counter
Архів Повернутись назад 18 Жовтня 2018
18 Жовтня
Кримінал "Спалился на граматиці". Під Харковом чоловік вбив бабусю і писав її рідні смс Під Харковом чоловік вбив і пограбував стареньку і кілька днів писав її родичам смс від її імені, повідомили в прес-службі прокуратури. Вбивство сталося взимку минулого року в Барвінківському районі Харкова. Колишній зек позичив у знайомої 75-річної бабусі 50 тисяч гривень і не поспішав віддавати борг. Однак жінка вимагала повернути борг і не раз приходила додому до 50-річного позичальника. Під час чергового візиту пенсіонерки боржник організував застілля, щоб її задобрити. За чаркою він вкрав у бабусі телефон. Гостя помітила пропажу і почалася сварка. У підсумку рецидивіст задушив бабусю, а тіло закопав у себе на городі. Вбивця також присвоїв банківську картку загиблої і за допомогою її мобільного, перерахував гроші на свій рахунок. Щоб приховати злочин, чоловік кілька днів писав смс родичам убитої нібито від її імені. Однак в повідомленнях засуджений робив так багато помилок, що рідня занепокоїлася, адже їхня бабуся завжди писала грамотно. Після того, як вони не змогли додзвонитися до неї, то звернулися в поліцію. 50-річного чоловіка визнали винним в умисному вбивстві з корисливих мотивів та крадіжці. Його засудили на 15 років в'язниці. Однак прокуратура вимагає довічного покарання і буде подавати апеляцію.
Дозвілля Пугачова розридалася на зйомках кліпу. Режисер в шоці Алла Пугачова під час зйомок у кліпі свого друга-стиліста Алішера, не змогла стримати емоцій і розридалася. Так що зйомки довелося перервати і заспокоювати її. Кліп знімався на пісню «Скажи мне, Алла», що увійшла до однойменного альбому присвяченого Пугачовій. Співачка знайома багато років з Алішером. Він допомагає зірці виглядати ефектно на світських заходах, а також розробляє вбрання для її рідкісних виступів. Алішер встиг опублікувати кілька коротких відеороликів зі зйомок кліпу. В один із моментів кліпу Пугачова не змогла стримати емоцій, а на її очах виступили сльози. Це сильно здивувало Алішера. «Найбільше на світі, не хотів би бачити Аллу Борисівну, яка плаче, але так вийшло, що під час зйомки кліпу вона настільки глибоко пропустила через себе текст пісні, яку я співав, що сльози потекли струмком», - зворушено підписав відео друг співачки.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от ALISHER (@alishermusic) 15 Окт 2018 в 1:27 PDT
Кримінал У Миколаєві викрито велику схему шахрайства на продажу автомобілів Зловмисники створили мережу фіктивних фірм з продажу автомобілів і обдурили клієнтів на більш ніж чотири мільйони гривень. Орудували аферисти протягом року в Миколаївській, Одеській, Херсонській та Харківській областях України. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївській області. Злочинну групу створив житель Харкова, який, крім шахрайства, іншою діяльністю не займався. Його правою рукою була жінка з Одеси, яка координувала роботу офісів в Миколаєві, Первомайську та Одесі. Учасники організованої групи у віці від 31-го до 45-ти років розміщували оголошення в мережі інтернет про надання послуг з купівлі-продажу транспортних засобів, із зазначенням номерів телефонів нібито офіс-менеджерів. Бажаючим придбати автомобіль за зниженою ціною аферисти пропонували прибути в спеціально орендовані офісні приміщення (їх в Україні задокументували п'ять) і укласти, як виявилося в подальшому, фіктивні угоди. Офіс-менеджери повідомляли потерпілим неправдиву інформацію про наявність транспортних засобів і необхідність, в рамках умов договору, сплати аванс в розмірі не менше 30% вартості автомобіля. Також шахраї запевняли, що в разі невідповідності якості замовлених транспортних засобів очікуванням клієнтів, грошові кошти обов'язково будуть повернуті після написання відповідних заяв та їх розгляду керівництвом. Майбутні автовласники підписували попередні договори, перераховували гроші на рахунки зловмисників і чекали замовлення. Далі злочинці дзвонили потерпілим і розповідали про затримку поставки з морських портів Чорноморська та Ізмаїла, а також про виникнення ряду проблем з транспортування автомобілів. Так і не дочекавшись товару, клієнти писали заяви про повернення своїх коштів, на які отримували відповіді за підписом директорів, про те, що виплати попереднім договором не передбачені, пропонуючи звертатися до суду з цивільно-правовими позовами. Слідчі просять постраждалих звертатися за телефонами 0939843526, 0634135977 (з 09.00 до 18.00 год.).
Суспільство Немає грошей і здоров'я. Російський модельєр Зайцев йде з моди Засновник російського от кутюр Слава Зайцев вирішив покинути світ високої моди і дати дорогу молодим. Модельєр посилається на свій вік, нарікає на занепад сил так що більше не буде випускати колекцій. Останні роки Зайцев живе з хворобою Паркінсона. Йому важко ходити, розмовляти і вести спосіб життя звичайної людини. Але незважаючи на це зовні він виглядає чудово. Днями з'явилися чутки про те, що син В'ячеслава Зайцева захопив його Будинок моди, відключивши воду в будівлі. Єгора Зайцева незабаром звинуватили в бажанні нажитися на славі батька. Зайцев давно передав всі справи в Москві своєму синові Єгору і внучці Марусі. Кутюр'є впевнений, що його дітище - Будинок моди - потрапило в надійні, а головне - талановиті руки, і буде далі приносити радість людям.
Дозвілля оформление ленты  Без трусів, але в шубі. Волочкову розпекли за вульгарне фото Одіозна російська балерина Анастасія Волочкова - майстер попадання в непристойні скандали і конфузи. Адже якщо прочитати коментарі під її фото, то можна подумати, що тільки їй здається, що вона красива, затребувана і талановита. Але весь час примудряється запостити в соцмережі щось таке, що викликає подив і обурення передплатників. Розкішна машина, книжка в руці, шубка, голі ноги. Білизни, вважають прихильники, на в'янучій, але від цього не скромнішій Анастасії немає, що вона і прикриває своєю книгою. У такому вигляді Волочкова з'явилася на зустріч з редактором своєї книги. Звичайно, люди не могли пройти повз таке "чудо", багатьом здалося, що цей стиль Волочкової дуже нагадує путан з 90-х. tyromaniaksu Ножки то хороши, но кэблы просто ужас  larisa_cvetochek Ради интереса,купят книгу многие,тираж похоже будет большимtatyanamakosch@volochkova_art длинные ноги—короткий ум.. viktorypodlobnikova Шуба, голоые ноги и босоножки смотрятся не очень. Может услышать все-таки людей? linda_msk_ Если есть проблемы с ногами, может купить ортопедическую обувь? Ну и сам лук странный, шубейка и открытые сабо... на улице +15....   Может на какую програмку на ТВ сходить по "перезагрузке".... к Хромченко Эвилине например....., – пишут пользователи. 
