counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

8 заповідей для залучення в життя фінансового благополуччя та процвітання


Переглядів: 20


8 заповідей для залучення в життя фінансового благополуччя та процвітання

Фінансове благополуччя для будь-якої людини є основою щасливого життя. Вам зовсім не обов'язково мати всі гроші світу, щоб бути щасливими, адже процвітання і благополуччя можливі при скромних доходах. Декілька заповідей допоможуть вам нічого не потребувати.

Якщо у вас проблеми з роботою та грошима, а також мотивацією, то повернутися на стежку перемог вам допоможуть афірмації на успіх та удачу. Якщо ж ви хочете бути успішними в довгостроковій перспективі, намагайтеся слідувати простим і непорушним істинам, описаним далі.

«Діліться тим, що у вас є»

Гроші — це те, що ми отримуємо за докладені зусилля, час та фізичні чи інтелектуальні ресурси. Виходить, що гроші — це якась форма енергії. Можна ділитися як грошима, і часом, речами, їжею. Якщо ви будете давати іншим людям те, чого у вас надміру, Всесвіт обов'язково дасть вам замість успіху і нові фінансові можливості. Людина, яка ділиться з іншими, ніколи не збідніє, бо їй завжди допоможуть стати на ноги добрі люди, яким вона колись простягла руку допомоги.

Згідно з спостереженням, щедрі люди набагато щасливіші за скупі. Щедрі особи завжди мають добре, а якщо настає чорна смуга, добрі люди допомагають їм її подолати.

«Не влазіть у борги»

Брати гроші у борг варто тільки в крайньому випадку. Це дуже важлива заповідь, оскільки людина з великими боргами ніколи не зможе стати вільною та багатою. Його енергія витікатиме геть щоразу, коли він виплачуватиме щомісячну суму. Якщо ви візьмете у борг у когось із знайомих, то можете посваритися. Якщо ви взяли гроші в борг, постарайтеся віддати їх у обумовлені терміни.

«Здоров'я важливіше за гроші»

Без здоров'я немає багатства, а без багатства немає здоров'я, але якщо ви добре почуваєтеся і не вболіваєте, то заробити грошей буде набагато простіше. Хворі та немічні люди не можуть заробляти, тому здоров'я необхідно берегти змолоду. В іншому випадку зароблені гроші часто йдуть на лікування. Вкладайте кошти у відпочинок, у підтримку хорошого самопочуття, щоб бути витривалими, стійкими та продуктивними.

«Уникайте людей, що сіють у вас страхи та сумніви»

Охороняйте себе від впливу людей, які вічно вас критикують, змушують сумніватися у собі та своїх здібностях. Також не слухайте тих, хто каже, що гроші заробляються важко, багатство — це погано, а робота не може приносити задоволення. Чим менше у вашому оточенні буде таких людей, тим краще.

«Тратьте гроші мудро»

Це дуже важлива заповідь, адже навіть найбагатша у світі людина може стати банкрутом, якщо смітитиме грошима і не поважатиме їх. Покупки мають бути необхідними. Якщо ж вам раптом захочеться витратитися на розваги, це повинно мати міру. Складайте списки покупок, ведіть облік приходу та витрати коштів. Гроші люблять рахунок.

«Чистота в будинку — гроші в гаманці»

Ця заповідь базується на основних законах фен-шуй. Експерти в галузі езотерики відзначають також, що з давніх-давен люди всіх народів помічали, що якщо вдома панує хаос і безлад, гроші починають йти. Стає складніше працювати і фінанси постійно кудись витікають. У чистому будинку потоки позитивної енергії завжди сильні, тому людина зберігає ясність мислення.

«Подяка понад усе»

Якщо хтось зробив вам добро, ви можете подякувати цій людині. Подяка — це найвища похвала для кожного з нас, особливо якщо вона йде від щирого серця. Не забувайте говорити «спасибі» всім, хто допомагає вам у роботі, дарує щось чи просто надає посильну підтримку. Якщо не дякувати людям, то і Всесвіт від вас відвернеться, позбавивши фінансової підтримки.

«Не бідняйтеся»

У жодному разі не робіть із себе жертву, не скаржтеся на погане фінансове становище. Задоволені тим, що маєте і прагнете більшого, якщо відчуваєте потребу. Не говоріть про себе в жодному разі «я бідний», «у мене немає грошей» і так далі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та амбітн....
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші почуття стануть особливо яскравими та пристрасними Ви будете с....
більше матеріалів
/-0,41291117668152-/ /-pc-/
Top