counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Ворожіння на цифрах: дізнаємося про долю за допомогою нумерології


Переглядів: 16


Ворожіння на цифрах: дізнаємося про долю за допомогою нумерології

На думку давньогрецького вченого Піфагора, у числах таїться початок всього сущого. Із цього випливає, що цифри можуть відкрити нам таємницю нашого майбутнього. Існує безліч способів ворожіння за нумерологічним принципом, за допомогою них ми можемо дізнатися про те, що нас очікує.

Ворожіння, про яке піде мова, допоможе не тільки дізнатися про майбутні події, але і відповість на будь-які питання, що хвилюють вас. Для того, щоб дізнатися про майбутнє, візьміть 9 невеликих пронумерованих шматочків паперу, (нумерація повинна бути від 1 до 9) покладіть їх у свій головний убір, який часто носите. Зосередьтеся на питанні. Чим конкретніше він буде, тим зрозумілішим для вас буде значення ворожіння. Закрийте очі і витягніть перший листок паперу, що попався. Та цифра, яку ви витягли, і буде розгадкою до вашого майбутнього. А ось і тлумачення ворожіння:

1 – Справа, про яку ви думаєте, цілком може реалізуватися. Воно може стати початком глобальних позитивних змін у вашому житті. Якщо ви дійсно цього хочете, то вам потрібно виявити більше впевненості та рішучості.

2 - Швидше за все, поки ви не зовсім готові до здійснення задуманого. Якщо ви почнете йти до своєї мети зараз, то можливо вам доведеться піти на ризик, який у вашому випадку не буде виправданий. Краще спочатку створіть всі умови для здійснення своєї мети, і тільки потім йдіть до неї, інакше ви можете оступитися.

3 – Шанси на те, що ваше бажання справдиться, дуже великі. Успіх буде на вашому боці. Але незважаючи на це, вам слід виявити наполегливість та терпіння. Не потрібно розслаблятися на півдорозі.

4 - Якщо вас цікавить питання про стан справи, яке вийшло з рівноваги, (наприклад, ви захворіли і хочете дізнатися, як швидко одужаєте), то ви в цьому випадку настане поліпшення цієї справи, причому найближчим часом. А якщо питання поставлене про справу, яка передбачає розвиток (наприклад, чи підвищать вас на роботі), то ця цифра означатиме застій. Це не означає, що ваші плани не реалізуються, просто вам потрібно небагато почекати.

5 – У питанні, що вас цікавить, відбудеться різкий поворот подій, який, найімовірніше, зверне все до гіршого. Ця цифра передбачає порушення планів, зриви, несподіванки і розлад у відносинах з людьми. Також цілком можливо, що ваші плани зірвуться саме з вашої вини, зважаючи на ваш нестабільний емоційний стан. Намагайтеся не реагувати на все, що відбувається, дуже бурхливо.

6 - Ця цифра пророкує вам успішне вирішення вашого питання. Ваші плани реалізуються рівно на стільки, наскільки ви доклали зусиль для цього. Одним словом, що посієш, те й пожнеш. Крім того, ситуація може обернутися таким чином, що ви стоятимете перед якимось вибором, або ж вам належить укласти з кимось партнерство.

7 – Відповідь на запитання дещо неоднозначне. Ваша ситуація може поставити вас у скрутне становище чи стан невизначеності. Щоб досягти своєї мети, вам доведеться піти на хитрість, але в результаті результат ваших зусиль буде значно меншим за ту старанність, яку ви виявили. Швидше за все, ваші плани реалізуються лише частково, але незважаючи на це ви набудете хорошого досвіду.

8 – Ваші плани будуть здійснюватися дуже швидко та впевнено. У процесі ви можете багато чого навчитися і багато чого зрозуміти. Однак успіх на вас чекає лише в тому випадку, якщо ваші наміри будуть позитивними і не завдадуть нікому шкоди.

9 – Найближчим часом ви можете розраховувати на успіх у задуманій справі. Однак не варто радіти завчасно. В даний момент вам потрібно зосередити всі свої думки та сили на досягнення результату, при цьому не звертаючи уваги на зовнішні фактори.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
більше матеріалів
/-0,37540102005005-/ /-pc-/
Top