counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Квітня
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Прощание с прошлым: какие мысли нужно отпустить, чтобы стать счастливее


Переглядів: 10


Прощание с прошлым: какие мысли нужно отпустить, чтобы стать счастливее

Людина не може бути щасливою, якщо постійно аналізує помилки минулого і займається самокопанням. Щоб будувати успішне майбутнє, потрібно навчитися відпускати минуле. Експерти розповіли, які думки точно будуть зайвими.

Раніше ми вже розповідали, з чого ви можете почати, якщо вам хочеться змінити своє життя і прийти на щастя. Якщо вам хочеться прискорити цей процес, то доведеться викинути з голови зайві думки, про які йтиметься далі.

Думки про колишні другі половинки

Невдалі стосунки бувають у всіх нас. Так, біда часом приходить настільки раптово, що нам важко з цим звикнути. Розставання — це тяжко, особливо коли нас кидають. Якщо думати про це і постійно ганяти в голові думки про нездійснені надії, то вам відразу закриється шлях до світлого майбутнього.

Думаючи про колишнього чоловіка чи жінку, ви формуєте негативні прив'язки. Чим частіше ви ганяєте думки про цю людину, тим більше прив'язуєтесь до неї і живете у світі порожніх надій. Це неправильно з енергетичної та духовної точки зору, тому токсичні думки про те, як вам важко без любові тієї чи іншої людини, краще відпускати.

Думки про нездійснені мрії

Мрії не бувають нездійсненими. Є лише недостатньо багато докладених зусиль. НЕ потрібно в думках шкодувати, чого ви не зробили. Якщо, наприклад, ви не змогли реалізувати себе в тій сфері, яка вам цікава, ви все одно можете розвиватися в ній, але, можливо, в трохи іншому напрямку.

Наприклад, людина займалася спортом, але не змогла досягти великих висот з якихось причин (недостатньо намагалася, через травми і так далі). Він подорослішав і тепер розуміє, що стати чемпіоном світу не зможе, але це не означає, що можна зупинятися. Багато хто, наприклад, стає видатними тренерами, консультантами, наставниками. Ви маєте можливість розвиватися в будь-якій сфері, яку ви любите всім серцем. Думайте про нові можливості, а не про те, чого ви не зможете зробити.

Образи та гнів

Думки з ноткою образи — найнебезпечніші з усіх. Не треба думати про те, як помститися комусь або прокручувати щоразу сцену, в якій вас образили. Намагайтеся вибачити тих людей, які зробили вам боляче. Для цього не потрібно їм дзвонити чи писати. Просто відпустіть ситуацію в душі, перестаньте ображатися.

Так, сказати простіше, ніж зробити, але поки ви не вибачите інших людей, вам не вдасться стати справді щасливими. Образа — це дуже стійке та сильне почуття, яке може жити в глибині душі роками та десятиліттями.

Ще гірше, коли образа переплітається з гнівом. У такому разі людина дуже швидко втрачає життєву енергетику, у неї закриваються чакри, а карма швидко заповнюється негативом. Люди з підвищеним гнівом усередині страждають від різних хвороб і незрозумілих недуг у рази частіше за оточуючих.

Думки про чужий успіх

Іншими словами, йдеться про заздрість. Вам може здатися, що у вас немає ні заздрощів, але якщо ви проганяєте в голові думки про те, як добре живе хтось інший, але не ви самі, можете бути впевненими в тому, що ви заздрите. Біла заздрість — це коли ви пораділи за когось, але не думаєте про це постійно.

Якщо ви порівнюєте себе з кимось, даєте собі оцінку, дивлячись на чужі успіхи, це дуже погано. Щасливими вам у такому положенні точно не стати. Вихід є — потрібно працювати над собою. Потрібно зайняти думки справами та продовжувати рухатися до мрії. Чужі справи та успіхи треба відпустити. У кожного свій шлях. У когось він легкий, а у когось тернистий та складний. Навіть якщо ви ставитеся до другого типу людей, не переживайте, адже труднощі додають мудрості.

Думки типу «я не можу», «мені не можна»

У жодному разі не обмежуйте себе. Навіть якщо хтось інший сказав вам, що ви чогось не можете, це не так. Ви можете абсолютно все. Єдине, чого вам може бракувати — це віри в себе та свободи дій.

Намагайтеся не спілкуватися з людьми, які намагаються довести вам, що вам не вдасться досягти того, про що ви мрієте. Це токсичні люди, які заражають вас подібними думками, що обмежують, які неймовірно їдкі, небезпечні. Їх часом складно позбутися.

Ще гірше, коли ми самі переконуємо себе у марності та слабкості. Якщо в минулому ви щось не змогли зробити, то це не означає, що ваше «я не можу» має йти з вами до кінця життя. Не докоряйте себе, а пробуйте знову і знову.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви будете сповнені енергії та рішучості Це чудовий час для початку ....
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути особливу енергію у своїх відносинах Це чудовий де....
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
більше матеріалів
/-0,36594009399414-/ /-pc-/
Top