counter
Стрічка новин
Вибрати все
1 Травня
30 Квітня
Всі новини...

5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя


Переглядів: 10


5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя

Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості. Найчастіше їх порівнюють зі стихійним лихом, після якого залишається лише отруєна пустеля і поранена душа. Ми допоможемо їх розпізнати.

Теоретично існують ідеальні відносини: це коли дві шляхетні людини зрозуміли, що їм по дорозі, взялися за руки, домовилися про вічне кохання (дружбу) і пішли разом жити довго та щасливо. На практиці навіть щадні варіанти так дешево не обходяться. Припустимо, вам вдалося виробити взаємну повагу, але важко жити, несучи на собі тягар образи, розчарування та гіркоти — навіть якщо не на партнера, то на ситуацію, в якій він виявив себе не найкращим чином. І на піку цих переживань дуже легко втратити себе, знецінити все хороше та продовжити отруйні стосунки. Ми розповімо вам про п'ять ознак, які допоможуть визначити, в яких відносинах ви перебуваєте і чому вони небезпечні.

1. Відносини з тираном

Кохання до аб'юзера нагадує хворобу. Без нього стає нестерпно боляче, поряд з ним — жахливо незатишно. Не варто думати, що вам настільки неприємно від великого кохання чи поваги. Навіть сама нещасливе кохання не може повністю позбавити почуття самоповаги. А ось стосунки з тираном та деспотом можуть. Якщо ви повністю під впливом іншої людини, робите все так, як хочеться йому — перед вами тиран. Від нього треба тікати, і що швидше, то краще. Він може не піднімати на вас руку і не кричати, але при цьому повністю підкоряє вас своїй волі, позбавляє вас особистості. Ви все ще вагаєтесь? Тоді запитайте себе: поруч із цією людиною ви стали сильнішими, спокійнішими, ці відносини зуміли збагатити ваш внутрішній світ?

2. Відносини з брехуном

Ваш супутник або друг — веселий, товариський, життєрадісний, ось тільки постійно бреше. Вам регулярно доводиться бачити його брехню, і іноді вона буває непробачною. Він може сказати, що не виконав свою обіцянку, бо був дуже зайнятий, розхлинаючи свої проблеми, а потім дізнається, що він просто забув про вас. Якщо вам не зрозуміло, для чого вся ця вистава, то відповідь проста — перед вами патологічний брехун чи брехуна.

Будь-які спроби змінити цю людину завжди терпітимуть крах. Ваше життя поряд з ним перетвориться на суцільну невизначеність, ви постійно задаватиметеся питанням: правда чи брехня? Результат таких відносин — розбита довіра, яку так просто не відновиш. Причому не лише до цієї людини, а й до всіх людей загалом. Такі індивіди страждають потужним особистісним розладом, закладеним ще в ранньому дитинстві: вони вважають, що правда жорстоко карається. Так чи інакше, перспективи таких відносин досить туманні.

3. Вільні відносини

У таких стосунках найчастіше вербують довірливих жінок, обіцяючи їм чарівні замки. Чоловік-бабник завжди привабливий, хоч і не завжди красень. Він вміє доглядати і домагатися жінки, що сподобалася. Підсумок завжди один: рано чи пізно такий залицяльник візьме штурмом іншу неприступну фортецю. Поведінка бабника впадає у вічі відразу — він помічає всіх жінок навколо, проводжає їх поглядом і соромиться робити це у присутності своєї пасії. У таких відносинах у більшості жінок розвивається комплекс неповноцінності.

4. Відносини з безвідповідальною людиною

Спочатку поступлива і доброзичлива людина здається чудовою кандидатурою на роль друга чи кохання всього життя. Але незабаром починаються серйозні проблеми. Така людина не вміє відмовляти, не вміє відстоювати свою думку, з усіма погоджується і чекає на відповідальні рішення від свого оточення: родича, друга чи обраниці. Самостійність — не його коник. Якщо ви готові стати для нього другою мамою, з ним можна пов'язати свою долю. В іншому випадку такі стосунки потоплять вас: ви ризикуєте залишитися на самоті під тягарем чужої відповідальності.

5. Залежне кохання

Відносини із залежною людиною — найяскравіший приклад нещасного кохання чи невдалої дружби. Ваш обранець може бути найкращою, найрозумнішою, найталановитішою і найвищою людиною, але у нього є недолік, який перекриває всі переваги — залежність. Навіть якщо зараз він вибере вас, то через деякий час може порушити всі дані клятви. Найстрашніше, що на таких людей неможливо вплинути, якщо вони самі не ухвалять рішення врятуватися. Ви можете витратити роки, намагаючись витягнути людину з пазурів залежно, і в результаті залишитися ні з чим.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів
/-0,38306999206543-/ /-pc-/
Top