counter
Архів Повернутись назад 02 Серпня 2017
2 Серпня
Події В АТО на Донбасі загострення, один військовий загинув, ще один поранений - Міноборони Упродовж минулої доби ситуація в зоні АТО на Донбасі загострилася. Терористи не тільки істотно активізували обстріл позицій сил АТО уздовж лінії розмежування але і застосовували озброєння, яке заборонено Мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в соціальній мережі Facebook. "Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 34 рази відкрили вогонь і порушили перемир'я. 10 разів ворог застосовував міномети, 5 - озброєння БМП, 13 разів бив з гранатометів. У результаті бойових дій один наш військовий загинув, ще один отримав поранення" , - йдеться в повідомленні. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі 1 серпня 2017 року терористи активізували обстріл, в результаті був поранений один український військовий.
Суспільство "Євробачення" змінило регламент через скандал з російською кандидаткою Організатори "Євробачення" вирішили внести зміни в регламент конкурсу після інциденту з конкурсанткою з Росії Юлією Самойловою, якій заборонили в'їзд в Україну на конкурс через порушення законодавства країни. Про це йдеться в заяві Європейської мовної спілки (EBU). "Безперечно, конкурс пісні Євробачення 2017 року у Києві побачив низку небажаних інцидентів, багато з яких могли підштовхнути до потенційного переносу заходу за межі приймаючої країни - України", - йдеться в заяві. У заяві вимагають, щоб країни-учасниці не включали конкурсантів, яким заборонений в'їзд до приймаючої країни. Нагадаємо, Юлія Самойлова не виступила на Євробачення-2017, яке проходило в Києві через те, що вона відвідувала з концертами окупований Росією Крим, чим порушила українське законодавство.
Спорт Сьогодні "Динамо" зіграє матч-відповідь з "Янг Бойз" Сьогодні київський футбольний клуб зіграє матч-відповідь третього раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів проти швейцарського клубу "Янг Бойз". Трансляція матчу "Янг Бойз" - "Динамо" розпочнеться о 20:45, а подивитися його можна буде на телеканалі 2+2. Матч пройде в Берні (Швейцарія), на стадіоні "Стад де Свісс Ванкдорф". Це буде третій кваліфікаційний раунд Ліги Чемпіонів. Орієнтовні склади: Динамо: Рудько - Морозюк, Хачеріді, Віда, Кадар - Гармаш, Буяльський, Шепелев - Ярмоленко, Гонсалес - Мбокані Янг Бойз: фон Бальмоос - Мбабу, Нуху, фон Берген, Беніто - Раві, Саного, Ебішер, Сулеймані - Ассаль, Оаро. "Безумовно, певні нюанси при грі на штучному покритті можуть бути присутніми, але сьогодні ввечері ми проведемо тренування на цьому полі, і хлопці з ним познайомляться. Адже "Янг Бойз" останній матч проводив на природному покритті, тренується він теж на натуральних полях. Так що не потрібно переоцінювати цей фактор. Враховувати - так, але ніяк не загострювати на цьому увагу", - заявив головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич.
Події оформление ленты  У Дніпрі чоловік вистрілив у живіт наркоману, який стрибав на даху машини Патрульна поліція Дніпра затримала чоловіка, який вистрілив у людину в стані наркотичного сп'яніння, що стрибала на даху його автомобіля. Про це повідомляє Національна поліція України. "Я зупинився на світлофорі, коли цей незнайомець почав стрибати по капоту і даху мого авто, а коли я вийшов - накинувся на мене. Тоді я вистрілив йому в живіт", - це розповів патрульним чоловік, якого вони затримали на місці події. Як повідомляється, інцидент стався на вулиці Січових Стрільців. Прибулі на місце поліцейські, побачили там чоловіка зі зброєю, а поруч лежав чоловік з пораненням черевної порожнини. На місце події викликали слідчо-оперативну групу і надали потерпілому домедичну допомогу, а потім госпіталізували. За попередніми даними, затриманий має дозвіл на зброю. Потерпілий мав ознаки наркотичного сп'яніння. Поліція повідомила, що він сам зізнався в тому, що вживав наркотики.
Політика Ряди бойовиків Донбасу поповнили російські снайпери - Тимчук До бойовиків терористичної організації "ДНР" прибула група російських снайперів. Про це повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. За інформацією Тимчука, в Новоазовськ (Донецька область) у кінці липня прибули п'ять випускників школи снайперів Головного розвідуправління Генштабу Збройних сил Російської Федерації. "Триває доукомплектування снайперських підрозділів окупаційних військ випускниками школи снайперів ГРУ ГШ ЗС РФ в Ростовській області, п'ятеро з яких у кінці липня прибули в "9 ошмсп мп"(Новоазовськ)", - йдеться в повідомленні. Нагадаємо, раніше Тимчук повідомляв, що бойовики "ЛНР" і "ДНР" готуються до серії навчань, які в серпні і вересні 2017 проведуть зі Збройними Силами Росії.
Події На Світлодарській дузі стався важкий бій, позиції бойовиків горять На Світлодарській дузі стався важкий бій між українськими військовослужбовцями і бойовиками терористичної організації "ДНР". Про це повідомив волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. "Тільки що на Світлодарській дузі закінчився дуже важкий бій, який тривав 2,5 години", - написав він. За словами волонтера, у бойовиків пройшла ротація і на їхні позиції привезли новий бійців. З чуток, частина з них прибула з Росії. "Спочатку по позиціях піхоти 53-ї бригади почав працювати снайпер, потім підключився кулемет калібру 12,7 і пішло-поїхало: міномети і 2-гі ЗУшкі. На наших позиціях було близько 20 прильотів мін, з яких четверта частина 120-го калібру, а решта 82-го", - розповів Мисягін. Волонтер зазначає, що бойовикам відповіла невідома "Третя сила". А піхота спостерігає, як у терористів горять позиції. "Після 2,5 години важкого бою противник запросив режим тиші. У нас все в порядку, всі живі і здорові. Тільки тиск у одного бійця сильно піднявся", - додав він.
Політика Суд визнав виведення Межигір'я з державної власності недійсним Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що суд визнав недійсним перехід резиденції екс-президента України Віктора Януковича "Межигір'я" з державної власності. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. "Київський апеляційний господарський суд за поданням прокуратури Києва 1/08 прийняв рішення про визнання недійсними договорів, за якими урядова резиденція "Межигір'я" вибула в 2007 році з державної власності", - заявив він. За словами генпрокурора, наступним кроком має бути судове рішення про відповідальність екс-президента України Віктора Януковича, екс-міністра енергетики Едуарда Ставицького та інших відповідальних за незаконну оборудку колишнього гаранта Конституції. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Печерський райсуд Києва заарештував легендарний будинок Віктора Януковича в Межигір'ї.
Кримінал оформление ленты  СБУ звинуватила у зраді житомирського журналіста-блогера У Житомирській області слідчі СБУ оголосили про підозру в державній зраді блогеру-журналісту, якого підозрюють у створенні пропагандистських матеріалів на замовлення керівництва російських інформагентств. Про це повідомила прес-служба Служби безпеки України. "Правоохоронці встановили, що житомирський журналіст з 2014 року на замовлення керівництва пропагандистських державних російських інформагентств створював тенденційні публікації. Тематику і бажаний зміст матеріалів він отримував поштою або на месенджер, іноді "інформаційному найманцю" дозволяли самому вибирати тему. Гонорари за публікації зловмисник отримував через міжнародні системи онлайн-розрахунків", - йдеться в повідомленні. Повідомляється, що матеріали журналіста публікувалися на шести інтернет-сайтах, адміністратори яких були з Росії і тимчасово окупованих територій України. Судово-психологічна експертиза текстів житомирського журналіста показала маніпулятивний вплив на свідомість читачів і підбурювання аудиторії на здійснення конкретних дій на шкоду суверенітетові і незалежності України. Експерти зробили висновок, що матеріали закликають до розпалювання національної ворожнечі всередині країни і між Україною та сусідніми державами.
Кримінал На Кіровоградщині незадоволений відвідувач "замінував" кафе У місті Світловодськ (Кіровоградська область) незадоволений відвідувач повідомив про замінування кафе. Про це інформує прес-служба Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області. Повідомляється, що у вівторок, 1 липня 2017 року, близько 23:00 правоохоронцям Світловодська надійшла інформація про "замінування" одного з кафе міста. "Відвідувач кафе, який був незадоволений поведінкою персоналу, вирішив дезорганізувати роботу установи і повідомив про закладення вибухового пристрою в його приміщенні", - йдеться в повідомленні. Поліція провела перевірку закладу, в результаті якої вибухових пристроїв виявлено не було. Співробітники правоохоронних органів знайшли зловмисника того ж дня, ним виявився 43-річний місцевий житель. Відзначається, що персонал закладу попросив п'яного чоловіка покинути кафе у зв'язку з завершенням його роботи. Злочинець прийшов додому і повідомив про "замінування" кафе в поліцію. За фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від двох до шести років.
