counter
Архів Повернутись назад 19 Березня 2024
19 Березня
Гороскоп Любовний гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливий зв'язок із вашим партнером. Енергія, яка циркулюватиме між вами, дозволить зміцнити ваші відносини. Плануйте романтичні моменти вдвох, щоб наголосити на цьому зв'язку. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) Ваша прихильність і відданість вашому партнеру будуть сьогодні в центрі уваги. Це час, щоб продемонструвати вашу любов і турботу через дрібні знаки уваги та глибокі розмови. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Сьогодні у вас може бути трохи дратівливий настрій, що може позначитися на ваших стосунках. Спробуйте контролювати свої емоції та намагатися слухати партнера, щоб уникнути непотрібних конфліктів. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Сьогоднішній день подарує вам моменти глибокого емоційного з'єднання з вашим партнером. Ви відчуватимете, що ваш зв'язок стає все міцнішим і стійкішим. Насолоджуйтесь цими моментами разом. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Сьогодні ви можете відчути себе трохи незрозумілим вашим партнером. Постарайтеся відкрито обговорити свої почуття та потреби, щоб створити ясніше розуміння між вами. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) Сьогодні ви відчуватимете глибокий емоційний зв'язок з вашим партнером. Це час, щоб підкреслити вашу спільну афінність і провести час разом, насолоджуючись один одним. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) Сьогодні ви можете відчувати деяку нестабільність у ваших відносинах. Постарайтеся бути більш терпимими та відкритими до компромісів, щоб пом'якшити напругу та зміцнити ваш зв'язок. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Ваша пристрасна натура сьогодні буде у повному розквіті, що призведе до глибоких та інтенсивних моментів з вашим партнером. Не бійтеся висловлювати свої почуття та насолоджуйтесь цією пристрасною енергією. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Сьогодні ви можете почуватися більш сентиментальним, ніж зазвичай. Використовуйте цю емоційну відкритість, щоб поділитися своїми почуттями з вашим партнером та зміцнити ваш зв'язок. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Сьогодні ви почуватиметеся більш впевнено та рішуче у ваших стосунках. Це час, щоб приймати важливі рішення разом із вашим партнером та будувати спільні плани на майбутнє. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Сьогодні ви можете виявити, що ваш партнер потребує вашої підтримки та розуміння. Будьте готові вислухати його та запропонувати свою допомогу у вирішенні будь-яких проблем. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Сьогодні ваша інтуїція вас вестиме у ваших відносинах. Довіртеся своїм почуттям і слідуйте своєму серцю, щоб зміцнити ваш зв'язок з вашим партнером.
Гороскоп Гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам належить важливе прийняття рішень. Будьте впевнені у своїх діях і не бійтеся слідувати своїм інстинктам. Ваші зусилля не залишаться непоміченими. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) Цей день буде сприятливим для спілкування та встановлення нових контактів. Можливо, ви знайдете натхнення та підтримку у розмові з близькими людьми. Використовуйте цей час для розширення кола спілкування. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Сьогодні ви можете зіткнутися з деякими непередбаченими змінами у планах. Будьте гнучкими та відкритими до нових можливостей. Іноді зміни приносять із собою несподівані сприятливі обставини. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Сьогодні важливо зберігати спокій і терпіння, особливо якщо виникають труднощі чи перешкоди. Ваша завзятість та наполегливість допоможуть вам подолати будь-які труднощі на шляху до досягнення ваших цілей. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Сьогодні у вас може бути підвищене почуття впевненості у собі, що допоможе вам подолати будь-які випробування. Скористайтеся цією енергією, щоб досягти нових висот у своєму житті та кар'єрі. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) Сьогодні важливо бути обережним та уважним до деталей. Недбалість або недогляд можуть призвести до небажаних наслідків. Намагайтеся планувати свої дії заздалегідь і стежити за кожним кроком. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) Сьогодні вам може знадобитися трохи більше часу для відпочинку та відновлення. Не забувайте приділяти увагу своєму фізичному та емоційному благополуччю. Дозвольте собі трохи розслабитися та насолодитися моментом. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Сьогодні ваша увага може бути зосереджена на фінансових питаннях. Будьте уважні до своїх витрат і прагнуть фінансової стабільності. Плануйте свої бюджети та інвестиції уважно. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Сьогодні ви можете відчути себе більш натхненним та енергійним. Використовуйте цю енергію для початку нових проектів або досягнення ваших цілей. Ваш оптимізм і рішучість допоможуть вам досягти успіху. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Сьогодні вам може знадобитися більше часу для спілкування з близькими людьми та зміцнення ваших стосунків. Не соромтеся висловлювати свою любов та турботу до ваших близьких. Ваші стосунки тільки сильніші від цього. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Сьогодні у вас може виникнути бажання дослідити нові напрямки та ідеї. Будьте відкриті до нових можливостей та готові до експериментів. Ваша інноваційність і креативність допоможуть вам досягти значних успіхів. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Сьогодні важливо довіряти своїй інтуїції та дотримуватися своїх сердечних бажань. Не ігноруйте свої внутрішні відчуття та вірте в себе. Ваші інстинкти можуть призвести вас до важливих відкриттів та успіхів.
Головне до цієї години. Починається 755-й день війни На виборах президента Росії, за офіційними даними, переміг Володимир Путін, набравши понад 87% голосів. Як це коментує західна преса? Британське посольство в Україні офіційно заявило, що новина про смерть Короля Чарльза ІІІ є фейком. Її поширили низка українських телеграм-каналів і ЗМІ. Центр економічної стратегії провів дослідження, за даними якого на батьківщину планують повернутися лише 26% біженців із України. Восени 2022 року таких було близько 50%. Ці цифри називають орієнтовними, але їх динамікою - такою, що варто звернути увагу. Чехія купує боєприпаси для України, зокрема, в союзників Росії, написав Wall Street Journal. Країна придбала близько 800 тисяч артснарядів по всьому світу та знайшла ще 700 тисяч, які можна придбати. Постачання здійснюватимуться так, щоб приховати зв'язок між країнами походження та Україною і не викликати гнів Москви.
Політика Плешивий переміг на виборах, які мали лише один можливий результат, - WSJ Плешивий кремлівський карлик путін отримав ще 6 років влади, що дозволило йому зрівнятися зі Сталіним як найдовший російський лідер, пише видання. "Це не стало несподіванкою. Напередодні голосування Кремль садив у в'язницю критиків, закривав рот пресі і вводив нові закони, щоб припинити все, що можна було б вважати критикою його війни в Україні. Найефективніший опонент Путіна, Олексій Навальний, був знайдено мертвим в арктичному тюремному таборі минулого місяця, де він відбував 30-річний термін", - відзначають журналісти. За прогнозами спостерігачів, Путін незабаром може розпочати нову хвилю арештів та затримань, запровадить нові закони для придушення інакодумства та підвищення податків на багатих. "Аналітики кажуть, що також може початися нова хвиля мобілізації, щоб зміцнити зростаючу перевагу Росії на полі бою в Україні", - йдеться у матеріалі.
Росія посилила терор Сумщини У ЗСУ розглядають різні варіанти подій, аж до настання Згідно з інформацією, наданою представником Оперативного командування "Північ" Сухопутних військ Збройних Сил України Вадимом Мисником, українські сили оборони зміцнюють зміцнення на першій, другій та третій лініях оборони в Сумській області. Основна мета цих заходів - виконання бойових завдань щодо утримання державного кордону та запобігання діям російських диверсійно-розвідувальних груп та військових з боку фашистської росії. Мисник наголосив, що українські сили оборони розглядають різні сценарії розвитку подій та активно готуються до них. Однак наразі немає ознак наявності великих озброєних груп ворога для масштабного вторгнення до Сумської області. "Втім, на даний момент великого угруповання ворога для масштабного вторгнення на Сумщину не спостерігаємо", - сказав Мисник. Обстріли Сумщини: останні новини Сумська область справді виявилася серйозно російськими атаками вже протягом двох років. Тільки протягом одного дня, 18 березня, цей регіон було обстріляно цілих 50 разів, із загальним числом зафіксованих вибухів у розмірі 214. Повідомляється, що обстріл стався у різних районах області, включаючи Миколаївську, Миропільську, Юнаківську, Хотинську, Білопольську, Краснопільську, Великописарівську, Конотопську, Шалигінську, Есманьську та Середино-Будську громади. Крім того, 17 березня у місті Суми пролунали вибухи, які, як з'ясувалося пізніше, завдала фашистська росія, а їхньою метою стала інфраструктура міста. 
Суспільство Експерт пояснив успіх рейду обмеженої спецоперації супротивників путінського диктату на території Росії Росія організувала "групи, які забезпечують захист кордону" з Україною, проте вони не здатні запобігти проривам у напрямку з Курської, Брянської та Білгородської областей. Цю інформацію висловив військово-політичний аналітик з групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко в ефірі телеканалу < granitsa-s-ukrainoj-kovalenko-o-rejde-dobrovoltsev/" target="_blank" rel="nofollow noopener">FREEДІМ. За його словами, мається на увазі 45 неповністю укомплектованих батальйонно-тактичних груп "Брянськ", "Курськ" та "Білгород", що включають 35 тисяч основних бійців та 1000 осіб резерву. "При цьому вони недоукомплектовані танками. Там всього загальна кількість близько 200 танків, близько 600 ББМ, досить велика кількість артсистем - понад 800. Але це обумовлено тим, що дані групи військ задіяні не так для того, щоб оборонятися, як для завдання терористичних артилерійських ударів ствольною артилерією, мінометами, реактивними системами залпового вогню по території України - Харківської та Сумської областей", - пояснив він. На думку Коваленка, у російських збройних сил недостатньо ресурсів для ефективного контролю за кордоном з неокупованими територіями України, довжиною понад 750 кілометрів. "Тобто на одну, грубо кажучи, батальйонно-тактичну групу припадає 16 км фронту, умовно. Але це більш ніж у чотири рази більше від функціоналу повноцінно сформованої, укомплектованої повністю, боєздатної БТГ", - додав експерт. > На його думку, саме через це російські угруповання не можуть ефективно протистояти навіть невеликим групам із диверсійно-розвідувальними можливостями рейдового типу. Рейди на територію Росії: останні новини 12 березня Легіон "Свобода Росії", "Російський добровольчий корпус" та "Сибірський батальйон", які воюють на боці України, розпочали обмежену спецоперацію на території Росії. Повідомлялося, що вони зайшли на територію Курської та Білгородської областей. Всі ці дні систематичні з'являлися повідомлення про бої та обстріли. Нещодавно російські добровольці оголосили про підняття прапорів у селищах Козинка та Горьківський на Білгородщині.
