансфорд, є прем'єр міністр Великої Британії Тереза ​​Мей. Кілька років тому вона була блондинкою, і саме такий колір відома колористка називає оптимальним для британської чиновниці. Оскільки він візуально підтягував її обличчя і робив Мей молодше. Однак перехід Мей на сірий колір Гансфорд вважає не зовсім вдалим, оскільки холодний відтінок зістарив прем'єра. А ось вибір кольору волосся Гіларі Клінтон, який освітлює її тон шкіри і робить її молодшою, був обраний вдало, наводить приклад експерт. «Сірий, можливо, нещодавно став модним, але я цієї думки не поділяю. Це нормально, якщо вам 20 років і у вас молоде обличчя, але це змушує людей у ​​віці 60 років виглядати приблизно на 100!» - зазначила колорист. Вона радить при фарбуванні волосся звертатися до фахівців і не робити цього самим, оскільки від неправильно підібраного кольору без особливих наслідків для волосся можна позбутися протягом як мінімум двох років. Поясніть стилісту точно, який колір ви мали на увазі, оскільки в кожному кольорі є по кілька десятків відтінків. Гансфорд рекомендує при можливості купити перуку в тому кольорі, у який хочете пофарбуватися, і поносити її день. Тоді ви зрозумієте, підходить вам цей колір чи ні. Також колорист зазначила, що часто клієнти просять повернути їм колір, який був у них у молодому віці. Але не завжди це вдале рішення. Колір обличчя з віком змінюється, а шкіра стає менш еластичною і в більшості випадків тьмяніє. «Це часто означає, що вам потрібно  "розбавити" колір обличчя більш м'яким кольором волосся. Особисто я схиляюся до теплих відтінків пшениці, а не до чогось надто золотого», - підкреслила Гансфорд.  
Політика Місцеві вибори: КВУ заявляє про криміналізацію виборчого процесу в ряді громад МВС під час порушень на виборах діяло неефективно. Про це на прес-конференціі заявив генеральний директор КВУ Олексій Кошель, передає кореспондент АСН.  "У низці об’єднаних громад мала місце криміналізація виборчого процесу в день голосування", - заявив він.  Зокрема, на Дніпропетровщині (Зайцівська ОТГ) невідомі здійснили напад на дільницю в селі Майське, на Хмельниччині (Слобідсько-Кульчієвецька ОТГ) зафіксовано погрози екс-голові ТВК, на Херсонщині (Білозерська ОТГ) мало місце побиття активістів при спробі перешкодити підвезенню виборців. Також у Білозерській ОТГ було зафіксовано присутність осіб у камуфляжі біля виборчих дільниць. При цьому була поширена недостовірна інформація щодо спроб вказаних осіб здійснити незаконні дії. За інформацією КВУ членами відповідних груп були представники авторитетних в області асоціацій учасників АТО, які займалися охороною виборчих дільниць. При цьому така діяльність велася ними й на попередніх місцевих виборах.  "Міністерство внутрішніх справ мало б більш оперативно реагувати не лише на формальні порушення чинного законодавства, але й попереджати можливі правопорушення. Зокрема, протидіяти роботі будь-яких груп, чиї зовнішні ознаки могли свідчити про підготовку організованих порушень на виборах. КВУ вважає, що низка зафіксованих протиправних дій свідчать про низьку ефективність роботи МВС в частині попередження виборчих злочинів", - констатував він. 
Політика "Це не моє, а моєї дружини!" Мер Львова зганьбився перед сенатором США через свої медіа Під час візиту в Україну сенатор США Кріс Мерфі зустрівся в мером Львова Андрієм Садовим, який поскаржився йому на політичний тиск з боку "провладних ЗМІ". Сенатор був в Україні трохи більше доби, але встиг певною мірою розчаруватися в нашій демократії, передає "Голос Америки". У Львові сенатор Мерфі разом з послом США в Україні Марі Йованович вечеряв з мером Садовим. І той почав скаржитися, що "Порошенко і олігархи контролюють всі засоби масової інформації в країні і використовують їх для просування своїх політичних завдань". У той же час Йованович запитала Садового про ЗМІ, що належать йому На що той відповів: "Моя дружина володіє ними, а не я! І наші станції чесно все висвітлюють. Там немає політичного ухилу. Не так, як на інших станціях". "Мене вразило, що в Україні стало нормою,  коли політики контролюють СМІ. Українська демократія молода, і це - нагадування про те, як далеко їй ще треба йти", - написав сенатор Мерфі.