Здоров`я оформление ленты  Жінка народила трійню і показала, як реально виглядає після цього жіноче тіло Мама дівчаток-трійнят Марія з Копенгагена (Данія) вирішила детально розповісти в соцмережі, як це - народити трійню. Її дівчаткам зараз рівно місяць. Їх звуть Ібена, Агнес і Філіпа. З моменту зачаття і до народження трійнят Марія ділилася самими симпатичними фотографіями процесу вагітності. е грудочок радості на своїй сторінці Instagram. Останні місяці вагітності далися їй тяжко. А через тиждень після пологів Марія повідомила, що матка ще не скоротилася, і живіт досить важкий, сильно висить і тягне вниз. Через його провисання у неї болить шрам від кесаревого розтину. Через чотири тижні живіт практично не зменшився, сумує жінка. На жаль, лікарі кажуть, що може пройти і три і чотири місяці, поки матка стане звичайного розміру після такого сильного розтягування. У пари вже є дворічний синочок Мікаел. Так що вони відразу стали батьками чотирьох дітей, тому молодому татові також доводиться тяжко. Але вони не сумують, підтримують один одного і намагаються частіше виходити в люди.
Здоров`я 5 ознак того, що ви вживаєте занадто багато солі Скільки б не було розмов про існування корисної солі, все це лише слова. На жаль, ніякої корисної або лікувальної солі не існує. Щоб не шкодити здоров'ю, сіль потрібно вживати в обмежених кількостях. Медики назвали 5 ознак того, що ви вживаєте занадто багато солі. Постійна спрага Найпопулярнішим симптомом «передозування» сіллю є спрага. Саме солі відіграють важливу роль в балансі рідини в вашому організмі. Така реакція організму на сіль цілком з'ясовна: мозок посилає нам повідомлення, що організму не вистачає рідини для компенсації з'їденої солі. Надлишок солі завжди буде супроводжуватися спрагою. З'явилася набряклість При вживанні великої кількості солі вода в клітинах починає затримуватися, що і викликає набряклість. Крім набряклості людина може відчувати здуття живота. Головний біль Якщо у вас виник незрозумілий головний біль, то скоріше за все у вашому організмі накопичилося занадто багато солей. Вживаючи сіль у великих кількостях, кровоносні судини мозку починають розширюватися, що і призводить до головного болю. Вага не змінюється Ви виключили з раціону всі шкідливі страви, але вага так і не змінюється? Цілком можливо, що у вас занадто високий рівень солі. У таких випадках рекомендується в першу чергу мінімізувати кількість споживаної солі. Смак їжі змінився Надмірне споживання солі може змінити смакові рецептори. Від цього звична вам їжа може поміняти свій смак. Помітили таке? Терміново переглянете свій раціон і зменшите кількість споживаної солі.
Політика Верховна Рада передала Вселенському патріархату Андріївську церкву Верховна Рада затвердила президентський законопроект №9208 про передачу Андріївської церкви, який є частиною Національного заповідника "Софія Київська", в користування Вселенського патріархату. "За" проголосували 237 народних депутатів. Будова буде передана безоплатно і залишається в державній власності. Однак це тягне за собою виключення церкви зі списку об'єктів культурної спадщини. На думку авторів законопроекту, передача церкви сприятиме прискоренню отримання Томосу - визнання світовим православ'ям помісної православної церкви України. Глава Української автокефальної православної церкви митрополит Макарій раніше заявив, що готовий передати в користування Вселенського патріарха Андріївську церкву в Києві. Однак тільки до 2015 року Андріївська церква була в підпорядкуванні УАПЦ. Договір оренди закінчився, його реконструкцією тепер займається держава.
Економіка У НБУ розповіли, що буде з курсом долара в 2019 році 2019 рік може пройти в умовах стабільності на валютному ринку, особливо, якщо буде виділено новий транш за кредитною програмою МВФ. Про це написав на своїй сторінці в Facebook глава Ради Національного банку Богдан Данилишин. Він вважає, що в порівнянні з валютами інших країн, гривня досить стабільна. "Підведу підсумок. Перше - курсові коливання гривні, які ми спостерігаємо в цьому році, не настільки великі, як це відбувається з валютами багатьох країн, що розвиваються. Друге - думаю, сезонне ослаблення гривні в 2018 році змістилося з типового періоду" вересень-жовтень "на "липень-вересень" і його потенціал, ймовірно, вичерпаний. Третє - вважаю дію чинників, здатних позитивно і негативно вплинути на курс гривні до кінця поточного року, в цілому будуть взаємно компенсовані. А якщо вдасться отримати транш кредиту МВФ, уникнути експансії державних витрат у грудні, а також при відсутності потрясінь на світових фінансових і енергетичних ринках, в наступний рік ми можемо увійти зі стабільною ситуацією на валютному ринку", - написав Данилишин. Данилишина турбує той факт, що в кінці 2018 року платежі з зовнішнім боргом повинні скласти $616 млн. Також під великим питанням буде і допомога від ЄС. Серед факторів, які впливають на коливання курсу гривні, Данилишин назвав недостатню координацію фіскальної і монетарної політики і зовнішні причини, зокрема підняття ставки ФРС.