Культура Народні прикмети на 19 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні 19 березня за новим церковним календарем православні віруючі згадують святих мучеників Хрісанфа та Дарію. У народному календарі – Дарина Грязна. Про заборони та прикмети дня, що відзначають у церкві 19 березня за старим стилем – розповідаємо у матеріалі.  19 березня за новим стилем (1 квітня - по старому) -  день пам'яті святих  ІІ, що жили в III столітті. /p> Хрісанф і Дарія жили у Римі. Батька дали йому хорошу освіту, сам він дуже любив читати. Коли Христос прочитав Новий Завіт, пішов шукати священика і хрестився. Його батько намагався відвернути Хрісанфа від християнства і навіть одружив його з дуже гарною дівчиною - Дарією. Але коли Хрісанф розповів дружині про вчення Христа, то подружжя, одружений, вирішило вести чернече життя - жило в різних будинках і створило громади - чоловіче і жіноче. Коли почалися гоніння на християн, Хрісанфа з Дарією схопили. Їх почали катувати, змушуючи відмовитися від віри, але мучителям не вдалося зламати дух. Свідки мученицького подвигу подружжя і чудес, що відбувалися в цей час, самі повірили в Христа і теж загинули. Свято 19 березня за старим стилем - пам'ять 42-х мучеників з міста Амморея, Костянтина та його матері Олени. Прикмети на 19 березня За прикметами дня орієнтувалися, яка буде погода та наступний сезон: день теплий видався - буде сухе та вітряне літо; де дощ - влітку посухи не буде; верба зацвіла - треба бджіл виставляти;  якщо зірок не видно - бути теплою погодою.  У народному календарі 19 березня – свято Дар'я Грязна. Нарекли його так через сніг, який зазвичай танув у цей час, залишаючи по собі бруд і калюжі. Що можна робити 19 березня Святим Дар'ї та Хрісанфу моляться, щоб зберегти любов і вірність у сім'ї, а також просять допомоги у вихованні дітей та здоров'я для родичів. Цього дня можна займатися звичайними справами, також належить жартувати та веселитися. Що не можна робити 19 березня Серед заборон, що сьогодні не можна робити - сваритися, пліткувати, хвалитися, заздрити, засуджувати, відмовляти у допомозі, сумувати. Триває Великий піст 2024, тим, хто постить, цього дня належить сухожер. За народними прикметами цього дня не можна горювати, плакати та сваритися подружжю - інакше весь рік пройде у смутку та сварках. Також не варто ходити в рваному одязі і байдикувати - не буде ні грошей, ні щастя.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 755-го дня війни 19 березня 2024 року Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася сімсот п’ятдесят п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 61 бойове зіткнення. Загалом ворог завдав 7 ракетних та 70 авіаційних ударів, здійснив 110 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали населені пункти Велика Писарівка, Лукашівка, Пономаренки Сумської області; Роздолівка, Семенівка, Олександропіль, Очеретине, Новобахмутівка, Красногорівка, Парасковіївка, Костянтинівка, Новомихайлівка, Велика Новосілка, Старомайорське, Урожайне Донецької області; Роботине Запорізької області. Під артилерійським вогнем були близько 120 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей. Волинський та Поліський напрямки оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. Сіверський та Слобожанський напрямки противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області. Куп'янський напрямок ворог здійснив 3 безуспішних штурми позицій Сил оборони в районі населеного пункту Синьківка Харківської області. Лиманський напрямок нашими воїнами відбито 4 атаки противника в районі населеного пункту Терни Донецької області, де ворог намагався прорвати оборону наших військ. Бахмутський напрямок нашими захисниками відбито 7 атак противника в районах населених пунктів Іванівське, Кліщіївка, Андріївка Донецької області. Авдіївський напрямок нашими захисниками відбито 9 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Невельське Донецької області. Новопавлівський напрямок Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка, Водяне, Урожайне Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 25 разів намагався прорвати оборону наших військ. Оріхівський напрямок ворог 9 разів атакував позиції наших захисників в районах населених пунктів Старомайорське Донецької області та Роботине Запорізької області. Херсонський напрямок ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби, здійснено 3 штурми позицій наших військ. Водночас, наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту. Авіація Сил оборони завдала ударів по 9 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 засобу ППО противника. Підтримуйте Збройні Сили! Переможемо разом! Слава Україні!
Гороскоп Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку Алкоголізм - хвороба або звичка? Астрологи впевнені, схильність до надмірного вживання міцних напоїв залежить від Знака Зодіаку. Овен Алкоголь - ваш головний ворог. Досить однієї чарки, щоб ви перетворилися в активного шукача пригод. Хмільні подорожі часто призводять до нещасть і проблем, тому намагайтеся дотримуватися почуття міри. Телець В душі ви справжній гурман. Сомельє для вас - не просто професія, а спосіб життя. Ніщо не приносить вам таку насолоду, як келих колекційного вина в затишній домашній обстановці. Елітний алкоголь рідкісної марки - кращий подарунок. Ви насолоджуєтеся вишуканим смаком напою і не дозволяєте собі напиватися до нестями. Близнюки Пияцтво - улюблена забава. Навіщо боротися із зеленим змієм, якщо алкоголь дарує стільки веселощів? Ви обожнюєте розгульні пиятики в галасливих компаніях. Тільки там ви можете розкритися по повній і відчути смак свободи. За очі вас часто називають п'яницею, але думка оточуючих для вас нічого не означає. Рак Ви звикли контролювати емоції і стримувати себе в будь-якій ситуації. Алкогольні напої допомагають зняти напругу і забути про проблеми. Ледве хміль потрапить в організм, ви повністю перетворюєтесь і перетворюєтеся в добродушного веселуна. Влаштовуєте дикі танці на столах, показуєте циркові номери і складаєте частівки. Лев Репутація - понад усе. Ви не хочете, щоб оточуючі скинули вас з п'єдесталу і розчарувалися, тому строго контролюєте кількість випитого. Кілька келихів вина у свята - ваша межа. Діва Ви твердо впевнені, що алкоголізм - важке захворювання. Ви панічно боїтеся його наслідків, тому намагаєтеся вести максимально правильний спосіб життя. Вас практично неможливо умовити випити шампанське на Новий рік. Алкоголь і ви - абсолютно несумісні. Терези Самовладання - не найкраща ваша риса. Для вас не існує відчуття міри. Ви можете охмелеть від одного келиха вина і не помітити, як втратите контроль над собою. Часто напиваєтеся до безпам'ятства і страждаєте від похмілля на наступний день. Скорпіон Алкоголь для вас - спосіб боротьби зі стресом. Будь-яку, навіть найдрібнішу проблему ви заливаєте хмільними напоями. Коли свідомість затуманила від пияцтва, побутові труднощі йдуть на другий план. З'являються легкість і непереборне бажання довести всьому світові, наскільки ви великий і непереможний людина. Стрілець Вам важлива думка оточуючих. Ви боїтеся поранити близьких, тому часто закриваєте очі на їх слабкості і не вказуєте на помилки. Високоградусні напої перетворюють вас в сміливого правдоруба. Ви стаєте прямолінійним упертюхом, який жорстко висловлює все, про що замовчує в тверезому вигляді. Козеріг Ви не вмієте розслаблятися і тримайте емоції в узді, тому уникаєте будь-яких алкогольних вечірок. Про вас можна сказати, що ви не п'єте нічого, міцніше лимонаду. Звичайно, бувають винятки у свята. Для підтримки святкового настрою ви можете дозволити собі келих вина. Водолій Вас манить світ непізнаного. Хмільні напої - не виняток. Чому б не спробувати текілу, ялинове пиво або рисову Харді? Чим небезпечніше напій, тим цікавіше. Вас не приваблюють традиційні горілка або коньяк, але екзотичний алкоголь не може залишити вас байдужим. Pиби Класичний приклад п'янички. Щоб не стати постійним відвідувачем витверезника, постарайтеся повністю відмовитися від алкоголю. Ви дуже швидко звикаєте до алкоголю і не можете самостійно позбавитися від шкідливої ​​звички.