Дозвілля оформление ленты  Мік Джаггер закрутив роман з красунею втричі молодшою за нього 74 річний співак і продюсер Мік Джаггер вперше потрапив в об'єктив папараці разом з сексуальним 22-річним продюсером Нур Альфах. Легенда Rolling Stones і гламурний продюсер фільму були помічені на побаченні у французькій столиці. Примітно, що минулого року у Джаггера вже народилася дитина від його вже колишньої подруги Мелані Хамрік. До речі, вона теж була на 43 роки молодшою за співака. Загалом, у Джагера вже є вісім дітей, старшій з яких - 46 років, а також - три онуки і один правнук. Мік все подумує над тим, щоб припинити "продовжувати свій рід", зробивши собі вазектомію. У групі Міка подейкують, що його очі знову горять знаменитим завзятим вогником, і що Нур приїхала в Париж, щоб побачити його. Їм дуже весело разом. Нур впевнена в собі і добре освічена, тому вона добре влаштувалася на всіх престижних місцях, куди вони пішли разом.
Економіка Наша система субсидій приречена на провал. Кількість жебраків збільшилась на 4 млн Система субсидій в Україні приречена на провал. Про це на прес-конференції заявив аналітик «Публічного аудиту» Тарас Галайда, передає кореспондент АСН: "Система субсидій в Україні, яка" працює "на даний момент, нежиттєздатна. Немає іншої країни світу, де б була така система. Адже немає таких прикладів , де більше 50% населення просто не здатні оплачувати свої життєві потреби і необхідні послуги ", - заявив він. Експерт нагадав, що за останні три роки населення збідніло втричі, тоді як ціни і тарифи зросли в 5-6 разів. "Відповідно така величезна кількість людей вимагає субсидій. Але сама система субсидій рано чи пізно захлинеться, якщо держава паралельно не буде впроваджувати ефективну систему енергозбереження. Адже самі субсидії ще якось фінансуються за рахунок більш багатих. Але люди все більше бідніють. Тому сама система просто не витримає", - прогнозує він. Тільки за останні два роки "у нас кількість жебраків збільшилася на 4 млн людей". "Доходи населення при цьому не ростуть. У нас все більше тих, хто не в силах платити за зростаючими тарифами. А системи енергозбереження немає... При цьому всі дії уряду для створення "тепличних умов" були спрямовані на користь компаній-монополістів. І ми бачимо, до чого це призвело. До зростання тарифів в умовах неможливості їх оплатити ".
Здоров`я оформление ленты  Що треба їсти, щоб і в старості виглядати молодим Більшість жінок готові на багато що, щоб довше залишатися молодою і привабливою. Для цього вдаються до різних косметичних засобів і навіть хірургічних втручань. Але австралійський дієтолог Мелані Макгріс запевняє, багато в чому те, як швидко ми старіємо, залежить від того, що ми їмо. З її слів, є багато продуктів, які можуть уповільнити процес старіння. «Наша дієта значно впливає на нашу шкіру і на те, як швидко ми старіємо як всередині, так і зовні», - пояснює вона виданню Dailymail. Тому дієтолог рекомендує уникати продуктів з високим вмістом цукру, а також обмежити споживання алкоголю, щоб наша шкіра виглядала свіжою та еластичною. «Алкоголь - сильний діуретик, який зневоднює нашу шкіру. Чим менше алкоголю ми п'ємо, тим краще буде виглядати наша шкіра. Але якщо ви все ж вирішите випити, спробуйте обмежитися одним келихом. Після вживання алкоголю потрібно пити багато води», - каже вона. Дієтолог розробила план у боротьбі зі старінням. Основа її раціону - це овочі та фрукти. Саме ці продукти сприяють виробленню колагену в організмі, який робить нашу шкіру еластичною. «Яблука є одним з найкращих продуктів для виробництва колагену. Я завжди кидаю яблуко в сумочку, коли йду на