Здоров`я Воно вам треба? 10 причин не сідати на дієту У гонитві за ідеальним тілом багато з нас сідають на дієти. На сьогодні існує величезна кількість дієт, щоб кожна людина могла зробити для себе вибір. Однак багато дієтологів стверджують, що сідати на дієту немає сенсу. Ось 10 причин, чому не потрібно сідати на дієту. Фахівці радять замість цього просто зайнятися активним спортом і поміняти раціон, але ні в якому разі - не голодувати і не обмежувати себе жорстко. Немає стійкого результату Досить багато досліджень показали, що повернувшись до звичного харчування після дієти, людина набирає все ті ж кілограми. Причому більшість із таких людей набирають більше кілограмів, ніж вдалося скинути за допомогою дієти. Вага може стати більше Приблизно ⅔ людей, які сиділи на дієті, набрали більше кілограмів, ніж вдалося скинути. До того ж ніяка дієта не вчить людину поняттю «здорове харчування», без якого важко підтримувати потрібну вагу. Почуття провини Кожна дієта вводить табу на ті чи інші продукти. Після заборони ми хочемо якраз саме ці продукти. Причому бажання неймовірно сильне. В результаті ми можемо дати слабину і з'їсти шматочок забороненого продукту. Потім ми починаємо відчувати почуття провини, тому що цей продукт не можна було їсти ні в якому разі. У свою чергу, почуття провини змушує нас переживати, що негативно позначається на нервовій системі. Цілком ймовірно, що після такого циклу ви кинете дієту так її і не почавши. Підвищується почуття голоду і знижується метаболізм Нервова система людини постійно стежить за запасами організму. Коли людина сідати на дієту, наш організм починає недоотримувати потрібну кількість енергії і намагається мінімізувати витрату, сповільнюючи метаболізм. Цей процес супроводжується почуттям голоду, тому що організм починає змушувати вас з'їсти хоч щось. Голод буде довгим Безумовно, організм має властивість звикати до нових умов. Однак до низькій кількості одержуваної енергії організм буде звикати досить довго, аж до декількох років. Дієта вимагає часу і сил Кожна дієта має на увазі вживання «правильних» продуктів і виключення «неправильних». Таким чином, людині потрібно витратити чимало сил і енергії, щоб скласти «правильне» меню для сніданку, обіду і вечері. Плюс до всього, екзотичні види дієт змусять вас ходити по магазинах у пошуках потрібних продуктів. Підвищується емоційна чутливість Брак енергії, почуття голоду, стрес - все це негативно позначається на вашому психологічному стані. Віддавайте собі звіт, що жорстка дієта може викликати у вас психічні розлади, які абсолютно не варті позбавлення від зайвих кілограмів. «Розбіжність» з організмом Жодна дієта не враховує індивідуальних особливостей людини. Є чіткі правила, кількість калорій і вимоги щодо дотримання цих пунктів. Однак ваш організм може бути не згоден і потребуватиме додаткових діях. Якщо не прислухатися до організму, то з часом ви повністю перестанете розуміти те, що вимагає від вас ваше ж тіло. У свою чергу, це може привести до досить серйозних захворювань. Дієти - безглузде заняття Важливо розуміти, що замінюючи фастфуд овочами ви ніяк не боретеся з першопричиною зайвої ваги - переїданням. Так, якийсь час вам буде вдаватися замінювати шкідливі продукти більш корисними, але рано чи пізно ваша хватка ослабне і скинуті кілограми повернутися. Зниження самооцінки Багато з тих, хто сів на дієту, не можуть відповісти на запитання: навіщо ви сіли на дієту? Найчастіше причиною є суспільні «стандарти», які існують лише в головах. В результаті це призводить до емоційного тиску, що і викликає депресію, зниження самооцінки і т.д. Чи потрібно вам це?
Дозвілля Магія кольору очей. Кароокі можуть накликати біду, а синьоокі гіпнотизують людей Очі - дзеркало душі. А за їхнім кольором можна дізнатися не тільки характер і навіть таємні пристрасті людини, але також визначити, чи є у неї магічні здібності. Експерти розповідають, які магічні здібності можуть мати люди в залежності від кольору очей. l Темні і карі очіЯкщо ви зустріли імпульсивну і темпераментну людину, придивіться, колір її очей вочевидь має темний відтінок. «Біжить попереду паровоза», - так зазвичай говорять услід карооким. У них особлива енергетика. Незважаючи на горду вдачу, вони можуть легко зачарувати свого опонента, володіють привабливістю і чуттєвістю. Наші предки не дуже любили карооких. Вважалося, що вони запросто можуть наврочити, накликати біду. Що ж, кароокі пов'язані з Сонцем і Венерою, а такий союз робить їх палкими (і, до речі, влюбливими). Як швидко людина загоряється, так швидко і затихає. І, не дивлячись на запальність, легко забуває образи, не тримає злість у собі. Кароокі легко приймають енергетику від інших людей, вміють її вбирати і «переробляти». А потім віддають, допомагаючи справитися зі складним життєвими ситуаціями. Ці люди виручать вас у важку хвилину. Але і поганий посил вони повернуть вам сторицею. Сині і блакитні очіСині і блакитні очі зачаровують і здатні загіпнотизувати співрозмовника з перших слів. «Потонути в безодні очей», - говорили поети. Але ці кольори подарували людині не тільки красу, але і складний характер. Такі люди в усьому і завжди шукають справедливість, вони сильні і рішучі, їх нерідко затягує у всілякі авантюри. Рухомі безстрашністю, вони часто лізуть на рожен, навіть якщо це може їм нашкодити. Конфліктні, люблять відстоювати свою точку зору до останнього, не боячись при цьому поранити почуття опонента, навіть якщо це рідний і близький чоловік. Емоційність синьооких і блакитнооких зашкалює, вони здатні на велику пристрасть, закохуються швидко і можуть довго домагатися відповідних почуттів. Так само і в антипатії, якщо їм хтось не подобається, вони довгий час проявляють негатив. У давнину вважалося, що людина з блакитним і синім кольором очей - поплічник темних сил. Жителі Греції навіть кріпили спеціальний амулет до одягу, захищаючись від синьооких людей. На їхню думку, вони здатні наводити зглаз. Вчені з'ясували, що блакитноокі і синьоокі люди з'явилися на нашій планеті не так давно - близько 10 тисяч років тому. Корінне населення Землі, наприклад, було суцільно карооким. Уявляєте, як в епоху забобонів «зустрічали» все нове і незвичайне? Не дивно, що їх тут же зробили адептами темних сил. Вважалося, що чим світліше очі, тим важчий дар у їхнього власника. Блакитні очі, наприклад, таять обман. Вам дуже не пощастило, якщо ви образили блакитноокого «чаклуна». Вони довго пам'ятають образи, навіть якщо давно їх пробачили. Така людина здатна вас заворожити, заплутати, потім самі не будете знати, як опинилися в ямі, яку вам вирили. Зелені і сіро-зелені очіЛюдям із зеленим кольором очей теж не були раді в стародавні часи. Ну, хто ж тоді не знав лайки «зеленоока відьма!». Тільки за цей колір очей могли спалити на багатті. Можливо, тому у зеленооких сформувався сильний, витривалий, наполегливий, впертий і цілеспрямований характер. Володарі зелених очей ставлять перед собою чітку мету і готові подолати будь-які перешкоди на шляху. Вони дивляться на життя реалістично, з них виходять відмінні керівники і організатори. Люди із зеленими очима, і правда, мають надзвичайну інтуїцію, вони «зчитують» інших. І навіть можуть ними маніпулювати. Рятує нас всіх то, що по натурі зеленоокі люди дуже добрі. Якщо вони полюбили, то це дуже щиро і ніжно. А ось металеві сірі нотки додають металу і в характер володаря такого кольору очей. В цьому випадку людини краще не злити. Вона може бути дуже жорстокою, маючи мету, вона до неї буде навіть повзти з останніх сил. Доля в соратниках у людей із цим кольором очей. І вона допоможе відшкодувати по заслугах кривдникові. Сірі очіВ астрології цей колір очей знаходиться під впливом Меркурія. А це - консервативність, правильність, активність. Люди з сірими очима багато на себе беруть, дуже товариські, а тому їм вкрай складно накопичити енергію. Вони її з легкістю втрачають, запросто нею діляться. У старі часи вірили, що сірі очі - «чисті». Їхні власники діють під керівництвом розуму. Вони матеріалісти, а тому всі ці магічні штучки їм по боку. До інтуїції такі люди прислухаються не надто часто. Там, де розум безсилий, сіроокі люди часто впадають у ступор. Але, що цікаво, Доля хоч і не обдарувала їх особливими магічними здібностями, зате віддала в покровителі саму Фортуну. Вважається, що сірі очі у великих везунчиків, у яких все відмінно складається і в справах, і в коханні.
