counter
Архів Повернутись назад 23 Квітня 2018
23 Квітня
Дозвілля Найточніший гороскоп на 23 квітня 2018 року Овен Нині ваше самопочуття буде в нормі, тому вам залишається тільки докладати зусиль, щоб підтримувати його в такому стані. Ефективними будуть такі процедури, як оздоровчий масаж. Телець У цей день ваш організм може відчувати особливу потребу в пектинах. Крім того, ці речовини тим більше підуть вам на користь, якщо ви хочете вивести з організму різні токсини. Близнюки Відповідний день, щоб звернутися до стоматолога, навіть якщо у вас прямо зараз нічого не болить. Профілактичний огляд - справа потрібна, до того ж, якщо щось полагодити і доведеться, це доставить вам мінімальну кількість незручностей. Рак Сьогодні зірки рекомендують вам задуматися про чистоту вашого житла і робочого місця. Впорядкованість речей і паперів допоможе вам навести порядок і в ваших думках і почуттях, що просто життєво необхідно для вашого душевної рівноваги. Лев Сьогодні Левам не варто нервувати і перенапружуватися, тому зробіть все можливе для того, щоб позбавити себе від зайвих стресів і навантажень, як фізичних, так і емоційних. Діва Сьогодні вам варто слідувати заповітам мудрого Карлсона: спокій і тільки спокій, бо решта - справа житейська. Якщо не виходить, спробуйте ще раз. Це вам допоможе краще будь-яких ліків. Терези Нині постарайтеся контролювати свої емоції, зараз через сильні переживання великий ризик виникнення головного болю і різного рада спазмів. Тут вже доводиться вибирати - або дати організму досхочу попереживати, або замкнути його в залізну клітку волі для його ж блага. Скорпіон Нині постарайтеся, по можливості, полегшити свою вечерю, зараз вам не рекомендовано навантажувати «роботою» свій шлунок. Було б краще віддати перевагу легкозасвоюваній їжі і не пізніше, ніж за чотири години до сну. Стрілець Якщо на роботі ви постійно відчуваєте стрес, то постарайтеся знайти вихід з ситуації, що склалася, адже постійні психологічні проблеми безпосередньо впливають на весь ваш організм, і не найкращим чином. Козеріг Нині постарайтеся не бути занадто довірливі і не піддаватися чужому впливу, особливо, коли вам будуть розхвалювати якесь дорогі ліки. Адже вам воно можуть абсолютно не підійти. Водолій Постарайтеся особливо ретельно обробити куплені свіжі овочі і фрукти, оскільки зараз тільки так ви зможете попередити вельми серйозний розлад шлунка. Риби Нині намагайтеся, як слід доглядати за шкірою обличчя, при нанесенні різних кремів не забувайте про те, що з масажем компоненти крему будуть набагато активніше надавати позитивну дію.
Наука і технології оформление ленты  Археологи знайшли в Єгипті голову статуї римського імператора Марка Аврелія У Єгипті археологи відкопали голову статуї римського імператора Марка Аврелія, повідомляє ТАСС. Голову статуї римського імператора Марка Аврелія знайшли вчені під час ремонту в давньоєгипетському храмі Ком-Омбо на південному сході Єгипту. До цього випадку скульптурні зображення цього імператора практично не зустрічалися на території Єгипту. Знайдена голова імператора з бородою має розміри 40х33х34 сантиметра. Недалеко виявлений фрагмент торсу. Роботи з очищення храму Ком-Омбо від грунтових вод почалися в вересні 2017 року. У лютому нинішнього року тут виявили фрагменти величезної статуї фараона Рамзеса 11, тут же знайдено кілька стародавніх статуй. Римський імператор (161-180) з династії Антонінів, філософ, представник пізнього стоїцизму, послідовник Епіктет; останній з п'яти наймудріших і добрих імператорів. Народився 26 квітня 121 року, помер - 17 березня 180 року. Йому належить безліч крилатих фраз, в тому числі - "Жити кожен день так, як якщо б він був останнім, ніколи не метушитися, ніколи не бути байдужим, ніколи не приймати театральні пози - ось досконалість характеру. Наше життя - це те, у що його перетворюють наші думки".
Політика Спіть спокійно: В УПЦ МП прокоментували заяву Вселенського патріархату про автокефалію Представник Української православної церкви Московського патріархату протоієрей Микола Данилевич на своїй сторінці в соцмережі висловив упевненість в тому, що рішення Вселенського патріархату про створення в Україні незалежної від РПЦ церкви, буде узгоджуватися з усіма церквами, в тому числі і МП, і не буде прийнято одноосібно. "Константинопольський патріархат, який є відповідальним за загальноправославну єдність, - 1. Не зробить нічого такого, що б цій єдності завадило, 2. Повинен узгодити питання української автокефалії з усіма Помісними Православними Церквами. А саме про це йшлося у вчорашній заяві ВЗЦЗ УПЦ. ... Таким чином, віруючим УПЦ можна бути спокійними. Інші деталі завтра", - написав священик. Нагадаємо, 17 квітня президент Петро Порошенко заявив про намір звернутися до архієпископа Константинополя, вселенського патріарха Варфоломія з закликом видати томос про єдину помісну Православну церкву в Україні. 22 квітня ця заява була прийнята в Константинополі до розгляду.
Політика В ООН заявили про повернення холодної війни Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш заявив про повернення холодної війни. В інтерв'ю шведському телеканалу SVT він сказав, що зробив такі висновки через ситуацію в Сирії. Гутерріш повідомив, що Рада Безпеки ООН не може вирішити цей конфлікт. За словами чиновника, це просто неможливо - так як там присутні кілька різних армій, б'ються ополчення з усього світу, стикаються різні інтереси. Йдеться про інтереси декількох учасників, і ситуація інша, ніж була за часів СРСР, вважає генсек: "Тоді був серйозний конфлікт між США і Радянським Союзом. Тепер, США і росіяни не контролюють всіх, як це було раніше. Багато країн дуже активні в регіоні: Туреччина, Іран, Саудівська Аравія і т. д.", - сказав він. Також генсекретар зазначає, що під час першої Холодної війни існували "механізми діалогу і комунікації", однак сьогодні цих механізмів більше немає.
Здоров`я Найшкідливіші сніданки, які ви поки вважаєте корисними Дієтологи склали список найбільш шкідливих продуктів для сніданку. Багато людей в якості сніданку вважають за краще не повноцінне блюдо, а "легкий перекус" з готових продуктів, не замислюючись про їх вплив на організм, передає Ukr.Media. Плавлений сир Виробляється з некондиційного сиру. При обробці він втрачає корисні речовини, і в ньому утворюються зайві жири. Сухарики і чипси Закуски містять високий вміст хімічних добавок і сумнівних жирів. Сирки (десерти) Часто є поєднанням рослинних жирів, цукру, загусників і ароматизаторів. Ковбасні вироби Дієтологи не раз звинувачували ці продукти в тому, що вони підвищують ризик хвороб шлунково-кишкового тракту і навіть раку. Каші швидкого приготування Після заводської термообробки зернові втрачають свій корисний склад: повільні вуглеводи замінюються швидкими. Мюслі Попередній аргумент для них також є актуальним. Містять підсолоджувачі, сумнівні сухофрукти і ароматизатори. Соки в пакетах Найчастіше відновлений з концентрованого соку, висушеної м'якоті, води і цукру.