Події оформление ленты  У Києві 87-річна жінка згоріла у своїй квартирі У Києві в результаті пожежі в багатоповерхівці на проспекті Рокосовського загинула 87-річна жінка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Як повідомляється, пожежа виникла в 9-поверховому житловому будинку на пр-ті Рокоссовського, 4, в одній з квартир на 5-му поверсі. "До оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України в м.Києві зателефонували мешканці будинку, які повідомили про дим, який йде з квартири по сусідству. На місце події негайно прибули рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Квартира була зачинена, щоб потрапити всередину, вогнеборці використали бензоріз", - йдеться в повідомленні. Рятувальники під час розвідки виявили труп жінки 1930 року народження, яка перебувала в кімнаті. Зараз пожежу ліквідовано, правоохоронці з'ясують причини її виникнення. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в житловому будинку в селі Любинці на вул. Зеленій, 17, Стрийського району (Львівська область) 90-річна жінка померла в результаті пожежі в будинку.
Події 22-річний хлопець загинув на виробництві в Донецькій області У Волноваському районі Донецької області співробітники Національної поліції проводять розслідування за фактом загибелі людини на підприємстві. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в області в соціальній мережі Facebook. Як повідомляється, в смт Ольгинка в результаті падіння металевої конструкції був смертельно травмований 22-річний хлопець. До чергової частини Волноваського відділу поліції повідомили, що в Ольгінці на одному з сільгосппідприємств загинув чоловік, який здійснював розвантаження зерна з металевого бункера. Медики, які прибули на місце події, констатували смерть чоловіка. За попередніми даними, причиною смерті стало падіння металевої конструкції, яка була непридатна для використання. За фактом порушено кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.
Політика оформление ленты  Біля Адміністрації Президента сталася бійка між матерями солдатів Біля Адміністрації Президента України на вулиці Банковій відбулася бійка між матерями українських воїнів. Одна з груп жінок називала себе "справжніми матерями" і звинуватила іншу, яка кілька місяців поспіль перебуває під воротами АП з сидячим протестом у "співробітництві з сепаратистами, які працюють на російську пропаганду, створюючи для неї відповідну картинку". Кілька жінок назвалися для АСН представницями організацій матерів з Білої Церкви, заявивши, що їхні опоненти "відпрацьовують гроші Захарченка". Поки активісти з'ясовували між собою правоту, близько десятка міцних хлопців закидали на вантажівку речі, якими за кілька місяців "обросла" акція протесту - стільці, матраци, кухонне начиння, їжа, одяг і сміття. Увага, на відео присутня ненормативна лексика!
Здоров`я Жителям Закарпатської області дозволили менше працювати через спеку У Закарпатській області через спеку на одну годину скоротили робочий день. Про це повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.Це розпорядження набирає чинності вже сьогодні. Також повідомляється, що розпорядження про скорочення робочого дня діятиме до 10 серпня. Саме в цей період синоптики прогнозують в області аномально високу температуру повітря, яка буде підніматися до 38 градусів тепла "Продуктивно працювати в таких умовах можна хіба що в обладнаних кондиціонерами приміщеннях, яких небагато. Для інших працівників (особливо тих, хто працює під відкритим небом), краще змінити режим роботи і скоротити робочий час на годину", - заявив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль . Відповідно до розпорядження губернатора області, установам і підприємствам всіх форм власності рекомендується змінити робочий графік працівників, збільшити технологічні перерви.
Політика оформление ленты  Президент Туркменістану зняв про свою участь у військових навчаннях "голлівудський бойовик" Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов взяв участь у військових навчаннях під Ашхабадом, під час яких особисто вчив керівників силових відомств поводитися зі зброєю, стріляти і метати кинджали, повідомляють Хроніки Туркменістану. За підсумками навчань адміністрація Бердимухамедова випустила звітний ролик, який виглядає скоріше як справжній постановочний голлівудський бойовик, де в ролі супергероя виступає президент Туркменістану. Ряджений у сучасну уніформу спецназу Бердимухамедов бере участь у всіх етапах військових навчань. Він влучно вражає всі цілі, які, щоправда, розташовані дуже близько від нього. Але це не завадило верховному головкому Туркменістану кожен раз зривати бурхливі оплески своїх офіцерів.
Політика Держсекретар США чекає прогресу в ситуації на Донбасі Державний секретар США Рекс Тіллерсон після призначення спецпредставника по Україні очікує прогресу в досягненні припинення військовий дій на Донбасі. Текст його бесіди з журналістами опублікований на сайті Держдепу. Тіллерсон зазначає, що це призначення схвалили і росіяни, і контактна група в нормандському форматі. "Тому ми сподіваємося, що зможемо досягти певного прогресу у зсуві ситуації в Україні з метою справжнього припинення вогню", - сказав Тіллерсон. За його словами, ніяких послаблень Росії не буде, поки не припиниться вогонь на сході України. "Щодо України ми дуже послідовно говорили про те, що Мінські угоди мають бути досягнуті, вони мають бути реалізовані, інакше нічого не може бути зроблено щодо ситуації, яка стосується санкцій", - додав він.
Політика оформление ленты  Гламурному «міністрові фінансів ДНР» Катерині Матющенко оголошено підозру в фінансуванні тероризму «Міністру фінансів терористичної організації« ДНР »Катерині Матющенко Служба безпеки України оголосила підозру в фінансуванні тероризму та вчиненні дій з метою зміни меж території та державного кордону України, повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області. СБУ встановила, що 38-річна уродженка Донецька в листопаді 2014 р добровільно вступила до лав терористів і обійняла посаду так званого «міністра фінансів ДНР». Перебуваючи на вказаній посаді, підозрювана реалізує покладені на «міністерство» обов'язки та контролює використанням так званих «бюджетних коштів, коштів державних бюджетних і позабюджетних фондів ДНР», за рахунок яких фінансуються так звані «бюджетні установи ДНР», зокрема «установи силового блоку». Усвідомлюючи, що ці гроші будуть використані для реалізації цілей бойовиків, в тому числі щодо насильницької зміни меж території та державного кордону України, підозрювана продовжує працювати на терористів. Отже їй заочно було оголошено підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 110-2 (фінансування дій, скоєних з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни кордонів території або державного кордону України) та ч. 2 ст. 258-5 (фінансування тероризму) КК України. Досудове розслідування триває. Матющенко - одна з небагатьох, хто входить в уряд ДНР з першого дня його існування, тобто з 16 травня 2014 року. Є ініціатором створення "банку ДНР". Матющенко Катерина Сергіївна народилася 1 лютого 1979 року в Донецьку. Мати - росіянка, батько - українець. Заміжня, виховує дочку. Закінчила Донецький будівельний технікум за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво», Донецький інститут економіки та господарського права за спеціальністю «Економіка підприємства» з кваліфікацією «економіст», також отримала повну вищу освіту в Донбаській державній академії будівництва і архітектури в місті Макіївці за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво» з кваліфікацією «інженер-будівельник». З жовтня 1999 року Катерина Матющенко працювала економістом Управління капбудівництва ГорУКСа г. Донецк, через три роки перейшла на посаду головного спеціаліста бюджетного відділу фінансового управління Ясинуватського міського Ради. З листопада 2008 року по лютий 2014 року працювала фінансовим директором «Будівельної фінансової корпорації».
Суспільство оформление ленты  "Я повільно знімаю з себе вишиванку і беру тебе за оселедець". Савченко розбурхала фантазію блогерів Визнання народного депутата України Надії Савченко в тому, що в 21 рік вона працювала в службі сексу по телефону за «шикарну зарплату в $100», розбурхало саркастичних користувачів соціальних мереж. Нагадаємо, в інтерв'ю виданню «Главком» Савченко розповіла, як потрапила на цю роботу - побачила оголошення в газеті, де основними вимогами були приємний голос і вміння розмовляти на будь-які теми. На співбесіді вона прочитала любовну сцену з бульварного роману. Нардеп зізналася, що легко впоралася із завданням і поступила на роботу. «Я собі сказала: «Ти актриса, ти це прочитаєш». Прочитала. Зарплата в той час була шикарна - 100 доларів на годину», - розповіла політик. Парламентарій підкреслила, що змогла працювати в службі сексу по телефону «завдяки адекватному ставленню до всього». Вона додала, що у неї з дитинства «закладено нормальне сприйняття протилежної статі». Це допомогло їй під час служби з чоловіками-військовими, адже в казармі була спільна душова. «Не викликало ні найменшого дискомфорту. Після спекотного дня, коли у тебе синці і садна на тілі, тобі абсолютно байдуже, хто поруч з тобою. Просто відчуваєш воду», - сказала нардеп. Все сказане нардепом вельми повеселило користувачів соцмереж. Заяви Савченко і раніше ставали "притчею во язиціх". Як зазначив блогер з ніком AMV, Савченко і зараз може продовжити кар'єру в сексі по телефону: «Всім, хто дзвонить, говорити, що Крим український і Джавеліни вже розвантажують». Інші ж користувачі скептично поставилися до профпридатності Савченко. Блогер з ніком «Сигареты и Кофе» вважає, що «не кожен міг збудитися». У свою чергу користувач «Голос Мордора» зазначив, що досвід, отриманий Надею Савченко під час роботи в службі телефонного сексу, безцінний для посади президента України.
