Після новорічних свят народних депутатів у буфеті Верховної Ради України продовжують балувати делікатесами.
Так, 19 січня, на Водохреще в буфеті парламенту асортимент страв широкий, починаючи від креветок, червоної риби в свіжому і вареному вигляді, закінчуючи всілякими м'ясними стравами та солодощами. «Вилка цін» теж досить широка.
Так, салат "Цезар" - з креветками коштує 115,12 грн; салат "Салмон" - найдорожча страва - зі свіжої сьомги і листя салату - 128,80 грн. Для "аскетів" - салат із буряка - за 9,42.
Серед других страв у меню - "сьомга варена, маслини, лимон" - 97,27 грн за 100 г або "палтус обсмажений у білках" - 59,24 грн за 100 г.
З м'ясних страв: "котлета куряча" - 17,97 грн за 100 г; "ніжка качина, тушкована з яблуками" - 72,31 грн за 150 г; "крученики по-слов'янськи" - 63,55 грн; язик варений - 33,95 за 100 г.
Для аскетів або дієтиків на друге - каша "гарбузова з лимоном" за 10,08 грн або омлет із сиром за 11,24 грн.
На солодке - "панна-котта з персиками" 19,32 грн або желе "фруктове з апельсинами" - 13,12 грн.