counter
Стрічка новин
Вибрати все
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Чому сняться кошмари: думка екстрасенсів


Переглядів: 12


Чому сняться кошмари: думка екстрасенсів

Кожній людині хоча б раз у житті снився кошмар. Для багатьох людей залишається загадкою, чому нас відвідують погані та страшні сни. Про причини можна дізнатися у екстрасенсів та психологів.

Нічні кошмари шкодять енергетиці людини, тому їх абсолютно точно можна вважати негативним явищем. Деякі психологи вважають, що кошмари потрібні для нормального функціонування організму та психіки, але це глибоке оману.

Думка психологів

Жахи сняться, коли людина чогось боїться в реальності. Так, це нормально з погляду природи людини, але за фактом погані сни є тривожним дзвінком. Поодинокі випадки можна опустити – вони не виходять за межі норми. Справжній інтерес несуть у собі ланцюжки кошмарів. Погано, коли вони сняться всю ніч чи кілька днів поспіль.

Причина появи страшних снів — порушення психологічного характеру, стреси, неправильний спосіб життя, реальні страхи. Можливо, вам знайома така ситуація: ви дуже хвилюєтеся за результат важливої для вас справи, а потім, коли все вже успішно виконано і труднощі залишилися позаду, ви починаєте бачити сни, де у вас щось не виходить. Із кошмарами така сама закономірність. Часто кошмари сняться після перегляду фільмів жахів. Нічого дивного в цьому немає, бо психіка піддається серйозному випробуванню, коли вам справді страшно. Мозок не бачить різницю між дійсністю і вигадкою — для нього реально все.

Думка екстрасенсів

Набагато глибша думка щодо страшних снів мають екстрасенси, які стверджують, що кошмари можуть бути обумовлені безліччю факторів. Прозорливі впевнені, що на появу кошмарів впливають енергетичні мікрохвилі, що оточують нас усюди. Причиною їхньої зміни можуть бути зірки, Місяць або щось інше.

До «іншого» можна віднести пристріт, псування або присутність якихось нечистих сутностей у вашому будинку. Це може бути також віщий сон. Кожну причину необхідно проаналізувати детальніше.

Почнемо із присутності темних сутностей. Багато хто каже, що причиною всьому може бути домовик. Звісно, такий варіант не відкидається. Якщо у вас вдома постійні сварки, то таким чином вас може спробувати провчити домовець. Якщо уві сні вас хтось душить або топить, а ви відчуваєте це, як насправді, то спробуйте окропити житло святою водою, сходити до церкви. Іноді це є наслідком чорної магії, проте найчастіше енергетичне «сміття» причіпляється до людей, які ведуть неправильний спосіб життя.

Можливо, хтось краде вашу життєву силу.Енергетичні вампіри найчастіше небезпечніші за будь-яку змову чи пристріт, бо розпізнати їх вдається не відразу. Також кошмари, на думку екстрасенсів, можуть бути причиною родового прокляття, проте цей варіант властивий тільки для випадків, коли сниться один і той же страшний сон протягом усього життя з різною періодичністю.

Вещий сон зазвичай сниться з четверга на п'ятницю. Ніщо не заважає йому бути страшним кошмаром. Залежно від того, що саме вам снилося, можна передбачити майбутнє. В основному це означає, що в найближчому майбутньому на вас чекають проблеми зі здоров'ям або доленосна, але не дуже приємна зустріч.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
Буддистські ченці відрізняються неймовірним спокоєм, добротою та внутрішньою гармонією Вони часто діляться сво....
П'ять ефективних технік очищення від негативу
П'ять ефективних технік очищення від негативу
Кожен з нас може вийти з себе, розладнатися, почати переживати і так далі Все це — негативні емоції, яких необ....
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
більше матеріалів
/-0,4773268699646-/ /-pc-/
Top