Економіка оформление ленты  Багатомільярдний Керченський міст довго не простоїть, але загубить Азовське море Україна готує позов проти Росії через збитки, які були завданы будівництвом Керченського моста в окупованому Криму. У Мін'юсті вважають значною проблемою перекриття Керченського каналу і введення окупантами обмежень з судноплавства. Як заявив заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк, готується позов і підраховуються збитки недоотриманих коштів Маріупольським і Бердянським торговими портами. Раніше Мінінфраструктури України звернулося зі скаргою до Міжнародної морської організації, так як дії з боку Росії завдають значної шкоди безпеці судноплавству і національній безпеці України. В кінці червня 2017 року представники Міністерства транспорту країни-агресора заявили, що на 23 дні заборонять судноплавство через Керченську протоку для встановлення на опори прогонових арок Керченського моста. У свою чергу в Міністерстві закордонних справ України підкреслили, що через будівництво моста Україна зазнає збитків у зв'язку з рішенням Росії обмежити судноплавство, тому вимагатиме компенсацію. Передбачається, що збитки українських портів за 23 діб складуть півмільярда гривень. «Українська сторона вважає односторонні дії РФ про обмеження судноплавства в Керченській протоці міжнародно протиправним діянням, яке порушує суверенні права і юрисдикцію України над її внутрішніми водами, територіальним морем, виключною економічною зоною і континентальним шельфом у Чорному і Азовському морях... У зв'язку з цим Україна має право вимагати від РФ відшкодування заподіяної такими діями російської сторони шкоди», - заявили в МЗС. Старт будівництва Контракт на будівництво Керченського моста був підписаний у березні 2015 року, будівельно-монтажні роботи почалися в лютому 2016 року. Вартість проекту оцінюється в 228 млрд рублів, з яких 4,78 млн рублів складуть витрати держзамовника (будівельний контроль, авторський нагляд, викуп та оформлення в постійне користування земельних ділянок, а також непередбачені витрати). Довжина мосту - 19 км, він повинен з'єднати Крим і Таманський півострів. Міст матиме чотири смуги автомобільного руху і два - залізничного. Єдиним виконавцем контракту уряд країни-агресора призначив «Стройгазмонтаж». Ця компанія належить другові дитинства президента РФ Володимира Путіна, російському бізнесменові, одному з найбагатших людей РФ Аркадію Ротенбергу. У РФ не всі задоволені тим, що на будівництво моста йдуть такі колосальні суми. Так, у лютому 2017 року голова Управління федеральних автомобільних доріг на території Забайкальського краю Євген Присташ заявив, що майже по всій Росії зупинені роботи на дорожніх об'єктах через зведення дорогого моста в анексований Крим. «Це одиничний об'єкт у масштабах не тільки Росії, але і всього світу. Тому, природно, основні гроші туди йдуть. (...) Тому всі наші проекти будівництва нових об'єктів, а у нас їх п'ять, поки лежать на полиці і чекають свого часу. На них не вистачає грошей», - повідомив Присташ. У свою чергу Володимир Путін висловив бажання швидше проїхати за кермом автомобіля по мосту через Керченську протоку. Протести України У травні 2017 року прокуратура Автономної Республіки Крим порушила кримінальне провадження через порушення правил екологічної безпеки при будівництві Керченського моста. Вже зараз будівництво моста спричинило тяжкі наслідки для природного навколишнього середовища, відзначили в прокуратурі. Однак у подальшому масштабні роботи можуть перетворити Азовське море на чорноморську затоку, а різка зміна хімічного складу води призведе до загибелі багатьох живих організмів, зокрема дельфінів, які занесені до Червоної книги. У прокуратурі заявили, що, за інформацією Інституту водних проблем і меліорації НАН України, орієнтовні збитки, завдані навколишньому середовищу Чорного і Азовського морів при будівництві Керченського моста, при необхідності кріплення морських берегів, складуть не менше 10 млрд грн. Експерти про довговічність моста Ще в 2016 році експерти, опитані міжнародним виданням Business Insider, заявили, що Керченський міст будується в неправильному місці і неправильним шляхом. Ці фактори легко можуть призвести до його обвалення. «У будівництві моста видно деякі невдачі. Несприятливі погодні умови, зокрема шторми в червні, призвели до затримки проекту, змушуючи кораблі залишатися в порту і відволікаючи робочих від своїх завдань. На додаток до сил, які не залежать від них, інженери також стверджують, що конструкція моста є проблемною. Джерела зазначають, що міст будується в неправильному місці і неправильним способом, будучи сприйнятливим до грязьових вулканів і землетрусів», - сказано в статті. Аналогічну думку висловив і науковий співробітник Російської академії наук, Інституту водних проблем РАН Юрій Медовар. Він підкреслив, що при СРСР не змогли побудувати міст через складну геологічну ситуацію в Керченській протоці. «Там грязьовий вулканізм, там шість водоносних горизонтів, плюс до всього там карст. Куди, як усі зараз пояснюють, ми будемо бити палі. Хлопці, нічого там бити не можна: це море, плюс метрів 80 донних відкладень», - підкреслив Медовар. Він додав, що в місці будівництва впадають 2 річки: Дон і Кубань, в результаті відбувається розсолення морської води, йде замерзання акваторії, що призводить до штормової ситуації. «Побудувати можна все, я згоден, але скільки це коштуватиме і скільки це простоїть», - зазначив Медовар. Експерт підкреслив, що, навіть якщо Керченський міст буде побудований, він там не простоїть, і «навіть не дай Господь, що вони його зроблять».
Події оформление ленты  У Чернівецькій області чоловіка, який відпочивав на узбіччі, переїхала вантажівка На дорозі в Красноїльську, Сторожинецького району (Чернівецької області) місцевий житель за кермом "ЗІЛ-131" переїхав 47-річного односельчанина, який лежав на узбіччі. Про це повідомляє прес-служба поліції області. За попередніми даними, загиблий перебував у стані алкогольного сп'яніння. Від отриманих травм він помер на місці аварії, до приїзду медиків. За фактом поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (Порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Крім того, призначені експертизи для з'ясування всіх обставини вищевказаних аварій. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві водій автомобіля "ВАЗ" не впорався з керуванням і на великій швидкості врізався у відбійник, машину розірвало навпіл.
Події У Волинській області автомобіль збив трьох підлітків на тротуарі, є жертви У Волинській області вантажівка MAN заїхала на тротуар і збила трьох підлітків, дві дівчини 16 і 17 років загинули на місці аварії, а юнак 16 років опинився в відділення хірургії районної лікарні. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції на сторінці в соціальній мережі Facebook. Як повідомляється, ДТП сталася на вулиці села Прилісне Маневицького району вночі 2 серпня. Правоохоронці з'ясували, що за кермом вантажівки був 42-річний житель райцентру Маневичі. Швидше за все, він не впорався з керуванням і наїхав на підлітків. Після наїзду водій втік з місця ДТП. Незабаром поліція знайшла втікача. Зараз вирішується питання щодо оголошення йому про підозру. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Економіка оформление ленты  Через збій у системі реєстрації зупинилася робота аеропортів Гітроу та Гатвік У Лондоні зупинилася робота аеропортів Гітроу та Гатвік через збій в електронній системі реєстрації. Клієнти британської авіакомпанії British Airways сьогодні вранці пишуть у соціальних мережах про «повному хаосі» в аеропортах Гітроу та Гатвік. Авіакомпанія вибачилася перед пасажирами і пояснила, що стався збій в електронній системі реєстрації, повідомляє The Telegraph.. Представник компанії сказав, що проблема вирішена і персонал аеропорту працює «не покладаючи рук», щоб допомогти клієнтам. Деякі пасажири пишуть, що в Терміналі 5 відбувається «справжня бійня». Більшість туристів були змушені чекати в чергах по чотири години, це у багатьох випадках довше, ніж сам переліт. Черги розтягнулися на сотні метрів і деякі пасажири не встигають сісти в літак. Ця проблема лише погіршила становище пасажирів, яким належать тривалі затримки в європейських аеропортах через жорсткість прикордонних перевірок. Йдеться про можливі затримки в аеропортах по всій Європі, включаючи Мадрид, Пальма-де-Майорка, Лісабон, Ліон, Париж, Мілан і Брюссель. Всього кілька місяців тому вже стався подібний збій, в результаті якого 75 000 пасажирів не змогли покинути аеропорти. Глава компанії-засновника IAG Віллі Волш сказав, що розслідування подій триває і зазначив, що подібні ситуації псують імідж компанії.
Економіка ОАЕ дозволили ввозити курятину з України Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ) прийняли рішення зняти обмеження на імпорт продуктів птахівництва з України. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів. "За повідомленням Всесвітньої організації торгівлі, Об'єднані Арабські Емірати зняли тимчасові обмеження щодо імпорту української домашньої та дикої птиці, а також продуктів з них, які діяли для України в зв'язку з реєстрацією спалахів високопатогенного грипу птиці", - йдеться в повідомленні. У повідомленні уточнюється, що обмеження зняті на ввезення м'яса птиці, добового молодняку ​​і яєць. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після розриву відносин з сусідами, а також появи порожніх прилавків у магазинах Катар вирішив зняти обмеження на курятину з України.
