counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Трави-талісмани для залучення кохання, грошей та удачі


Переглядів: 20


Трави-талісмани для залучення кохання, грошей та удачі

Як відомо, рослини мають сильну енергетику. Багато трав використовуються з лікувальною метою, а хтось застосовує їх для магічних ритуалів та обрядів. Але мало хто знає, що трави можуть бути потужними талісманами та оберегами. Розглянемо основні назви трав і те, яким чином можна застосовувати їхню магічну силу.

Алое може стати талісманом для залучення грошей. Його можна вирощувати у будинку. Якщо удача та гроші необхідні вам поза стінами будинку, рекомендується висушити корінь алое і носити його завжди при собі. Такий талісман приверне успіх на роботі, у спілкуванні з людьми і зможе направити на вірне рішення.

Яблуня творить справжні чудеса! Розведіть яблуневий сад і ви відчуєте, як приходить енергія та життєві сили. Яблуня наділяє людей молодістю та красою. Її енергія допомагатиме у будь-яких починаннях. Також вона може підняти самооцінку дівчат, які страждають від комплексів.

Ромашка вважається у магії рослиною універсальною. Вона приносить і гроші, і здоров'я, а також привертає кохання<>> /a> і дарує сімейне щастя. Найчастіше тримайте в будинку букети ромашки. Для того, щоб зробити талісман із цієї рослини, можна висушити квітки, покласти в мішечок і завжди носити із собою.

Кріп використовують для покращення стосунків у подружній парі, а також для залучення кохання. Ця рослина може розбудити пристрасть, зберегти почуття та посилити прихильність. А якщо повісити пучок кропу на вхідні двері, то в будинок не залізуть грабіжники.

Осіна може стати сильним талісманом для тих, хто боїться виступати на публіці. Це дерево допомагає розвинути красномовство. Воно надає впевненості у собі, а страх бере на себе. Щоб зробити осиновий талісман, знадобляться або коріння цієї рослини, або її верхівка та гілки.

Базилик привабить достаток та гроші до будинку. Є думка, що базилік допомагає долати страх перед польотами літаком, та й взагалі позбавляє остраху висоти.

Лавровий лист – сильний оберіг від негативної енергетики заздрісників та ворогів. Він здатний нейтралізувати будь-який негативний вплив на свого власника, а коли необхідно, відновлює енергію.

Ялівець захистить від хвороб. Якщо його гілками прикрасити вікно, він не пропустить в будинок негатив. -nadezhnaja-zashhita-ot-sglaza-i-porchi.html">псую і пристріт. Місце, де росте ялівець – це джерело енергії, куди можна просто приходити та відновлювати сили.

Нігтки створять сприятливу атмосферу в будинку. Букет із нігтик надовго може зарядити позитивною енергетикою будинок. Крім того, ця рослина допоможе при вирішенні юридичних проблем. Вирушаючи до суду, необхідно взяти квітку нігтики разом із собою, тоді справа обернеться на вашу користь.

Валеріана – рослини світу та спокою. Її листя добре використовуватиме примирення людей. Для цього тим, хто перебуває в сварці, потрібно непомітно підкласти у внутрішню кишеню одягу листя валеріани. Незабаром всі образи вщухнуть і запанує світ.

Деревій – рослина для сімейного щастя та благополуччя. Мішечок із висушеним деревію дарують нареченим. За стародавніми повір'ями, ця рослина утримує подружжя разом на сім років. Після закінчення цього терміну, чоловікові та дружині потрібно викинути цей мішок-талісман і зробити новий. Листя деревію захищає родину від негараздів та сумів, дарують фінансове благополуччя та здорових дітей.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,31854486465454-/ /-pc-/
Top