counter
Стрічка новин
Вибрати все
21 Травня
20 Травня
Всі новини...

Мантра спокою та гармонії


Переглядів: 101


Мантра спокою та гармонії

На щастя веде багато шляхів, і знайти свій — найважливіше завдання. Людина легко зробить це, якщо живе у коханні та гармонії зі світом. Досягти спокою та внутрішньої рівноваги можна за допомогою особливої мантри.

Якщо ви спокійні і живете в гармонії зі світом, будь-яка справа буде вам під силу. Саме тому варто берегти себе та піклуватися про душевну рівновагу. У цьому можуть допомогти медитативні практики, але не варто забувати і про мантри. Мантри — це поєднання кількох складів, мелодія спокою, яка позитивно впливає на енергетику. Як вважають практикуючі майстри, читання мантр може змінити психологічний стан і допомогти у пошуках свого призначення.

Основні правила роботи з мантрами

Важливо дотримуватись правил, щоб отримати ефект від виголошення священних слів. Процес співу мантр — різновид медитації. Експерти радять сконцентруватися на звучанні, відмовитися від думок та проблем, що оточують нас у повсякденності.

Мантра читається в оригіналі, без перекладу та спотворень. Звичайно, ви можете ознайомитися з перекладом священної пісні, щоб дізнатися, які якості вона має, але вимовляється мантра завжди в оригіналі.

Кількість повторень — 108 разів за сеанс. Це число вибрано невипадково: 1 — уособлення окремого божества; прояв вищої енергії; 0 — символізує досконалість творення; 8 — символ нескінченності.

Спростити процес оспівування можуть чіткі. По-перше, кількість намистин на вервицях дорівнює 108, що допоможе не збитися за рахунку. По-друге, перебираючи чотки, людина автоматично заспокоюється та концентрується на медитації. По-третє, чотки, що використовуються для читання мантр, наповнюються світлою енергією і в майбутньому можуть бути талісманом.

Якщо ви хочете отримати результат, не забувайте про регулярність повторення мантри. Важливо вибрати для себе найбільш вдалий час, щоб практикувати техніку з однаковою періодичністю. Найкраще повторювати мантру за один сеанс. Але якщо такої можливості немає, можна розбити кількість повторень на 2-3 цикли.

Мантри для досягнення спокою та душевної рівноваги

Гармонія із собою та світом навколо — необмежене джерело життєвих сил. Ті, хто не зміг досягти балансу, оточені турботами та витрачають величезну кількість енергії, щоб вирішувати злободенні проблеми: забезпечувати сім'ю, працювати, спілкуватися з негативними людьми. Для них буде особливо корисною мантра спокою та гармонії, яка допоможе налаштуватися на правильну хвилю та позбутися хвилювання.

Мантра вселенського спокою: «АУМ ШРІ СААТЧЕ МААХА ПРААБХУ КИ ДЖЕЄЙ ПААРААМА ТМАА КІІ ДЖЕЄЮ АУМ ШААНТІ ШААНТІ ШААНТІ АУМ»..

Для здорового функціонування нам потрібні не лише їжа, вода та кисень, а й життєва сила. Ця мантра допоможе вам наповнитися силою, умиротворенням та щастям, підвищити стійкість психіки до зовнішніх подразників та підтримати енергію на належному рівні.

Мантра щастя та гармонії: «ТУМІ ПХАЙЯ РЕ МАНА ТУМІ ДЖЯПА РЕ МАНА ОМ ШРІ РАМ ДЖЯВА РАМ ДЖЯПА РЕ МАНА».

Унікальність цієї мантри полягає в тому, що кожен, хто звернувся до її допомоги, отримає саме те, чого йому не вистачає для досягнення гармонії та щастя. Регулярна практика позбавить хвилювань, марних страхів та сумнівів.

Ці дві мантри можна читати разом, доповнюючи їх потім дихальними вправами.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 21 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 21 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Для всіх знаків зодіаку Ранок постарайтеся провести спокійно та не реагуйте на подразники
Гороскоп на 21 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 21 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Астролог Тамара Глоба прогнозує, що 21 травня буде найпродуктивнішим днем ​​для всіх знаків зодіаку Це сприятл....
Гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть зіткнутися з новими можливостями у професійній сфері Бу....
Любовний гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути сплеск романтичної енергії Використовуйте цей мом....
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
більше матеріалів
/-0,3233470916748-/ /-pc-/
Top