counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Червня
17 Червня
Всі новини...

Ваше духовне завдання за місяцем народження


Переглядів: 452


Ваше духовне завдання за місяцем народження

У кожного з нас є свої кармічні завдання, які перед нами поставила Всесвіт ще перед нашим народженням. Зрозуміти, яким може бути ваше призначення, вам допоможе ця стаття.

Люди тисячі років намагалися зрозуміти, яке їхнє найвище призначення. Багато хто з часом почав розуміти, що місяць народження відіграє дуже важливу роль. У зв'язку з цим народилося безліч прикмет про те, яким є призначення людей, народжених у той чи інший час.

Січень

У січні народжуються люди з дуже старими душами. Швидше за все, кармічна задача січневих людей — допомога оточуючим. Це можуть бути родичі або якісь випадкові люди. Ймовірно, що вони з'явилися на світ не для себе, а для того, щоб зробити життя якоїсь іншої людини чи групи людей кращим.

Лютий

Кармічна задача лютневих людей — отримання нових знань про світ, душу, про долю. У них душа, швидше за все, молода, тому їх тягне до дослідження, відкриттів, пригод. Головна мета — збір інформації та здобуття досвіду, який у майбутньому перетвориться на мудрість.

Березень

Головна мета березневих людей — нести добро у цей світ. Їхня кармічна мета пов'язана з формуванням сприятливих умов для оточуючих і самих себе. Це яскраві та сильні особистості, тому на них лежить величезна відповідальність. Навколишні часто прислухаються до них.

Квітень

Швидше за все, у квітневих людей дуже багато різних кармічних завдань. Першорядна ж полягає в тому, щоб покращити фінансове становище свого роду. Це обдаровані бізнесмени і просто люди, до яких сама йде фінансова удача. Всесвіт хоче, щоб вони більше працювали і дбали про себе та своїх близьких.

Май

Травневі люди неймовірно талановиті. Їхнє кармічне завдання полягає у створенні чогось прекрасного, що надихає. Їм необхідно надихати людей своїми працями, своїми вчинками, словами та енергією. Саме народжені в п'ятий місяць стають для багатьох людей прикладом для наслідування. Це величезна відповідальність.

Червень

У червні на світ з'являються ті люди, які мають придушувати жорстокість у собі та оточуючих. На них лежить складне і важливе завдання щодо наставлення на вірний шлях людей різного віку, статі та статусу. Ще їм у цьому житті доведеться зрозуміти, що всі люди рівні і не буває тих, хто кращий за оточуючих. Є лише ті, кому слід попрацювати над собою.

липень

У липні народжуються люди, яким долею названо виправити помилки минулих втілень. Душа липневих людей стара, але не настільки, щоб не робити помилок. Їм потрібно бути обережнішими з прийняттям рішень, а також частіше слухати інтуїцію, оскільки вона вказує їм, куди рухатися далі і як чинити.

Серпень

Найважливіша мета народжених у восьмий місяць місяця року — участь у глобальних заходах, допомога людям, об'єднання груп людей. Якщо ви були народжені у серпні, то знайте, що саме вам потрібно бути головними миротворцями, незважаючи на можливі агресивні риси характеру.

Вересень

Головна мета народжених у вересні — духовний розвиток, причому цілісний і всеосяжний. Їхнє кармічне завдання полягає в тому, щоб зрозуміти суть добра і любові. Всесвіт постійно стикає цих людей з добрими та злими особистостями, щоб навчити їх відрізняти хороше від поганого, темне від світлого.

Жовтень

Народжені у жовтні люди частково забирають на себе карму батька та матері. Головне завдання жовтневих людей – mdash; допомога у очищенні гріхів своїх батьків. Це дуже важливо, оскільки від цього залежатиме благополуччя близьких.

Листопад

Листопадові люди мають молоду душу, тому їхнє головне завдання — отримувати задоволення від життя, спілкуватися з оточуючими і в жодному разі не замикатися у собі. Їм просто необхідно дослідити свідомість, отримувати інформацію з будь-яких джерел, структурувати її, аналізувати. Це дуже креативні люди.

Грудень

Якщо людина була народжена в грудні, це означає, що вона має бути максимально чесною — як по відношенню до оточуючих, так і по відношенню до самого себе. Тільки так вони зможуть бути щасливими і виконати всі різноманітні кармічні завдання, які на них покладені Всесвітом.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 17 на 18 червня 2024 року: тлумачення за місячним календарем. 13-й місячний день: сни та їх значення
Сон у ніч з 17 на 18 червня 2024 року: тлумачення за місячним календарем. 13-й місячний день: сни та їх значення
18 червня о 17:37 починається 13-й місячний день, Місяць перебуває у фазі зростання Сни в ніч з 17 на 18 черв....
Гороскоп на 18 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Овен (21 березня — 19 квітня): Сьогодні у вас буде багато енергії та бажання активно діяти Відмінний час для ....
Любовний гороскоп на 18 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути хвилювання та азарт у стосунках Будьте відкриті д....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 18 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Це унікальна нагода дізнатися, які сюрпризи підготувала доля для кожного знака зодіаку Астропрогноз може стати....
Гороскоп на 18 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп попереджає всіх знаків зодіаку про емоційну нестабільність цього дня та радить бути обережними у спіл....
більше матеріалів
/-0,34360909461975-/ /-pc-/
Top