counter
Стрічка новин
Вибрати все
5 Травня
4 Травня
Всі новини...

Медитація на вогонь для посилення енергетики


Переглядів: 12


Медитація на вогонь для посилення енергетики

Стрімкий ритм життя, зустріч з недоброзичливцями та токсичними людьми, промахи та розчарування не додають сил. Для того, щоб заповнити запас енергії та відновити енергетику, варто вдатися до цілющих медитацій.

Практики медитації допомагають швидко відновити сили та енергію, впоратися зі стресом та невдачами. Експерти рекомендують щодня практикуватися, щоб вміти зцілювати себе, вдаючись до найпростішого методу — медитації. Завдяки практиці вдасться швидко приходити в норму навіть після найважчого дня.

Як діє медитація

Сучасний світ багато в чому відрізняється навіть від недавнього минулого. Швидкий перебіг часу, величезна кількість сил та енергії, які найчастіше витрачаються даремно, накладають відбиток на енергію кожної людини. Витрачаючи нерви в пробках, вимушено спілкуючись з емоційно нестабільними людьми, працюючи і приділяючи час домашнім обов'язкам, ми виснажуємося, подібно до батарейок. Щоденний шалений ритм позбавляє життєвих сил і внутрішньої енергії, заповнювати які просто необхідно для щасливого життя, наповненого радісними подіями.

Проводити медитацію на відновлення енергетики важливо, адже вона допомагає зцілюватися після стресових ситуацій, знаходити у собі сили для руху вперед та залучення успіхів. Під час практик виходить звільнити розум від негативних установок, очистити свідомість і наповнитись живлющою енергією Всесвіту. Завдяки медитації на вогонь вдасться буквально випалити весь накопичений негатив, звільнити чакри і легко заповнювати сили.

Медитація на вогонь

Регулярне виконання цієї практики допоможе швидко заповнювати запас сил та відновлювати енергетику. Для її виконання не потрібно багато чого: достатньо знайти час, щоб усамітнитися і відмовитися від зовнішньої метушні.

Ідеальним буде проведення медитації на відкритому повітрі біля багаття, проте в умовах сучасності можна використовувати і звичайну свічку. Зайнявши зручну позицію, запалюють свічку та вдивляються в її полум'я, зосередившись на диханні. Його вирівнюють, роблячи глибокі вдихи та видихи. Кілька хвилин знадобиться, щоб звільнити свідомість.

Після того, як зайві думки покинули розум, вогню подумки зраджують, сумніви, страхи та безсилля, уявляючи, як вони зникають у жаркому полум'ї, розсипаючись і втрачаючи свою актуальність. Потім внутрішнім поглядом звертаються до свого організму, шукаючи чорні плями на чакрах і випалюючи їх вогнем. Про те, де саме вони розташовані, можна дізнатися у цій статті.

Завершують медитацію, представляючи вогняний кокон, який обплітає тіло та спалює зовнішні прив'язки до всього, що витягує енергію, заважаючи їй відновитись. Після цього заплющують очі, дозволяючи тілу розслабитися.

Медитація на вогонь може проводитися щодня доти, доки свідомість не навчиться діяти на автоматі, самостійно впораючись із негативом та заповнюючи запаси енергії із Всесвіту.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо Проста методика допоможе з....
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Згадайте, яка у дитинстві у вас була найулюбленіша іграшка? Це важливо! Психологи стверджують, що ті чи інші з....
більше матеріалів
/-0,35713505744934-/ /-pc-/
Top