Політика Додаткова допомога дозволить ЗСУ братися і відтісняти росіян, - Джек Рід На думку голови Комітету збройних сил Сенату США, демократа Джека Ріда, додаткове фінансування України з боку США не призведе до радикального прориву Збройних сил України на фронті. Таку думку він висловив в інтерв'ю Голосу Америки. Ріда заявив, що якщо законодавці США схвалять додаткову допомогу Україні, то Збройні сили України будуть поступово відтісняти російські сили, але не зроблять кардинальний прорив у решті року. Однак Рід припустив, що завдяки додатковій підтримці від Вашингтона ЗСУ зможуть перейти до наступу у 2025 році. "Наступного року має бути нова наступальна операція, яка, сподіваюся, дозволить їм встановити вогневий контроль над Кримом... Це значно ускладнить становище росіян і, сподіваюся, змусить їх сісти за стіл переговорів", - сказав Рід. >    
Економіка Bloomberg: ЄС готує закон про переказ прибутку Центробанку РФ Україні Європейський Союз підготував законопроект, за яким Україна почне отримувати прибуток від заморожених російських активів уже у липні. Цей законопроект передбачає запровадження податку на непередбачений прибуток, отриманий від знерухомлених резервів, з метою використання приблизно 3 мільярдів євро на рік для фінансування постачання зброї в Україну та стимулювання оборонної промисловості країн. Пропозиція про запровадження податку на непередбачений прибуток, отриманий від заморожених російських активів, є значним кроком на підтримку України з боку Європейського Союзу. Заплановане використання коштів для фінансування постачання зброї в Україну та стимулювання оборонної промисловості також наголошує на прагненні сприяти безпеці України в умовах російської агресії. Цей законопроект, якщо він буде підтриманий усіма державами-членами Європейського Союзу, може суттєво зміцнити оборонні можливості України та допомогти їй протистояти російській агресії. Близько 260 мільярдів євро активів російського Центрального банку було заморожено країнами Великої сімки, Європейським союзом та Австралією, переважно у вигляді цінних паперів та коштів, причому понад дві третини з них було заблоковано в ЄС. Згідно з пропозицією ЄС, частка доходів, отриманих з 15 лютого, передаватиметься ЄС двічі на рік доти, доки санкції не буде знято. Спочатку кошти будуть направлені до Європейського фонду світу, який є механізмом блоку для відшкодування вартості зброї, поставленої Києву, а також до фонду бюджету ЄС по Україні. Частина прибутку від заморожених російських активів залишатиметься у центральних депозитаріїв цінних паперів, які володіють резервами для покриття витрат на управління активами та протидію будь-яким ризикам, включаючи можливі заходи у відповідь з боку Росії. Відповідні витрати та корпоративний податок також вираховуватимуться з доходів до їх передачі. За деякими оцінками, це становитиме близько 3 мільярдів євро чистого прибутку на рік. Переважна більшість коштів була заморожена через бельгійську клірингову палату Euroclear, де минулого року вони принесли близько 4,4 мільярдів євро прибутку. За пропозицією ЄС, прибуток, отриманий у минулому, буде тимчасово збережений, а потім переведений до ЄС не раніше ніж через п'ять років. Це йдеться у проекті пропозицій, який розробляється для використання прибутку від заморожених російських активів. У разі матеріалізації ризиків "несподівані та надзвичайні доходи, отримані центральним депозитарієм цінних паперів до 15 лютого 2024 року, мають бути використані насамперед для покриття відповідних витрат", йдеться в одному із документів. "Мають бути встановлені умови для переведення до Євросоюзу сум, тимчасово утриманих, коли в них більше немає необхідності", - сказано там. Ці пропозиції обговорюватимуться лідерами ЄС на зустрічі у Брюсселі пізніше цього тижня. Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив журналістам після зустрічі зі своїми колегами з ЄС у Брюсселі у понеділок, що вони ухвалили "політичне рішення, хоч і не юридичне", щоб використати непередбачений прибуток. Жозеп Боррель, голова закордонних справ ЄС, заявив журналістам: "Я не можу сказати, що була одностайність, але був сильний консенсус для ухвалення цього рішення". Він додав, що деякі держави-члени хочуть отримати більш детальну інформацію. Однак деякі держави-члени неохоче підтримують використання цих коштів для надання Україні військової підтримки, і цей розкол ризикує затримати прогрес, за словами людей, знайомих із цим питанням.
Дозвілля Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді Є такий вислів — «я в шоколаді». Воно означає те, що людина повністю задоволена своїм життям, вона щаслива в особистому житті, в кар'єрі, має гроші, здоров'я, друзі... Стан людини «у шоколаді» можна представляти до безкінечності. А чи не час і вам почати своє «шоколадне життя»? Пропонуємо вам спробувати симоронський ритуал на удачу, який швидко змінить ваше життя на краще і приверне успіх у всьому! Симоронім на удачу Отже, якщо ви хочете гарного та солодкого життя, то, за всіма правилами техніки симорон, цей стан потрібно відтворити наочно. Починаємо купатися у шоколаді! Для цього симоронського ритуалу на удачу вам знадобиться пачка звичайного какао. Заваріть половину або цілу пачку в каструлі з кип'яченою водою. Налийте собі ванну, теплу чи гарячу — як любите. Потім додайте у воду какао, що розчинився, і, вперед, купатися в шоколаді! Відчуйте себе Богинею у цій ванній. Відчуйте, як прекрасний цей аромат успіху, багатства, здоров'я та кохання. Уявіть, як вас оточує те, що ви бажаєте бачити у своєму житті. Розслабтеся та насолоджуйтесь цим чудовим моментом купання в шоколаді. Цей симоронський ритуал на залучення успіху можна робити як вранці, так і ввечері. Найголовніше, відчути радість від купання в ароматній шоколадній ванні. Симоронський ритуал «Купання в шоколаді», судячи з відгуків на форумах, присвячених симорону, починає діяти вже наступного дня. Можливо, шоколадне життя прийде до вас не відразу, але приємних дрібниць та удачі з кожним днем буде дедалі більше. Не забувайте щодня незалежно від ситуації відчувати себе людиною в шоколаді. Це посилить ефект симоронського ритуалу.
Зміни на фронті. ISW звернув увагу на Запорізький напрямок В Україні триває повномасштабна війна проти російських загарбників, і ситуація на фронті у Запорізькій області трохи змінилася. За інформацією, отриманою від американського Інституту вивчення війни (ISW), нещодавно російські загарбники здійснили невеликий поступ на території західної частини регіону. Інститут посилається на кадри із геолокацією, опубліковані в неділю, 17 березня. Експерти зазначають, що ці кадри показують, що російські війська трохи просунулися на схід від Луговського (на північний схід від Роботино).За даними аналітиків, є інформація про те, що 18 числа противники змогли просунутися під містом Авдіївка на Донеччині. Однак поки що немає доказів, що підтверджують зміну лінії фронту.   Українська сторона повідомила, що противники намагаються просуватися вперед у кількох напрямках і стикаються із сильним опором з боку українських військових. За даними від 18 березня, аналітики з DeepState зазначили, що бойові дії продовжуються в Запорізькій області, особливо в районі села Роботине. Експерти також зазначили, що окупантам вдалося просунутися вперед у районі двох населених пунктів – Орлівка та Вербове.
Політика Європа в змозі забезпечити снарядами та себе та допомогти Україні – президента Чехії За словами президента Чехії, союзники активізують виробництво та шукають боєприпаси для України в альтернативних постачальників. За словами президента Чехії, найближчим часом європейські компанії зможуть виробляти необхідну кількість боєприпасів як для власних потреб, так і для України. «У найближчому майбутньому європейські компанії зможуть виробляти необхідну кількість боєприпасів, щоб поповнити запаси європейських країн, а також щоб забезпечити Україну боєприпасами, якщо вона ще потребуватиме найближчого майбутнього», – сказав президент Чехії. Про це повідомив президент Чехії Петро Павло, відповідаючи на запитання журналістів Радіо Свобода. За його словами, партнери активізують виробництво та одночасно шукають боєприпаси "скрізь, де це можливо". Чехія намагається доставити Україні боєприпаси "так швидко, як це можливо", - заявив чеський президент Петро Павло. "Виробництво необхідного обсягу снарядів вимагає часу. Це вимагає розширення наших виробничих потужностей. Однак Україна потребує снарядів прямо зараз. Ми не можемо чекати, поки європейські компанії налагодять виробництво, тому ми шукаємо боєприпаси скрізь, де це можливо. Ми намагаємося доставити їх до України якомога швидше. Водночас ми розширюємо власні виробничі потужності", - наголосив Павло.  
Суспільство Гуменюк попередила про можливу ескалацію на півдні країни Керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони на півдні України наголосила, що противники намагаються розвідувати позиції українських воїнів на південній частині країни. Крім того, триває військова операція в Україні, і протягом місяця російські ракетоносії не виходили на бойове чергування у Чорному морі. Про це повідомила керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони на півдні України Наталія Гуменюк у ході телемарафону. Вона зазначила, що інші кораблі також не виходили на патрулювання та забезпечення безпеки пунктів базування протягом другого тижня. За словами Гуменюк, це свідчить про те, що противник розробляє майбутній план, але вона наголосила, що вони не постійно залишатимуться там і будуть застосовувати якісь дії. "Інші кораблі другий тиждень також не виходять на патрулювання та забезпечення безпеки пункту базування. Іноді з'являються патрульні катери, які поправляють занові загородження. І це говорить про те, що вони, очевидно, виробляють майбутній план. Те, що вони постійно там не залишатимуться - це зрозуміло, якісь дії будуть застосовувати", - заявила Гуменюк. Гуменюк також додала, що поки що рано говорити про те, як новий командувач Чорноморського флоту вплинув на ситуацію в морі, оскільки має пройти етап злагодження та вибудовування команди. Вона наголосила, що стежать за їхніми діями та планами. За її словами, ворог також намагається розвідувати позиції сил оборони на півдні, зокрема, систем ППО. Вона зазначила, що у тактиці противника залишаються поодинокі, точкові ракетні удари, і вчора була направлена ракета з літака тактичної авіації Запорізької області. Гуменюк також згадала, що ворог продовжує обстріл у Херсоні та проводить розвідку з акваторії Чорного моря, запускаючи розвідувальні безпілотники. "У тактиці ворога залишаються поодинокі, точкові ракетні удари. Учора по Запорізькій області була направлена ракета з літака тактичної авіації. І це знову було випробування систем захисту, систем ППО, зокрема. У Херсоні ворог продовжував обстріли, ця ніч була порівняно спокійнішою, якщо порівнювати з іншими, коли ми чули багато вибухів, то цієї ночі ворог зосередився на іншому - він збирав інформацію з акваторії Чорного моря, запускаючи розвідувальні БПЛА", - каже Гуменюк.
