counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Вересня
19 Вересня
Всі новини...

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 вересня 2023 року


Переглядів: 34


Гороскоп на тиждень з 11 по 17 вересня 2023 року

Тиждень з 11 по 17 число обіцяє бути мінливим, але на краще. Астрологи розповіли, що нас з вами чекає в цей час і як треба поводитися, щоб не злякати пані удачу.

Насамперед варто відзначити, що 15 числа Меркурій, нарешті, позбавиться ретроградності. Що добре позначиться на спілкуванні, фінансовій сфері, коханні та практично всіх сферах життя. На початку тижня можуть бути труднощі, але дзеркальна дата 9 числа допоможе їх подолати. Трохи ближче ознайомитися з характеристикою цих днів ви можете у нашій статті про Дні сили.

Овен

Астрологи вважають, що якщо Овни докладуть максимум зусиль, то в цей період у них на одну мрію побільшає. Потенціал цих людей усе ще величезний, але можуть сумніватися у собі. Робити цього, звісно ж, не потрібно. У якихось нових справах та проектах шанси на успіх будуть приблизно 50 на 50. з цієї причини астрологи радять фокусуватися на чомусь уже розпочатому та потребуючому завершенні.

Телець

Тільцям варто зайнятися цього тижня оптимізацією робочого процесу. Настав час викинути з нього все зайве, зайнявшись тільки найнеобхіднішим. В принципі, те саме можна сказати і про любов. У відносинах потрібно позбавитися всього, що їх робить менш міцними. Це гарний час для того, щоб вибачитися у коханої людини, друга, батьків.

Близнюки

Лінь і прокрастинація — найнебезпечніші вороги для Близнюків, які тільки можна знайти. У жодному разі зараз не можна йти на поводу у свого небажання займатися справами. Розваги зачекають, а ось робота нема. Потурати поганим звичкам не можна, тому що вони одразу набудуть нероздільної влади над свідомістю Близнюків. Якщо тримати себе в руках, то тиждень буде стабільним і продуктивним, особливо наприкінці.

Рак

У Раків у любовній сфері не очікується великих та спонтанних змін. Також тиша та гладь буде і в роботі з бізнесом, але зараз точно не можна розслаблятися, думаючи, що все погане обійшло їх стороною. Потрібно дивитися в обидва і бути на чеку «двадцять чотири на сім». Хороший спосіб перемогти депресію та апатію цього тижня — прибирання будинку. З її допомогою настрій та енергетика суттєво покращаться.

Лев

Львів можуть очікувати труднощі у спілкуванні та у відносинах з коханою людиною, але, як кажуть, не впізнаєш горя — не впізнаєш і радості. Потрібно бути готовими до того, що доведеться періодично переживати, засмучуватися. Головне тут — не заглиблюватися в самоаналіз та самокопання. Це гарний тиждень для локальної зміни обстановки, для усамітнення, спокійного відпочинку вдома.

Діва

Дівам у жодному разі не можна змінювати далекосяжні плани. В іншому випадку вони можуть зірватися. Дівам часто може здаватися, що оточуючі люди лукавлять і вдають, але це не буде завжди правдою. Інтуїція та хвалена проникливість Дів можуть дати осічку з 11 по 17 вересня, особливо на початку тижня. З 15 числа ці здібності почнуть приходити в норму після тривалого енергетичного застою Меркурія.

Терези

Вагом цього тижня варто займатися частіше домашніми справами: прибиранням, ремонтом, перестановкою меблів, покупками, приготуванням. Дуже добрим способом розслабитися буде спілкування з домашніми тваринами, догляд за рослинами. Терези можуть стати трохи більш сентиментальними. До певного рівня це буде безпечно, але йти з головою в думки про минуле, ясна річ, зараз не найкраща ідея.

Скорпіон

Вересневі зірки та планети будуть задоволені, якщо Скорпіони перестануть шукати винних у своїх невдачах. Настав час стати трохи мудрішим. Астрологи радять не ігнорувати прохання про допомогу з боку колег та близьких людей. Щодо кохання, то в цій сфері Скорпіонам краще покладатися не на зовнішню красу, а на душевну. Доброта править світом.

Стрілець

У роботі та бізнесі, так само як і в домашніх справах, Стрільцям знадобиться методичність, спокій та посидючість. Кидати на півдорозі якісь проекти точно не можна. У спілкуванні з людьми будь-якого віку та статі не варто вигадувати собі того, чого немає. Так, з 11 по 17 число можлива поява різних подій, що вибивають з колії, але Стрільці зможуть встояти і залишитися непохитними у боротьбі проти найскладніших проблем.

Козеріг

Серед Козерогів нерідко зустрічаються перфекціоністи. Цього тижня їх може стати ще більше, тому астрологи рекомендують пам'ятати про те, що найкраще найчастіше ворог хорошого. Якщо щось не виходить зробити на п'ятірку із плюсом, то й не потрібно переживати через це. Можливо, потрібно дати собі невеликі послаблення, інакше через нерви життя перетвориться на пекло.

Водолій

Навколо Водоліїв буде багато людей, які почнуть каламутити воду, тому представникам даного Знаку доведеться дивитися в обоє і перестати бездумно довіряти всім підряд. Настав час для виходу із зони комфорту, підвищеного рівня самостійності та відповідальності. Будь-які дані раніше обіцянки доведеться виконати, інакше постраждає карма і зникне удача.

Риби

Щодо Риб, то в їхньому випадку надмірна активність може виявитися безрезультатною. Вирішення багатьох проблем (але не всіх) буде на поверхні. Не треба шукати в усьому, що відбувається, якийсь прихований зміст, адже його просто може не бути. Простота мислення та оптимізм — ось дві найкращі якості характеру для людей цього Водного Знаку. Це гарний час, хоч і не зовсім простий. Риб чекає успіх у роботі та любові.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні на вас чекає насичений день, повний нових можливостей та завдань Однак зірки радять не поспішати ....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні чудовий день для того, щоб зосередитися на своїх цілях та діяти впевнено Всесвіт підтримує вас у ....
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вам доведеться виявити рішучість та впевненість у своїх силах Зірки сприяють активним діям, особл....
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день сприятливий для просування у професійній сфері Можливі нові пропозиції та шанси, які пок....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ваша енергія на висоті, і це ідеальний день для роботи над важливими проектами Зірки підтримують ....
більше матеріалів
/-0,422767162323-/ /-pc-/
Top