counter

Гороскоп Павла Глоби на 15 грудня 2023 року


Переглядів: 270


Гороскоп Павла Глоби на 15 грудня 2023 року

Цьогорічна п'ятниця, загалом, буде спокійною. Цей день тижня чудово підійде для розмірених зустрічей із друзями обговорень та складання планів на майбутнє. Астролог Павло Глоба, у гороскопі на 15 грудня 203 року, рекомендує всім, хто заплутався почати розбиратися в собі.

Гороскоп на 15 грудня 2023 для знаків Зодіаку стихії

Вогню

Овен (21 березня — 19 квітня)

День може бути багатим на яскраві емоції. Особливо пощастить людям, які мають дещо нігілістичні погляди. Можна не боятися показати свою креативність та індивідуальність, забути, якщо хочеться про моду та тренди. У неділю можуть бути важливі події, на кшталт зустрічі з сім'єю, невеликого шопінгу та планування новорічних свят.

Лев (23 липня — 22 серпня)

На знаки уваги Леви скаржитися не будуть. Одинакам взагалі світить чималий ажіотаж. Тим же у кого є партнер, потрібно зробити все, щоб не викликати ревнощів навіть випадково. Варто переконатися, чи не переходить природне кокетство межі дозволеного (у кожній парі вони свої). Невдалий день для висловлювання своєї думки, яка радикально відмінна від думки оточуючих.

Стрілець (22 листопада — 21 грудня)

Стрільцям буде непросто донести свою думку до співрозмовника. І дар переконання не спрацює, та й аргументи будуть слабенькі, тому не варто вступати в суперечки взагалі. Також не рекомендовано давати поради та визнаватись у почуттях, є великий ризик бути не почутим. Але є хороша новина: побутові справи будуть вдалими.

Гороскоп на 15 грудня 2023 для знаків Зодіаку стихії

Землі

Телець (20 квітня — 20 травня)

За домашніми справами Тільцям сидіти не захочеться, та й обставини зможуть зіграти не на руку. Можливо, треба буде кудись з'їздити, щось дізнаватися та розпитувати, вирішувати якісь проблеми та щось планувати. Одруженим і заміжнім Тельця у всі свої колотнечі та вирішення проблем потрібно залучати свого партнера.

Діва (23 серпня — 22 вересня)

Дівам не варто йти за покупками. Чи не час вибирати новий одяг, презенти на Новий рік, а також ставити амурні експерименти. Якщо вдасться цього робити, день пройде добре. Усім, хто зважиться вийти із зони комфорту точно пощастить, обставини не візьмуть гору. Для юних Дів рекомендують не конфліктувати з батьками.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Цей знак точно купив десь мішечок з лінощами. І зовсім не ганьбиться в цю неділю відпочивати і займатися байдикуванням, але тільки якщо немає запланованих справ. Важливо упорядкувати думки. Усім, хто ненавидить спорт, варто замислитись, чи правильна ця позиція. Можна планувати з сім'єю свята та майбутні поїздки.

Гороскоп на 15 грудня 2023 року для знаків Зодіаку стихії Води

Рак (22 червня — 22 липня)

У Раків може статися психоемоційний конфлікт. Якщо таке трапиться, потрібно спробувати вирішити проблему без сторонніх людей в ідеалі — з психологом, якщо це можливо. Якщо ні, потрібно взяти паузу і побути наодинці, щоб розібратися в собі. Пари годин може бути достатньо, щоб видихнути. Можна зайнятися збиранням, прикрасити будинок новорічним декором.

Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада)

Скорпіони, які у відпустці, цієї доби грудня можуть спати до обіду, нічого не робити і побалувати себе. Швидше за все, багато часу буде проведено в інтернеті, але проведено його буде з користю. Можливо, Скорпіони знайдуть бюджетні ідеї для святкування, ідеї для подарунків. Адже навіть якщо бюджет обмежений, можна порадувати кохану людину.

Риби (19 лютого — 20 березня)

Рибам не варто чіплятися до незначних деталей та дрібниць. Проте трохи придивитися до себе і здорово покритикувати можна. Якщо щось не подобається в собі, то це настав час міняти. Не варто включати порадника, особливо якщо про ситуацію знаєте побіжно. Увечері може з'явитися хтось, хто нагадає про колишню обіцянку.

Гороскоп на 15 грудня 2023 року для знаків Зодіаку стихії Повітря

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Ще один знак, якому можна все. Дозволяються любовні експерименти, зміна гардеробу, перегляд фінансів. Тим, кому не подобається три зайві кіло можна відразу ж сісти на дієту. Ложкою дьогтю можуть стати друзі, які сильно дратуватимуть, варто просто заспокоїтися і не звертати на них увагу.

Терези (23 вересня — 22 жовтня)

У Терезів трапиться щось від чого буде захоплення. Може, хтось приїде у гості, з'явиться подарунок чи новина. Усі, хто поїдуть за подарунками, мають стежити за чеками, щоби не витратити зайвого. Не варто забігати наперед і планувати те, в чому немає впевненості. Доцільно перевірити те, що викликає сумніви.

Водолій (20 січня — 18 лютого)

У представників цього знака може бути цікава зустріч. Це допоможе вирішити хвилююче питання (нова робота, нові інвестори, закінчення фінансової кризи, розбіжність з оточуючими). Якщо щось зламалося вдома, не варто намагатися самостійно займатися лагодженням. Також варто триматися подалі від спиртного та невідомих страв.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 20 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні чудовий день для того, щоб зосередитися на своїх цілях та діяти впевнено Всесвіт підтримує вас у ....
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вам доведеться виявити рішучість та впевненість у своїх силах Зірки сприяють активним діям, особл....
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день сприятливий для просування у професійній сфері Можливі нові пропозиції та шанси, які пок....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ваша енергія на висоті, і це ідеальний день для роботи над важливими проектами Зірки підтримують ....
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні зірки пропонують вам виявити обережність у фінансових справах Не варто ризикувати та вкладатися у....
більше матеріалів
/-0,36439204216003-/ /-pc-/
Top