Суспільство Bloomberg: пародія виборів на росії – не просто обман, це небезпека Так звана "перемога" плішивого на заході, названому на росії "виборами", була пародією. Вона має значення лише як визначальна глава в історії його 24-річного правління на росії. Однак судити про російські вибори за стандартами ліберальної демократії сьогодні – це небезпечне потурання своїм слабкостям, пише Bloomberg. "Перемогу Путіна слід розглядати очима Кремля, оскільки історія Росії більше не є історією норовливого переходу від комунізму. Путін встановив новий і все ж таки знайомий стиль автократії для Росії, яка не вперше протиставляє себе Заходу. У цьому сенсі шарада, що відбулася у ці вихідні стала цілком успішним політичним театром, який стане вирішальним тлом для повернення Путіна після глибоких військових принижень, які російські військові, включаючи її головнокомандувача, перенесли в Україні два роки тому", - йдеться у публікації. Зазначається, що з цієї перспективи плішивий диктатор тепер може розраховувати принаймні ще на шість років перебування при владі, що зробить його лідером на росії, що перебуває на посту найдовше з моменту Катерини Великої, імператриці, яка першою захопили українські землі, за які путін зараз вторгся в Україну. У той час як Європа, здається, нарешті усвідомила, наскільки глибоко перемога фашистської росії в Україні змінить майбутнє континенту, і докладає всіх зусиль, щоби щось змінити в цьому напрямку. "Війна ні в якому разі не закінчена. Українці будуть битися доти, доки зможуть, навіть без адекватних боєприпасів, і ще можливо, що США та Європа знову набудуть своєї рішучості. Але якщо це не вдасться, Путін може сподіватися на перемогу - в його очах - над колективною могутністю багатого, зарозумілого та непостійного Заходу", - пише Bloomberg.      
Політика Taurus - не главное. Министр обороні Германии сделал заявление перед "Рамштайн" Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив на радіо Deutschlandfunk перед новим туром Рамштайна, що витративши час під час зустрічі на дебати про передачу крилатих ракет Taurus Україні можна упустити справді екзистенційні питання, серед яких політик назвав достатню кількість артилерійських боєприпасів, реактивну артилерію більшу дальність .Про це повідомляє Tagesschau. У своїй розмові він також розкритикував той факт, що інформація із секретного засідання комітету оборони стала надбанням громадськості. Його подив викликав той факт, що на таких зборах були присутні понад 100 учасників. "Той факт, що секретна інформація просочилася під час зустрічі, є частиною цієї какофонії. Кожен намагається зробити собі ім'я своєю поведінкою, якимось чином вести свою власну гру", - сказав Пісторіус. Він також застеріг про збитки в дебатах про Taurus. "Ця дискусія вже триває кілька місяців і стає дедалі запеклішою. Це право кожного, хто хоче висловитися з цього питання. Однак ми не повинні допустити, щоб вона вийшла за межі розумного. Я вважаю, що має бути ясно, що підтримка України в інших областях є пріоритетнішою", - підкреслив він.
Політика Глава Міноборони Латвії заявив, що росія має зазнати стратегічної поразки в Україні Латвія входить до числа найбільших європейських країн, які надають військову допомогу Україні, якщо подивитися її внесок щодо розміру її економіки. Разом з Україною та Великобританією країна створила військову «коаліцію дронів» для постачання дронів в Україну та співробітництва у сфері технологій. Міністр оборони Латвії Андріс Спрудс говорив із VOA минулого тижня під час свого візиту до Вашингтона для зустрічі з міністром оборони Ллойдом Остіном. Він наголосив на важливості постійної підтримки України у війні проти російської агресії. "Українці борються за нашу свободу, незалежність і суверенітет", - сказав Спрудс "Голосу Америки". Також він заявив, що росія має зазнати стратегічної поразки у війні проти України. "Передусім прапор має бути жовто-блакитним. Україна бореться за свою свободу. Українці заявили - і рішуче заявили, - що Україна боротиметься доти, доки не виграє війну і не звільнить свої території", - заявив він, відповідаючи на питання про заклики до мирних переговорів між Києвом та Москвою. При цьому міністр зазначив, що для західних країн - усіх членів НАТО - "важливо підтримувати Україну стільки, скільки потрібно і всіма необхідними засобами". "Україна сама вирішує, якою буде мирна угода, коли всі території будуть звільнені. росія має зазнати стратегічної поразки в Україні", - наголосив Спрудс.
Дозвілля Як залучити кохання. П'ять простих талісманів Якщо ви хочете знайти свою другу половинку та подумуєте про заміжжя, але принца на білому коні поки не зустріли, пропонуємо спробувати залучити кохання за допомогою талісманів. Якщо вам кажуть, що свого принца ви не дочекаєтесь і краще вже взяти що є, не вірте їм! Талісмани для залучення любові доведуть протилежне і допоможуть вам знайти справжнє кохання! Талісмани на кохання та заміжжя Посадіть у своїй кімнаті фіалку. Ця квітка-талісман допоможе вам стати більш жіночною та відкритою. Якщо ви добре доглядатимете за своєю квіткою, то ваше особисте життя моментально зміниться. Найчастіше розмовляйте з фіалкою та розповідайте їй про те, якого чоловіка хочете зустріти. Талісман «інь-янь». Купуйте в будь-якому магазині фен-шуй талісман «інь-янь» і носите його завжди із собою. Цей любовний оберіг не лише допоможе залучити кохання, а й гармонізує ваш внутрішній стан. Візьміть будь-яку річ у щасливої пари. Якщо у вас є знайома жінка, яка щаслива у шлюбі, то попросіть у неї будь-яку річ з її будинку. Це може бути прикраса чи навіть сувенір. Енергетика любові сімейної пари передасться на вас, і це приверне до вас гідного чоловіка, що любить. Носіть каміння-талісмани. Камені чудово справляються з вінцем безшлюбності і швидко знаходять своїй господині хорошого чоловіка. Гарним талісманом кохання вважається авантюрин. Він допомагає тим, хто вже закоханий у конкретну людину). Аквамарин допомагає одружитися. Бірюза зробить вас бажаною та єдиною для чоловіка. Гранат допоможе знайти свою другу половинку. Гірський кришталь дарує щастя у відносинах та шлюбі. Свиток бажань. Найдієвіший талісман, який допомагає залучити кохання — це сувій ваших бажань. Візьміть аркуш паперу та ручку та докладно опишіть того, з ким хочете бути поруч. Зважайте на все: зовнішність, рід діяльності, характер і навіть звички. Зберігайте цей запис у себе під ліжком. Ось цей метод діє безвідмовно та дуже швидко!
Дозвілля Блоки свідомості, які ведуть до самотності: як їх зняти? Самотність — страшне поняття. Однак багато людей обирають його свідомо. Вся справа в установках свідомості, які змушують нашу підсвідомість працювати проти нас. Наше життя формують несвідомі образи та зв'язки, які бувають як позитивними, так і негативними. Негативні установки та блоки свідомості створюють реальність, яка завдає біль та нещастя. Точніше, ми власноруч створюємо в собі ці страждання. Блок свідомості — це не просто негативна установка, це дуже серйозний внутрішній бар'єр, який заважає жити, будувати стосунки та розвиватися. Експерти розкажуть, як стерти біль минулих помилок, зняти вірусні установки та уламки родових програм. Блоки свідомості, що ведуть до самотності Більшість людей плутають блоки зі стресами, затискачами, комплексами чи страхами, але це не одне й те саме. Блоки — проблема набагато серйозніша. Вони формуються завдяки гіркому досвіду та отриманої ззовні інформації. Спотворене мислення змінює цінності людини, змушує бачити світ під іншою призмою. І замість того, щоб полегшувати наше життя та захищати нас від розчарування, вони роблять нас менш щасливими. Основ будь-якого блоку — підсвідомий протест на певну подію Яскравим прикладом є підсвідоме усвідомлення відносин через біль. Тоді в людини шлюб та сімейне життя асоціюється з болем та душевними муками. Або кохання із зрадою. Щоб мати приблизне уявлення про проблему, пропонуємо розглянути такі блоки свідомості: Негативне якорення, або неусвідомлена реакція протесту. Свідомість пов'язує такі протилежні поняття, як шлюб і біль, любов і горе, на основі минулого досвіду, . Занижена самооцінка. Людина вважає себе жалюгідною, нудною, слабкою, посилюючи тим самим психологічний блок. Впевнений у своїй нікчемності, він отримує підтвердження — з ним ніхто не спілкується, не знайомиться, не намагається збудувати стосунки. Залежність людей і двоїстість з приводу прихильності. Людина пристрасно бажає близькості, але гостро відчуває загрозу поглинання партнером. Він тримає дистанцію, щоб зберегти безпеку та незалежність, але при цьому страждає від самотності та віддаленості. Страх перед відносинами. У цьому випадку особистість просто не зможе познайомитися з людиною, яка сподобалася, вона навіть не зверне на неї увагу, пройде повз, адже на рівні підсвідомості вона виключає можливість закохатися. Такий блок загрожує самотністю на все життя. Отримані психотравми. Зрада партнера чи батьків може призвести до негативних наслідків, які не сприяють не тільки пошуку відносин, а й взагалі якомусь спілкуванню. Установки та страхи батьків, які засвоюються людиною як власні: «Нікому не можна довіряти», «У цьому світі кожен сам по собі», «Тільки батьки — найближчі люди, які тебе любитиму », «Наш світ жорстокий і в ньому немає любові». Причиною появи психологічного блоку може бути будь-яка стресова подія, яка часто переживається в дитинстві і дуже заважає у дорослому житті. Блок не виникає миттєво. Спочатку це може лише осад від неприємної ситуації, потім комплекс чи страх, і потім ставиться блок. Сказати точно, як саме виникають блоки, складно, але це, безумовно, результат психологічних травм. Техніка боротьби з психологічними блоками Насамперед необхідно усвідомити, що блок свідомості не є вашою проблемою. Уявіть ситуацію, яку боїтеся найбільше (наприклад, зрада, зраду, розрив відносин), і постарайтеся впоратися з страхом, що підступає, подумки. Стримайте емоції та пересильте їх. У цьому може допомогти наступна техніка. Запишіть свої почуття, свої страхи та побоювання, а також емоції та переживання, які ви відчуваєте в момент страху. Подивитися своєму страху в обличчя — дуже складно, але якщо ви хочете стати щасливою людиною, це необхідно зробити. Записуйте всі думки та почуття. Спочатку це буде лише нескладний набір слів, але потім страх матеріалізується і набуде обрисів. Власні записи рекомендується проспівати. Співайте про те, чого боїтеся. Боїтеся зради, співайте: Я боюся зради, це бридко, брудно, бридко, егоїстично, дрібно, негідно. Я боюся болю, який вчепиться в мою душу. Про свої страхи рекомендується співати кілька разів на день. Використовуючи цю техніку, ви переконаєте свою свідомість у тому, що об'єкт вашої фобії не такий страшний. І ще один важливий момент: уявляйте, як відчуваєте свій страх у кумедних ситуаціях. Найголовніше — змінити картину свого страху у своїй свідомості. Дана техніка дуже проста та ефективна. Ви не помітите, як ваш блок залишиться в минулому, а ви заживете новим життям. Але при цьому не варто думати, що пропрацювавши цю техніку вкотре, ви назавжди позбавитеся психологічних проблем. Ніколи не припиняйте роботу над собою та своєю свідомістю. Докладайте зусиль, щоб стати оптимістичною людиною. Будьте відкриті до світу і добродушні. А негатив, який був у вас у минулому, відпустіть. Почніть пробачати образи як своїм близьким, так і самим собі.