Економіка Субсидії в Україні не отримують цілі села Мешканці кількох сіл у Полтавській області розповідають, що до цього часу не отримали інформації про те, чи буде у них субсидія. Такі повідомлення люди раніше отримували поштою. Тепер навіть найбідніші і малозабезпечені субсидію не отримали. Так в одному з сіл Новосанжарського району області субсидію не отримала навіть літня жінка, яка абсолютно не може пересуватися через важку хворобу. Односельці повідомили АСН, що це сталося тому, що двоє її дітей - працездатні. У той же час бабуся поскаржилася в місцеву сільську раду, що її син і дочка і справді приписані у неї, але не живуть вдома, а ведуть безладний і асоціальний спосіб життя. Незважаючи на це бабусі глава сільради села Стовбина Долина відмовила у допомозі. Жінка живе в холодній хаті і боїться, що швидше за все замерзне взимку, бо їй можуть відключити газ за несплату, а дров для опалення сільрада не дає. Місцеві листоноші підтвердили АСН, що ні в самій Стовбиній Долині, ні в навколишніх селах жодна людина не отримала субсидії, хоча раніше одержувачів було багато. Немає ціни на газ Нагадаємо, з недавніх пір Кабмін почав звірку даних про одержувачів субсидій, щоб відсіяти тих, хто бере допомогу від держави, будучи забезпеченим. За деякими даними, які ще далеко не остаточні, близько половини субсидіантів втратять право на отримання допомоги. Навіть у такому випадку дивно, що цілі села тотально не отримали субсидій. Люди все ще сподіваються, що так відбувається тому, що Кабмін досі зволікає підняття вартості газу. А без ціни на газ неможливо призначити і субсидію. Тільки вчора у вітчизняних ЗМІ з'явилася новина, що Кабінет міністрів України знову продовжив дію спеціальних зобов'язань з продажу природного газу для потреб населення і теплокомуненерго за зниженою ціною ще на два тижні - до 27 жовтня.
Закон і Право Будьте пильні: ПриватБанк почав тотальне уточнення даних про клієнтів В останні дні багатьом клієнтам надійшли дзвінки з "ПриватБанку" з проханням звернутися до найближчого відділення для уточнення даних. З собою просять взяти паспорт та ідентифікаційний код. Актуалізація даних клієнтів проводиться згідно з вимогами Національного Банку. Комерційні банки зобов'язані підтримувати актуальну інформацію про своїх клієнтів. Також банки повинні періодично оновлювати дані і уточнювати: чи є у клієнтів зміни. Наприклад, зміна паспорта або вклеювання фото по досягненню 25/45 років, зміна місця прописки. Крім цього, заново документи можуть попросити, якщо попередня копія виявилася нечіткою або з дефектами. Займає процес всього кілька хвилин, співробітники банку перевіряють відповідність даних і при необхідності роблять нове фото. Також будьте уважні, коли будете користуватися системою Приват24. Програма також може зажадати від вас уточнення інформації, так що заздалегідь приготуйте документи. Програма попросить вас надати інформацію, а також - сфотографувати документи.
Дозвілля оформление ленты  Лобода вийшла заміж у день народження. Шанувальники сперечаються, чия рука на святковому фото 18 жовтня українка Світлана Лобода святкує 36-й день народження. Вона народилася в 1982 році у Києві. Зажила слави як одна з солісток української групи "ВІА Гра". Але зараз зірка кочує між Росією і США. У свято Лобода опублікувала фото зі своїми дочками і ще чиєюсь чоловічою рукою. "Дякую Тобі за щастя в моїх очах і музику в моєму серці. Дякую НЕБО за все, що у мене є. За музику. За любов. За дітей. За життя. За все, що робить мене щасливою сьогодні. 18.10", - інтимно підписала фото співачка. Однак деякі користувачі виявилися більше заінтриговані чоловічою рукою з обручкою в кадрі, а також - на величезною каблучкою з діамантом на руці у самої Лободи. Багато хто припустив, що співачка вийшла заміж. Хтось звернув увагу, що старша дочка якось дуже сумно дивиться на цю руку і припустили, що це - постановка. essens_parfum_ust может отец Евы и теперь уже отец малюткиvoloshina.svetlanka Чья рука на фото???baislumuldasheva А кто муж у неё?bellatillofficial Иначе если бы это был Линдеманн ,то она давно бы не упустила такую возможность показать всем что они вместе.dombrauni_39 Что тут не понятного?? У Светланы есть муж, мужчина, отец ребёнка (детей).... это фото говорит о многом!!!  bellatillofficial Эта рука точно не славянина... и даже не немца как многие подумали.. рука какого-то турка скорее..n.vigranenko Че то старшенькая не сильно рада. Подсунули чужую руку, - пишут пользователи в комментариях, которые впрочем, заметно подчищены от критики. 
