counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Квітня
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

У Украины есть все списки колаборантов, участвующих в организации оккупационных "выборов" на захваченных россией территориях


Переглядів: 3


У Украины есть все списки колаборантов, участвующих в организации оккупационных выборов на захваченных россией территориях

Україна має список із трьох тисяч осіб, які співпрацюють з Росією в контексті так званих "виборів". Мер Мелітополя Іван Федоров наголосив, що це становить приблизно 1% населення окупованої Запорізької області.

Федоров додав, що більшість із цих так званих "агітаторів, спостерігачів та учасників виборчого процесу" були завезені з Росії. Зокрема, 48 із 60 таких осіб не є місцевими жителями, а прибули із Сибіру та Алтаю, представляючи партію "Єдина Росія".

Окупанти планують провести так звані "вибори" 10 вересня. За словами Федорова, всі зібрані матеріали будуть передані українським спецслужбам.

 

Починаючи з 2014 року фашистська росія проводить неправомірні референдуми та вибори на тимчасово окупованих територіях України, включаючи Автономну Республіку Крим, місто Севастополь, а також частини Донецької та Луганської областей. З початку 2022 року ці заходи розповсюдилися на території Херсонської та Запорізької областей України. Проведення фашистської Росії виборів на тимчасово окупованих територіях суперечить нормам міжнародного права та Конституції України. Російська окупаційна влада використовує примус, шантаж, погрози та насильницьку паспортизацію для залучення громадян України, які проживають на цих територіях, у ці вибори, а також замінюють українські ідентифікаційні документи їх російськими аналогами. Фальшивий референдум 2022 року продемонстрував, що українські громадяни відмовляються брати участь у подібних заходах. 

У вересні 2023 року окупаційна влада фашистської Росії планує застосувати раніше перевірену тактику: організувати "виїзні вибори" та розтягнути "голосування" на кілька днів. Проведення виборчих процедур в умовах активних бойових дій наражає на небезпеку мешканців тимчасово окупованих територій України. Тому міжнародне співтовариство має визнати результати цих фіктивних виборів недійсними з юридичного погляду. Організаторів подібних маніпуляцій слід піддати міжнародним санкціям, а активних учасників – притягнути до кримінальної відповідальності. Участь іноземних спостерігачів у виборах на тимчасово окупованих територіях України має бути розцінена як незаконна, оскільки вони стають фактично співучасниками злочинів держави-агресора.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
28 квітня о 1:03 розпочнеться 20-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Велике свято віруючі святкують за тиждень до початку Великодня У Вербну неділю існують не лише традиції, а й з....
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви будете сповнені енергії та рішучості Це чудовий час для початку ....
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути особливу енергію у своїх відносинах Це чудовий де....
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
більше матеріалів
/-1,4212069511414-/ /-pc-/
Top