Політика "Велика сімка" виступила за продовження санкцій проти Росії Країни "Великої сімки" домовилися продовжити санкційну політику проти РФ. Про це йдеться в заяві Міністерства закордонних справ Канади в Twitter. "Міністр Христя Фріланд та глави МЗС G7 знову підтвердили нашу спільну повагу до міжнародного порядку, територіальному суверенітету. Санкції, накладені на Росію у зв'язку з її неприйнятними діями в Україні, будуть продовжуватися", - йдеться в повідомленні. Представники G7 також висловили єдину позицію щодо українського питання і домовилися надавати підтримку Україні. Глава МЗС України Павло Клімкін після участі у зустрічі міністрів закордонних справ зазначив, що агресія Росії становить загрозу не тільки для України, а для всього демократичного світу. Minister Freeland and #G7 Foreign Ministers reaffirmed our shared respect for rules-based international order, including on territorial #sovereignty. Sanctions imposed on #Russia following its unacceptable actions in #Ukraine will continue. pic.twitter.com/f6n9sQ6MkS — Foreign Policy CAN (@CanadaFP) 22 апреля 2018 г.
Дозвілля оформление ленты  Лоліта похвалилася дешевим пальто в страусиних пір'ях Лоліта виклала в Instagram ролик, в якому продемонструвала підписникам свою обновку - рожеве пальто з італійського кашеміру, оброблене натуральними пір'ям страуса. Співачка прорекламувала бренд kadanelli exclusive, які надіслали їй вже п'яте пальто.   Публикация от Лолита Милявская (@lolitamilyavskaya) 9 Апр 2018 в 11:12 PDT Натомість співачка рекламує одяг, який до слова часто шиють з натурального хутра. Що давно вважається моветоном в цивілізованому світі. Думки шанувальників з приводу пальто розійшлися. Одні написали, що Лоліті дуже пасує ніжний колір, інші ж посміялися над безглуздими пір'ям, яке старить співачку. У той же час такі наряди куди більше йдуть молоденьким дівчатам. Втім, сама Лоліта, здається, не особливо переживають з приводу віку і моди. Пальто вона одягла на вечірку до подруг.
Економіка Хто більше. Мінсоцполітики приголомшило планами на мінімальну зарплату Міністерство соціальної політики України вважає за необхідне підвищити мінімальну зарплату в цьому році до 4200 грн. і до 5000 грн. з 2019 р Про це заявив міністр Андрій Рева. За його словами, це актуальні пріоритетні проекти, над якими сьогодні працює Мінсоцполітики. Також пріоритетним завданням міністерства А.Рева назвав прийняття законопроекту про сплату єдиного соціального внеску з усієї суми заробітної плати. Тобто з урахуванням преміальних виплат і ставок. Прийняття даного законопроекту збільшить платежі, які влада стягує з українців у вигляді єдиного соцвнеску. Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів України переніс розгляд питання про підвищення мінімальної зарплати з 3783 грн. до 4200 грн. Передбачалося, що це буде зроблено за підсумками I кв., Тепер питання розглянуть за підсумками I півріччя. Раніше Національний банк відзначав, що різке підвищення мінімальної зарплати урядом Володимира Гройсмана стало однією з причин прискореного зростання цін в Україні.
Культура Народні прикмети на 23 квітня - Терентій Маревни і Сонцезахід Говорили, що саме Терентій Маревни вказував на ті прикмети, які допоможуть судити про майбутній врожай. 23 квітня в старовину називали Днем Солнцезахода, Днем Терентій Маревни. 23 квітня говорили, що, якщо права нога загрузне в багнюці раніше, ніж ліва, то це до добра. Також була поширена наступна традиція. Слов'яни виходили на вулицю в цей день і уважно дивилися на Схід. Якщо сонце оточене маревом, то ця прикмета обіцяє, що рік буде врожайним, і навпаки. Цікаво, що поняття східної і західної сторони світу було дуже важливим в стародавні часи. Слов'яни вважали, що Схід - це місце, де народжується Сонце, вважається потужним світилом, що дарує життя всьому живому навколо. Коли на Русі було запроваджено християнство, то його стали сприймати як місце, де живе Бог, а Захід називали володіннями Сатани. В язичництві день і ніч наділялися людськими рисами, були вічно ворогуючими братом і сестрою. Народні прикмети на 23 квітня Сонце від сходу і до заходу оточене маревом (туманністю), то літо буде хлібним. Якщо ж 23 квітня димки немає, то люди розуміли, що, швидше за все, доведеться засівати поле заново. Молоді павучки з'явилися - теплі деньки скоро настануть Якщо старі павуки 23 квітня сидять на павутині високо, то вночі можливі заморозки Після марева, туману, чекай бур Сонце світить, і на небі немає жодної хмарини - прикмета до того, що пора вирушати переорювати озиме поле і засівати його яровими. По суті, саме цього знака зазвичай очікували селяни, щоб відправитися на роботу. Якщо ліщина 23 квітня прикрашена пухнастими сережками, то земля більше промерзати не буде Якщо вранці 23 квітня стоїть туман перед сонцем, то протягом дня, швидше за все, піде дощ.
Політика РФ відмовилася гарантувати США невтручання у вибори Спецпредставник президента РФ з питань міжнародного співробітництва в галузі інформаційної безпеки, посол з особливих доручень Андрій Крутських заявив, що РФ не збирається давати США гарантій того, що в американські вибори не буде відбуватися втручання. За словами російського чиновника, його країна буде готова домовлятися тільки про взаємні гарантії або універсальні правила поведінки. "Якщо він (посол США Джон Хантсман. - Ред.) всерйоз чекає від нас якихось подібних гарантій, то він помилився країною. Ніяких односторонніх заяв і запевнень ми робити не будемо. Ми не маємо наміру визнавати провину за інциденти, до яких нібито причетна Росія", - сказав Крутських в інтерв'ю "Коммерсанту". Нагадаємо, днями посол США у РФ Джон Хантсман повідомив, що його країна відновить переговори про кібербезпеку, якщо Кремль гарантує невтручання в листопадові вибори у його країні.
Економіка "Нафтогаз" із 1 травня підвищує ціни на газ З 1 травня підвищиться вартість природного газу, згідно з документами НАК "Нафтогаз". Нові цінові пропозиції опубліковані на сайті НАК "Нафтогаз". Згідно з повідомленням, нові ціни на природний газ будуть діяти з 1 травня 2018 року для промислових споживачів та інших суб'єктів господарювання. Як повідомляється, вартість природного газу з ресурсу компанії диференційована залежно від обсягів закупівлі, умов оплати та стану попередніх розрахунків з компанією. Також наголошується, що в порівнянні з цінами на квітень 2018 року в травні ціни збільшені на 5,2-5,5%. Нагадаємо, «Газпром» направив документи на розірвання контрактів із "Нафтогазом" на постачання газу і його транзит через територію України в Стокгольмський арбітраж. Російський газовий монополіст готовий вести переговори з НАКом щодо транзиту газу після 2019 року. Однак для цього, згідно із заявою представників компанії, Україна повинна обґрунтувати економічну складову зі здійснення транзиту через свою територію.
Події оформление ленты  В Індонезії публічно відшмагали коханців В Індонезії публічно відшмагали коханців. Відповідно до законів шаріату в Індонезії, жінку вивели на площу і побили батогами на очах у сотень людей. Глядачі втім не переймаються співчуттям до покараної і знімали те, що відбувається, на мобільні телефони. Таке покарання передбачено не тільки за секс поза шлюбом, але і за азартні ігри, вживання алкоголю і одностатевий секс. Також відшмагали чоловіка, який підійшов дуже близько до чужої жінки. У парламенті Індонезії депутати готуються проголосувати за повну заборону на секс поза шлюбом. Поправки до законів включають пряму заборону на гомосексуальний секс і тюремне ув'язнення терміном до п'яти років для осіб, що вступили в інтимні стосунки поза шлюбом. У законопроекті також містяться пропозиції обмежити статеве виховання в цій переважно мусульманській країні (на сьогодні там проживає близько 88% мусульман) і саджати в тюрму за «образу» глави держави або представників держустанов.