Здоров`я 12 кімнатних рослин, які треба прибрати з дитячої кімнати Кімнатні рослини повинні бути в кожному домі. Мікроклімат дитячої кімнати має особливу потребу в поліпшенні, і утримання зелених «вихованців» - один з найефективніших і зручних способів досягнення цієї мети. Але не можна забувати і про те, що багато з них небезпечні. Кактуси Всі кактуси мають колючки. У багатьох представників даної групи рослин голочки легко відокремлюються. При найменшому дотику людина ризикує отримати велику кількість майже невидимих, але дуже болючих скалок. Очевидно, що таким рослинам нічого робити в дитячій. Пуансеттія Цю яскраву рослину недарма називають різдвяною зіркою. В католицьких і протестантських країнах вона є символом Різдва і грає важливу роль у святковому декорі. Верхівкова частина невеликого кущика виглядає як розкішна вогняна квітка, надзвичайно приваблива для малюків. Чіпати пуансеттію (тим більше зривати її яскраві листя) небезпечно. Рослина належить до сімейства молочайних. Всі її частини виділяють їдкий сік, що викликає опіки шкіри та слизових оболонок, а нерідко і алергічну реакцію. Досвідчені квітникарі, доглядаючи за пуансеттією, обов'язково одягають рукавички. Якщо в будинку є маленькі діти, від рослини краще взагалі відмовитися. Ятрофа Рослина з цікавим стеблом, що нагадує вузькогорлих глечик, - ще один представник сімейства молочайних. Вона виділяє їдкий сік, здатний обпекти шкіру. Дуже небезпечні насіння ятрофи: їх потрапляння в травний тракт викликає сильне отруєння. Рослину необхідно тримати подалі від дітей, а в разі цвітіння обривати квітконоси, не чекаючи зав'язування плодів. Пальма Кімнатні пальми в цілому нешкідливі, але їх листя нерідко має дуже гострі, ріжучі краї, які можуть поранити руки дитини. Аналогічною особливістю володіють улюблені квітникарями драцена і юка. Для приміщень, у яких живуть маленькі діти, такі рослини не підходять. Аденіум Аденіум товстий (троянда пустелі) - поширена кімнатна рослина, особливо улюблена господинями через нескладний догляд, декоративність і тривале цвітіння. Вона відноситься до пустельних сукулентів. Сьогодні існує кілька сотень красивоквітучих різновидів троянди пустелі. Всі частини аденіума містять отруйний сік. Для дітей небезпечні навіть ніжні квіти. Солянум Кімнатний паслін. Як всі рослини цього сімейства, містить алкалоїди, здатні викликати сильне отруєння. Особливо багато їх у яскраво-червоних і апетитних на вигляд плодах. Відомі випадки, коли діти з'їдали велику кількість таких ягід, що мало дуже сумні наслідки. Рослини сімейства ароїдних Такі зелені «вихованці», як диффенбахія, кала або аглонема, є в багатьох будинках. Названі рослини відносно безпечні, але тримати їх у дитячій все ж не варто, оскільки сік їхнього широкого листя викликає роздратування шкіри. Олеандр Листя олеандра має дуже гіркий смак, і дитина навряд чи стане його пробувати. Небезпеку становлять яскраві, махрові квіти, які так і хочеться зірвати. Сік рослини отруйний. Якщо дитина, помацавши суцвіття, потім оближе руки, отруєння не уникнути. Фікуси Сік всіх видів фікуса володіє дратівливим ефектом. На щастя, дані рослини не мають яскравих кольорів, привабливих для дитини. Тому фікуси не варто тримати лише в тих кімнатах, де живуть найменші. Кодіеум Листя кодіеума (кротона) привертають увагу своїм яскравим, сонячним забарвленням. Зриваючи їх, дитина може отримати подразнення слизових оболонок (якщо гіркий сік потрапить в рот або в очі). Це не стільки небезпечно, скільки дуже неприємно. Бересклет Кімнатний різновид декоративного чагарника. Має жорсткі, шкірясті листочки і гірку на смак кору, багату дубильними речовинами. Небезпеку для дітей становлять досить привабливі на вигляд (а насправді неїстівні) плоди. З'ївши всього кілька штук, дитина може отримати серйозне отруєння. Глоріоза Красива, пишна ліана з яскравими екзотичними квітами. Всі частини рослини виділяють молочний сік, що викликає розлад травлення. Для утримання в кімнаті, в якій живе малюк, прекрасно підходять хлорофітум, каланхое, алое, циперус, папороть, абутілон, гібіскус, пеперомія, розмарин, м'ята, а також рослини сімейства геснерієвих (стрептокарпус, глоксинія, узамбарська фіалка). Вони безпечні і здатні благотворно впливати на мікроклімат у приміщенні. Проте обережність не завадить, особливо якщо дитина ще дуже мала і схильна активно досліджувати навколишній світ. Вона може спробувати на смак листя, перекинути  горщик або спробувати видертися наверх за допомогою ліани. Щоб уникнути неприємностей ємності з рослинами слід розміщувати поза межами досяжності допитливого малюка. Підійдуть легкі кашпо, розміщені на стінах або підвішені до карнизів на вікнах. Горщики для рослин, що знаходяться в кімнаті малюка, повинні бути пластиковими, а не керамічними, щоб вона не поранилася гострими осколками, випадково розбивши кашпо.
Здоров`я Митися з милом і займатися сексом: 15 речей, які ви не правильно робите в лазні Банні процедури давно перестали бути лише способом очищення тіла. Сьогодні вони сприймаються скоріше як поєднання заходів з оздоровлення організму, підйому настрою, поліпшення стану шкіри, а також як приємне проведення часу. Багато хто вважає похід у лазню одним із кращих варіантів відпочинку. Насправді справжніх знавців банних процедур мало. Більшість париться неправильно, в кращому випадку зводячи користь лазні нанівець, а в гіршому - ще й завдаючи шкоди власному здоров'ю. Причиною служать широко поширені помилки. Розглянемо  найвідоміші з них. Чим вище температура в парильні, тим корисніше процедура Для банних процедур оптимальна температура близько 60 °С при 60%-й вологості. Саме такий мікроклімат парній дозволяє тілу прогріватися рівномірно, поступово виводячи з потом токсини. При більш високих температурах виникає ризик опіку дихальних шляхів. Чим довше паритися, тим краще Сприйняття банного жару у всіх людей різний. Паритися варто тільки в тому випадку, коли процедура не доставляє неприємних відчуттів. Намагатися перетерпіти дискомфорт і витримати конкуренцію з більш стійкими в цьому відношенні людьми нерозумно і небезпечно для здоров'я. Максимально допустимий термін перебування в парній залежить від віку людини, наявності у нього хронічних захворювань, особливостей самопочуття та інших індивідуальних чинників. Дорослій, вперше вирішив відвідати баню, рекомендують обмежитися одним заходом в парну не більше ніж на 7 хвилин. При нормальній переносимості кожен наступний візит можна збільшувати на 1 хвилину. Досвідчені парильники згодом привчають себе до двох чи трьох заходів загальною тривалістю від 15 до 35 хвилин. Перед походом у лазню потрібно щільно поїсти Насправді паритися на повний шлунок дуже шкідлива. Перерва між прийомом їжі і походом у лазню повинен становити не менше 3 годин. У трапезу перед лазнею краще включити страви з овочів і фруктів, кисломолочні та круп'яні продукти, а також трохи риби і яєць. Не рекомендується їсти м'ясо, копченості, консерви і фастфуд. Перед відвідуванням парної забудьте про газованих напоях, бобових і продуктах, насичених смаковими добавками і містять тваринні жири. Їх переробка в поєднанні з температурним впливом на організм перевантажує печінку, що призводить до порушень роботи травної системи. Ходити в лазню потрібно 1 раз на тиждень Фахівці вважають, що похід у лазню раз на тиждень забезпечує мінімально необхідний терапевтичний і косметичний вплив на організм, але ніхто не говорить про те, що цього не можна робити частіше. Любителі лазні, які паряться 2-3 рази на тиждень, не помічають ніяких негативних наслідків. Банні процедури небезпечні для вагітних У давнину майбутні мами відвідували лазню без обмежень. Жінки не