counter
Всі новини...

Гороскоп від Тамари Глоби на 14 жовтня 2023 року


Переглядів: 27


Гороскоп від Тамари Глоби на 14 жовтня 2023 року

14 жовтня 2023 року стане сприятливим періодом для спілкування із близькими. Про це розповіла астрологка Тамара Глоба. Щоб не виникли розбіжності, необхідно шукати компроміси та намагатися враховувати інтереси інших людей. Можливі успіхи у справах любовних, якщо виявити ініціативу. Також не варто забувати і про відпочинок.

Гороскоп на 14 жовтня для знаків вогняної стихії

Овен

Не рекомендується нервувати та переживати в цей період. Це може погано вплинути на здоров'я. З рішеннями потрібно бути обережніше, спочатку потрібно все зважити. Сварок непросто уникнути, доведеться йти на компроміс. Можливо, потрібно буде йти на заходи, пов'язані із професійною діяльністю. Увечері очікуються романтичні побачення, а також цікаві сюрпризи.

Лев

Можлива напружена ситуація на роботі. Деякі завдання виявляться важкою. Але необхідно зосередитися і вирішити всі проблеми. Фінансові питання краще відкласти до сприятливішого часу. Бажано планувати відпочинок, особливо у колі найближчих. Не виключено несподіваних знайомств, які принесуть цікаве спілкування.

Стрілець

Рекомендується самостійно вирішувати всі важливі та складні справи. Можуть оточуючі люди провокувати конфлікт, краще уникати взагалі спілкування із нею. Добре складаються стосунки з рідними людьми, можна сміливо ділитися з ними заповітними мріями. У любовній сфері справи трохи напружені, необхідно розібратися в існуючій проблемі і знайти вихід.

Гороскоп на 14 жовтня для символів стихії Землі

Телець

Необхідно вирішити існуючі проблеми роботи. Імовірні ділові поїздки, які дадуть корисну інформацію. Корисні помірні фізичні вправи або заняття йогою. Відверте спілкування з сім'єю допоможе зміцнити стосунки та розібратися з багатьма проблемами. Увечері можна приємно провести час у колі друзів.

Діва

День підходить для нових справ, які потребують фантазії. Можна легко впоратися з будь-якими питаннями, якщо мати терпіння та нестандартний підхід. Можливі грошові надходження та несподівані подарунки. Буде можливість поспілкуватися з досвідченими людьми та набути корисних знань. Вечір сприяє романтичним зустрічам і прогулянкам.

Козеріг

Можуть бути непрості стосунки з близькими людьми, обстановку можна розрядити почуттям гумору. Можливі грошові надходження, які допоможуть вирішити побутові проблеми. Сміливо можна вирушати за покупками, які дозволять змінити гардероб. До вечора може позначитися перевтома, що спричинить головний біль. Тому варто частіше надавати можливість організму відпочивати.

Гороскоп на 14 жовтня для символів стихії Повітря

Близнюки

Можливі суперечки та сварки на роботі, потрібно постаратися налагодити стосунки. Можуть бути незаплановані заходи, які принесуть цікаві знайомства. З фінансовою сферою краще не зв'язуватись, оскільки можливі серйозні втрати. Настрій піднімуть близькі люди, які потішать добрими звістками.

Терези

Сприятливий період реалізації задуманого. Не варто боятись труднощів, навпаки, потрібно бути готовими зіткнутися з ними. Потішать несподівані приємні новини від родичів. У любовних відносинах очікується серйозне зрушення на краще. Вечір треба присвятити рідним людям, які також потребують уваги та турботи.

Водолій

Можна зробити багато корисного, допомогти близьким чи оточуючим людям. Друзі здивують своїм візитом, а також піднімуть настрій добрими новинами. Імовірні раптові подорожі, які принесуть незабутні враження. У особистому житті позиції вразливі, стосунки можуть зіпсуватися будь-якої миті. Необхідно не провокувати, а навпаки, згладити ситуацію.

Гороскоп на 14 жовтня для символів стихії Води

Рак

Підходящий час для прогулянок, поїздок на природу або просто активного відпочинку. Можна прихопити із собою гарну компанію. Зустрічі з малознайомими людьми можуть закінчитись романтичним захопленням. Увечері рідні люди вимагатимуть до себе уваги та спілкування. Бажано звернути увагу на побутові проблеми, які можуть не давати спокою.

Скорпіон

Плідно потрібно вирішувати робочі моменти, які потребують особливої уваги. Не виключені кар'єрні поступи. Можливі фінансові надходження, але не зовсім ті, що очікувалися. Навколишні люди можуть збивати з пантелику своїми порожніми розмовами. Слід не відволікатися, а зосередитись на поточних завданнях. Так можна уникнути неприємностей.

Риби

Події, що відбуваються, можуть змусити нервувати. Тому що не все йде за запланованим сценарієм. Ймовірно, доведеться перенести деякі плани. Але зібраність та терпіння допоможуть подолати всі труднощі. Близькі люди зможуть допомогти будь-якої миті, важливо до них звернутися. Увечері не виключено любовних пригод, які подарують яскраві враження.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні на вас чекає насичений день, повний нових можливостей та завдань Однак зірки радять не поспішати ....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні чудовий день для того, щоб зосередитися на своїх цілях та діяти впевнено Всесвіт підтримує вас у ....
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вам доведеться виявити рішучість та впевненість у своїх силах Зірки сприяють активним діям, особл....
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день сприятливий для просування у професійній сфері Можливі нові пропозиції та шанси, які пок....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ваша енергія на висоті, і це ідеальний день для роботи над важливими проектами Зірки підтримують ....
більше матеріалів
/-0,32587099075317-/ /-pc-/
Top