Економіка Немає паркувальників - парковка безкоштовна? У Кличка чергове нововведення Мер Києва Віталій Кличко заявив, що з 10 серпня у столиці не буде паркувальників, які збирають готівкову оплату з автомобілістів. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі. "Щоб запобігти проявам корупції, з 10 серпня обігу готівкових коштів на парковках в Києві взагалі не буде. І паркувальників не буде! Водій зможе оплатити паркування через паркомат, смс або купити місячні талони на парковку. Місячні талони на парковку у різних зонах можна буде придбати в кіосках продажу преси, в інформаційних кіосках. До 10 серпня вони там з'являться", - написав мер. За його запевненням, таким чином місцева влада спробує виключити людський фактор у сфері паркування. Також Кличко закликав водіїв, які після 10 серпня побачать паркувальників, викликати поліцію. Далі столичний голова анонсував ухвалення закону, який "дасть нам необхідні важелі для наведення порядку з паркуванням взагалі". Однак у коментарях до повідомлення мера багато киян висловили сумнів, що така ініціатива буде працювати, оскільки менталітет українців не дозволить їм вносити оплату добровільно, якщо цього ніхто не контролює.
Економіка Паризької угоди недостатньо. Планета продовжує нагріватися Імовірність того, що Земля не нагріється ще на 2°С до кінця цього століття, становить всього 5%, згідно з новим дослідженням, опублікованим в журналі Nature Climate Change. Воно явно показує, що міжнародних зусиль щодо запобігання кліматичним змінам буде недостатньо, повідомляє The Guardian. Економічні тенденції, постійні викиди вуглекислого газу в атмосферу і зростання населення - всі ці показники говорять про те, що людство навряд чи досягне цілей, встановлених Паризькою угодою. Паризьку хартію підписали 195 країн, в ній вказана мета - зберегти середню світову температуру на рівні нижче 2°С від доіндустріального часу. Вчені вважають цю мету практично нездійсненною і оцінюють її в 1%. Адріан Рафтері, науковий співробітник Університету Вашингтона, який очолював дослідження, говорить, що суспільство має бути стурбоване і кожен з нас повинен ставитись до цієї проблеми дуже серйозно. Поріг у 2°С - мінімальний показник, необхідний для запобігання серйозних проблем, таких як підвищення рівня моря, посуха, спека і зменшення запасу продовольства. Ще одна наукова робота, опублікована в понеділок, показує, що невідворотні кліматичні зміни приведуть до 60 000 смертей по всьому світу до 2030 року і до 260 000 смертей до 2100 року. В першу чергу на підвищення температури вплинуть викиди вуглекислого газу в атмосферу. Імовірність того, що температура підвищиться між 2°С і 5°C до 2100 року, становить 90%. Замість того, щоб писати про те, як парникові гази впливають на температуру, нове дослідження проаналізувало останні 50 років суспільних тенденцій, середній рівень ВВП на душу населення і кількість вуглекислого газу, виробленого за кожен долар економічної діяльності. До 2100 року населення планети становитиме близько 11 мільярдів осіб, але основне зростання відбуватиметься в Африці, де розташовано менше промисловості, відповідно, менше парникових газів. Після аналізу статистики було виявлено, що вирішальним фактором у кліматичних змінах буде вуглекислий газ. Очікується, що світові викиди вуглекислого газу скоротяться на 90% протягом століття, особливо, в Китаї і Індії - двох нових інтенсивних споживачів енергії. Однак цього буде недостатньо, щоб зупинити перевищення порога в 2°С. Особливо після того, як Дональд Трамп оголосив про вихід Америки з Паризької угоди. На сьогодні США перебуває на другому місці в списку країн - джерел забруднень. Головною надією людства залишаються нові технології. Рафтері зазначив, що саме вони допомогли людству досягти значних успіхів за останні 50 років. Використання комп'ютерів, гібридних автомобілів, інтернету та електронної системи подачі пального знизило викиди вуглецю на 2% за рік. Зниження витрат на поновлювані джерела енергії стане основним стимулом для скорочення викидів, подальші дії повинні включати в себе збільшення ціни на вугілля. Джон Стерман, академік Массачусетського технологічного інституту, сказав, що інформація, представлена ​​в дослідженні, була донесена до відома Трампа і він спотворив її в своїй промові про вихід з Паризькоїугоди. Стерман сказав, що США повинні «різко прискорити застосування відновлюваних джерел енергії». На щастя, технології, потрібні для збереження нашої планети, в багатьох регіонах коштують набагато дешевше, ніж викопне паливо. Він упевнений, що опубліковане дослідження не потрібно використовувати як виправдання для бездіяльності.
Суспільство Поліція оприлюднила жахливу статистику ДТП на українських дорогах В Україні за шість місяців 2017 року сталося більше 76 тисяч дорожньо-транспортних пригод, в яких загинули 1377 осіб. Про це повідомив перший заступник начальника департаменту Патрульної поліції України Олексій Білошицький під час презентації національної інформаційної кампанії H-road, передає Інтерфакс-Україна. "За перше півріччя 2017 року на території України було здійснено більше 76 тисяч ДТП, 15 тисяч людей було травмовано та 1377 людей загинуло... Ми бачимо, що статистика дуже і дуже сумна", - розповів він. Він уточнив, що більшість аварій сталося через керування авто у нетверезому вигляді. На сьогодні вже складено більше сорока тисяч протоколів про управління автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Читайте також: Рік без ДАІ: на 16 тис. ДТП більше, ніж у 2015 році, Дніпропетровщина - в лідерах аварійності
Політика Рогозіна оголосили персоною нон ґрата в Молдові Віце-прем'єр міністр уряду РФ, спеціальний представник Росії у невизнаному Придністров'ї оголошений персоною нон ґрата в Молдові. Про це в ході засідання уряду повідомив прем'єр-міністр Молдови Павло Філіп, передає Point.md. Персоною нон ґрата Рогозін став після скандалу зі спробою прилетіти в невизнане Придністров'я і погроз на адресу Румунії. Нагадаємо, 28 липня Міністерство закордонних справ і європейської інтеграції Молдови відмовило російській делегації з віце-прем'єром Дмитром Рогозіним у можливості пролетіти через повітряний простір країни, а також здійснити посадку літаків РФ в аеропортах Кишинева і Тирасполя. Через це літаку довелося здійснити посадку в Білорусі. Крім того, Угорщина і Румунія теж не дозволили літаку прослідувати до Кишинева. Після цього Рогозін у своєму мікроблозі Twitter написав: «Влада Румунії піддала небезпеці життя пасажирів рейсового борту S7, дітей та жінок. Пального вистачило тільки до Мінська. Гади, чекайте відповіді». Вибухнув дипломатичний скандал, і Рогозіну довелося видалити твіт з погрозами. Росія також висловила Румунії рішучий протест.
Події Від початку війни на Донбасі загинули майже 470 десантників Від початку бойових дій на Донбасі загинули 467 військовослужбовців Високомобільних десантних військ ЗСУ. Про це заявив начальник Генштабу - головнокомандувач ЗС України Віктор Муженко, інформує прес-служба Міноборони України. «467 крилатих піхотинців загинули за свободу і незалежність України. Героїчні подвиги десантників у Червоному Лимані і Слов'янську, на Карачуні і Саур-Могилі, в Ізвариному, Авдіївці, Дебальцевому та багатьох інших містах Донбасу назавжди увійдуть в серце кожного українця символом стійкості і вірності Військовій присязі», - заявив Муженко під час урочистостей з нагоди Дня Високомобільних десантних військ в Дніпропетровській області. Вітаючи десантників, Муженко сказав, що з початком агресії Росії Високомобільні десантні війська виявилися одними з найбільш боєздатних компонентів ВСУ.
Політика Янукович подав до Генпрокуратури і НАБУ заяву на суддів у справі про держзраду Колишній президент Віктор Янукович в середу, 2 серпня, подав до Генпрокуратури і НАБУ заяву про притягнення суддів Оболонського райсуду Києва Максима Титова, Владислава Дев'ятка і Костянтина Васалатія до кримінальної відповідальності, яка передбачена ст. 374 і 375 КК України, за винесення завідомо неправосудних рішень. «Ми на стадії досудового розслідування неодноразово вказували на низку неправомірних рішень ГПУ. Зараз порушення закону відбувається суддями Оболонського райсуду, які під тиском Генпрокуратури змушені виносити протизаконні рішення, які порушують права нашого клієнта», - сказав адвокат об'єднання Aver Lex Віталій Сердюк, який представляє інтереси Віктора Януковича. За його словами, суд прийняв до розгляду справу, де, на думку сторони захисту, немає ні підозрюваного, ні обвинуваченого, і за якою вже минув термін розслідування. «По-друге, суд не захотів забезпечувати участь Януковича в процесі відповідно до вимог Європейської конвенції про взаємну правову допомогу. По-третє, суд прийняв рішення про початок заочної процедурі розслідування без урахування Януковича і наданих захистом доказів», - зазначив Сердюк.