тільки парилися до самих пологів, а й навіть часто народжували в парних. Немовлят носили в баню з перших місяців життя. Чи не зашкодить лазня вагітним і в сучасному світі. Важливо тільки дотримувати розумну поміркованість: не перегріватися і не приймати надмірно тривалі процедури, які можуть стати стресом для організму. Банним віником потрібно бити по шкірі Віники в лазні використовують для двох цілей: по-перше, з їх допомогою «підганяють» гаряче повітря до шкіри і делікатно масажують її поверхню, а по-друге - отримують водні витяжки біологічно активних речовин, які потім бризкають на розжарені камені для створення цілющого пара . Для ширяння зазвичай застосовують віники з гілок листяних дерев: берези, дуба, липи, евкаліпта, осики, - а також лікарських трав. Для інгаляцій розпарюють і віники з хвойних рослин. З силою шмагати віником по тілу абсолютно марно, та й небезпечно, оскільки можна травмувати поверхневий шар шкіри, розм'якшений жаром. Втамовувати спрагу в лазні краще холодною водою Відвідування лазні супроводжується сильним потовиділенням. Заповнювати втрату рідини необхідно, але холодна вода для цієї мети не годиться. У лазні добре пити трав'яні чаї, ягідні морси, компоти з сухофруктів. Підійде і тепла кип'ячена вода. Використовувати для втамування спраги газовані напої (в тому числі солодкі), а також фруктові соки промислового виробництва небажано. У лазні корисно пити пиво Вживати алкоголь в лазні дуже небезпечно. Це подвоює стрес, який відчувають серцево-судинною системою, при існуючій схильності підвищує ризик розвитку інсульту або інфаркту міокарда. На жаль, багато хто, розуміючи це, все ж не відмовляють собі в задоволенні випити пару-трійку кухлів пива і навіть стверджують, що це корисно, адже нібито пінний напій добре втамовує спрагу, а алкоголю в ньому небагато. Насправді в лазні не можна вживати ні один продукт, що містить алкоголь. Особливо небезпечними в цьому відношенні вважаються енергетики та стимулятори; міцні напої, вино і пиво також повинні бути внесені в заборонений список. Живильні маски для шкіри потрібно наносити в перервах між заходами в парну Основа практично всіх поживних масок - жирова. Вони створюють на шкірі плівку, що закриває пори, тому наносити маски на тіло і обличчя перед візитом в парну не можна: порушується потовиділення. Крім того, косметика такого роду містить ароматичні речовини, які створюють в парильні сторонні запахи. Перед прийомом банних процедур потрібно обполоснутися теплою водою в душі і насухо протерти шкіру рушником. У парній можна користуватися виключно засобами для пілінгу, щоб полегшити відлущування ороговілих частинок шкіри. Процес можна підсилити за допомогою меду: він володіє не тільки очищають, але і поживними властивостями. Іншу косметику допустимо наносити на обличчя і тіло тільки після закінчення банних процедур. Червоні плями на шкірі після парної - ознака хорошого стану судин Шкіра здорової людини після парної набуває рівного рожевого відтінку. Коли в окремих місцях виникають нерівномірні червоні плями, слід насторожитися: їх поява свідчить або про порушення периферичного кровообігу, або про сильному перегріві. Остання обставина легко перевірити: досить виміряти пульс після візиту в парну. Якщо він складе 140 ударів на хвилину і більше, значить, необхідно паритися при більш помірній температурі. Охолоджувати тіло в басейні можна після кожного заходу в парну Контрастні лазневі процедури (занурення в холодну воду або снігові обтирання, що чергуються з візитами в парну) дуже корисні для нервової системи: вони прекрасно знімають стрес. Однак для інших цілей вони можуть виявитися зайвими. Якщо сенс процедур - у відновленні сил після хвороби, варто відмовитися від температурних контрастів і приймати між заходами в парну гарячий душ. Але навіть коли контрастні процедури показані, фахівці рекомендують занурюватися в холодну воду тільки після третього польоту, коли тіло вже рівномірно прогріте. При охолодженні після парної волосся потрібно тримати сухим Це дуже поширена і шкідлива омана. Після парної обов'язково потрібно занурюватися з головою. В результаті сильного прогріву в парильні судини голови і тіла знаходяться в розширеному стані. Занурення в холодну воду призводить до їх миттєвого звуження. Коли судини голови залишаються розширеними, в них може різко підвищитися тиск, що загрожує неприємними наслідками: найбільш поширені млявість, сонливість, утруднення з промовою. Деякі вважають подібні відчуття свідченням якісного впливу банних процедур, але насправді це симптоми погіршення мозкового кровообігу. В баню досить брати один віник Досвідчені парильники ніколи так не роблять. У них зазвичай є два або три віники з різних рослин. Наприклад, дуже популярно наступне поєднання: береза, дуб і ялівець. Березовий віник використовується на початку ширяння для розкриття пір, дубовий - для посилення потовиділення і поліпшення стану шкіри, ялівцевий - для м'якого масажу, що поліпшує кровообіг, і створення цілющого пара з чудовим хвойним ароматом. Будь-який банний віник потребує попередньої обробки. Знавці рекомендують розпарювати гілки в окропі протягом 5 хвилин, а потім витримувати їх ще стільки ж у холодній воді. У лазні необхідно митися з милом Мило видаляє з поверхні шкіри захисний жировий шар, тим самим сильно її висушуючи. Поєднувати подібний ефект з інтенсивним прогріванням небажано. Краще помитися з милом за добу до відвідування лазні, а в ній користуватися тільки гарячим душем і засобами для відлущування. До речі, зовсім не обов'язково застосовувати скраби і пілінги промислового виробництва: для очищення шкіри підходять маски з глини, кукурудзяної муки або вівсяних пластівців, а також продукти бджільництва. У лазні можна займатися сексом Від наслідків цієї помилки найчастіше страждають чоловіки. Для людини, яка тільки що прийняла лазневі процедури, секс може бути небезпечний. Справа в тому, що після парної активізується кровообіг, навантаження на судини зростає. Виділення у кров великої кількості статевих гормонів на такому тлі може призвести до серцевого нападу і гіпертонічного кризу.
Закон і Право В Україні хочуть спростити процедуру зміни місця реєстрації і зробити її доступною онлайн Міністерство економічного розвитку України спільно з народними депутатами напрацювало зміни в законодавство, якими пропонують спростити процедуру зміни реєстрації місця проживання громадян. Зокрема, новими змінами передбачається, що для зміни реєстрації необхідно буде подати лише одну заяву. У той же час процедуру по перевірці фактичного проживання людини за відповідною адресою скасують. «Підхід до реєстрації місця проживання в Україні не змінювався ще з радянських часів. Сьогодні процедура змушує кожного громадянина доводити державі своє право проживання в квартирі і збирати ряд довідок і підтверджень. Реформа передбачає введення принципу, згідно з яким особі достатньо повідомити про своє місце проживання за допомогою однієї заяви. Нова система базується на повній довірі громадян з боку держави», - повідомив заступник міністра економічного розвитку Максим Нефьодов. Відзначається, що нова процедура зробить доступною зміна місця проживання онлайн, без необхідності взаємодії з державними органами. «Щорічно в Україні здійснюється понад 2 мільйони реєстраційних дій, це - одна з найпопулярніших адміністративних послуг. Удосконалення процедур дозволить кожному зареєструвати місце проживання з мобільного телефону і оплатити це онлайн», - повідомив глава офісу реформування адміністративних послуг Володимир Семеніхін. За даними Мінекономіки, подібна процедура діє в Нідерландах, США, Німеччині та Латвії, повідомляє hromadske.
