counter

Сверблять пальці рук: прикмети та забобони


Переглядів: 31


Сверблять пальці рук: прикмети та забобони

У сучасного жителя мегаполісу старовинні прикмети та забобони часто викликають посмішку. Але часом наша підсвідомість змушує забути про логіку і ми, підкоряючись віковим спостереженням предків, шукаємо відповіді багатовікових спостереженнях предків. Психологи вважають, що таким чином ми програмуємо себе на будь-які дії.  

Що робити, якщо у вас засвербіло палець на лівій чи правій руці? Фахівець з гігієни відповість – потрібно помити з милом у теплій проточній воді. А от прикмети стверджують – такий знак не варто ігнорувати.

Сверблячка в будь-якому з пальців рук обіцяє зміни, які не залежать від людини. Це може бути як приємні сюрпризи, і невеликі труднощі. Знаючи, що чекає на людину, можна підготуватися до майбутніх ситуацій.

На правій руці

  • Якщо вас турбує великий палець, на вас чекає велика удача. Фортуна благоволить вам. Найближчим часом можна братися за нелегкі справи, грати в лотерею, провернути практично будь-яку угоду, все вдаватиметься. Вас супроводжуватиме виключно везіння, яким важливо вміти користуватися.
  • Свербить вказівний палець - чекайте успіху в навчанні або в складання іспитів, а також підвищення по кар'єрних сходах.
  • Середній палець вказує на отримання великої суми грошей. Не варто ігнорувати цей знак, адже фінансовий успіх непостійний і може відвернутися в будь-який час.
  • Якщо ви відчуваєте бажання почухати безіменний палець правої руки, це обіцяє швидке отримання немалого прибутку, але не чесно зароблене заохочення, а більше, несподіваний подарунок, або премія, вдала угода або великий виграш.
  • Сверблячка в області мізинця попереджає про небезпеку та неприємні ситуації, які ви зможете подолати, якщо будете уважні. Варто звернути увагу на будь-які дрібниці, щоб запобігти помилкам і невдачам.

На лівій руці

  • Прикмета про лівий великий палець говорить про те, що ви скоро отримаєте якусь грошову винагороду чи подарунок. Закохані дівчата можуть розраховувати на швидку пропозицію руки та серця.
  • Вказівний палець повідомляє про досягнення успіху у справах, тільки для цього потрібно докласти всіх зусиль. Але будьте обережні. Є шанси, що чужа заздрість може зіпсувати ваші плани.
  • Середній палець говорить про швидке багатство. Якщо людина не проґавить шансу і буде уважною до подій, то зможе розбагатіти за дуже короткий термін.
  • Сверблячка на безіменному пальці вказує на непередбачені витрати. Для одиноких людей сверблячка середнього пальця означає зміни в особистому житті: самотність скоро закінчиться і їм пощастить знайти свою половинку.
  • Якщо на лівій руці засвербіло мізинець, це віщує неприємні події. Такий знак вкаже на невдачу, яка переслідуватиме протягом довгого часу. Якщо дозволяють обставини, краще відсунути важливі справи, інакше вони можуть скінчитися невдачею.

Забобони немов кажуть - стежте за знаками долі. І навіть якщо прикмети не спрацюють, надмірна увага до власного майбутнього та готовність до зміни обставин ще нікому ніколи не заважали.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити рішучість та енергію у досягненні своїх цілей Б....
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити ініціативу в любовних справах Ваша енергія прив....
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба рекомендує утриматися від виконання складних завдань у цей день, віддаючи перевагу легшим Перевант....
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Для метеочутливих людей магнітні бурі можуть стати справжнім випробуванням У цей час погіршується самопочуття,....
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
Не варто боятися змін, оскільки вони є паливом для руху вперед, чудовим мотиватором та джерелом ентузіазму Є к....
більше матеріалів
/-0,42345380783081-/ /-pc-/
Top