роботу. Більш того, це чудовий перекус, який дозволяє уникати спокуси перед солодощами», - говорить вона. Ще одним незамінним продуктом в її дієті є жирна риба, багата кислотами омега-3. При цьому Макгріс зазначила, що найбагатше джерело жирних кислот - це лосось, якого обов'язково треба їсти зі шкірою. «Крім того, що омега-3 корисні для нашого серця і психічного здоров'я, також вони виявилися корисними для шкіри і волосся. Вони допомагають зберегти шкіру свіжою, а волосся глянцевим», - пояснює дієтолог. Зберегти молодість на довго допоможе і солодка картопля, що містить багато вітаміну А. Його брак змушує нашу шкіру ставати грубою і сухою. Ще одне багате джерело вітамінів А і С - шпинат. У раціон Макгріс входить також капуста кале. Цей овоч багатий каротиноїдами, які запобігають зменшенню вироблення колагену, пов'язаному з віком. Ну і, можливо, менш приємний за смаковими якостями, але дуже корисний для нашої шкіри часник. Цей продукт прискорює кровообіг в організмі, до такого рівня як після занять спортом. Він також містить антиоксидант, званий аліцин, який допомагає боротися з вільними радикалами (забруднення, дим, сонце), які можуть пошкодити нашу шкіру
Політика Трамп жорстко відреагував на звинувачення, висунуті Манафорту Американський президент Дональд Трамп знову повідомив у понеділок про відсутність змови між його передвиборним штабом і Росією. «Немає ніякої змови!» - пише Трамп у себе в Twitter. Він також зазначив, що звинувачення, які раніше в понеділок були висунуті спецпрокурором Робертом Мюллером на адресу екс-керівника передвиборного штабу президента Трампа Манафорта і його екс-партнера Ріка Гейтса, стосуються давніх подій, які не стосуються передвиборчої кампанії минулого року. «Я прошу вибачення, але Манафорт був частиною виборчого штабу рік тому (через кілька років після імовірних злочинів фігурантів справи. - Ред.). Питання, чому Гілларі Клінтон і Демократична партія не під підозрами?» - додав президент США. Раніше Манафорту і Гейтсу були висунуті звинувачення в рамках розслідування Мюллера про можливе втручання Росії в американські вибори минулого року.
Політика Минулі місцеві вибори відзначилися тотальної скупкою голосів по 200-500 грн Місцеві вибори не стали репетицією президентських виборів, але заклали низку тривожних тенденцій. Про це на прес-конференції заявила політичний експерт Яніна Соколовська: "Місцеві вибори відбулися. Очікувано зараз ми бачимо конкуренцію БПП і "Батьківщини". Оскільки "Батьківщина" ще 10 років тому зробила ставку на регіональний аспект, а БПП як президентська сила має бути представлена на всіх рівнях. Саме тому, природно, сила Тимошенко звинувачує БПП у фальсифікації виборів, у використанні адмінресурсу", - заявила вона. При цьому Соколовська впевнена, що місцеві вибори не стали репетицією президентських виборів: "Оскільки на дрібні фальсифікації вже ніхто на державному рівні піддаватися не буде. На президентських виборах будуть займатися не підвезенням виборців, не дрібними фальсифікаціями, а переписуванням уже самих бюлетенів", - прогнозує вона. При цьому політолог Кирило Молчанов, навпаки, вважає, що місцеві вибори показали низку можливих тенденцій на майбутні вибори: "Фальсифікації не є якимось нововведенням виборів. Але на цих місцевих виборах була просто тотальна скупка голосів, а не фальсифікація. Людям давали по 200 -500 грн, залежно від округу, і просто купували голоси. Це говорить про низький рівень життя громадян. І я думаю, що ця тенденція скупки голосів збережеться. У цілому, я думаю, що ця тенденція, як і тенденція низької явки, а значить - недовіри громадян влади, теж збережеться".