Суспільство В Україні суди виправдовують менше 1% підозрюваних у кримінальних злочинах Українські суди всіх інстанцій виносять у кримінальних справах менше 1% виправдувальних вироків. Таку статистику 2 серпня під час прес-конференції озвучила адвокат «Ліги прав людини» Світлана Рудь, передає кореспондент АСН. «Тобто суди і першої, і апеляційної, і касаційної інстанції таі судді Верховного суду спрямовані на засудження громадян. Тобто у нас на сьогодні фактично не діє презумпція невинуватості. Тому що дуже багато скарг йдуть до Європейського суду з прав людини і багато рішень скасовуються», - підкреслила адвокат. Варто відзначити, що за останнє десятиліття кількість виправдувальних вироків у нашій країні незначно зросла. Якщо в 2003 році цей показник становив 0,24%, то в 2015 - 0,94%. Додамо, що в країнах Західної Європи суди виносять 20-30% виправдувальних вироків.
Суспільство ЧАЕС почала «холодні» випробування ядерного могильника СВЯП-2 ДСП «Чорнобильська атомна електростанція» вчора, 1 серпня, приступило до першого етапу випробувань сховища відпрацьованого ядерного палива №2. Про це інформує прес-служба Держагентства з управління зоною відчуження, передає Інтерфакс-Україна. Початок комплексних випробувань СВЯП-2 з відпрацьованим ядерним паливом намічено на грудень 2017 року. Раніше повідомлялося, що СВЯП-2 призначений для прийому, підготовки і зберігання відпрацьованих тепловиділяючих збірок, а також додаткових поглиначів, які накопичаться на ЧАЕС протягом наступних 100 років. Нагадаємо, 6 червня 2016 року було завершено вивантаження відпрацьованого ядерного палива з енергоблоку №1 Чорнобильської АЕС. До цього від ядерного палива були повністю звільнені енергоблок №2 і №3.
Наука і технології оформление ленты  Успішний старт Vega та інші видатні українські досягнення у вивченні космосу У новинах і соцмережах частіше пишуть про «зраду» і невдачі в українській економіці, політиці, інших сферах життя суспільства. Спробуємо переломити цю тенденцію і розповісти про звершення українців, тим більше що є такий видатний привід - прес-служба Arianespace повідомила, що 1 серпня з космодрому Куру у Французькій Гвіані успішно запустили ракету-носій легкого класу Vega. Вона виводила на сонячно-синхронні орбіти два супутники ізраїльського оборонного концерну Israel Aerospace Industries. Один супутник - OPTSAT-3000 вагою 368 кг був запущений на замовлення Міністерства оборони Італії; другий - Venμs, важить 264 кг, його запускали для проекту ізраїльського космічного агентства і Національного космічного агентства Франції. За програмою Vega в 2017 році вже проведено 2 запуски - один в березні і один 1 серпня. В цілому з 2012 року пройшли 10 запусків, а на орбіту були виведені 25 супутників. Відзначимо, що один зі ступенів двигуна ракети-носія легкого класу Vega виготовляють в Україні. Маршовий двигун РД-843 4-го ступеня ракети-носія був розроблений Конструкторським бюро «Південне» і виготовлений ПО «Південний машинобудівний завод ім. Макарова». Запускають ракети з Гвіанського космічного центру. Це космодром, розташований у департаменті Французька Гвіана в північно-східній частині Південної Америки на узбережжі Атлантичного океану між містами Куру і Сіннамарі. Комета Чурюмова - Герасименко та місія Rosetta Це далеко не єдині успіхи України в підкоренні космосу. Перша комета, на яку приземлився космічний зонд, - відкрита була українськими астрономами. Комета Чурюмова - Герасименко була відкрита 23 жовтня 1969 року легендарним астрономом Климом Чурюмовим у Києві на фотопластинках іншої комети - 32P/Комас Сола, знятих іншим українським астрономом Світланою Герасименко у вересні в Алма-Атинській обсерваторії. У вересні 2016 року завершилася місія космічного апарату Rosetta, який 10 років летів до цієї комети, 2 роки обертався на її орбіті, був спущений на поверхню комети за 720 млн кілометрів від Землі. Після цього сигнал від нього був втрачений. З моменту запуску в 2004 році Rosetta пройшла 8 млрд кілометрів, пережила 31 місяць у глибокому «сні» перед відновленням роботи в січні 2014 року і стала першим космічним апаратом, що зайшов на орбіту комети. На поверхні комети Чурюмова - Герасименко були зібрані унікальні дані, зроблені знімки високої якості. Вивчено гази і пил комети, плазма в її середовищі. Також космічний апарат виявив молекулярний кисень в хмарі газу і пилу, що оточує комету. Дослідники прийшли до висновку, що цей кисень утворився ще до формування Сонячної системи. Отримані дані важливі не тільки для України, але і для всієї планети. Дослідження Rosetta увійшли в підручники історії і астрономії. Адже комети, по суті, являють собою гігантські хімічні лабораторії, вивчення їх може дати ключ до розуміння процесів, що призвели до виникнення життя на Землі. На жаль, в жовтні 2016 року легендарний український вчений і астроном Клим Чурюмов помер на 80-му році життя. Він очолював Київський планетарій, був президентом Української спільноти любителів астрономії. Очікувалося, що Чурюмов буде номінований на колективну Нобелівську премію. Ракетний комплекс «Циклон-4» Існує ще один український проект - космічний ракетний комплекс «Циклон-4», в який входять ракета-носій «Циклон-4» і наземний комплекс, що забезпечує проведення на космодромі робіт з підготовки і запуску ракети. Спочатку за цією програмою Україна співпрацювала з Бразилією, проте в 2015 році Бразилія заморозила роботи над проектом. У березні 2017 року стало відомо, що американська компанія Maritime Launch Services, що базується в Канаді, побудує космодром у провінції Нова Шотландія, звідки будуть здійснювати запуски українських ракет-носіїв «Циклон-4М». Передбачається, що будівництво космодрому стартує в 2018 році, а перший комерційний запуск буде проведений в 2020 році. У планах до 2022 року запускати з космодрому 8 ракет щорічно. На будівництво космодрому американська компанія витратить 148 млн канадських доларів. А на весь проект знадобиться 304 млн канадських доларів. Ракета-носій «Зеніт» В Україні існує ще одна важлива космічна розробка - ракета сімейства «Зеніт». Ракета космічного призначення середнього класу «Зеніт-2» була розроблена генеральним конструктором В.Ф. Уткіним при конструкторському бюро «Південне» в Дніпрі. Перший успішний пуск ракети-носія «Зеніт-2» без корисного навантаження був здійснений 21 червня 1985 з космодрому Байконур. Ця двоступенева ракета літає на нетоксичних компонентах пального: рідкий кисень і гас РГ-1. Вона призначена для запусків космічних апаратів на низькі кругові (до 1500 км) і еліптичні навколоземні орбіти різного способу. Ракета удостоїлася похвали засновника компанії SpaceX Ілона Маска. Він назвав її «найкращою після наших». Як відомо, Маск через свою корпорацію займається виробництвом і запуском ракет Falcon9 - вони вважаються сьогодні найбільш економічними і якісними в світі.
Політика Проти білоруських компаній, що поставляють продукцію бойовикам на Донбас, будуть введені санкції - посол Щодо білоруських компаній, які поставляють продукцію терористам на тимчасово непідконтрольні Києву райони Донбасу, будуть введені санкції. Про це повідомляє посол України в Білорусі Ігор Кизим. «Ми попереджаємо Білорусь офіційно: якщо білоруські компанії безпосередньо постачають продукцію терористам, то проти них введуть санкції. Причому не тільки з боку України: ми зробимо все, щоб санкції були введені і Євросоюзом», - заявив посол в інтерв'ю виданню «Білоруські новини». Кизим зазначив, що в разі підтвердження даних про співробітництво білоруських компаній, зокрема білоруського кондитерського підприємства "Комунарка", з бойовиками, такі підприємства більше не зможуть постачати свою продукцію на територію України. «Нещодавно місцевий телеканал «Белсат» опублікував розслідування щодо таких поставок.
Культура оформление ленты  У Франції археологи знайшли «маленькі Помпеї» «Маленькі Помпеї» - назва, за допомогою якої французькі археологи описують давньоримський квартал, виявлені на околиці південно-східного міста Вьєн, в якому прекрасно збереглися залишки розкішних будинків і адміністративних будівель. Розкопки велися за 30 км від Ліона, на берегах річки Рони, повідомляє The Guardian. Місто Вьєн знамените своїми римськими пам'ятками, особливо театром і древнім храмом. Воно було важливим перевалочним пунктом на маршруті, що з'єднує північну Галлію з римською провінцією Нарбонська Галлія на півдні Франції. Ділянка була виявлена на території будівництва житлового комплексу і займає площу близько 7000 м2. Це досить незвичайне відкриття для міської місцевості, Міністерство культури Франції вже визначило його як «виняткову знахідку». Будинки на території розкопок датуються I століттям нашої ери. Люди проживали в них протягом 300 років, перш ніж покинули місце через пожежу. Серед частково збережених будівель - Будинок Вакханалія, будівля значного розміру, названа на честь бога виноробства Вакха (Діоніса). У ньому виявили плитку, яка зображує ходу з Менад (жіночих супутниць бога) і життєрадісних козлоногих істот, відомих як сатири. Полум'я пошкодило перший поверх, дах і балкон розкішного будинку, який був прикрашений балюстрадами, мармуровою черепицею, широкими садами і системою водопостачання. Археологи вважають, що будинок належав багатому торговцю. «Ми зможемо відновити цей будинок від підлоги до стелі», - стверджує Бенжамен Клемен, археолог, що веде розкопки. В іншому будинку вишукана мозаїка зображує оголену Талію, музу комедії, яку викрадає хтивий Пан - бог сатирів. Мозаїки обережно знімають і відвозять для відновлення, в 2019 році їх представлять на експозиції в Музеї галло-римської цивілізації міста Вьєн. Серед інших знахідок - велика адміністративна будівля з фонтаном, прикрашеним статуєю Геркулеса, побудована на місці колишнього ринку. Вчені припускають, що в ній містилась школа філософії. Розкопки, спочатку заплановані на період з квітня по вересень 2017 року, недавно були продовжені французьким урядом до кінця року, щоб дати вченим можливість ретельно вивчити територію.