Політика Близько 100 тисяч закарпатців можуть втратити громадянство України Пропозиція президента України позбавляти громадянства українців, які беруть участь в іноземних виборах по паспорту з другим громадянством, може вдарити і по жителям Закарпаття, які активно отримують угорське громадянство. Про це пише на своїй сторінці в соцмережі колишній глава Закарпатської обласної ради Владмир Чубірко, передає АСН. "Суть законопроекту №8297 дуже проста: голосував за владу інших країн - примусово втратив українське громадянство... Цей документ також стосується закарпатських етнічних угорців, які мають паспорти. Але багато хто з них захищали Україну на Сході, деякі не повернувся з АТО. Ці ж етнічні угорці, які живуть в Україні і працюють на її економіку, але зараз їх усіх треба позбавити громадянства і вигнати в Угорщину", - припускає Чубірко. На його думку, в групу ризику потраплять і заробітчани. "А чиновники і депутати, які мають по три паспорти в кишені, не підпадають під ці норми, їх нововведення не стосуються", - обурився Чубірко.
Політика Полторак підтвердив завершення АТО і розповів про чисельність військ на Донбасі Міністр оборони Степан Полторак розповів подробиці підготовки до завершення АТО на Донбасі. Він підтвердив, що в кінці квітня розпочнеться новий формат під керівництвом Об'єднаних сил, вже здійснюється передислокація органів військового управління. "30 квітня ми завершуємо АТО і переходимо до проведення операції Об'єднаними силами на чолі з командувачем і Об'єднаним штабом", - сказав міністр "BBC News Україна". Він нагадав, що операцією керуватиме командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв. У його віданні - підготовка і керівництво всіма силами оборони - не тільки Збройних сил України, а й СБУ, поліції, Нацгвардії, прикордонників. На запитання про чисельність українських сил на Донбасі міністр відповів, що "все залежатиме від обстановки". "Якщо ситуація буде ускладнюватися або буде ухвалено рішення про звільнення території, тоді, звичайно, і кількість особового складу збільшуватимемо", - сказав міністр.
Дозвілля 8 ознак незрілого чоловіка Давайте серйозно, жодна жінка не захоче бути матусею для чоловіка, у неї і так повно відповідальності! Пілотування між будинком і роботою, марафони в садок, школу, супермаркет за сметаною по акції, або на тренування, щоб чоловік оцінив рельєфні форми. Їй і на себе часу не вистачає, а тут, уявіть, вам на шию звалюють вантаж у вигляді чоловіка, пишут Flytothesky. І далеко з цим їхати? Але ж таке трапляється в багатьох сім'ях, коли цілком собі зрілі чоловіки до 30-ти років застряють у пубертатному віці і не хочуть дорослішати, навмисно ухиляючись від обов'язків глави сімейства. Їм зручно і весело, життя здається малиною. Правда, партнерка через пару років такого графіка перетворюється в загнаного коня і зовсім втрачає смак життя. 1. Махровий егоїзм Він не здатний перейнятися чужими переживаннями, йому важко поставити себе на ваше місце. А все тому, що інфантильні, жахливо егоцентричні, в їхніх очах світ обертається тільки навколо їхньої власної персони, щоб догоджати їхнім бажанням і потребам. Інфантильний чоловік не просто не може, він не хоче дбати про партнерку, бо сам розраховує на підтримку ззовні. 2. Побутова непристосованістьУміння справлятися з побутовими проблемами - теж досягнення зрілості. Якщо ваш партнер живе у стані перманентного хаосу, а його будинок - живий пам'ятник бардаку і симфонії брудних шкарпеток, швидше за все, він застряг у дитинстві. Такі чоловіки не звертають уваги ні на свій зовнішній вигляд, ні на здорове харчування, ні на навколишнє оточення, бо їм тупо ліньки напружуватися. Навіщо? Для цього і заводять жінку. 3. Відсутність кар'єрних прагненьУ світі так багато цікавого, він дуже хороший для світу сірих піджаків з його смутними папірцями. На крайній випадок є батьки, які можуть допомогти з фінансами, а голодування взагалі корисно. Коли чоловік не прагне зростати професійно, коли він байдужий до цінностей матеріального світу і уникає всього, що пов'язано зі словом «робота» і «відповідальність», - ось тут час бити тривогу! 4. Дитячі захопленняОдна справа, коли людина втомлюється після трудового дня і дивиться дурний бойовичок, щоб ні про що не думати. Інша - коли її графік нічим не завантажений, але чоловік днями просиджує штани за комп'ютерними іграшками, коміксами, аніме та іншими дитячими забавами. Хобі, які не несуть реальної користі, не розвивають мозок, не тренують фізичних навичок - серйозний привід задуматися, чи не застряг чи ваш партнер у підлітковому віці. 5. Невміння стійко переносити більЧоловіки, які непритомніють при температурі 37.2, стали прототипами анекдотів. Причина всіх цих примх і паніки криється в інфантильності, коли доросла людина впадає в стан дитини, вимагаючи близьких ходити навшпиньки і приділяти підвищену увагу своєї персони. Чи зможете ви з цим миритися - вирішуйте самі. 6. Базікання Обвішати партнерку локшиною, наобіцяти з три короби подвигів і нічого не виконати - це так у його стилі! Не тому, що чоловік-дитина не вміє відповідати за свої слова, просто він любить фантазувати, та так добре, що сам в це вірить. Потім казкова серпанок розсіюється, і від нудьги він переключається на нові фантазії, такі ж далекі від реальності. Він не бреше, просто не думає наперед, не розуміє, що слова потрібно підтверджувати вчинками. 7. Неготовність приймати самостійні рішенняВиникла серйозна проблема? Незрілі чоловіки не вміють і не хочуть нічого вирішувати, набагато звичніше скинути відповідальність на плечі друзів, батьків або дружини. «Ти розумніший, терплячіший і більш здібний, тобі більше треба, ось і відповідай! А я буду поруч стояти або прикинуся хворим і нещасним». Хороший вихід з положення, адже в разі невдачі провина ляже на іншого, значить, і наслідки розгрібати не йому. 8. Нездатність до плануванняРозмови про майбутнє викликають у інфантилів заціпеніння і тваринний страх, вони не звикли жити за розкладом і взагалі хоч якось керувати часом. Девіз таких чоловіків: «Будь спонтанним, живи сьогоднішнім днем, а завтра хоч потоп!» Саме тому так важко передбачити їх настрій, розпланувати зустрічі, створити з ними сім'ю. Вони не вміють накопичувати і правильно розподіляти свої фінанси, бояться розмов про дітей, ремонт, покупку кухонного гарнітура, все це наганяє на них жах.
Кримінал На "Мотор Січі" готували диверсії. СБУ проводить обшуки Служба безпеки України проводить обшуки в публічному акціонерному товаристві "Мотор Січ" у Запоріжжі. Про це "Українській правді" розповіла прес-секретар СБУ Олена Гітлянська. За її словами, обшуки в Запоріжжі проводять правоохоронці з Києва. У прес-центрі СБУ, обшуки на підприємстві здійснюються в рамках розслідування кримінального провадження за фактом підготовки диверсії. Нагадаємо, ще в 2017 році СБУ підозрювало народного депутата В'ячеслава Богуслаєва з фракції "Воля народу" в незаконному продажі 56% акцій великого машинобудівного підприємства "Мотор Січ" китайським інвесторам. Акціонерна компанія "Мотор Cіч" є одним із найбільших українських машинобудівних підприємств, виробляє авіадвигуни для вертольотів Мі-8/Мі-17, Ка-226, літаків Ан-70, Ан-124, Ан-140, Ан-148, Як-130 і ін., агрегати для перекачування газу і енергетичне обладнання.
Суспільство Синоптики розповіли, коли в Україну прийде "африканська спека" Погода у травні буде приємною і комфортною, настануть по-справжньому теплі дні, але ще без задушливої ​​спеки. Разом з тим, травень щедрий на грози і дощову погоду. За прогнозами американських метеорологічних служб, погода в травні 2018 року теплою і дощовою. Температура повітря очікується вище кліматичної норми, в кінці місяця країну накриє хвиля спеки, передає портал Метеопрог. За довгостроковими прогнозами українських експертів, у травні буде тепло і сухо, а «африканська спека» відвідає країну під кінець місяця, передбачається, що стовпчики термометрів піднімуться до +28 ... +30 °С. Дощі будуть досить інтенсивними, але короткочасними. У перший тиждень місяця - на травневі свята середня денна температура підніметься вище позначки плюс 15 °С, поступово показник буде збільшуватися до +20 ... +25 °С. Вночі +10 ... +14 °С.
