counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Енергетичні причини старіння: що важливо робити, щоб зберегти молодість


Переглядів: 8


Енергетичні причини старіння: що важливо робити, щоб зберегти молодість

Старіння — це процес, який відбувається з усіма нами. Є фізичне, а духовне старіння. Експерти в галузі біоенергетики розповіли, які основні, але не найпомітніші причини прискорення цього процесу.

Раніше ми вже розповідали про базових порадах про те, як зберегти молодість, але тепер настав час трохи розширити цю тему. Постарайтеся усвідомити, наскільки глибоко ви могли поринути у негативні, але не найпомітніші звички, які позбавляють вас молодості прямо зараз.

Небажання розвиватися та шукати щось нове

Людина, яка вивчає щось нове, оновлює нейронні зв'язки у своєму мозку. Його душа ніби підживлюється енергією знань та навичок. Хтось навчається грати у нові ігри, а хтось читає книжки. Інші люди взагалі шукають нові хобі. Це дуже важливо. Не можна стояти дома. Важливо осягати щось нове. Наприклад, можна почати потроху вивчати нову мову або освоювати нову професію.

Людина, яка не розвивається зовсім, старіша в рази швидше. Це дуже важливо, адже нові заняття часом дають нам багато мотивації. Коли в нас щось виходить, нам хочеться робити щось нове та цікаве. Якщо щось не вийшло, пам'ятайте, що ви завжди можете змінити рід занять. Шукайте те, що полюбите усією душею. Це дасть вам багато життєвих сил і допоможе подолати психологічне та енергетичне старіння.

Недостатня витрата енергії

Фізична стагнація — це погано. Важливо рухатися, адже недаремно кажуть, що життя у русі. Ніхто не говорить про те, що потрібно займатися спортом щодня та бити рекорди. Ні, це зовсім необов'язково. Натомість потрібно просто більше ходити і менше замикатися в будинку.

Особливо важлива постійна витрата енергії та рух тим, хто відчуває стрес і злиться. Спорт і навіть проста ходьба допомагають налагоджувати енергетичний баланс темного та світлого початку.

Поспіх

Є люди, які дуже поспішають. Вони хочуть якнайшвидше закінчити роботу, якнайшвидше доїхати до якогось місця, швидше вирішити проблеми, швидше повернутися додому. У результаті все життя проходить поспіхом. Це дуже погано, адже не залишається можливості насолодитись моментом. Нервові та квапливі люди нерідко зазначають, що для них час чомусь завжди летить надто швидко. У цьому немає нічого дивного, адже вони у кожний проміжок часу кудись поспішають. Як підсумок — старіння приходить швидше, адже втрачається правильне відчуття часу.

Небажання відвідувати нові місця

В ідеалі, звичайно ж, їздити в інші міста та відвідувати інші країни, але якщо у вас немає можливості це робити, почніть із власного міста. Спробуйте відвідати якесь незвідане місце: парк, кафе, вулицю. Пройдіться, подивіться на будинки, природу, архітектуру. Люди, які не бачать нічого крім роботи та вдома, старіють швидше за тих, хто намагається шукати для себе щось нове. Людина за своєю суттю є мандрівником, тому нам необхідно як повітря відкривати для себе щось нове.

Кармічні проблеми

Кармічні покарання наздоганяють нас у різних формах. Комусь не щастить із грошима, комусь у коханні чи у всіх сферах одразу, а хтось старіший за інших людей. На жаль, кармічні проблеми вирішуються не завжди. Буває так, що швидке старіння та проблеми зі здоров'ям — це результат вчинків із минулого життя, але навіть з ними ми часом можемо впоратися. Намагайтеся чинити по совісті і робити тільки добрі вчинки. Чим більш щирими ви будете у своїх спробах зробити чуже життя кращим, тим більше отримуватимете допомогу від Всесвіту і тим довше старітимете.

Злість, почуття провини та образи

Ці емоції та почуття вкрай руйнівні для будь-якої людини. Вони не лише погіршують настрій, а й позбавляють нас з вами життєвої енергії. Саме тому розбиті, сумні чи озлоблені люди живуть набагато менше за добрих, світлих і вміють прощати себе та інших.

Нестача радості дуже боляче б'є по чакрах і виснажує наше тіло та душу. Радійте дрібницям і намагайтеся не засмучуватися через проблеми, оскільки все погане ефемерно, особливо якщо намагаєшся фокусуватися на доброті, оптимізмі та приємних новинах.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів
/-0,38675999641418-/ /-pc-/
Top