Суспільство У Києві завтра очікується спека до +37 градусів За даними Українського гідрометцентру, завтра, 3 серпня, вдень у Києві знову очікується сильна спека - +35  - +37 градусів. Про це повідомляє прес-центр КМДА. «Також у четвер була суха спекотна погода, вітер очікується південно-західний, 5-10 метрів на секунду. Вночі температура  +21 - +23 градуси», - сказано в повідомленні. Експерти управління з питань надзвичайних ситуацій нагадали жителям і гостям Києва про необхідність дотримуватися правил пожежної безпеки. З рекомендаціями щодо заходів у разі пожежі можна ознайомитися, перейшовши за посиланням. У столичній адміністрації нагадали також, що з 10:00 до 22:00 через підвищення температури повітря вводиться обмеження руху на вулично-дорожній мережі столиці для великовагових транспортних засобів вагою понад 24 тонн і навантаженням на вісь понад 7 тонн.
Політика Новий Конституційний суд може продовжити повноваження Президента і скасувати земельний мораторій - політолог Можливість громадян звертатися зі скаргами в Конституційний суд, яка гарантована українцям новим законом, це лише спроба замилити очі. Таку думку 2 серпня під час прес-конференції висловив політолог Олексій Якубін, передає кореспондент АСН. На його думку, те, наскільки швидко і без особливих змін був прийнятий закон,свідчить, що нинішній владі він вигідний. «Механізм формування складу Конституційного суду нагадує спробу Банкової монополізувати цей процес. Тому що ми всі розуміємо, що 6 суддів Президента і переважна більшість суддів Верховної Ради і навіть судді, які будуть обиратися з'їздом суддів - це швидше за все будуть кандидатури Банкової», - вважає експерт. Якубін не виключає, що за допомогою оновленого Конституційного суду буде зроблена спроба зняти мораторій на продаж землі, а також продовжити на рік повноваження Президента і перенести вибори з 2019 на 2020 рік. «Не секрет, що на Банковій обговорюється той варіант, який буде пов'язаний з тим, щоб через рішення Конституційного суду продовжити повноваження Президента до 2020 року, мотивуючи це тим, що він обирався з одними повноваженнями, а потім було рішення Конституційного суду, які повернули країну до парламентсько-президентської форми правління, а відповідно і зміни повноважень Президента», - додав політолог. Він прогнозує, що у зв'язку з планами запустити пенсійну та медичну реформи в Конституційний суд буде надходити багато скарг від громадян на предмет неконституційності деяких положень цих змін. «Швидше за все Конституційний суд буде визначати скорочення соціальних прав конституційними, тим самим ухвалюючи вигідні для Банкової рішення», - вважає експерт. Нагадаємо, Президент Петро Порошенко 31 липня підписав закон «Про Конституційний суд України», який дає можливість будь-якій фізичній або юридичній особі подати скаргу в КСУ
Події У квартирі Петербурга, заваленій тоннами сміття, знайдено чоловіка, який не виходив на вулицю після розпаду СРСР Судові пристави Петербурга (РФ) відправили на лікування літнє подружжя, в квартирі якого було знайдено півтораметровий шар сміття. Про це передає прес-служба міського управління ФССП, повідомляє Інтерфакс-Україна. Судові пристави почали виконавче провадження після рішення суду про виселення літнього подружжя з квартири соціального найму. З таким позовом до суду звернулося житлове агентство. «Причиною звернення стало те, що квартира перебувала в неналежному стані, до чого її довела хазяйка. Жінка страждає на психічне захворювання і часто приносить до себе додому сміття з вулиці. В результаті підлога двокімнатної квартири будинку, розташованого на Дачному проспекті, покрилася шаром сміття товщиною півтора метра», - сказано в повідомленні. Виселяти подружжя довелося примусово. З огляду на їхній вік було вирішено робити це в присутності бригади лікарів. «Коли пристави потрапили в квартиру, то знайшли серед купи сміття виснаженого чоловіка похилого віку - боржника. У чоловіка з документів був тільки паспорт громадянина СРСР. Як з'ясувалося, він дуже довго не покидав свою квартиру. Чоловіка негайно доправили до лікарні. Винуватицю безладу доставили в психіатричну клініку», - сказали пристави.
Кримінал оформление ленты  Поліція прикрила 4 реабілітаційних центри, в яких знущалися над наркозалежними Поліція Київщини припинила діяльність так званого рехаба, який діяв без відповідних ліцензій, а пацієнтів утримували проти їхньої волі і одягали на них наручники. Крім рецептурних препаратів, в лікуванні «реабілітологи» використовували заборонений психотропний препарат «сибазон». Кілька місяців тому співробітники управління протидії наркозлочинності столичної поліції отримали оперативну інформацію про діяльність групи осіб, які займалися незаконним збутом психотропної речовини «сибазон» (діазепам). Як розповів начальник Головного управління Національної поліції в м. Києві Андрій Крищенко, спочатку поліцейські затримали 27-річну співробітницю медичного закладу, яка шляхом ін'єкцій займалася збутом забороненого до обороту препарату психотропної дії. Далі правоохоронці встановили, що до поширення «сибазона» може бути причетний колега затриманої - 40-річний лікар, який працює на неповну ставку в державній медичній установі. Поліція встановила, що лікар і медсестра причетні до створення та діяльності чотирьох незаконних реабілітаційних центрів, один з яких функціонував у столиці, а решта - в Київській області. Незаконні центри виглядали як звичайні приватні будинки, в них «лікували» пацієнтів від різних видів залежності: наркоманії, алкоголізму і ігроманії. Всього в цих закладах перебувало до 50 осіб, тобто по 10-15 пацієнтів у кожному «центрі», а термін «лікування» становив від декількох тижнів до року. Під час проведення слідчих дій на території зазначених центрів поліцейські встановили сім фактів утримання осіб проти їхньої волі. Вартість перебування -7-12 тисяч гривень на місяць. У робочому кабінеті лікаря, за місцем його проживання та інших фігурантів виявили заборонений препарат «сибазон» (діазепам). Фігуранти справи затримані.
Події оформление ленты  Пожежа на військовому складі в Абхазії, вибухають боєприпаси У середу на складах боєприпасів т.зв. «Міністерства оборони» невизнаної Абхазії, біля селища Приморське, стався вибух боєприпасів. Про це повідомляє Російська служба Бі-бі-сі. Згідно з текстом, на військовому складі «міноборони Абхазії» сталася пожежа. За даними представника МНС, на місце виїхали кілька гарнізонів пожежних. Причина загоряння зараз невідома. Співрозмовники видання, що перебувають у поселенні Приморське, підтверджують, що чули звуки, схожі на вибухи. «Вибух стався на складі «Міністерства оборони Абхазії». Склад розташований далеко від населених пунктів. Загиблих і постраждалих немає. На місці перебувають робочі групи «Міністерства оборони» і МНС», - сказав прес-секретар місцевого «оборонного відомства», якого цитує агентство «Супутник».
Суспільство Неприйнятно питати жінку, чи планує вона завести сім'ю і дітей, - політик поставила на місце журналіста Новозеландський лідер Лейбористської партії Джасінда Ардерн заявила, що неприйнятно ставити жінкам питання про сімейне життя на робочому місці. Така її реакція послідувала у відповідь на запитання журналіста, чи хоче вона мати дітей, розповідає The Guardian.. Ардерн, якій 37 років, одноголосно було обрано лідером партії у вівторок. Попередній лідер - Ендрю Літтл - подав у відставку, посилаючись на те, що партія має катастрофічно низьку підтримку вперше за 20 років. У вівторок ввечері Ардерн з'явилася на телешоу «Проект», де ведучий запитав її, чи планує вона мати дітей. «Багато жінок у Новій Зеландії відчувають, що їм доводиться робити вибір між дітьми і кар'єрою... ви відчуваєте, що вам ще належить прийняти це рішення чи ви його вже зробили?» Ардерн ввічливо відповіла, що всі жінки у Новій Зеландії стикаються з цим питанням, жонглюючи одразу декількома обов'язками. У минулому Ардерн заявляла про своє бажання мати сім'ю. Однак наступного дня лідер опозиції заявив в ефірі іншого телешоу AM Show, що новозеландці мають право знати, чи існує ймовірність того, що їхній потенційний прем'єр-міністр піде в декретну відпустку. На що Ардерн заявила, що новозеландські жінки мають право не повідомляти про свої плани на материнство роботодавцю, сказавши, що це підтверджує Закон про права людини 1993 року. Вона продовжила, зазначивши, що сама вирішила поговорити про це, тому не проти обговорення цього питання в пресі. «Але що стосується інших жінок, то в 2017 році абсолютно неприйнятно змушувати їх відповідати на подібні запитання на робочому місці. Це вибір жінки, і він не повинен впливати на те, отримає вона роботу чи ні». Інтернет-співтовариство підтримало позицію Ардерн безліччю коментарів. Одна дівчина написала: «Прем'єр-міністр Нової Зеландії Білл Інгліш має шістьох дітей, і на це всім наплювати».