Економіка оформление ленты  Заважала проходу катерів: невідомі розібрали частину дамби Бортницької станції аерації У районі столичних Осокорків невідомі розібрали частину дамби на випускаючому каналі Бортницької станції аерації, який перекривав прямий відтік очищеної води в Дніпро. Про це повідомив сайт "Сегодня". Згідно з даними видання, невідомі скинули у воду вісім бетонних плит, щоб звільнити прохід для катерів і човнів. Цю інформацію підтвердив і "Київводоканал". "Хтось із власників вирішив, що її можна відкрити для проходу катерів. Але це гідротехнічна споруда і так поступати люди не мають права", - заявили в компанії. Там же підкреслили, що подібні дії не несуть прямої загрози екології Дніпра, так як в річку потрапляє очищена вода зі станції, однак зруйнована дамба виконувала необхідні функції і тепер її потрібно відновлювати. Також у водоканалі повідомили, що будуть самостійно займатися відновленням споруди. Раніше про інцидент розповідав також телеканал 1+1.
Політика У ПАРЄ відмовилася проводити дебати щодо отруєння Скрипаля та України Бюро Парламентської асамблеї Ради Європи не буде проводити термінових дебатів з питань отруєння в Солсбері і стосовно незаконних виборів в Криму. Як повідомив віце-президент ПАРЄ Володимир Ар'єв на своїй сторінці в соціальній мережі, все завдяки проросійському лобі в асамблеї.  "Бюро ПАРЄ голосами лівих і соціалістів відмовило в проведенні термінових дебатів на запит Великої Британії, України та інших на тему Солсбері, незаконних виборів у Криму і т.д. Це все на тлі корупційного скандалу в ПАРЄ за фактами хабарництва та неприхованого лобізму, оприлюдненими вчора. очевидно, навіть це не завадило деяким колегам відмовитися від дивно стійкою проросійської позиції ", - написав обурений Ар'єв. Він також додав, що майбутня сесія - дуже важлива. На ній розглядатимуться питання російської агресії, будівництва "Північного потоку- 2" і питання Сирії.
Події оформление ленты  Боротьба з Telegram: у Росії тепер блокують ще і YouTube Користувачі YouTube сутра 23 квітня скаржаться на збої в роботі відеохостингу. Про це повідомляє Lenta.ru. Згідно з інформацією видання, перебої в роботі з місцем для розміщення відеофайлів зафіксовані в Москві, Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі, Челябінську, Волгограді, Казані, Іжевську, Калузі та інших містах. Підкреслюється, що проблеми з YouTube відбулися тільки в Росії. Самі користувачі відзначають, що сайт не завантажується переважно в браузерах Chrome і Opera. Раніше, 22 квітня, Роскомнадзор заявив про внесення до реєстру забороненої інформації низки IP-адрес компанії Google, яка володіє YouTube. За даними відомства, Google в порушення вердикту суду забезпечує Telegram доступ в Росії. Нагадаємо, в компанії Google обіцяла перевірити інформацію користувачів із Росії про збої в роботі деяких сервісів.
Економіка Дорогі пальне, добрива та сировина: експерт пояснив захмарну вартість української їжі Через дороге пальне, добрив і корми, українські аграрії роздувають ціни на вітчизняні продукти до імпортного показника. Таку думку висловив президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "92% продуктів, які ми споживаємо, - вітчизняного походження. За рахунок дуже дорогих добрив, дуже дорогих енергетичних ресурсів, дуже дорогих кормів у нас виходять дуже дорогі продукти", - зазначив експерт. За його словами, виняток становить лише чай, кава, морська риба і фрукти, решта ж групи продуктів, які споживаються українцями, - в більшості своїй вітчизняного походження. При цьому він додав, що дефіцит продовольства Україні не загрожує, проте зростання цін за імпортним паритетом відбувається постійно. Нагадаємо, хліб соціальних сортів в Україні продовжить підвищуватися в ціні в середньому на 22-24% на рік. Таку думку висловив директор Економічного дискусійного клубу Олег Пендзін.
Економіка Продають залишки, що не згнили: економіст пояснив подорожчання капусти і буряка Через відсутність якісних овочесховищ ціни на цей вид продукції під кінець року значно зростають. Таку думку висловив президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Проблема стрибків цін на буряк і капусту пов'язана з тим, що у нас немає нормальної системи сховищ. В результаті виходить ситуація: згнила частина - викинули", - зазначив експерт. За його словами, високий рівень втрат зібраного врожаю значно здорожує кінцеву вартість продукції, особливо під кінець сезону, коли нового врожаю ще немає, а овочі старого врожаю вже закінчуються. При цьому він додав, що через застарілі технології, відсутність нових технологій і обмежений доступ фермерів до техніки в Україні висока собівартість виробництва овочів. Найнижчий показник собівартості - в Голландії. Нагадаємо, хліб соціальних сортів в Україні продовжить підвищуватися в ціні в середньому на 22-24% на рік. Таку думку висловив директор Економічного дискусійного клубу Олег Пендзін.
Політика Росія безкоштовно передасть Сирії оборонні комплекси С-300 Росія найближчим часом має намір почати постачання в Сирію зенітно-ракетних комплексів (ЗРК) С-300 "Фаворит", передає "Комерсант" з посиланням на джерела. "Поставку "Фаворитів" планується здійснити на безоплатній основі, щоб e короткі терміни на їхysq основі створити ешелоновану систему сирійської ППО, здатну прикрити Дамаск і місця розміщення авіатехніки від обстрілів", - йдеться в повідомленні. Оскільки на закупівлю нових систем даного типу «у сирійців немає грошей», то? швидше за все, Росія поставить туди установки, що були в експлуатації . С-300 «Фаворит» - зенітно-ракетний комплекс, здатний вражати різні цілі на різних висотах і дальностях. Призначений для оборони великих промислових і адміністративних об'єктів, військових баз і пунктів управління від ударів засобів повітряно-космічного нападу супротивника. Здатний вражати балістичні та аеродинамічні цілі.
Політика "Я помилився": прем'єр Вірменії подав у відставку Прем'єр-міністр Вірменії Серж Саргсян подав у відставку. Пост прем'єр-міністра країни займе Карен Карапетян. У поширеній прес-службою уряду заяві Саргсян звернувся «в останній раз» до всіх громадян, зокрема до тих, хто проводить акції протесту. «Нікол Пашинян мав рацію. Я був не правий. Ситуація, що склалася, має кілька рішень, але ні на одне з них я не піду. Це не моє. Я залишаю пост керівника країни, посаду прем'єр-міністра», - наводить ТАСС слова Саргсяна. Раніше Пашинян був звільнений із СІЗО. Нагадаємо, сьогодні до протестуючих у Вірменії вже приєдналися перші військові. Нагадаємо, від моменту призначення на посаду Сержа Саргсяна в країні не вщухали масові акції протесту. Опозиція заявляла, що, внісши зміни до Конституції, він фактично узурпував владу. Нагадаємо, країна стала з президентської, парламентською. А Саргсян з поста президента "перекочував" у прем'єрське крісло. Активісти не згодні з подальшим перебуванням його при владі, бо за 10 років правління в країні, за їхніми словами, не реалізовувалися реформи, а відбувалася лише їхня імітація.