Економіка Гривня сильно подешевшала: скільки коштує валюта в банках та обмінниках У вівторок, 19 березня, готівковий курс долара до гривні в банках України зріс на 20 копійок і становив 39,20 грн за долар у середньому. Продаж американської валюти в банках можливий за курсом в середньому 38,70 грн за долар. Середній курс євро до гривні також виріс на 20 копійок і становить 42,85 грн за євро. Продаж європейської валюти здійснюється за курсом 42,20 грн. за євро. У валютних обмінниках Києва курс долара сьогодні збільшився на 27 копійок і склав 39,19 грн за долар у середньому (продаж долара можливий за курсом 39,04 грн). Курс готівкового євро в обмінниках також зріс на 20 копійок і становить 42,85 грн. за євро (продаж євро за курсом 42,65 грн.). Національний банк України встановив на вівторок, 19 березня, офіційний курс долара до гривні на рівні 38,97 грн/дол., таким чином гривня ослабла на 17 копійок порівняно з попереднім показником. Офіційний курс НБУ щодо євро на вівторок встановлено на рівні 42,45 грн/євро, тобто гривня ослабла на 20 копійок порівняно із вчорашнім курсом.
Політика Бельгія готова надати Україні найбільший військовий пакет допомоги: що туди увійде Відомо, що такий пакет допомоги є частиною співпраці між Бельгією та Нідерландами, покликаної підтримати Україну, забезпечуючи її необхідними снарядами. Планується, що Бельгія передасть Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. Він включає близько трьохсот бойових броньованих машин LMV і три мінні тральщики. Про це повідомляють видання. a> і Shephard Media, посилаючись на заяву міністра оборони Людина Дедондера. Цей пакет допомоги є частиною угоди між Бельгією та Нідерландами, спрямованої на посилення військового потенціалу України. Дедондер зазначив, що Україна отримає артилерійські боєприпаси та значну кількість бронетехніки, включаючи 280 італійських бронемашин Iveco LMV Lynx. Окрім цієї співпраці, Бельгія надаватиме базове навчання, а Нідерланди навчатимуть українські екіпажі кораблів-мінників. Крім того, Бельгія обіцяє надати Києву 665 мільйонів доларів військової допомоги протягом 2024 року. Майже половина цієї суми буде спрямована на додаткові артилерійські снаряди. Військова допомога для України: останні новини У Раді міністрів закордонних справ ЄС 18 березня остаточно схвалили виділення 5 мільярдів євро на зброю для України. За словами міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, зараз не повинно бути жодних затримок постачання зброї для українських військових. "Український солдат - єдина надія Європи на збереження миру. Не повинно бути жодних обмежень чи затримок у забезпеченні українських військових усім необхідним, щоб протистояти російським окупаційним військам на українській землі", - наголосив він. Наприкінці лютого міністр оборони Великобританії Грант Шаппс оголосив про новий пакет військової допомоги для України. За його словами, Сполучене Королівство надасть Україні 200 протитанкових ракет Brimstone для додаткового посилення її оборони. "Сьогодні я радий оголосити про новий пакет із 200 протитанкових ракет Brimstone, які допоможуть посилити оборону України. Ці ракети вже показали свою ефективність на полі бою, змусивши російські сили відступити при спробі переправитися через річку", - зазначив Шаппс. >
Суспільство Прогулянки та ментальне здоров'я: як відпочивати із турботою про свою психіку Фізична активність потрібна кожному з нас. Спорт та фізкультура підвищують енергетику, зміцнюють імунітет та здоров'я. Виявляється, найголовніше для людини — частіше гуляти. Експерти розповіли, чому це так корисно. Сучасні ритми життя та звички вибивають нас з колії і змушують наші чакри закриватися, працювати неправильно. Якщо ви хочете бути здоровими фізично та ментально, вам доведеться почати виходити з дому якомога частіше. Чому прогулянки такі корисні Це природно для нас. Людина була народжена не для того, щоб сидіти в задушливому офісі по 8, 9 або більше годин, не рухаючись. Людина — істота активна, тому без руху ми починаємо в'янути. Ми гірше почуваємося, швидше втомлюємося, підвищується швидкість старіння організму. Людина з давніх часів постійно перебувала в русі — полював, кочував, жив у гармонії з природою. Саме тому нам життєво необхідно робити це і зараз також. Прогулянки — це найлегший спосіб перебувати в тонусі. Коли ми бігаємо та просто ходимо пішки, працює все тіло. Кров ганяється судинами, серце перебуває в тонусі. Ми втрачаємо калорії, потіємо. Це легке аеробне навантаження, яке корисне всім і кожному. Людина, яка гуляє має сильніший імунітет, гарний настрій. Його чакри завжди відкриті, а біополе завжди сильне та непорушне. Це навантаження без надмірностей. Ходьба та прогулянки йдуть на шкоду лише в тому випадку, якщо ви йдете кудись цілий день без відпочинку. Якщо ж ви вирішили пройтися до роботи і з роботи, витративши на це годину-дві на день, то це дуже добре приймає ваш організм, адже ви не носите тяжкості, не перевантажуєте серце, а просто йдете. Важливі поради для тих, хто хоче гуляти правильно Ходіть у своєму ритмі — не поспішайте. Якщо ви швидко втомлюєтеся, значить той ритм, в якому ви йдете, для вас надто інтенсивний. Ідіть спокійно, якщо вам так подобається. У такому разі ходьба може розглядатися як відмінна медитативна практика. Особливо якщо ви слухаєте розслаблюючу музику або звуки природи під час прогулянки. Дуже корисно слухати справжні звуки природи. Йдеться про прогулянки лісом чи полем, у горах, на березі моря, біля річки чи озера. Словом, гуляйте періодично далеко від міста. Це буде найкращим способом швидко відновити сили та підвищити енергетику, зміцнити біополе. Не ходіть, коли ви сильно втомилися. Спочатку добре відпочиньте, а потім зберіться з силами і прогуляйтеся. Багато хто не гуляє, коли в них немає настрою. У такому разі експерти в галузі біоенергетики радять, навпаки, швидше виходити на вулицю, адже будь-яка фізична активність, та ще й разом зі свіжим повітрям, допоможуть вам підбадьоритися і стати сильнішими.
Суспільство На Сонці зафіксували два спалахи. Магнітні бурі накриють Землю завтра Найближчими днями очікується магнітна буря на Землі через два спалахи на Сонці. Про це повідомляє The Watchers. 17 березня приблизно о 01:00 за Грінвічем (03:00 за Києвом - УНІАН) на Сонці сталося виверження, яке викликало два викиди корональної маси. Перший викид спрямований на південний схід, а другий – на південний захід. "Ці викиди були проаналізовані як спрямовані на Землю і, згідно з прогнозами, очікується, що вони досягнуть нашої планети окремо після полудня 20 березня та на початку 21 березня", - повідомили синоптики Центру прогнозування космічної погоди (SWPC). Прогнозується, що геомагнітне поле Землі залишиться спокійним 18 та 19 березня, а також у першій половині 20 березня. Однак у другій половині 20 березня можливі періоди активних умов та магнітна буря класу G1.