Кримінал У Полтаві нациста засудили до 7 років в'язниці після звірячого побиття чоловіка, який зробив йому зауваження Жовтневий районний суд Полтави засудив до 7 років ув'язнення Євгенія Мірошниченка, який два роки тому побив місцевого жителя після зауваження щодо нацистських жестів і символіки. Про це передає «Полтавщина», з посиланням на реєстр судових рішень. Через зауваження Мірошниченку 25 липня 2015 року житель Полтави отримав численні травми, серед яких - ЧМТ, забій головного мозку, посттравматичний розрив передньої стінки правого зовнішнього слухового проходу, закритий перелом правої скроневої кістки з переходом на основу черепа, гематоми, перелом щелепи тощо. За матеріалами справи, після конфлікту потерпілий намагався втекти від нападника, і коли до нього під'їхало авто, той сподівався на допомогу. Але першими бити його почали невідомі, які вийшли з автомобіля. Незабаром його наздогнав і Мірошниченко. Він побив чоловіка ногами і руками по голові, а коли той впав, нацист не менше чотирьох разів ударив свою жертву ногою по голові. У суді Мірошниченко не визнав своєї провини. Його визнали винним у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження (ст. 121 ч.1 КК України) і засудили до семи років позбавлення волі.
Здоров`я За 6 років кількість анорексичних чоловіків зросла на 70% Число дорослих чоловіків, яким поставили діагноз «розлад харчової поведінки», за останні шість років зросло на 70%. В цьому році вони зрівнялися за цим показником з жінками. Йдеться про такі психічні захворювання, як нервова анорексія, нервова булімія та інші розлади травлення. Дані, зібрані Національною службою охорони здоров'я Великої Британії та проаналізовані The Guardian, показують, що число діагнозів у чоловіків, старше 19 років, зросло з 480 в 2010-2011 роках до 818 у період з квітня 2015 року по березень 2016 року. Показники були трохи вищі для чоловіків старшого віку: 70% для вікової групи 41-60 років, 67% для віку 26-40 років і 63% серед 19-25-річних. Число жінок з подібним діагнозом віком 19-25 років збільшилося на 61%, а серед жінок середнього віку - на 76%. Також використання стероїдів серед молоді збільшилося в чотири рази минулого року. Опитування, проведене в Міністерстві внутрішніх справ, показало, що найбільше анаболічні стероїди вживають молоді люди 16-24 років. В цілому, близько 19 тисяч чоловіків приймали цей препарат. Медичні експерти заявляють, що, в першу чергу, це пов'язано з тим, що все більше людей потрапляють під вплив популярної культури і соціальних мереж. Доктор Вільям Ріс Джонс з Королівського коледжу психіатрії сказав: «Тиск на чоловіків різного віку зростає, вони відчувають необхідність займатися своїм тілом і часто це перетворюється на нав'язливу ідею, яка, в свою чергу, веде до розладу харчової поведінки. Нереалістичні образи чоловічого тіла, яких повно в засобах масової інформації, чинять психологічний тиск на вразливих людей». Але найбільшою проблемою, на його думку, є те, що чоловіки рідко звертаються за допомогою в подібних питаннях. Лікарі вважають, що збільшення статистичних показників також можна вважати хорошим знаком, адже все більше чоловіків розпізнають у собі симптоми хвороби і звертаються за допомогою. Суспільство нарешті усвідомлює, що такі хвороби, як анорексія і булімія, вражають рівною мірою як жінок, так і чоловіків. Благодійна організація по боротьбі з харчовими розладами «Beat» опублікувала заяву, в якій стверджує, що ранній діагноз і своєчасна лікарська допомога допомагають хворим уникнути стаціонарного лікування. Дані, опубліковані минулого року, показали, що люди з порушеннями харчування в Англії можуть очікувати лікування до 182 днів. Пацієнти, які брали участь в опитуванні, заявили, що лікарі загальної практики часто не могли направити їх до фахівців. Половина всіх пацієнтів оцінила догляд за хворими як «поганий» і «дуже поганий», а 30% заявили, що їм взагалі не надали належної допомоги на прийомі. Сем Томас, засновник благодійної організації «Чоловіки теж хворіють харчовими розладами», сказав: «Деякі служби просто не можуть записати до себе чоловіків. Один мій знайомий чекав багато місяців. У нього був серцевий напад, він дуже погано себе почуває, і він все ще не був прийнятий на лікування. Він перебуває у 7 різних списках очікування». Дані показують, що чоловіки, як і раніше, становлять лише невелику частку від загального числа пацієнтів, спрямованих на лікування в стаціонар. 1098 пацієнтів чоловічої статі в 2015-16 роках у порівнянні з 12 054 пацієнтів жіночої статі. Найшвидший темп діагностування спостерігається серед підлітків 13-15 років за останні 6 років. Число діагнозів за цей період більш ніж подвоїлося - з 565 до 1383.
Наука і технології Акції компанії Apple подорожчали до рекордного рівня Після основної сесії на торгах акції компанії Apple (США) подорожчали до рекордного рівня - до 159,50 долара за акцію, що спровокувало зростання акцій інших IT-компаній на біржах Азії і Америки. Про це інформує Reuters. Сказано, що у вівторок, 1 серпня, котирування компанії Apple виросли на 6,3% до 159,50 доларів за акцію, а капіталізація компанії зросла до 782,334 млрд доларів. На тлі зростання індекс NASDAQ Composite піднявся на 0,23% до 6362,94 пункту, а індикатор S&P 500 - на 0,24% до 2476,35 пункту. Повідомляється також, що подорожчання акцій компанії Apple спровокувало підйом на фондових ринках Азії, на яких подорожчали акції виробників комплектуючих для пристроїв Apple. Причиною зростання котирувань компанії стала публікація звіту за III квартал, яка відбила кращі фінансові показники, ніж очікувалися.
Суспільство оформление ленты  Ядерний могильник під Києвом: плюси і мінуси його сусідства Держпідприємство «Чорнобильська атомна електростанція» 1 серпня розпочало перший етап комплексних випробувань сховища відпрацьованого ядерного палива №2. Як заявили в Держагентстві з управління зоною відчуження, «гарячі» випробування ядерного сховища планується провести в грудні 2017 року. За словами глави Держагентства Віталія Петрука, розпочаті напередодні холодні випробування - це вихід безпосередньо до проведення «гарячих» випробувань і введення в експлуатацію СВЯП-2. Передбачається, що це підвищить рівень безпеки зберігання відпрацьованого ядерного палива Чорнобильської станції. СВЯП-2 призначений для прийому, підготовки і зберігання відпрацьованих тепловиділяючих збірок і додаткових поглиначів протягом 100 років. На сьогоднішній день зберігання відпрацьованого ядерного палива здійснюється у сховищі відпрацьованого ядерного палива «мокрого» типу (СВЯП-1), термін експлуатації якого закінчується у 2025 році. СВЯП-2 забезпечить «сухе» зберігання понад 20 тисяч відпрацьованих тепловиділяючих збірок Чорнобильської АЕС. Вивезення палива ЧАЕС на СВЯП-2 займе дев'ять років Історія створення могильника Будівництвом СВЯП-2 займалася компанія Holtec International з США. Проект був погоджений ще в 2005 році, коли був підписаний контракт між ЧАЕС і американським концерном. Реалізацію проекту спочатку планували на 2014 рік, однак завадило земельне питання. Ще в 2005 році громадськість активно протестувала проти будівництва могильника в безпосередній близькості від Києва, тому будівництво ненадовго відклали. Прискорення процесу будівництва відбулося в 2014 році, коли до влади прийшов уряд Арсенія Яценюка. Тоді ж визначилися з місцем, де буде побудовано сховище, виділили дві ділянки землі площею в 45,2 га в зоні відчуження ЧАЕС. Уже в серпні компанія Holteс запрацювала. Американці виступили як генпідрядники, безпосередньою реалізацією проекту займалися дві українські компанії: ТОВ «ЮТЕМ-Інжиніринг» і корпорація «Укртрансбуд». Коли контракт підписували в 2005 році, вартість будівництва оцінили в 127,8 млн євро. Однак пізніше сума збільшилася до 400 млн євро. Побоювання і ризики Киян сильно лякає той факт, що могильник ядерних відходів розташований всього за 100 км від столиці, адже сховище вважається одним з найбільших. Експерти відзначали ризик того, що в могильник будуть потрапляти не тільки ядерні відходи українських атомних станцій, а й зарубіжні отруйні відходи. По суті, вітчизняні закони не забороняють ховати у нас відходи інших країн. Таким чином, СВЯП ризикує перетворитися на звалище, куди ядерні відходи будуть привозити залізницею через все той же Київ. Журналісти також відзначали, що схожі могильники є в США, Росії, Франції, але вони розташовані досить далеко від Вашингтона, Москви чи Парижа. Свої претензії висловили і екологи. Вони переживають, що будівництво може бути проведено халатно, а відходи згодом цілком можуть потрапити і заразити ґрунтові води. Це може загрожувати всьому Дніпру. Активісти також підкреслили, що перед будівництвом великого могильника не було проведено жодних громадських обговорень. Ніхто не запитав думку мешканців Іванківського і Вишгородського районів Київської області, житло яких міститься в безпосередній близькості від могильника. Вигода для бюджету і країни До сьогодні Україні доводилося звертатися до країни-агресора і вивозити до Сибіру відпрацьоване паливо. Однак в 2016 році екс-міністр енергетики і вугільної промисловості Володимир Демчишин заявив, що будівництво власного українського СВЯП дозволить заощадити близько $200 млн на рік. Демчишина підтримав і міністр екології України Остап Семерак, який заявив, що Україна повинна побудувати власне сховище для ядерних відходів, щоб не платити РФ $200 млн щорічно. Семерак додав також, що в країні потрібно побудувати закритий ядерний цикл і зробити Чорнобильську зону більш відкритою. Про безпеку нового сховища заявляв головний інженер проекту Андрій Савін. За його словами, в СВЯП-2 паливо буде перебувати в спеціальних пеналах в 232 осередках, які гарантують повну безпеку. Навіть у випадках розгерметизації бетонного блоку, радіація не зможе вийти з пенала і завдати повторної шкоди. «Для цього проекту розроблено звіт з аналізу безпеки, про вплив на навколишнє середовище. Навіть в аварійних випадках, якщо раптом станеться розгерметизація, то ніякого впливу на населення та навколишнє середовище не буде, але тим не менше передбачено, що раз на 10 років, за вимогами ядерного законодавства України, буде проводитися переоцінка безпеки», - зазначив інженер.