Політика Криза ідей і відчай: політолог пояснив, що стоїть за церковною ініціативою Порошенка Ініціатива зі створення в Україні єдиної помісної української автокефальної церкви була продиктована кризою ідей в Адміністрації президента України. Таку думку висловив політолог Олексій Якубін на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "На Банковій ця ініціатива з помісною церквою - це показник кризи ідей, тому що, за великим рахунком, що Банкова може пред'явити, наприклад, в питанні євроінтеграції після лібералізації візового режиму? По-моєму, це від відчаю", - зазначив експерт. За його словами, в економіці країни, як і раніше, спостерігається стагнація, а рішення ситуації на Сході країни звелося до обговорення ініціативи щодо введення миротворців на Донбас. При цьому він додав, що раніше подібну ідею ініціював Віктор Ющенко, який не зміг таким чином підняти свій рейтинг. "Карта помісної церкви - це показник виборів, що наближаються. Стратегічно. Плюс - тактично - це те, що зараз є кілька скандалів навколо президента, і записи Онищенка одним з цих скандалів є", - додав Якубін. Нагадаємо, Вселенський Патріархат почав процедури щодо автокефалії Української Православної Церкви. Раніше Верховна Рада підтримала проект постанови №8284 «Про підтримку звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія про надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні».
Політика Треба щось міняти: Клімкін порахував, скільки українців живе в Росії Близько трьох мільйонів українців зараз проживають на території Росії. Таку заяву зробив міністр закордонних справ Павло Клімкін під час спілкування з активом української громади в Торонто, повідомляє "Укрінформ". «Росія веде проти нас війну, але все одно три мільйони українців живуть у РФ. Тобто майже кожен 12-й українець зараз - в Росії. І серед них є багато тих, хто не любить і Путіна і Росію, але вважають, що не мають іншого вибору», - сказав Клімкін. На переконання міністра, людей, які змушені жити і заробляти гроші на життя в Росії, треба зрозуміти. Він визнав, що деякі трудові мігранти переїжджають з країни-агресора в Євросоюз чи повертаються на батьківщину завдяки "безвізу", проте цей процес, на думку міністра, відбувається дуже повільно.
Кримінал оформление ленты  Харківський суд дав "мажору" 3 роки в'язниці за вбитого підлітка 23 квітня у Московському районному суді Харкова оголосили вирок Тиграну Єнгібаряну, місцевому "мажору", який на смерть збив 17-річного хлопця на своєму автомобілі. Трагедія трапилася 16 січня на Салтівському шосе. Єнгібарян на своїй машині Toyota Camry збив на пішохідному переході Володимира Віношкіна і втік з місця події. Удар був такої сили, що жертва перекинулася в повітрі двічі і померла на місці. Єнгібарян не вибрав безпечну швидкість, виїхав на зустрічну смугу, не впевнився, що це буде безпечно, і допустив наїзд на Віношкіна, який від отриманих тілесних ушкоджень загинув, - зачитала матеріали справи суддя Алла Харченко. З урахуванням пом'якшуючих обставин - мати загиблого підлітка прийняла грошову компенсацію від сім'ї Єнгібарян і відмовилась від позову - суддя засудила його до 3 років в'язниці з позбавленням прав на той самий строк.
Політика оформление ленты  Суд відмовився заарештовувати майно фонду Віри Савченко Суд відмовив слідчому Служби безпеки в накладенні арешту на майно благодійного фонду Віри Савченко, передає із залу Шевченківського райсуду Києва кореспондент АСН. Рішення виніс суддя Олег Линник. Тобто, якщо прокуратура не виграє апеляцію на це рішення, то СБУ повинна буде повернути вилучену під час обшуків оргтехніку фонду. Нагадаємо, під час обшуку 10 квітня в квартирі Надії Савченко і в приміщенні фонду було вилучено речі фонду і приватних осіб. "Вилучили печатку, ноутбуки волонтерів і мій особистий ноутбук. Це по старій накатаній схемі - якщо потрібно рейдернуть підприємство, тоді вилучають печатку. Це єдине у мене пояснення... І зараз я маю повне право їх забрати, бо суд не заарештував це майно", - заявила напередодні суду Віра Савченко. Далі суд почав розглядати ще одне клопотання слідчого СБУ - про накладення арешту на особисте майно народного депутата Надії Савченко.
Здоров`я оформление ленты  Неймовірна сила волі: цій жінці вдалося скинути 80 кг Американка Аманда Вуд вступила в битву із зайвою вагою восени 2015 року. У неї вже не було сил носити на собі величезний зайву вагу. Вона важила 170 кг. Сімейний лікар направив її до дієтолога, який допоміг визначити розміри порцій, знизити споживання калорій і виробити план здорового харчування. Всього за два роки 37-річна Аманда змогла втратити 80 кг! Аманда відстежувала все, що вона їла і пила, використовуючи додаток на телефоні. Коли стрілка терезів упевнено рушила в зворотному напрямку, Аманда стала досліджувати процес самостійно: «Я намагаюся отримувати 35% калорій з вуглеводів, 25% калорій з жирів і 40% калорій з білка». Ось що так виглядає її денний раціон:- Сніданок: яйця або замочена на ніч вівсянка- Другий сніданок: протеїновий коктейль- Обід: салат «Цезар» з курячим м'ясом і заправкою з грецького йогурту, котлети з м'яса індички з гарбузом або перцем чилі- Полудень: крекери і сир, йогурт з фруктами або солодкий перець і яблуко- Вечеря: пісний білок (курка або морепродукти) і трохи овочів А як щодо фізичних навантажень? Аманда зізналася: «Чесно кажучи, я кілька разів починала ходити в спортзал, але відчувала себе дискомфортно. Мені здавалося, що всі на мене витріщаються, і я намагалася швидше втекти звідти». Аманда дочекалася, поки вона не втратила більше 30 кг, а потім приступила до тренувань. У цей момент вона помітила, що у неї набагато більше енергії для фізичних вправ. Аманді довелося вдатися до послуг особистого тренера, який розробив програму навантажень і допоміг Аманді набути більше впевненості в собі. «Тепер відвідування спортзалу - одне з моїх улюблених занять протягом робочого тижня!» У дні тренувань Аманда дозволяє собі з'їсти кілька сотень додаткових калорій. Ця затія для Аманди повністю пов'язана з пошуком балансу. Вона хоче побудувати більш здорові відносини з їжею і навчитися любити себе просто зараз, а не тільки після того, як вона добереться до своєї кінцевої мети. Аманда - переконана прихильниця маленьких перемог, тому що вони допомагають зберегти мотивацію. Для цього вона постійно встановлює собі міні-мету. Замість того щоб думати про величезну кількість кілограмів, яких потрібно позбутися, Аманда фокусується на тому, скільки їй потрібно втратити до наступної мети: «П'ять кілограмів набагато більш «керовані», ніж 20 кг». Аманда також створила собі Instagram-акаунт mandies_transformation, щоб вести облік свого прогресу. Вона публікує безліч рецептів і інформацію про свої тренування, а для натхнення читає інших людей, які теж посилено втрачають вагу.
Спорт оформление ленты  Залізне тіло! Телеведуча стала чемпіонкою України з бодібілдингу Телеведуча і фітнес-модель Валерія Крук два дні не пила воду заради того, щоб виглядати ось так приголомшливо! І не дарма - адже вона завоювала золото Чемпіонаті України з фітнесу. Дівчина перемогла в категорії Майстер-бікіні на Чемпіонаті країни. А ось на Кубку Києва завоювала бронзу, через що трохи засмутилася. "Друзі, звичайно ж хотілося почати змагальний сезон з золота, але, на жаль, - бронза. Будучи Чемпіонкою України, отримати 3-тє місце на Кубку Києва не дуже, звичайно, порадувало, але компенсує те, що я поступилася дівчаткам на 20 років молодше!" - написала Валерія. Кульбаба зізналася, що останню добу для неї були дуже важкими. Вона два дні не пила води. Але замість цього з'їла 1кг зефіру для завантаження і пила спиртне. "Від надлишку цукру і нестачі води - думала прийшов пі ... ц ...", - написала спортсменка Дівчина написала, що після змагань побачила на фото і відео свої помилки і буде над ними працювати. Але ми то їх не бачимо. Тільки краса і дивовижні м'язи.
