counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Червня
25 Червня
Всі новини...

Як позбутися поганого настрою: перевірені практики та поради


Переглядів: 4


Як позбутися поганого настрою: перевірені практики та поради

Щодня нас підстерігають різні проблеми та неприємності вдома, на роботі, на вулиці, у транспорті. Настрій може зіпсувати будь хто та будь що. Саме тому потрібно знати, як його підняти швидко та ефективно.

Налаштувати себе на успіх і оптимістичну хвилю часом буває непросто за допомогою однієї лише сили самонавіювання. Тут потрібно щось більше. Саме про це й йтиметься далі.

Гарний сон

Ви ніяк не зможете підняти загальний тонус свого організму та настрій загалом, якщо будете постійно втомленими та не виспаними. Намагайтеся лягати спати щодня в один і той же час, а також в один і той самий час вставати. Згодом ви відчуєте, що у вас побільшало сил і енергії. У такому стані настрій довше і частіше залишатиметься добрим.

Посмішка

Посмішка є вкрай важливою. Якщо ви не посміхаєтеся, тому що вас оточують токсичні люди або з вами відбуваються проблеми, зробіть вправу. Усамітніться, подивіться в дзеркало, посміхніться і скажіть собі: «Я щаслива людина». Вчені зазначають, що навіть у тих випадках, коли ми посміхаємося без причини, це покращує наш настрій. Експерти в галузі біоенергетики наполегливо радять якнайчастіше посміхатися, бо це притягує позитивні енергетичні потоки.

Прослуховування улюбленої музики

Якщо у вас раптом зіпсувався настрій, послухайте пісню, що мотивує, або музику, яка пробирає вас до мурашок. Бажано, щоби це була не сумна пісня. Наприклад, якщо на роботі трапилося щось неприємне, і ви втратили впевненість та оптимізм, це можна легко виправити. Організуйте собі невелику перерву, щоб розслабитися та послухати улюблену пісню. Дуже добре, якщо в ній є якісь мотивуючі слова.

Займайтеся спортом

Зовсім не обов'язково весь свій вільний час присвячувати походам у спортзал. Це можуть бути банальні пробіжки, плавання у басейні. Чим більше і частіше ви займаєтеся спортом, тим більше у крові міститься гормонів щастя. Це не просто закони біоенергетики, а справжня наука, яка підтверджує користь спорту. Ваш настрій зростатиме. Як тільки ви помітите позитивні зміни у зовнішності, позитивні емоції стануть більш частим гостем у вашому житті.

Афірмації

У нашій свідомості є безліч неприємних думок, які ми повторюємо собі день у день. Згодом такі думки вростають у нашу сутність і стають нашою невід'ємною частиною. Позбутися їх стає все складніше і складніше з кожним днем. Ці думки псують нам настрій. Наприклад, багато хто думає: «Щастя — доля обраних. Інші роками себе запевняють, що вони не владні над своєю долею. У такому стані душі складно підтримувати гарний настрій. Намагайтеся якнайчастіше говорити собі:

  • «Я щаслива людина»;
  • «Я дарую добро всім навколо, тому стаю щасливішим»;
  • «Я сам собі створюю гарний настрій».

Беріть долю у свої руки, тому що ніхто і ніщо не допоможе вам вибратися з цієї ями, поки ви самі цього не захочете.

Найпростіша вправа з випрямленням постави

Люди, які працюють за кермом або проводять багато часу за комп'ютером, мають обов'язково взяти на озброєння таку вправу. Ви повинні підвестися і випрямити спину, глибоко вдихнувши. Як тільки ви це зробите, кров почне краще приливати до мозку. Настрій та продуктивність значно покращаться.

Правильне харчування

Це дуже важливий елемент здоров'я та щастя для будь-якої людини. Неможливо постійно перебувати в хорошому настрої, якщо ви харчуєтесь напівфабрикатами та фаст-фудом, їсте багато цукру. Ваш настрій у такому разі може постійно змінюватись або залишатися на дуже низькому рівні. Тільки ті люди, які правильно харчуються, відчувають приплив бадьорості будь-якої пори дня. Їх набагато складніше зламати чи засмутити.

Список справ на день

У багатьох людей сильно псується настрій від того, що вони не бачать жодних позитивних наслідків своїх дій, роботи. Коли ви записуєте собі завдання на день, а після їх виконання викреслюєте їх зі списку, ви розумієте, що живете не дарма, що у вас все виходить. Це дуже піднімає настрій та впевненість у собі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 червня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 червня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
У вівторок, 25 червня 2024 року, всі знаки зодіаку мають очікувати на успішність у всіх аспектах свого життя П....
Гороскоп на 25 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Астролог Тамара Глоба на 25 червня радить усім знакам зодіаку ретельно обмірковувати свої кроки і не поспішати....
Талісмани та обереги для Знаків Зодіаку
Талісмани та обереги для Знаків Зодіаку
Грамотно підібрані талісмани працюють бездоганно, крім везіння та добробуту вони приваблюють до свого власника....
Три шага, чтобы восстановить энергетический баланс и жизненные силы
Три шага, чтобы восстановить энергетический баланс и жизненные силы
У нашому житті успіх у будь-якій із сфер життя залежить від енергетики нашого тіла, на яку впливає безліч факт....
Енергетика людини: 7 ознак сильного біополя
Енергетика людини: 7 ознак сильного біополя
Сильне біополе - це міцне здоров'я, висока самооцінка та розвинена біоенергетика Саме цих якостей часом не вис....
більше матеріалів
/-0,40764188766479-/ /-pc-/
Top