Суспільство оформление ленты  «Так, ну і хто тут балується наркотиками?!". 15 найбільш злих жартів герцога Філіпа, який пішов на пенсію У середу, 2 серпня, 96-річний герцог Единбурзький Філіп останній раз офіційно з'явився на публіці. Він взяв участь у фіналі спортивного турніру Королівських військово-морських сил. Чоловік британської королеви Єлизавети II вирішив відійти від виконання королівських обов'язків і піти на пенсію. Саме у герцога Единбурзького Філіпа був найбільш напружений графік з усіх членів королівської сім'ї. Публічний розклад королеви залишився колишнім, але інші члени королівської сім'ї активізують підтримку монарха в її ролі глави держави. Про рішення принца відійти від справ Букінгемський палац повідомив ще в травні. Королева повністю підтримала рішення чоловіка. Разом з тим принц залишиться патроном, президентом або членом понад 780 організацій і благодійних товариств. Членом королівської сім'ї герцог Единбурзький Філіп став у 1947 році. Тоді англійські аристократи порахували, що Філіп - не найкраща партія для дочки короля Георга VI. Еліту сильно дратував уїдливий і незалежний молодий чоловік. З тих пір за 70 років герцог Единбурзький взяв участь більш ніж у 22 тисячах заходів. З приводу своєї такої довгої служби принц пожартував, що він «найдосвідченіша людина в світі з відкриття меморіальних дощок». Філіп розумний, добрий, великодушний і турботливий, хоча і геть позбавлений сентиментальності. Але його відмінною рисою є чудовий, суто англійський гумор, т.зв. dry humor. Принц регулярно радує англійців своїм чудовим почуттям гумору і численними публічними жартами, часто неполіткоректними. За прямоту у висловлюваннях принца прозвали Duke of Hazard - герцог непередбачених обставин. Однак Філіп продовжує залишатися вірним собі. Пропонуємо вам низку знаменитих жартів герцога Единбурзького: 1. В останні кілька місяців принц регулярно жартував про майбутню відставку. Своєму кухареві на заході в палаці він заявив: «Я нарешті розумію, що значить бути на останньому подиху». 2. Якось герцог поцікавився у дівчини-курсанта: «Ви в стрип-клубі не працюєте?» 3. Підійшовши до чорношкірого британського політика, принц поцікавився: «А з якої екзотичної країни ви до нас завітали?» 4. В ході зустрічі з президентом Нігерії, одягненим у національний костюм, герцог запитав: «Схоже, ви вже приготувалися відійти до сну». 5. Якось принц поскаржився: «Мені не готують по-домашньому, все, що мені перепадає, це примхливі чудернацькі страви». 6. Якось під час прийому голодний принц вигукнув: «До біса ваш план розсадження гостей за столом, подайте мені вечерю!» 7. При зустрічі з диктатором Парагваю генералом Стресснеру принц сказав: «Задоволення перебувати в країні, де народ не має ніякої влади». 8. У жителів Кайманових островів герцог намагався з'ясувати: «Ви всі не нащадки піратів?» 9. Один зі знаменитих французьких кухарів приготував принцу сніданок, який складався з бекону, яєць, копченого лосося, печені з рису, риби з карі, круасанів і булочки з шоколадом. Поснідавши, принц сказав: «Французи зовсім не вміють готувати сніданок». 10. Після того, як принц побував у гостях у герцога Йоркського, він зазначив що у того «будинок схожий на спальню повії». 11. У Шотландії принц намагався з'ясувати у інструктора з водіння: «Як вам вдається не давати місцевим напитися під час проходження тесту з водіння?» 12. В однієї журналістки з модного журналу принц запитав: «Ви часом не носите норкову нижню білизну?» 13. Під час відвідування клубу для підлітків з Бангладеш герцог запитав: «Так, ну і хто тут балується наркотиками... А, ось він схожий на наркомана». 14. На прийомі в Римі для принца принесли різне вино на вибір. Однак той різко відмовився, заявивши: «Та плювати мені яке воно, пива принесіть і все!» 15. Принцу повідомили, що буде виступати Мадонна: «Нам захопити беруші?»
Коронавірус оформление ленты  Коли зради партнерів ідуть на користь. Історія схудлого товстуна 26-річний британець Майк Вон, розповів, що зрада дівчини спонукала його схуднути на 76 кг всього за 18 місяців. Молодий чоловік важив майже 200 кг і його раціон складався з чіпсів, хліба, газованих напоїв і алкоголю, розповідає The Mirror. Він захотів змінити своє життя після того, як дізнався, що його дівчина, з якою він був у відносинах більше 5 років, його зрадила. Зараз він говорить, що це потрясіння стало його головним стимулом. «Я міг би повернуться до старого способу життя, зі шкідливою їжею і депресією, а міг використовувати те, що трапилося, як мотивацію. Я вклав усі свої сили в дієту і тренування, і тепер можу сказати, що ніколи так добре себе не почував», - розповів Майк в інтерв'ю. Він також сказав, що завжди був «найбільшим хлопцем у школі» і вже зжився зі своєю повнотою, вважаючи, що ніколи не зможе схуднути. «У 15 років я важив 114 кг. Саме тоді я проміняв гру в футбол вечорами на поїдання чіпсів перед комп'ютером. В університеті я важив уже 146 кг. Їжа стала для мене ліками в будь-якій стресовій ситуації». Так як він не вмів готувати, харчувався переважно бутербродами і чізбургерами з беконом, вживаючи алкоголь майже щовечора. Йому було складно піднятися на другий поверх, щоб потрапити до себе в квартиру. Спочатку він записався на інтенсивний шеститижневий курс у тренувальному таборі і скинув там 6 кг. Потім він уже вирішив не зупинятися і записався в спортзал, де для нього розробили персоналізовану систему тренувань і змусили перейти на здорове харчування. До того моменту, як він дізнався про зраду, він втратив 22 кг, але драматична зміна змусила його скинути ще 63 кг. Тепер він має намір скоротити свою початкову вагу вдвічі. Майк впевнений, що, якби не зрада, він ніколи б не наважився на такі кардинальні зміни.
Наука і технології NASA відкрила привабливу вакансію "планетарного захисника" Американська дослідницька корпорація NASA відкрила вакансію "офіцера планетарного захисту", яким будуть платити до 187 тисяч доларів на рік за захист інших планет від земного біологічного матеріалу і навпаки. Про це повідомляється на сайті NASA. В обов'язки нового співробітника буде входити керівництво планетарним захистом і забезпечення реалізації її програми в рамках космічних місій НАТО. На думку корпорації, ідеальний кандидат повинен мати за плечима мінімум рік роботи на високому посту в держустанові, розбиратися у всьому, що стосується планетарного захисту і мати достатній інженерно-технічний досвід. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що супутник американської дослідницької корпорації NASA сфотографував найвідоміший в світі острів, який розташований одночасно на двох островах і в двох озерах.

Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів




/-1,1911239624023-/ /-pc-/
Top