Суспільство Ці фрази заборонено говорити чоловікові Чи не хочете зайвий раз сваритися з чоловіком? Тоді не кажіть йому ці 10 фраз. Інакше зіпсуєте і собі, і йому настрій. А то навіть і до розлучення доведете. 1. «А чому ти не привітав мою маму з днем ​​народження?» Та звідки він взагалі пам'ятає, коли день народження у тещі? Ці дати абсолютно не закріплюються в чоловічій пам'яті. Краще самі нагадайте чоловіку, що непогано було б привітати тещу. Або забийте в його телефоні нагадування. 2. «Ти навіть не помітив, що я підстриглася» Дійсно, ви вкоротили волосся на 2 міліметри, а він повинен був це помітити. Можливо, ваша зачіска під нуль його б вразила. Але всі ці мінімальні зміни вашого волосся чоловіка мало чіпляють. 3. «Ось Анькин чоловік такий господарський» Жінко, закрий рота. Ця фраза протипоказана навіть у запалі найлютішою сварки. Це такий ящик Пандори. Як тільки ви скажете чоловікові ці слова, він взагалі палець об палець не вдарить. До Анькиного чоловіка йому все одно не дотягнутися, тому прибивайте свою поличку на кухні самі. 4. «Ти жирний» Кожен чоловік свято впевнений у своїй привабливості. Навіть якщо живіт вже на колінах лежить. Тому натякайте на схуднення правильно. Трохи корегуйте раціон чоловіка, витягуйте його з собою на пробіжку. І не критикуйте. З помсти він почне їсти ще більше. Така у чоловіків природа - робити все на зло. 5. «Ти не подобаєшся моїм подружкам» А хто їх взагалі питав? Хто вони такі? Всі чоловіки таємно ненавидять подруг дружини. Тільки якщо вони з ними не сплять нишком. У всіх інших випадках подруженціі - відьми, шкідливі і вічно незадоволені всім баби. Їхня думка для чоловіка так само важлива, як сідло для собаки. 6. «Мій колишній був кращим за тебе» Хтось захотів розлучення? Якщо ви плануєте жити з чоловіком довго і щасливо, ніколи не згадуйте ім'я колишнього. Ні за що і ні за яких обставин. Чоловіки взагалі не терплять, коли їх дружина згадує про колишню любов. Для них це принизливо. 7. «Я не хочу народжувати дітей» Тоді навіщо потрібно було виходити заміж за цю людину? Кожен чоловік на підсвідомому рівні відчайдушно хоче діточок. І він справедливо вважає, що дружина жадає того ж. Тому небажання народжувати сприймається чоловіками вкрай негативно. 8. «Все, я їду до мами» Так котися ти на всі чотири сторони! Саме так думає кожен чоловік, який почув цю фразу. І жоден з них не хоче переконувати і відмовляти дружину. Раз вирішила, дій. Ця фраза говорить про незрілість жінки. Вона ставить таке ультиматум, коли всі аргументи закінчилися. 9. «Я з тобою не розмовляю» Ось щастя привалило. Потішно, але чоловіки абсолютно не проти. Вони грають у мовчанку до останнього. А ось дружини не витримують і першими йдуть на перемир'я. Навіщо взагалі карати чоловіків мовчанням? Це зовсім не покарання, а дитячість. 10. «У тебе є коханка?» Після цього питання обов'язково з'явиться. Не спокушайте чоловіка, нехай в його голову не лізуть дурні думки. Взагалі така фраза безпосередньо говорить про вашу недовіру. Ревнощі лестять чоловікам, але в малих дозах. Не перетворюйтеся на цербера, який доконує бідного мужика допитами.
Політика На адмінкордоні з Кримом затримали довірену особу Путіна Українські прикордонники затримали жінку, яка збирала підписи на підтримку Путіна. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі написав генеральний прокурор України Юрій Луценко. За його словами, інцидент стався на КПВВ "Чонгар". Затримання було проведене в рамках кримінального провадження за фактом вчинення державної зради. "Затримано громадянку України, яка, діючи в інтересах Російської Федерації, а також всеросійської громадської неурядової організації "Волонтери Перемоги", будучи довіреною особою кандидата в президенти Російської Федерації Путіна В.В., незаконно організувала і проводила на тимчасово окупованій території АР Крим та м. Севастополь збір підписів на підтримку висування Путіна В.В. кандидатом на пост президента Російської Федерації на виборах 2018 року", - написав Луценко на своїй сторінці у Facebook. Тепер перебежниці закидають підривну діяльність проти України. Нагадаємо, в грудні минулого року АСН розповідала про те, що в Кабінеті міністрів було затримано шпигуна. При цьому заступник глави фракції БПП Олексій Гончаренко запевняв, що цей шпигун у Кабміні - не єдиний.
Політика Величезні суми компенсацій: ЄСПЛ вже розглядає 5 позовів України проти Росії Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) розглядає п'ять позовів України проти Росії з приводу злочинів на Донбасі. Таку думку висловив директор Харківської правозахисної групи Євген Захаров на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Є п'ять міждержавних позовів України проти Росії в Європейському суді в різній стадії готовності і підготовки", - зазначив експерт. За його словами, в цих позовах закладені величезні суми компенсації, і, крім того, ці справи містять дуже багато інформації. При цьому він додав, що правова позиція України в таких справах досить сильна, тому вони повинні завершиться виплатою компенсацій. "Однак незрозуміло, коли це буде. Ця історія надовго", - додав Є. Захаров. Крім того, за його даними, злочини проти людства, злочини геноциду і військові злочини по Римському статуту щодо РФ за позовами України розглядає Гаазький трибунал. Матеріалів там, за даними правозахисника, також дуже багато. Також є представлення України в Міжнародний суд справедливості ООН. Нагадаємо, Міністерство соціальної політики пообіцяло удосконалити порядок надання дітям статусу потерпілого від збройного конфлікту і військових дій.
Політика Порошенко розглядає Церкву як машину для голосування – політолог Президент Петро Порошенко розглядає Церкву як машину для голосування на майбутніх президентських виборах в Україні. Таку думку висловив політолог Олексій Якубін на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Спроба політичного православ'я дуже небезпечна, тому що ті люди, які використовують ці речі, вони не ставлять собі за мету просування ідей і цінностей християнського вчення. Вони ставлять собі за мету просто-напросто прикриття розмовами про церкву і моральність просто своїх провалів в інших сферах, для маніпуляції громадською думкою", - зазначив експерт. За його словами, з подібним зверненням могла б виступити канонічна УПЦ, однак для світського лідера країни подібні ініціативи неприйнятні. Зокрема, подібне втручання держави в церковні справи неможливо ні в одній європейській країні, включаючи Грецію. При цьому він додав, що Петро Порошенко не був обраний як конфесійний лідер, тому не має права діяти від імені однієї з конфесій в Україні. "Влада розглядає Церкву як машину для голосування. Вона розраховує змусити Церкву бути лояльною до окремих політиків діючої влади", - додав політолог. Нагадаємо, Вселенський Патріархат почав процедури по автокефалії Української Православної Церкви. Раніше Верховна Рада підтримала проект постанови №8284 «Про підтримку звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія про надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні».