Дозвілля Діагностика енергетичних дірок: куди йдуть сили і чому не щастить Аура кожної людини може мати дірки, через які витікають сили. Це призводить до невдач, втрати енергетики. Експерти розповіли, як ми позбавляємо себе сил і як це можна виправити. Періодично у кожної людини трапляються періоди вигоряння та дефіциту енергії. У такому випадку потрібно використовувати простими вправами на відновлення сил. Якщо ж причиною втрати сил є щось з описаного далі, то виправити становище вам допоможе лише боротьба з першопричиною вашого безсилля. Люди-вампіри Напевно, ви знаєте про те, що люди діляться на два типи — на тих, хто підтримує взаємний обмін енергією і тих, хто ваші сили лише забирає, але нічого не дає натомість. Таких людей називають енергетичними вампірами. Примітно, що їх досить багато, але далеко не всі почуваються такими. У багатьох цей самий вампіризм здійснюється на автоматі, без задньої думки. Наприклад, так буває, коли людині просто властиво у всьому сумніватися, або вона виявляє надмірну турботу. Так чи інакше, але довкола нас дуже багато людей, які не лише забирають енергію, а й просто позбавляють нас віри в себе. Тут є лише одна дієва порада: якщо ви відчуваєте, що хтось заражає вам негативною енергією, припиняйте таке спілкування. В іншому випадку ви так і втрачатимете сили. Негативний вплив таких людей може здійснюватися через спрямований та усвідомлений магічний вплив — псування, пристріт, прокляття. У такому разі вам знадобляться спеціальні обереги. Ненависні справи Якщо людина робить те, що ненавидить, це руйнує її зсередини, порушує енергетичний баланс та роботу чакр. Якщо ви змушені працювати там, де вам не подобається перебувати, або ви змушені виконувати завдання, які вганяють вас у депресію чи зневіру, це неминуче призведе до утворення дірки, через яку ваші життєві сили витікатимуть геть із величезною швидкістю. Якщо хтось підштовхує вас до цього, то перестаньте слухати цю людину. Знайдіть у невпинному пошуку занять, які вас надихають. Це посилить вашу віру в себе, приверне успіх і допоможе досягти успіху в житті. Шкідливі звички Шкідливі звички багатьом здаються чимось невинним, але люди не помічають часом, наскільки багато сил і часу вони витрачають на ті чи інші справи, які не мають сенсу. Йдеться не тільки про куріння та пристрасті до міцних напоїв. Шкідливі звички — це все те, що ніяк не допомагає нам жити краще, а просто забирає час. Це комп'ютерні ігри, неробство, шкідлива їжа ставки, азартні ігри та багато іншого. Чим більше у вас шкідливих звичок, тим швидше у вас йтиме енергія. Якщо у вас є якісь слабкості, що не шкодять здоров'ю у великих кількостях, можна приділяти їм певний нетривалий час. У такому разі везіння та позитивна енергетика нікуди не подінуться. Недороблені справи та борги У жодному разі не давайте нікому порожніх обіцянок. Це не тільки позбавляє вас енергетики, удачі та поваги оточуючих, але й негативно впливає на карму. Не залишайте справи недоробленими. Якщо у вас є якийсь проект на роботі або якась важлива справа вдома, завершіть його якнайшвидше. Коли в людини дуже багато розпочатих, але не доведених до логічного завершення справ, то вона починає обростати ними все сильніше та сильніше. Жити стає все важче, доки людина не починає перегоряти. Не влазіть у борги. У жодному разі не оформлюйте кредити і не беріть гроші у борг, якщо розумієте, що можете затягнути з виплатою. Коли людина винна всім навколо, від цього дуже сильно страждає її енергетика. Все тому, що його знайомим потрібні гроші назад. Ці люди починають думати про боржника у негативному світлі. Таким чином аура людини сильно псується, а вона сама позбавляється успіху в житті.
Дозвілля Прикмети на щасливе кохання Кохання — прекрасне почуття, проте не всі можуть похвалитися взаємними почуттями. Ткем, хто поки що самотній, варто звернути увагу на провісники швидкого возз'єднання з другою половинкою. У народі існує безліч прикмет, які вкажуть на швидке щастя в особистому житті. Експерти рекомендують познайомитися з найпоширенішими з них, щоб не прогаяти своєї долі і забути про самотність. Про те, що незабаром самотність завершиться, говорить зустріч із близнюками. Зустрічати однакових людей на вулиці — до швидкої зустрічі з другою половинкою. Ще одна прикмета говорить, що якщо самотня людина постійно стикається з парами, то незабаром життя зміниться на краще. Причому зустрічати можна не лише закоханих, а й птахів, які утворили пари. Знак про те, що незабаром станеться долісна зустріч — зламаний каблук, ґудзик, що раптово відірвався, або зламаний ніготь. Знайдена в будинку прикраса за прикметою обіцяє доленосну зустріч та щирі почуття обох партнерів. За прикметою спіткнутися про праву ногу, думаючи про другу половинку, до швидкої зустрічі зі своєю долею та щасливого життя. Кохання, причому взаємний, злитий і метелик, який сів на руку або на голову. Побачити в небі серце у вигляді хмари — вірна прикмета швидкого щастя та взаємної любові. Розсипати цукор за прикметою — до швидкого побачення або знайомства з порядною людиною. Про доленосну зустріч можна судити і за погодою. Побачена веселка по дорозі на побачення — правильний знак правильного вибору. Прикмета кохання — двоє голубків, які не відлітають зі шляху. Також щастя в особистому житті обіцяє птах, який збирає матеріал для будівництва гнізда.
Дозвілля Як на нас впливає енергетика будинку: 7 способів зробити її позитивною Будинок — це місце сили, тому важливо підтримувати позитивну домашню обстановку. Експерти розповіли, як це можна зробити найпростіше. Раніше ми розповідали про те, як очистити будинок від негативу за допомогою кілька сильних обрядів. Це дуже дієві способи боротьби з негативною енергією, але вони не дають довгострокового ефекту, тому відразу після них варто вжити низку заходів, які б допомогли гармонізувати простір. Як на нас впливає енергетика нашого будинку Слід зазначити, що домашня енергетика може бути як позитивною, так і негативною. Спочатку розглянемо варіант негативної енергетики. З'являється вона через неправильну обстановку, наявність розбіжностей та сварок між домочадцями та закоханими людьми. Якщо вдома бути неприємно, це буде відбиватися на вашому настрої та здоров'ї. По-перше, вам буде складніше відпочивати та відновлювати сили. У несприятливих умовах дуже важко розслабитись, випустити пару. Це означає, що ваша втома постійно накопичуватиметься, а сон буде неефективним. По-друге, у несприятливій домашній атмосфері дуже складно порозумітися з близькими. Сварки можуть виступати як у ролі першопричини переважання негативної енергетики, так і в ролі наслідків. Третім наслідком несприятливої атмосфери у рідних стінах стає найчастіше проблема здоров'я. Людина, яка живе в будинку, в якому переважають негативні енергетичні потоки, частіше хворіє. Негативна енергетика знижує імунітет. Позитивна домашня енергетика, навпаки, покращує настрій, допомагає людям, які живуть під одним дахом, швидше знаходити спільну мову. У такому будинку дуже приємно. У сприятливій обстановці відкриваються чакри, зміцнюється біополе, покращується енергетика, зникають погані думки. Відпочивати та релаксувати стає набагато простіше. Як зробити енергетику вдома позитивною 1. Найперша і найважливіша порада: тримайте будинок у повній чистоті та порядку. Коли в будинку все лежить на своїх місцях, немає всюди розкиданих речей і побутових предметів, а підлоги і полиці позбавлені бруду та пилу. Це змушує енергетичні потоки рухатися з більшою швидкістю та інтенсивністю. У такому будинку немає застою темної енергії Ша. Все погане швидше йде, а на його місце приходить щось позитивне та приємне. 2. Використовуйте талісмани фен-шуй. До найпотужніших талісманів, що гармонізують простір, належать: музика вітру, підкова, ловець снів. Якщо ви розташуєте ці предмети правильно, то зможете досягти кращого енергообміну із зовнішнім середовищем. 3. Використовуйте мінерали-талісмани. Для покращення домашньої енергетики найчастіше використовується такий мінерал як яшма. Справа в тому, що він містить у собі силу одразу всіх чотирьох стихій: Землі, Води, Вогню, Повітря. Яшма робить так, що в будинку перестає переважати надто важка енергія Землі чи Води, чи надто динамічна сила Вогню чи Повітря. Все врівноважується, приходить до ідеального балансу, причому протягом кількох днів. Ще хорошими, але трохи слабкішими мінералами для гармонізації домашньої атмосфери є кунцит і білий кварц. 4. Приміщення має бути освітленим. У будинку, який хочеться зробити бажаним та приємним, має бути гарне освітлення. Відповідно до правил фен-шуй, світло притягує енергію Ці, яка творчо впливає на людей та атмосферу загалом. 5. Позбавляйтесь сміття. Йдеться не про звичне побутове сміття, а про старі речі, які поширюють негативну енергію. Це може бути непрацююча побутова техніка, розбиті дзеркала та посуд, старий рваний одяг, який ви не носите. У жодному разі не оточуйте себе цим, якщо не хочете викликати проблеми і порушити домашню гармонію. 6. Заведіть домашню тварину. Кішки та собаки вкрай благотворно впливають на енергетику будинку. Головне, щоб вам хотілося завести тварину і хотілося її доглядати. Це один із найпростіших способів створити затишок у квартирі або у великому будинку. 7. Заведіть «зелених друзів». Мова йде про рослини. Чим більше у вашій оселі рослин, тим краще, але навіть якщо ви живете в маленькій і тісній квартирці, однієї-двох квіток цілком вистачить. Навіть якщо це буде кактус або інша не квітуча рослина, це вже багато разів покращить домашню обстановку.
Суспільство П'ять головних питань, які варто задати на першому побаченні Не соромтеся задавати питання потенційному партнеру, тому що у нього є всі шанси стати вашим супутником життя. Так про що ж варто запитати вже на першому побаченні? 1. У тебе є дівчина / хлопець (чоловік / дружина)Відповідь «ми втратили інтерес один до одного», «я збираюся розлучитися» і т. д., повинна бути сигналом для вас. Швидше за все, опонент просто шукає розваг на стороні. Людина повинна бути повністю вільна від минулого, коли починається новий роман. 2. Які твої стосунки з батьками?Це питання допоможе дізнатися, як ваш партнер залежить від думки своїх родичів. Мамині сини або дочки не особливо знають, як побудувати сильні і гармонійні відносини. 3. Що тебе найбільше дратує?Відповідь на це питання допоможе вам зрозуміти, наскільки ви і ваш новий знайомий схожі між собою. І якщо є принципові відмінності, то ви повинні подумати над цим і дуже серйозно. 4. Як закінчилися твої попередні стосунки?Це питання необхідне, щоб з'ясувати, чи може людина проаналізувати поточну ситуацію, визнати свої помилки або вона готова всю провину скинути на колишнього коханця. 5. Про що ти мрієш?Відповідь на це питання допоможе вам зрозуміти основні пріоритети людини - наскільки вона амбітна і наскільки її цілі в житті збігаються з вашими.
