counter

Гороскоп від Павла Глоби на 9 грудня 2023 року


Переглядів: 39


Гороскоп від Павла Глоби на 9 грудня 2023 року

Ця субота, 9 грудня 2023 року, буде енергійною, а працездатність зашкалюватиме. У цей день усі зможуть здійснити задумане, якщо захочуть. Гороскоп від Павла Глоби на цю дату розповість, що обіцяють зірки кожному із знаків Зодіаку у новий день.

Гороскоп від Павла Глоби на 9 грудня 2023 року для знаків Вогню

Лев (23 липня — 22 серпня)

У Львів день буде сповнений вражень. Якщо давно були потрібні зміни, то саме час зайнятися, фортуна почує і врахує всі побажання. Потрібно бути уважним, бо з'являться спокуси, від яких треба триматися подалі. На особистому фронті все не дуже гладко: ревнощі у партнера почнуть переходити кордони.

Стрілець (22 листопада — 21 грудня)

Цього дня буде актуальним прислів'я, яке свідчить, що не потрібно відкладати справи на завтра. Це стосується навіть найнудніших занудних справ. Але якщо зовсім немає настрою на роботу, можна все кинути та піти у відрив. Головне пам'ятати, що накопичені справи нікуди не подіються, і вже наступного дня доведеться все переробляти.

Овен (21 березня — 19 квітня)

Якщо на понеділок заплановано заняття спортом, то шкодувати себе не варто на тренуванні, тіло має добре попрацювати. Поблажки краще залишити для інших днів. Головне, не побігти до найближчого фаст-фуду після спортзалу, треба почекати годину і замість бургера вибрати щось здорове.

Гороскоп від Павла Глоби на 9 грудня 2023 року для знаків Води

Рак (22 червня — 22 липня)

Раки будуть серйозно налаштовані на досягнення цілей. Всі прагнення і сили будуть спрямовані на те, щоб досягти успіху, причому в різних галузях. Відповідальність та дисциплінованість допоможуть досягти потрібного результату. Це стосується не лише роботи, а й любовної сфери. Стосовно близьких потрібно виявити більше турботи.

Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада)

Чудовий день, щоб зайнятися собою. Своєю зовнішністю та здоров'ям. Якщо вдасться, краще відпочити, виспатися. На обличчі відразу відобразиться турбота про себе, настав час робити те, що приносити задоволення. Варто звернути увагу на давні секрети, вони можуть бути розкриті в понеділок.

Риби (19 лютого — 20 березня)

День буде розміреним та спокійним. Представникам цього знака не варто переживати: все пройде, як по маслу. Увечері варто відзначити перемогу з близькими та друзями, своїм тріумфом варто поділитися із близьким серцю людиною.

Гороскоп від Павла Глоби на 9 грудня 2023 року для знаків Землі

Телець (20 квітня — 20 травня)

Представникам цього знаку, чия робота пов'язана із спілкуванням з людьми, з великою аудиторією, астролог обіцяє, що від клієнтів не буде відбою. Роботи додасться, але й винагорода буде вартою. Тим, чия діяльність не пов'язана з людьми, можна бути впевненими, що день пройде без сюрпризів.

Діва (23 серпня — 22 вересня)

Якщо планується поїздка будь-куди, відрядження — день для цього підходить якнайкраще. Якщо потрібно вирішити справи в іншому місті, Діва може сміливо йти до начальника з цим питанням, вдасться навіть виторгувати собі більше відрядження. Головне — говорити чітко та у справі.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Представники цього знаку будуть у центрі уваги. Виявляти інтерес до такої популярної персони активно будуть представники протилежної статі. Хтось буде особливо наполегливим, тому є сенс розглянути варіанти.

Гороскоп від Павла Глоби на 9 грудня 2023 року для знаків Повітря

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Цей повітряний знак може постраждати в понеділок від свого зайвого кохання поговорити. Адже мовчання золото, і втративши пильність і вимкнувши фільтр своїх висловлювань, можна собі назбирати проблем. Рекомендовано 9 грудня взагалі менше поговорити. Варто озирнутися довкола: хтось може використати балакучість Близнюків у своїх цілях.

Терези (23 вересня — 22 жовтня)

Зірки будуть прихильні у питаннях кохання та стосунків. Сьогодні можна додати вогник, що вже стали прісними відносинами. Потрібно підбадьоритися і підбадьорити партнера, настав час перестати тримати свої бажання в собі, навіть найсміливіші і відвертіші.

Водолій (20 січня — 18 лютого)

Успіх вже поруч, не можна гальмувати, навіть якщо є спокуса зупинитися і все покинути. Страх може перешкодити увійти у вже відчинені двері. День для цього знака позитивний з усіх боків. Для Водоліїв у яких є діти, астролог радить наступне: настав час привчати малюків до домашньої роботи, якщо є брудні тарілки, неприбрані іграшки або розкиданий одяг, — потрібно попросити допомоги у молодших членів сім'ї.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,48301100730896-/ /-pc-/
Top