Економіка Держава вичавлює останнє з економіки: експерт назвала причину бідності українців Причина бідності українського населення полягає в тому, що держава не створює нові джерела поповнення державного бюджету, неефективно витрачає існуючий бюджет. Таку думку висловила координатор аналітичного центру Аграрного Союзу України Україна Лариса Старикова на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Наша держава замість того, щоб створити умови для появи нових джерел доходу, воно намагається проконтролювати всі джерела витрат і взяти участь в цих витратах", - зазначила експерт. За її словами, в таких умовах економічна спіраль не тільки не розкручується, але тільки все більше і більше стискається. Наслідками ж такої економічної політики, як підкреслила Л. Старіккова, стає "дика інфляція" і дорожнеча продуктів на ринку і в торгових мережах. При цьому вона додала, що в Україні, плюс до всього, спостерігається катастрофічний дефіцит грошових ресурсів і відсутній інвестиційний ресурс."Навіть якщо хтось будує якісь потужності, звідки беруться на це гроші, не зрозуміло, тому що якихось системних джерел розвитку економіки просто не існує", - додала економіст. Нагадаємо, згідно з думкою експертів, хліб соціальних сортів в Україні продовжить підвищуватися в ціні в середньому на 22-24% на рік.
Здоров`я Кращі джерела заліза, яких вам, імовірно, не вистачає Ми якось зовсім втрачаємо з поля зору цей важливий мінерал, але його дійсно може не вистачати в організмі і, як ви розумієте, це зовсім не на користь. Перегляньте свій раціон! Чи потрібне вам залізо? Залізо підтримує метаболізм і є основним компонентом гемоглобіну, білка в еритроцитах. Якщо у вас дефіцит цього мінералу, то може початися анемія, ви також відчуваєте втому, нудоту і проблеми з серцем. Ось чому лікарі часто призначають залізовмісні добавки вагітним жінкам, немовлятам, дітям, вегетаріанцям, частим донорам крові та людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту або деякими видами раку. Щоденна доза варіюється в залежності від віку та статі: чоловікам потрібно 8 мг, жінкам необхідно 18 мг, вагітним жінкам - 27 мг. А ще пам'ятайте, що занадто надлишок заліза може бути небезпечним: верхня межа для людей старше 14 років становить 45 мг. 1. ПечінкаНе всі люблять цей продукт, але саме печінка є одним з кращих джерел заліза. 100 грам - це майже 7 мг заліза. Крім білка, вітамінів А і В1, в печінці є і холестерин, але навряд чи ви з'їсте занадто багато цього продукту, щоб холестерин викликав проблеми. 2. ЗлакиКраще джерело заліза, особливо для вегетаріанців і веганів, - це збагачені зернові сніданки. Один такий повноцінний сніданок - і ви можете отримати до 100% денної норми заліза в одній порції. Додайте склянку апельсинового соку, багатого вітаміном C, який допомагає тілу засвоювати залізо, і сніданок стає справжнісіньким зарядом енергії на весь день. 3. ЯловичинаЗалежно від відрубу яловичина містить від 10 до 24% денної норми заліза. Залізо у м'ясі називається «гемовим», і воно засвоюється організмом більш ефективно, ніж залізо в рослинних продуктах. 4. УстриціШість устриць - це близько 4 мг заліза. Цей двостулковий молюск також є хорошим джерелом цинку і вітаміну B12. 5. Квасоля Квасоля є одним з кращих джерел негемового заліза для веганів і вегетаріанців. 200 г квасолі - це 5 мг заліза. У білої квасолі трохи більше - майже 7 мг заліза. Спробуйте частіше додавати всі види квасолі (і бобових в цілому) в салати і соуси. 6. КуркаКуряче м'ясо - це джерело гемового заліза: 200 г курятини (гомілка або стегно) забезпечують 8% денної норми заліза. 7. ШпинатГерой мультика пірат Попай мав рацію, коли заохочував дітей є більше шпинату. Це один з найпотужніших рослинних джерел заліза: одна чашка замороженого рубленого шпинату дає вам 4 мг заліза. Додавайте його в салати і макарони. 8. БаранинаЯк і яловичина, баранина теж містить гемове залізо. Одна порція (200 г) - це 2-3 мг заліза, не кажучи вже про те, що баранина - відмінне, поживне і корисне доповнення до вашого раціону. 9. Яєчний жовтокЗабудьте про білкові омлети: жовток - найпоживніша частина яйця, яка містить 1 мг заліза. Жовток містить у собі холін, здорові жири і вітаміни A, B6 і D, а також вітамін B12, фолієву кислоту і селен. 10. СочевицяСочевиця - це майже чемпіон за вмістом заліза: приблизно 7 мг в 200 г, що вдвічі більше, ніж в інших бобових. Сочевиця є відмінним замінником м'яса, тому вегетаріанцям слід звернути на неї особливу увагу. 11. Кеш'юВсі горіхи є хорошим джерелом заліза, але горіхи кеш'ю поза конкуренцією: їх вміст заліза становить 2 мг на 30 м Крім того, їх вживання може допомогти знизити рівень холестерину (поганого). Ці горіхи також містять речовини під назвою фітати, що мають протизапальні властивості, плюс кілька інших мінералів, таких як магній, мідь, фосфор і марганець. 12. Соєві продуктиТофу - не тільки універсальний білок для нелюбителів м'яса, він ще й «носій» заліза: 1 мг у порції. А зелені соєві боби (едамаме) ідеально підходять для салатів і супів, даючи організму 4 мг заліза в 200 р Так що не нехтуйте соєю і обов'язково включіть її в раціон.
Здоров`я Рак, діабет і інші проблеми: Супрун "порадувала" офісних працівників В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун нагадала офісним працівникам про згубні наслідки їх сидячого способу життя. Вона порадила їм вставати і рухатися кожні 30 хвилин, так як тривале сидіння і відсутність активності пов'язані з підвищенням ризику виникнення і загострення серцево-судинних захворювань, ожиріння тощо. Про це вона написала на своїй сторінці в Фейсбуці. За словами Супрун, сидяча робота може спровокувати також діабет і рак. "Від транспорту до офісного стільця, від обідньої перерви за столом в зручний диван ввечері. На жаль, це досить популярний «маршрут» в сьогоднішніх реаліях. Сидячий спосіб життя - шкідлива звичка, що впливає на здоров'я так само негативно, як і куріння. Малорухливий спосіб життя є причиною 9% передчасної смертності серед всього населення світу. Групою ризику в цьому випадку є люди, які проводять багато часу на роботі за столом, працюючи за комп'ютером і виконуючи одноманітні рухи" -  констатує Супрун. Щоб не забувати робити активну перерву, лікар порадила використовувати таймер на телефоні або іншому пристрої.
Політика G7 створить робочу групу, щоб доглядати за "поганою" Росією Країни Великої сімки вирішили створити спеціальну групу для обговорення поведінки Росії. Про це повідомив глава Міністерства закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон. "Ми створимо в рамках G7 групу, яка буде стежити за кепською поведінкою Росії в усіх її проявах - чи то кібератаки, дезінформація, замахи - де б це не сталося, ми будемо колективно намагатися запобігати цьому", - сказав Джонсон журналістам в Торонто. Нагадаємо, там тривав триденна міністерська зустріч "Великої сімки". G7 - об'єднання семи провідних економічно розвинених країн, до якого входять США, Німеччина, Японія, Велика Британія, Франція, Італія і Канада. Раніше АСН повідомляла, що ці країни вирішили зберегти санкції проти Росії і допомагати Україні відновити її територіальну цілісність.
Політика У Вірменії приступив до роботи новий прем'єр Вірменський уряд обрав тимчасово виконуючим обов'язки прем'єр-міністра країни колишнього першого віце-прем'єра Карена Карапетяна. Для цього Кабінет міністрів Вірменії зібрався на екстрене засідання. Нагадаємо, сьогодні в обід прем'єр-міністр Серж Саргсян подав у відставку. Опозиція домагалася цього майже місяць. З кінця березня в Єревані і ряді інших великих міст країни проходили масові акції протесту проти призначення Саргсяна. Нагадаємо, він керував Вірменією останні 10 років. Згідно із законом, він не міг піти на третій термін правління, але щоб залишитися при владі - ініціював зміни до Конституції. У 2015 році Вірменія перейшла від президентської до парламентської форми правління. А Саргсян просто пересів з президентського крісла в прем'єрське, отримавши ще й величезні повноваження. Опозиція ж наполягала, що за 10 років правління Саргсян не провів жодної реформи, а лише імітував зміни в житті країни.