Події оформление ленты  Горила Тоні, улюблениця дружини Кличка, помирає в київському зоопарку У столичному зоопарку помирає горила Тоні, яка стала улюбленицею американської актриси Гейден Панеттьєрі, дружини Володимира Кличка. Про це сказано в повідомленні прес-служби зоопарку, що надійшов до редакції АСН. Після того, як мер Києва Віталій Кличко передав функцію замовника реконструкції зоопарку КП «Житлоінвестбуд-УКБ», очолюваного В'ячеславом Непопом, колекція зоопарку потрапила під загрозу. «Під удар потрапили павільйони з приматами, а також новий вольєр рівниної горили Тоні. Нещодавно була здійснена реконструкція вольєра для горили за рахунок коштів актриси Гейден Панеттьєрі. Мер Віталій Кличко особисто був присутній на відкритті», - сказано в повідомленні. Зараз Тоні опинився на експозиції «Острова звірів», у вольєрі, який не передбачений для нього, в результаті цього тварина отримала великий стрес і сильно схудла. «Видно, що горила похмура і перебуває в депресії, оскільки вольєр не обладнаний належним чином. Батареї в приміщенні холодні, тепер можна лише здогадуватися, яка температура у вольєрі тропічної тварини. Питання і до раціону харчування, наскільки він збалансований», - йдеться в заяві. На фото тварина до і після:
Суспільство оформление ленты  Адель, Роулінг, королева Британії і всі-всі. Журналісти порахували, скільки заробляють зірки за день Кілька сотень тисяч доларів. Саме стільки складають щоденні заробітки деяких бізнесменів, зірок і представників королівської династії Великої Британії. Це при тому, що середня зарплата в країні близько 36 тис. доларів на місяць - або майже 1000 дол. за кожен день. Видання Dailymail довідалося, скільки заробляють самих багаті британців і не тільки в день. Цифри вас шокують. Білл Гейтс: 9,3 млн доларів на день Співзасновник компанії Microsoft Білл Гейтс за минулий рік заробив 3,4 млрд доларів, а, відповідно, щоденний прибуток склав 9,3 млн доларів. Очолюваний Гейтсом і його дружиною Меліндою фонд є найбільшим у світі приватним благодійним фондом. Один з найбагатших представників планети любить проводити багато часу в сімейному колі, особливо на яхті. Герцог Вестмінстерський: понад 285 тис. доларів на день Герцог Вестмінстерський, Х'ю, якому виповнилося цього року тільки 26 років, став, за версією видання, найбагатшим британцем, заробляючи на день 285 тис. доларів. Х'ю є главою сім'ї Гросвенор, яка століттями накопичує багатство і володіє більшою кількістю землі, ніж британська королева. Імовірно, минулого року компанія сімейства Grosvenor Group принесла прибуток в розмірі 104,2 млн доларів. Попри такі багатства герцог управляє скромним автомобілем. Джоан Роулінг 260 732 доларів на день Творець Гаррі Поттера Джоан Роулінг минулого року заробила понад 95 млн доларів, відповідно її щоденні фінансові надходження становлять майже 261 тис. доларів. Основний дохід письменниці від написання книг і екранізації її творів. Роулінг живе в Единбурзі. Відомо, що недавно вона придбала будинок по сусідству за 1 млн фунтів стерлінгів для того, щоб зробити там сад. А за виручені від продажу сімейної яхти гроші письменниця купила ділянку в Австралії. Адель: понад 189 тис. доларів на день Відома британська співачка Адель за минулий рік заробила майже 70 млн доларів. Майже 22 млн співачка отримала завдяки своєму третьому альбому. І це тільки у Великій Британії. 29-річна Адель володіє двома будинками в Кенсінгтоні і ще двома в Східному Сассексі. Також у співачки є будинок в Лос-Анджелесі. Девід Бекхем: 178 509 доларів на день Колишній відомий футболіст Девід Бекхем за 2016 рік заробив понад 65 млн доларів. Його денний заробіток склав майже 180 тис. доларів. Тільки завдяки зйомкам у рекламі зірка футболу в минулому році заробив майже 17 млн ​​доларів. Нещодавно сімейство Бекхемів придбало новий будинок в Котсуолдсі, вартістю майже 8 млн доларів. Елтон Джон: 164 841 доларів на день Відомий британський рок-музикант Елтон Джон в минулому році отримав прибуток у розмірі трохи більше 60 млн доларів. Основний заробіток склали виступи співака, а також роялті від його більш пізньої роботи, включно з альбомом. Бісексуал Елтон і його чоловік Девід Ферніш мають двох синів і кілька будинків у Лондоні, Віндзорі, Лос-Анджелесі, Атланті та Ніцці. Королева Єлизавета II: понад 154 тис. доларів на день Її величність королева Великої Британії Єлизавета II отримує урядовий грант у розмірі 15% від чистого надлишку коштів Фонду королівської нерухомості. У минулому році вона отримала 56,3 млн доларів. Однак велика сума з цих коштів була витрачена на ремонт Букінгемського палацу, а також на оплату персоналу, утримання приміщень, подорожі, комунальні послуги, домашнє господарство та інше. Льюїс Гемілтон: понад 126 тис. доларів на день У минулому році чотириразовий чемпіон світу Формули-1 Льюїс Гемілтон заробив 46 млн доларів завдяки виграшами на змаганнях. Гонщик найчастіше проводить час у Монако, готуючись на гоночних трасах до перегонів. Нещодавно Гемілтон придбав Ferrari за 1,5 млн доларів. Од Ширан: 101 335 доларів на день Співак і автор пісень Од Ширан заробляє одні з найбільших гонорарів у шоу-бізнесі. За оцінками журналу Forbes, в минулому році він заробив 36,9 млн доларів завдяки успіху свого останнього альбому. У 2016 році на благодійному аукціоні він купив статую самого себе за 8 160 доларів. Дженніфер Лоуренс: 65 634 доларів на день Актриса Дженніфер Лоуренс, одержима Оскаром, заробила в 2016 році майже 24 млн доларів. Отримати такий дохід їй дозволили гонорари від зйомок у фільмах «Мати», «Пасажири» і «Апокаліпсис людей Ікс». Лоуренс створила власний благодійний фонд, який допомагає бідним і хворим дітям у її рідному штаті Кентуккі. Кара Делевінь: 28 849 доларів на день Британська топ-модель і актриса Кара Делевінь знялася в минулому році в рекламі Chanel, Rimmel і Puma, а також - в декількох фільмах, зокрема «Валеріан і команда самогубців». У 2016 році вона заробила 10,5 млн доларів, ставши найкращою у Великій Британії моделлю.