Політика Парубій послав "гундяєвську секту" парламенту каятися на Афон Сьогодні в парламенті вибухнув скандал через передачу Андріївської церкви Вселенському патріархату. Так депутат з "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул заявив, що передача Андріївської церкви Вселенському патріарху - це хабар за участь у президентській кампанії. Вілкул зажадав віддати Константинополю і будівлю Адміністрації президента на вулиці Банковій. Спікер Ради Андрій Парубій заявив, що такою поведінкою депутати принижують почуття віруючих. "Це просто гундяєвство і показує, що це - КГБіська секта", - закричав Парубій, додавши, що її священики "вбивали українських воїнів" і допомагали бойовикам на Донбасі. Парубій заборонив депутатам ображати з трибуни Вселенського патріарха: "Підіть на Афон, покайтеся і виженіть біса з себе", - порадив Парубій.
Здоров`я 14 продуктів харчування, які перетворюють чоловіка в "жінку" Дефіцит тестостерону в організмі чоловіка може бути наслідком як хвороби, так і помилок в харчуванні. Поговоримо про продукти, які іноді стають причиною порушення чоловічого гормонального фону. Сіль Кухонна сіль – основне джерело натрію і хлору. Хлор входить до складу жовчі, його недолік ускладнює роботу печінки. Норма добового споживання солі для дорослої людини – 10-15 г. З огляду на те, що майже всі продукти, які зазнали промислової переробки (хлібобулочні та бакалійні вироби, ковбаси, м'ясна і рибна кулінарія, консерви і т. д.), вже містять сіль, добове споживання цього продукту в чистому вигляді радять знижувати до 5-7 г. А любителям солоненького загрожують проблеми: доведено, що надлишок натрію пригнічує вироблення тестостерону. Цукор При кожному вживанні цукру різко підвищується рівень глюкози в крові, і щоб компенсувати виниклий дисбаланс, організм поспішає вкинути в кров порцію інсуліну, який гальмує процес вироблення тестостерону. Варто врахувати і той факт, що при відсутності важких навантажень організм не встигає витратити значну частину «швидких» калорій і переводить їх в запас у вигляді жиру. При зниженому рівні тестостерону високий ризик появи жирових відкладень, а жир сам по собі сприяє виробленню естрогену, ще більше збивають гормональний фон. Щоб уникнути такого роду проблем, слід обмежити вживання чистого цукру до 6 ч. л. в день. Кава Кофеїн має здатність зв'язувати тестостерон, але головна небезпека надмірного вживання кави не в цьому. Разом з кофеїном (який, до речі, швидко руйнується в організмі) в рідину при варінні натуральної меленої кави переходить 19% компонентів вихідного продукту, багато з яких провокують вироблення естрогену. При використанні розчинної кави (навіть тих його сортів, які майже без кофеїну) частка таких речовин зростає до 45-50%. Тому для підтримки нормальної статевої активності чоловік повинен обмежити споживання натуральної кави і повністю відмовитися від розчинних варіантів напою. М'ясо М'ясо, вирощене з застосуванням гормонів. Ні для кого не секрет, що при промисловому виробництві м'яса зростання сільськогосподарських тварин і птахів підстьобують за допомогою жіночих гормонів. В результаті яловичина, свинина і курятина, що реалізуються через торговельні мережі, містять високі дози речовин, шкідливих для чоловічого здоров'я. Уникнути негативних наслідків вживання таких продуктів можна, скоротивши їх частку в раціоні. Є сенс збагатити меню стравами з баранини, риби і кролятини: при виробництві цих видів м'яса гормони майже не використовуються. Продукти, в яких багато холестерину Холестерин виконує в організмі багато важливих функцій, але потрібно його зовсім небагато. А споживач м'ясних продуктів отримує цієї речовини більше, ніж може бути утилізовано в процесі обміну речовин. Не дивно: навіть саме пісне м'ясо на 30% складається з тваринного жиру, що є джерелом холестерину. Надлишок холестерину в крові загрожує атеросклерозом стінок судин, погіршенням роботи серця і печінки, ожирінням і т. д. Страждає і репродуктивна система: баланс статевих гормонів порушується зі зрушенням в «жіночу сторону». Для підтримки чоловічого здоров'я важливо обмежувати частку тваринних жирів в раціоні, краще перейти на нежирні сорти м'яса. Соя До складу соєвих бобів входить повноцінний білок, багато в чому заміняє білки тваринного походження. Однак представникам сильної статі не варто вибирати альтернативний раціон з надмірним вмістом сої: цей продукт багатий фітоестрогенами – рослинним аналогом жіночих статевих гормонів. Потрапляючи в чоловічий організм, вони пригнічують вироблення тестостерону. Фастфуд і напівфабрикати Більшість любителів фастфуда рано чи пізно на собі переконуються в шкідливості такого харчування для здоров'я. Напівфабрикати (а фастфуд готується тільки з них) перенасичені речовинами, що пригнічують вироблення тестостерону: сіллю, «швидкими» вуглеводами, жирами тваринного походження. Крім того, мережі швидкого харчування, прагнучи отримати максимальний прибуток, присмачують свою продукцію смаковими добавками, міняють харчові пристрасті споживача. Жирне молоко Серед дорослих чоловіків зустрічаються любителі, готові випивати до 1,5 л незбираного коров'ячого молока щодня. У таких обсягах цей продукт шкідливий. Незбиране молоко містить деяку кількість гормонів, по впливу на організм аналогічних жіночому естрогену. Представникам сильної статі не рекомендується вживати більше 0,5 л молока на добу, щоб уникнути порушення гормонального фону. Випічка Хліб і випічка з пшеничного борошна містять рафіновані вуглеводи, дріжджі і органічні кислоти. Надлишок цих речовин знижує вироблення тестостерону. Чоловікові слід віддавати перевагу цільнозерновому або житньому хлібу, а також булочкам і пиріжкам, випеченим з дріжджового тіста. Рослинні масла Негативно позначається на виробленні тестостерону вживання лляного, кукурудзяного, соєвого і рапсового масел. Соняшникова олія в цьому сенсі менш шкідлива, а абсолютно безпечні горіхова і оливкова. При вживанні рослинних масел важливо дотримуватися норми: для дорослого чоловіка – 6 ст. л. в день. Зрозуміло, сюди включається і масло, яке використовується для приготування їжі. Яйця Яйця – унікальний продукт, який містить безліч необхідних організму компонентів, але вживати їх варто з обережністю. Яєчний білок рясніє гормоноподібними