Кримінал У Перу жорстоко вбили канадця, який шукав просвітління з галюциногенними грибами У глухому районі Перу місцеві жителі лінчували канадця, якого запідозрили у вбивстві місцевої цілительки, передає ВВС. 41-річний Себастьян Вудрофф часто бував в Перу, так як любив експерименти з аяуаскою - галлюциногенним напоєм, який в ритуальних цілях приймають місцеві індіанські шамани. Вудрофф таким чином шукав "просвітлення і глибоких знань". Він мріяв стати консультантом по використанню галюциногенів в медицин. Востаннє він відправився в ліс в районі Укаялі і пропав. Пізніше в соцмережах з'явилося відео, на якому Вудрофф лежить на землі, очевидно побитий, невідомий чоловік одягає йому мотузку на шию і тягне. Тіло канадця було виявлено в неглибокій могилі. У могилі поруч була похована 81-річна Олівія Аревало, місцева знахарка, убита за кілька днів до смерті Вудроффа. Місцеві ЗМІ пишуть, що жителі поселення запідозрили його у вбивстві цілительки і лінчували.
Політика Засідання Комісії Україна-НАТО на цьому тижні не відбудеться За словами прес-служби НАТО, засідання Комісії НАТО-Україна на рівні міністрів закордонних справ на цьому тижні не відбудеться, проте тісна співпраця альянсу з Києвом триватиме. «На даний момент між Україною і НАТО не заплановано ніяких комісій, але Україна є важливим партнером для НАТО, і наш діалог триває», - йдеться в доповіді. У повідомленні також підкреслюється, що альянс продовжуватиме «тісно співпрацювати з Україною і надавати політичну і практичну підтримку». Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Угорщина в черговий раз заблокувала засідання комісії Україна-НАТО на рівні міністрів закордонних справ. Зустріч альянсу відбудеться 27 квітня в Брюсселі в рамках заходу офіційний Київ планував провести засідання комісії. Блокування євроатлантичних ініціатив України офіційним Будапештом почалося в кінці 2017 року відповідь на твердження закону про освіту, зокрема, який містить «мовну статтю».
Культура Маша Єфросиніна поділилася секретами виховання дітей Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна назвала 5 безперечних правил виховання для своїх дітей. Вона розмістила це відео на відеохостингу YouTube. Правило 1. Тактильні відчуття Діти взагалі не можуть бути розпещені любов'ю. Тому головне тут - багато цілувати, обіймати і по-різному показувати, що дитину в сім'ї люблять і цінують. Правило 2. Відсутність тоталітаризму Ведуча закликала відмовитися від тоталітаризму в сім'ї, тобто коли мама каже: «Я забороняю це робити». За її словами, потрібно уникати цього, дітям потрібно все пояснювати. Це дуже складно, але вам потрібно набратися терпіння. Правило 3. Ні насильству «Я не б'ю своїх дітей, не погрожую, не замахуюся», - сказала Єфросиніна. Будь-який тип насильства - це агресія. Дуже часто ви можете побачити, як люди можуть шльопати дітей, особливо в громадських місцях, якщо дитина погано себе веде. Єфросиніна радить батькам позбутися цієї поведінки. Правило 4. Власний простір У дітей має бути особистий простір. «Вони можуть годинами бути наодинці з собою, проводячи час на самоті, в своєму світі. Психологи також підтверджують це», - сказав телеведучий. Вона радить спостерігати, але не входити на територію дитини. Правило 5. Незалежні рішення Необхідно дозволити дітям приймати власні рішення. «Якщо мої діти стикаються з труднощами, ми з чоловіком завжди спонукаємо їх приймати власні рішення», - сказала Єфросиніна.
Здоров`я 5 звичок які найбільше порушують роботу серця Лікарі розповіли, від яких звичок слід відмовитися заради підтримки здоров'я серця. Серцево-судинні захворювання очолюють список хвороб, що скорочують життя населення. Експерти поділилися своїми рекомендаціями, дотримання яких дозволить вам не потрапити в цю жахливу статистику. Кардіологи назвали п'ять звичок, які найбільше послаблюють серце. У цей список потрапили: Малорухливий спосіб життя Ніщо так не сприяє застою кровотоку, як тривала малорухливість, кажуть лікарі. Повільна циркуляція крові не тільки не стимулює серце, але також допомагає накопичувати жир, що також негативно впливає на серцевий м'яз. Вразливість. Одержимість негативними емоціями збільшує рівень гормонів стресу в крові, який виснажує міокард як великі навантаження. Хропіння Дуже легковажно і небезпечно не боротися з хропінням, стверджують кардіологи. Сильне хропіння часто супроводжується перериванням дихання уві сні. Це явище викликає проблеми з артеріальним тиском. Сигарети і алкоголь Нікотин і алкоголь - справжня отрута. Тому немає нічого дивного в тому, що вони отруюють систему кровообігу. Нелюбов до рослинної їжі Щоб зберегти здоров'я серця протягом тривалого часу, необхідно регулярно їсти від 300 до 400 грамів рослинних продуктів: овочі, фрукти, крупи, зелень. У цьому випадку ризик серцево-судинних захворювань знижується майже на 50%, що підтверджується результатами наукових досліджень. Відсутність в харчуванні рослинних продуктів зазвичай означає, що людина споживає багато калорій, жирів або цукру.
Здоров`я Вчені: Кальян шкодить здоров'ю За словами вчених, вдихання монооксиду вуглецю при палінні кальяну може викликати отруєння тіла. Крім того, вчені звернули увагу на присутність гліцерину в сумішах для паління кальянів, через які утворюється характерний дим - при високих температурах гліцерин розкладається, а далі утворюються хімічні сполуки, небезпечні для здоров'я людини. І це ще не все - крім токсичних сполук, що утворюються після розпаду гліцерину, курець кальяну змушений вдихати ще і продукти згоряння самої тютюнової суміші, а так само вугілля. Попадання в організм монооксиду вуглецю, навіть в невеликих дозах, може викликати отруєння у людини, викликаючи головний біль і запаморочення. Так само воно здатне привести до смерті. Кількість продуктів розпаду вугілля і тютюнової суміші в повітрі, що видихається курцем кальяну, в кілька разів більше, ніж у курців сигарет. Ще одна небезпечна властивість кальяну - в тілі людини, який його курить, може виникнути кисневе голодування (гіпоксія), що збільшує ризик нещасних випадків на 33%. До речі, курці більш схильні до інсульту, ніж ті, у кого немає цієї звички. Подібного роду ризики збільшуються прямо пропорційно кількості сигарет, які викурив людина.
Події НП в Росії: Вихованок дитячого будинку запідозрили в проституції У Росії, в Алапаєвську, Слідче управління прийшло з перевіркою в дитячий будинок. Причина візиту правоохоронців - підозри в педофелії. Правоохоронці звинувачують одного з місцевих жителів у протиправних діях по відношенню до вихованці дитячого будинку. Чоловік перебуває під домашнім арештом і йому вже пред'явлено звинувачення. Правоохоронці зацікавилися цим "педофілом у віці" після того, як знайшли в соцмережах фото дорослого чоловіка з чотирнадцятирічною дівчинкою. На знімку повністю голий чоловік обіймає на фоні басейну оголену дівчинку-підлітка. При цьому неповнолітня намагається прикрити руками груди і явно збентежена. Фото було зроблено на території однієї з саун Алапаєвська. Дівчинка - вихованка дитбудинку "Сузір'я", якій виповнилося лише чотирнадцять років.

Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо Проста методика допоможе з....
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Згадайте, яка у дитинстві у вас була найулюбленіша іграшка? Це важливо! Психологи стверджують, що ті чи інші з....
більше матеріалів




/-1,3909478187561-/ /-pc-/
Top