Всі ми любимо солодке та їмо його із задоволенням. Але постає питання, чому нам так подобається все шоколадне і як це впливає на настрій та біополе? Виявляється, позитивні емоції пов'язані з нашою енергетикою.
Багато хто чув про такий вираз, як заїдання проблем. І справді, у стресової ситуації люди використовують кондитерські вироби більше простого. Це пов'язано з певною речовиною, яка входить до складу солодощів. Воно особливо впливає на наш організм, який починає виробляти серотонін. Цей гормон щастя підіймає. нам настрій і відсуває проблеми на другий план.
Деякі скептики є супротивниками всієї шоколадної продукції, аргументуючи це різким збільшенням надмірної ваги у населення і пропагують життя без солодкого. Проте вченими вже давно доведено, що для покращення самопочуття та відмінного настрою достатньо лише одного шматочка шоколадки на день. Також відомо, що регулярне вживання кондитерських виробів допомагає покращити здоров'я.
Такий продукт, як шоколад, містить магній, що позитивно впливає на нервову та серцево-судинну системи. Найкориснішими вважаються всі види гіркого шоколаду, але завжди слід звертати увагу на якість, оскільки в наш час багато натуральних продуктів замінюють різними хімічними речовинами.
Морозиво, у свою чергу, не тільки піднімає настрій, але також здатне позбавити від депресії та негативних емоцій. Також воно допомагає зняти біль голови.
Наше енергетичне поле безпосередньо залежить від емоцій і почуттів, що переживаються. Саме тому багато хто рекомендує застосовувати позитивне мислення та афірамації< /strong>. Справа в тому, що, перебуваючи в поганому настрої і постійно скаржачись на життя, ми послаблюємо наше біополе і тому не можемо протистояти негативним впливам. Саме тому кажуть, що таке притягує таке.
Займаючись медитаціями та духовними практиками, ми збільшуємо свою енергетику і наводимо наш внутрішній стан до гармонії. Будь-які заняття спортом, танці та загартовування