речовинами, а жовток – холестерином. Для чоловіків особливо шкідлива білкова плівка, що відокремлює шкаралупу яйця від рідкого вмісту: в ній є речовини, які пригнічують вироблення тестостерону. Думки фахівців з приводу добової норми споживання яєць сильно розрізняються, але, згідно з останніми дослідженнями, 1-2 яйця в день напевно не завдадуть шкоди репродуктивній системі чоловіка. Солодкі газовані напої Виробники та продавці рекламують шипучі напої як найбільш ефективні і нешкідливі засоби втамування спраги. Ці твердження не відповідають дійсності: єдиним нешкідливим інгредієнтом таких продуктів є вода, та й то лише в тих випадках, коли вона сумлінно очищена. До складу так званих спортивних напоїв, крім того, входять рослинні екстракти, дія яких на організм взагалі погано вивчено, а виробники енергетиків додають в цю гримучу суміш етиловий спирт. Не дивно, що люди, які регулярно вживають солодкі газовані напої, швидко позбавляються здоров'я. Штучні копченості Продукти, що відносяться до цієї групи, безпечні, тільки якщо приготовлені методом натурального копчення. Риба, м'ясо і птиця гарячого копчення вважаються нешкідливими, так як вони піддаються мінімальній дії шкідливих компонентів диму. На жаль, на вітчизняних прилавках таких продуктів небагато. При виготовленні основної маси м'ясних і рибних копченостей використовується так званий екстракт рідкого диму – надзвичайно шкідлива речовина, що згубно впливає на тканину яєчок, яка продукує тестостерон. Пиво Тканини яєчок сильно страждають при попаданні в кров алкоголю. Встановлено, що після прийому 100-150 г міцних спиртних напоїв рівень тестостерону в крові чоловіка падає на 20%. Відновлення нормальної концентрації гормону може зайняти від 12 до 20 годин, але і при цьому деяка кількість клітин яєчок гине. Пристрасть до пива фатально відбивається на чоловічій репродуктивній сфері. Крім алкоголю, цей напій містить жіночі фітоестрогени, що викликають у чоловіків гормональний збій.
Дозвілля Сексуальний гороскоп: яка вона в ліжку, в залежності від знака Зодіаку Наші знаки Зодіаку багато в чому диктують і наш характер, вчинки, емоції, в тому числі і нашу сексуальність. Залежно від того, під якою зіркою ви народилися, ваша поведінка не тільки в соціумі, а й в ліжку буде різною. Хочете дізнатися, як ваш знак Зодіаку впливає на ваше інтимне життя? Овен Овни просто обожнюють флірт і рясну чоловічу увагу. Ці дами легко ставляться до різноманітних експериментів в ліжку, вважають за краще, щоб було веселіше, і дуже люблять робити приємність партнеру. Жінка-Овен здатна надовго запам'ятатися чоловікам. Телець Тельці зазвичай занадто трепетно ​​ставляться до своєї невинності, а тому досить пізно починають вести інтимне життя. До вибору свого партнера ставляться відповідально і дуже вибірково. Але саме від нього залежить, чи буде жінка-Телець розкута або затиснута. Близнюки Двоїстість знака Близнюків диктує і їх багатогранність в ліжку: сьогодні це ласкава кішечка, завтра - ненаситна акула. До речі, фригідність - теж частий гріх жінок-Близнюків, але її відсутність багато в чому залежить від правильного вибору сексуального партнера. Рак Романтичні Раки здатні закохатися в свого партнера раз і назавжди. Причому, нерідко - взаємно. На вигляд жінка-Рак може здатися занадто скромною і надто сором'язливою, але ось в ліжку відбуваються чудові метаморфози, за що їх і цінують чоловіки. Лев Загальновідомий факт, що жінки-Леви віддають перевагу грубому сексу, при цьому вони тримають ситуацію під контролем. Чоловіки цінують в них здатність дати зрозуміти партнеру, як і що потрібно робити в ліжку, щоб Левиця отримала максимальне задоволення. Діва Розсудливі і практичні Діви вибирають одного постійного партнера на все життя і дуже страждають в разі його втрати. Такі жінки відрізняються ніжністю і ласкавістю, а ось чоловіків віддають перевагу пристрасним, здатним розбудити в них цілий шквал емоцій. Терези Жінки-Терези, як квіти, розкривають свою сексуальність поступово і не поспішаючи. І кожен період її дорослішання і становлення в інтимній сфері цікавий по-своєму як їй самій, так і її партнеру. Що особливо подобається чоловікам, так це відсутність "головного болю" у партнерки. Скорпіон Для жінок-Скорпіонів важливий не скільки процес, скільки сам факт завоювання чоловіки. Представниці цього знаку зазвичай пристрасні, невгамовні і навіть кілька грубуваті в сексі. Романтика - не їхній коник, але в цьому теж є привабливість для партнера. Стрілець Жінка-Стрілець дуже успішна у протилежної статі, вона може легко ставитися до сексу на одну ніч і не вбачає нічого поганого у вільних відносинах. У ліжку Стрільці зазвичай виявляють активність і пристрасть, так що чоловіки можуть розслабитися. Козеріг Під зовнішньою холодністю у жінок-Козерогів ховається справжній ураган пристрастей. При цьому Козероги чітко розуміють різницю між щирою любов'ю і простим сексом. Якщо чоловік не хоче втратити таку партнерку, йому доведеться постійно підтримувати запал у відносинах. Водолій Жінки-Водолії зазвичай рано починають інтимне життя. Вони активні і різноманітні, але з часом вважають за краще зупинитися на одному постійному партнерові. По своїй натурі такі жінки дуже пристрасні і вміють не тільки отримувати, але й приносити задоволення від сексу. Риби Жінкам-Рибам в сексі в першу чергу важливі нові емоції, відчуття і враження. Це досить суперечливий знак, і в інтимному житті віддають перевагу різноманітному сексу: то брутальному і грубому, то ніжному і романтичному. Партнерам з ними не нудно.

Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Поради астрологів, відображені в щоденному місячному календарі, стануть гарною підмогою для ведення справ Своє....
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас настане день яскравих вражень та несподіваних поворотів Буд....
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
16 квітня о 10:26 розпочнеться дев'ятий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
16 квітня 2024 року з'являться нові завдання та труднощі, які необхідно вирішити якнайшвидше Наполегливість бу....
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете внутрішню силу та впевненість, що зробить вас особ....
більше матеріалів




/-0,77293395996094-/ /-pc-/
Top