counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Нумерологія народження: як стати багатим


Переглядів: 10


Нумерологія народження: як стати багатим

Нас всюди оточують цифри. Навіть там, де їх начебто й немає, вони однаково присутні. За словами нумерологів, це невипадково. Кожна цифра випромінює свої вібрації, які впливають на людину. Наприклад, від вашої дати народження залежить те, який у вас характер, і що на вас чекає в майбутньому. За допомогою нумерологічного розрахунку можна знайти відповіді на будь-які питання, що цікавлять. Наприклад, як стати багатим і що для цього потрібно зробити. Давайте дізнаємося, що ж вас зробить успішною та фінансово забезпеченою людиною?

Як розрахувати нумерологію чисел свого коду багатства

Для того, щоб визначити причини своїх фінансових невдач і дізнатися як стати багатим, вам потрібно зробити простий математичний розрахунок своєї дати народження. Напишіть на папері дату свого народження і складіть всі її цифри. Якщо отримане число буде двозначним, доведіть його до однозначної цифри, склавши його складові.

Наприклад: 21.03.1975 = 2+1+0+3+1+9+7+5 = 28 = 2+8 = 10 = 1+0 = 1. У цьому прикладі число 1 буде нумерологічним кодом фінансового успіху. Коли ви розрахуєте свій код, то залишиться лише дізнатися значення отриманого числа в нумерології.

Значення грошових чисел у нумерології

1 — ви зможете розбагатіти лише в тому випадку, якщо займетеся власним бізнесом. Вам обов'язково потрібно бути лідером у тій справі, яка вас цікавить. Наймана робота не принесе вам фінансового успіху.

2 — ви розбагатієте лише за допомогою однодумців чи друзів. Один у полі не воїн — це про вас. Ймовірно, ви маєте гнучке мислення і постійно генеруєте ідеї, проте втілити свої задуми насправді ви не поспішайте. Вам потрібен той, хто допоможе вам довести плани до результату.

3 — ви зможете стати багатим тільки в тому випадку, якщо заведете багато знайомств, причому як у колі успішних людей, так і звичайних. Ви маєте талант до швидкого засвоєння знання та чужого досвіду, а це важливо для досягнення фінансового Олімпу.

4 — ви зможете досягти багатства тільки своєю наполегливою працею. Удача не завжди буває на вашому боці, проте прагнення стабільності зрештою призведе вас до бажаного доходу.

5 — Ви можете залучити гроші за допомогою свого позитивного погляду життя. Вам нічого практично і робити не треба. Просто робіть людям добро і даруйте їм усмішки, і тоді Доля винагородить вас за заслуги. У вашому житті велику роль відіграє воля випадку та просте везіння.

6 — ви зможете розбагатіти тільки за допомогою гарного прихильності до вас впливової людини. Самі ви, на жаль, довго битиметеся головою об стіну в надії потрапити в коло успішних людей.

7 — ви можете досягти матеріального благополуччя за допомогою власного інтелекту. Фізична робота, мистецтво та комерція не для вас. Ідіть у науку!

8 — ви можете стати багатими лише після того, як досягнете душевної рівноваги. Коли ви повністю усвідомлюєте своє призначення і будете впевнені у собі, гроші самі потягнуться до вас.

9 — ви розбагатієте за допомогою своєї інтуїції. Найчастіше слухайте свій внутрішній голос і не бійтеся ризикувати. Відкиньте всі забобони та стереотипи і поменше слухайте думку оточуючих.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Все про енергетичних вампірів
Все про енергетичних вампірів
Прийнято вважати, що енергетичний вампір — це тяжкий, неприємний тип Він живиться енергією оточуючих, тероризу....
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Мета маніпулятора — повністю підпорядкувати людину своїй волі, і тим самим позбавити її самостійності та можли....
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Кожному з нас необхідні успіх і життєва енергія для досягнення поставленої мети Заманити щастя та зберегти гар....
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Серед нас багато енергетичних вампірів Але хто ж вони і яку шкоду можуть завдати? Енергетичний вампір – це люд....
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок між чоловіками та жінками будується за допомогою їхніх любовних стосунків Вважається, що кож....
більше матеріалів
/-0,21733999252319-/ /-pc-/
Top