Події оформление ленты  Під Києвом розстріляли бійця АТО Аміну Окуєву На залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області розстріляли автомобіль бійця АТО, лейтенанта Збройних сил України, Народного героя України Аміни Окуєвої. В результаті обстрілу вона загинула. Про це повідомив радник міністра МВС Антон Геращенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. "Тільки-но зупинилося серце патріота України Аміни Окуєвої. Її автомобіль був обстріляний з кущів на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області. В результаті отриманих поранень Аміна загинула", - написав він.   Геращенко зазначив, що з нею в машині був її чоловік Адам Осмаєв. Він також був поранений, але вижив. На місці працюють слідчо-оперативні групи поліції. За словами народного депутата Ігоря Мосійчука, Окуєву вбили пострілом у голову. Відзначимо, це вже не перший замах на Окуєву і Осмаєва. Нагадаємо, 1 червня на Подолі в Києві кілер стріляв у чеченського добровольця Адама Осмаєва. Його дружина Аміна Окуєва в свою чергу кілька разів вистрілила у вбивцю.
Події Після вбивства Окуєвої поліція ввела план перехоплення в Київській області Правоохоронці оголосили план перехоплення в Київській області. Його ввели, щоб знайти злочинців, які розстріляли автомобіль бійця АТО Аміни Окуєвої і Адама Осмаєва. Про це повідомляє Національна поліція. Сьогодні, о 20-й годині по спецлінії 102 поліції Київщини надійшло повідомлення про те, що невідомі особи з кущів на автодорозі поблизу залізничної станції Глеваха Києво-Святошинського району розстріляли автомобіль.Відзначається, що на місце злочину прибула група реагування патрульної поліції і слідчо-оперативна група. "На території столичної області і сусідніх регіонів введено оперативний план "Сирена", тривають заходи щодо розшуку та затримання озброєних злочинців. Обставини події встановлюються", - додали в поліції. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської Області розстріляли автомобіль бійця АТО Аміни Окуєвої. В результаті обстрілу вона загинула, а її чоловік Адам Осмаєв був поранений.

Сучасні ворожіння: способи дізнатися про майбутнє в 21 столітті
Сучасні ворожіння: способи дізнатися про майбутнє в 21 столітті
Якщо ви коли-небудь ворожили, то, напевно, були впевнені, що той спосіб ворожіння, який ви обрали, має багатов....
10 слів, які приваблять щастя
10 слів, які приваблять щастя
Щоб досягти щастя в житті, зовсім не обов'язково докладати титанічних зусиль Головне — це налаштування
Як блокувати негатив людей, які вас не люблять
Як блокувати негатив людей, які вас не люблять
Подобатися всім неможливо Щоб не втрачати удачу та життєву легкість, важливо вміти блокувати негатив, що виход....
Закони карми, про які має знати кожен
Закони карми, про які має знати кожен
Карма та кармічні закони відомі людям з давніх-давен Багато хто чув про такі слова і фрази, як "миттєва карма"....
Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити
Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити
У сучасному світі обман і хитрість часом сприймаються як норма Нечесність є як у фінансових, так і в любовних ....
більше матеріалів




/-1,5288369655609-/ /-pc-/
Top