Дозвілля Як залучити до будинку кохання: маленькі хитрощі для самотніх сердець Знайти своє кохання та забути про самотність допоможуть невеликі хитрощі, доступні кожному. Завдяки звичайним предметам кожен зможе знайти другу половинку і знайти чоловіка своєї мрії за короткий термін. Взаємне кохання творить чудеса, і якщо доленосна зустріч з якихось причин поки що не відбулася, експерти рекомендують її прискорити. Прості дії та впевненість у тому, що все вийде, дозволять знайти свою половинку і притягнути її навіть крізь величезну відстань. Квіти Залучити кохання за допомогою квітів — найправильніше рішення. Яскравий ароматний букет гармонійно виглядатиме в будинку, вселятиме надію на швидку зустріч, а також поширюватиме енергетику кохання. Найсильнішими кольорами вважаються ніжно-рожеві півонії, які символізують готовність до доленосної зустрічі та допомагають залучити кохання. Якщо живих квітів не дістати, можна скористатися їхнім зображенням та повісити картину з гарними квітами у своїй спальні. Речі з чоловічою енергетикою Залучити чоловіка в своє життя вийде, якщо направити на це свої сили, а також не давати собі жодного шансу подумати про те, що кохання обійде стороною. Посилити тяжіння допоможуть речі, які мають чоловічу енергетику: портрети успішних і красивих чоловіків, а також чоловічі сорочки або футболки, в яких можна ходити по хаті замість халата. Аксесуари певних кольорів Залучити кохання допоможуть і нові відтінки в інтер'єрі житла. Якщо ремонт ще не передбачається, допоможуть акценти: штори пастельних відтінків, світла постільна білизна, декоративні подушки блакитного або рожевого кольорів. Світлі кольори будуть налаштовувати на романтичні відносини, а сила думки, як відомо, творить чудеса і здатна втілити в життя найсміливіші мрії про заміжжя. Ліжко Жінкам, які мріють про доленосну зустріч, варто звернути увагу на своє ліжко: воно має бути досить великим. Якщо на ліжку немає місця для ще однієї людини, то залучити кохання буде складніше. Спальне місце обладнають додатковою подушкою та ковдрою, щоб приваблювати щастя. Парні речі Кохання — це почуття двох людей, а значить, у свій будинок потрібно принести парні статуетки чи картини, що зображують світлі почуття. Це можуть бути фігурки лебедів, золотих рибок або інших тварин, а також картини, що асоціюються з романтикою. Талісмани Залучити до життя любов буде набагато простіше, якщо обзавестися талісманами. Їх можна виготовити самостійно, вирізавши з щільного картону або фетру червоні серця і з'єднавши їх червоною стрічкою. Будь-який талісман, який приваблює кохання, кладуть у спальні під подушкою, щоб щастя не пройшло повз.
Дозвілля Ритуал на залучення грошей «Червоний клубок» Ритуал на гроші допоможе вам залучити грошову удачу і позбутися боргів. У цьому ритуалі використовується старовинна магія клубка. Здавна червона нитка вважалася джерелом активної енергії, а клубок символізував концентрацію цієї енергії. Ритуал на гроші з червоним клубком Для ритуалу на залучення грошей< /em> вам знадобляться нові вовняні нитки червоного кольору та монетки. Візьміть нитки і починайте замотувати їх у клубок. У ході закладайте в нього по одній монеті. У вас повинен вийти круглий клубок із монетками всередині. Кінець нитки зав'яжіть на п'ять вузлів. Цей червоний грошовий клубок потрібно покласти на вікно на Місяці, що росте. Так ваш фінансовий талісман зарядиться місячною енергією. Розплутувати клубок не можна. Коли настане повний місяць, клубочок приберіть в затишне місце. Тепер він залучатиме до вас гроші. Як тільки ваше матеріальне становище значно покращиться, на Місяці, що росте, акуратно розмотайте клубок і вийміть з нього всі грошики. Монетки потрібно роздати тим, хто просить, а з ниток можна зв'язати теплі шкарпетки, які будуть приваблювати удачу. Ритуал на залучення грошей «В'язка з червоного клубка» З таких червоних грошових клубочків можна в'язати справжні щасливі речі, які приваблюють успіх. Для того, щоб нитки ввібрали в себе грошову енергію, їх необов'язково тримати разом із монетками у клубку весь період вашого фінансового становлення. Для цього достатньо протримати їх на підвіконні цілий період Місяця, що росте. Починати ритуал слід у перший день місячного циклу, а розмотувати клубок потрібно в день повного місяця. В'язати щось із цих ниток потрібно так само на Місяці, що росте. Тобто вам потрібно буде перечекати період спадного Місяця, перш ніж приступити до роботи. Реч, пов'язана із зарядженим клубком, приноситиме вам гроші, успіхи в роботі та везіння у всіх справах.
Здоров`я оформление ленты  Мандали для розфарбовування: відновлюємо енергетику та знімаємо стрес Занепокоєння та стрес у сучасному світі не рідкість. Але існує безліч способів зменшити нервову напругу.. Стресс — реакція організму на зовнішній чи внутрішній подразник. Ними можуть бути втома, конфліктна ситуація, емоційна перенапруга. Симптоми стресу та методи боротьби з ним Основні симптоми виявляються у вигляді дратівливості, підвищеного серцебиття, тремтіння в кінцівках, невмотивованої агресії, порушень сну. Іноді для заспокоєння достатньо зробити дихальну гімнастику або усамітнитися і помедитувати. Практика медитації — відмінний засіб у боротьбі зі стресом. Воно підвищить вашу енергетику, поверне впевненість у собі та дозволить захистити та зміцнити захисне біополе. Також ефективним засобом є монотонна механічна робота: порвіть папір, зв'яжіть що-небудь або вивищіть. Знайдіть собі заняття до душі, і ви помітите, як зменшується душевна напруга, приходить спокій та умиротворення. Мандали для розфарбовування Ще один дієвий спосіб покращити свій настрій та енергетику — прикрашати. Для цього можна звернутися до розмальовок-мандалів. Мандали використовують для пошуку свого покликання, залучення любові, удачі та здоров'я. Розфарбовування візерунків схоже на медитацію, тому займатися релаксацією найкраще на самоті. У процесі розфарбовування з'являється відчуття спокою та відстороненості від навколишнього світу. Внутрішні енергетичні потоки стабілізуються, а сплеск позитивної енергетики позитивно впливає самопочуття. Виберіть собі візерунок, запасіться кольоровими олівцями та займіть зручне положення. Комфорт та затишок дозволять швидше розслабитися та відновити енергетику. Не замислюйтесь про поєднання кольорів, довіртеся своїй інтуїції та починайте творити. Види мандал Ця мандала допоможе вам у самовизначенні. Визначте для себе ваші найкращі якості та риси характеру, можете записати їх під малюнком. Внутрішній діалог допоможе настроїтись на позитивне мислення. Коли малюнок буде закінчено, подивіться на фарби, які він рясніє, і спробуйте зрозуміти ті почуття, які відчуваєте. Наступна мандала сприяє набуттю душевної рівноваги. Відновіть у пам'яті найспокійніші та умиротворені моменти свого життя, візьміть олівець, що сподобався, і розфарбуйте внутрішні кола малюнка. Поступово просуйтеся до зовнішніх кіл малюнку, використовуючи інші кольори. Мандала посилення енергії передбачає наявність яскравих, позитивних кольорів. Центральну частину малюнка розфарбуйте п'ятьма фарбами, що сподобалися, для решти частин виберіть відтінки, які будуть гармоніювати з центральним візерунком. Мандала балансу емоцій призначена для знаходження джерела вашого негативу та його усунення. Зосередьтеся на тому, що вас турбує, виберіть кольори для основних причин занепокоєння та виплесніть на папір усю негативну енергетику. Мандала весняних квітів пробуджує енергію краси та любові. Придивіться у візерунок, згадайте найщасливіші моменти: можливо, це любовне визнання, вдала угода, придбання домашнього улюбленця, народження дитини. Візьміть ті відтінки, які відповідають цим спогадам, і прикрасьте квіти, кожен із яких символізує момент щастя. Для того щоб благотворний ефект від розфарбовування мандали зберігся надовго, слід зміцнювати свою енергетику і не дозволяти собі довго перебувати у стані стресу. Як чудовий засіб для позитивного настрою та душевної рівноваги себе зарекомендували трав'яні настої. Фітотерапія при правильному використанні здатна творити чудеса. Трави використовують для заспокоєння, підвищення життєвої енергії та підвищення імунітету.
Здоров`я Як залучити гроші до будинку. П'ять магічних способів Гроші зайвими ніколи не бувають. І часом магія може допомогти людині подвоїти свої доходи і залучити більше грошей до будинку. Для цього необов'язково мати незвичайні здібності або знати напам'ять цілу збірку змову на гроші. Ви — ходяча магія і ви самі можете приваблювати багатство, використовуючи для цього старовинні прості способи залучення достатку. Отже, що ж потрібно зробити, щоб у будинку завжди водилися гроші? Не накопичуйте на «чорний день». Ніколи не кладіть гроші в скарбничку з думкою про те, що ці гроші вам у майбутньому допоможуть пережити кризу. Своїми думками та намірами ви несвідомо притягуєте до себе фінансові труднощі. І ці труднощі, звичайно ж, настають, і ви хвалите себе за те, що колись заникали грошенята на «чорний день». А насправді цього дня могло б і не наступити, якби ви не відкладали гроші з цією метою. Відкладайте гроші на щось конкретне, на придбання чогось. Коли гроші мають конкретну мету, вони активні та можуть примножуватись. Тримайте свої гроші в повному порядку. Не розкидайте по кутках, не розсовуйте їх по кишенях. Не забувайте, що гроші люблять порядок та рахунок. Поважайте їх, тоді вони потягнуться до вас. Не скупіться. Щоб залучити гроші в будинок, ніколи не скупіться. Якщо ви будете націлені лише на отримання, то грошова енергія у вашому будинку застигне і не рушить з місця. Вмійте балувати себе приємними дрібницями, даруйте подарунки собі та своїм близьким. Якщо ви отримуватимете радість від покупок чи благодійності, то гроші до вас будуть йти нескінченним потоком, оскільки вони знатимуть, що ви їх любите та чекаєте. Звільніть місце в будинку для нових речей. Якщо ваша житлова площа заставлена старими диванами, зламаними пилососами та розбитими тарілками, то багатство не постукає до вас у двері. Позбавляйтеся старі в будинку. Нове з'явиться негайно і навіть не думайте, як саме це станеться.
Гороскоп Гороскоп на 20 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків зодіаку 20 березня 2024 року, згідно з гороскопом від відомого астролога Тамари Глоби, є часом для глибокого самоаналізу і роботи над собою для більшості знаків зодіаку. Цей день щедро роздає можливості виправити свої помилки, розпочати нові справи і навіть ухвалити рішення про зміну місця проживання чи роботи. Гороскоп для символів стихії Вогню Овнам пропонується вкласти зусилля у духовне піднесення. День обіцяє сприяти новим починанням, актам благодійності та плануванню сім'ї. Зачаті в цей період діти, за твердженням Глоби, набудуть міцного здоров'я і яскравого розуму. Негативний вплив оточуючих може виявитися сильним, тому важливо зберігати спокій. Порада астролога: слід уникати впливу з боку оточуючих та ретельно аналізувати свої сновидіння. Гороскоп для символів стихії Землі Для Тельців цей день обіцяє бути напруженим. Уникайте темряви та галасливих компаній, радить Глоба. Конфлікти у відносинах можуть бути, тому важливо зберегти спокій та стриманість. Дівам важливо проявляти спокій та помірність, що призведе до бажаного успіху. Згідно з астрономом, вечір може принести приємні сюрпризи, проте варто уникати спиртних напоїв та деяких ліків. Козерогам слід бути обережними, щоб уникнути матеріальних втрат та конфліктів у сім'ї. Важливо запобігти розбіжностям, щоб уникнути проблем у майбутньому. Гороскоп для символів стихії Повітря Для Близнюків цей день може виявитися дещо непростим. Рада астролога полягає в тому, щоб не заливатись хвилюваннями та проблемами, а сконцентруватися на можливостях, що відкриваються перед ними. Важливо шукати компроміси у відносинах із близькими людьми. Вагів, згідно з прогнозом Глоби, може очікувати складний день, схильний до обману та розчарувань. Не варто розпочинати нові справи, оскільки вони, швидше за все, не дадуть бажаного результату. Важливо зберегти пильність та готовність до непередбачуваних обставин. Водолєєв чекає вдалий день у всіх сферах життя. Вони зможуть успішно подолати перешкоди та навіть покращити своє матеріальне становище завдяки новим можливостям та знайомствам. Гороскоп для символів стихії Води Ракам слід бути обережними, оскільки багато планів можуть змінитися, а можливі й неприємні сюрпризи. Пильність та уважність у всіх сферах життя допоможуть уникнути проблем. Скорпіони можуть зіткнутися з несподіваними подіями, які виведуть їх із зони комфорту. Важливо залишатися зосередженими і готовими адаптуватися до змін. Риби мають пережити не найсприятливіший день. Порада Глоби полягає в тому, щоб розірвати непотрібні зв'язки та виявляти обережність у спілкуванні з новими знайомими, щоб уникнути можливих обманів та конфліктів.
Дозвілля Симоронський ритуал «Лампочка»: як притягнути яскраві ідеї Симоронські ритуали допомагають набути впевненості та залучити до життя потрібні події, не докладаючи до цього особливих зусиль. Кожен із ритуалів Сіморона заснований на вірі в результат та оптимістичному настрої. Симоронський ритуал «Лампочка» допоможе знайти натхнення та розкрити в собі нові грані талантів. Експерти рекомендують виконати його кожному, хто хоч раз стикався з кризою, коли ідеї просто не йдуть в голову. Цей ритуал простий у виконанні, і завдяки йому вдасться запалити в собі вогонь, який допоможе творити і черпати натхнення навіть з повсякденних речей. Підготовка до виконання ритуалу Для проведення ритуалу знадобляться: аркуш паперу; кольорові олівці, фломастери або фарби; настільний світильник; звичайна лампочка. Після того, як усе необхідне зібрано, приступають до виконання ритуалу. Проведення ритуалу «Лампочка» для залучення нових ідей На столі мають світильник з викрученою лампою. Під ним розташовують аркуш паперу та необхідне приладдя для малювання. Лампу вкручують із словами: «Нові ідеї запалюю, більше без діла не сиджу. Творити починаю, щастя приваблю. Світильник включають та починають малювати звичайну лампочку. Коли малюнок буде готовий, його на якийсь час залишають під лампою, а потім розміщують на робочому місці, щоб ніколи не залишатися без нових ідей. Зробити лампочку можна і з іншого матеріалу, щоб створити сильний талісман для тяжіння нових ідей. Тут вибір залежить лише від переваг. Це може бути пластилін, пап'є маше, бісер, віск... важливо лише творити під увімкненим світильником, а потім заговорити малюнок чи вироб: «Генератор ідей створюю, з уявою своїм дружу. Як він у моїх руках оживе, так і нова ідея прийде. Якщо буде момент, коли ідеї не спадають на думку, талісман деякий час тримають у руках, уявляючи, як запалюється лампочка.
Гороскоп Гороскоп від Павла Глоби на 20 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку Павло Глоба у гороскопі на 20 березня 2024 року закликає всіх представників знаків зодіаку до правильної оцінки подій, незважаючи на можливі труднощі. Журналісти порталу echonedeli.ru діляться з читачами цим астропрогнозом. Гороскоп для символів стихії Вогню Овнам цього дня потрібно розраховувати лише на власні сили та активно діяти. В особистих стосунках можуть виникнути напружені моменти, але інтуїція допоможе знайти правильний вихід. Левам слід врегулювати важливі питання у першій половині дня, а також уникати спонтанних покупок та вирішувати конфлікти з близькими мирним шляхом. Стрільцям рекомендується не звертатися за допомогою та діяти самостійно. Можливі цікаві знайомства та несподівані сюрпризи, а також сприятливі подорожі. Гороскоп для символів стихії Землі Тільцям можливі кардинальні зміни у професійній сфері, а також приємне проведення часу з рідними. Вечір підходить для активного відпочинку та занять спортом. Дівам рекомендується зосередитися на важливих зустрічах та ділових переговорах, уникаючи серйозних помилок. Порадують несподівані гості, але можливі розбіжності у сім'ї. Козероги можуть зміцнити свої позиції на роботі та отримати приємні подарунки від коханої людини, вечір можна провести у звичній компанії. Гороскоп для символів стихії Повітря Близнюків у цей день активні дії можуть призвести до добрих результатів. Важливо не боятися долати труднощі та приймати необхідні рішення. Романтичні захоплення можливі, а вечір підходить, щоб приділити увагу старшому поколінню. Для Терезів ранок почнеться з безлічі справ і турбот, тому важливо не відволікатися і завершити їх швидко. Фізична активність та прогулянки можуть бути корисними, а вечір – для повноцінного відпочинку та відновлення сил. У Водоліїв можуть виникнути особисті проблеми. Важливо дозволяти їх мирним шляхом та приділити увагу здоров'ю, уникаючи навантажень. Вечір варто провести в тиші та спокої. Гороскоп для символів стихії Води Для Раків це слушний час для навчання та отримання нових знань. Необхідно бути обережним у спілкуванні та не довіряти свої плани стороннім особам. Критика на роботі може бути конструктивною, а вечір принесе несподівані приємні зустрічі. У Скорпіонів можливі ситуації, що викликають нервозність, але важливо зберегти спокій. Напружені відносини з партнером можуть вимагати зусиль для подолання, але це є тимчасовими труднощами. Вечір можна приємно провести із близькими. У Риб на роботі можуть виникнути важливі завдання, які потребують уваги. Після цього можна розслабитися, сходити в кіно або по магазинах. В особистих відносинах ініціатива може допомогти покращити взаєморозуміння, а вечір провести сімейною вечерею та приємним спілкуванням.

7 неприємних відчуттів та подій, які говорять про те, що ви на правильному життєвому шляху
7 неприємних відчуттів та подій, які говорять про те, що ви на правильному життєвому шляху
Якщо ми йдемо в правильному напрямку, не обов'язково в нашому житті маємо все радувати нас Є неприємні відчутт....
Внутрішня свобода та щастя: 5 кроків, які допоможуть до цього прийти
Внутрішня свобода та щастя: 5 кроків, які допоможуть до цього прийти
Внутрішня свобода, щастя та гармонія — це те, чого прагнуть усі На жаль, далеко не всім і не завжди виходить ц....
7 причин, по которым удача обходит вас стороной
7 причин, по которым удача обходит вас стороной
У житті кожної людини бувають моменти, коли успіх відвертається і проблеми наростають подібно до снігового ком....
10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші
10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші
Знання наших предків допоможуть кожному залучити до життя добробут Прикмети на гроші збільшать ваш капітал і н....
Ваш камінь-талісман за датою народження
Ваш камінь-талісман за датою народження
Наша дата народження далеко не випадкова Вона може багато розповісти про наше майбутнє та минуле
більше матеріалів




/-0,65482997894287-/ /-pc-/
Top