counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Камені-талісмани для захисту від конкурентів та маніпуляторів


Переглядів: 10


Камені-талісмани для захисту від конкурентів та маніпуляторів

Камені-талісмани – це чудові помічники для кожного з нас. У них полягає потужна природна сила різних стихій, тому ви завжди зможете підібрати потрібний вам талісман — наприклад, для захисту від ворогів та токсичних людей.

Раніше ми розповідали про те, як ви можете захистити себе про маніпуляторів та злих людей, але далеко не завжди у нас є можливість застосувати ті чи інші навички, хитрощі та знання. Мінерали в цьому плані будуть чудовими помічниками, тому що можуть багато зробити за вас.

Обсідіан
Один із найсильніших захисних мінералів у природі. Він наповнений потужністю енергії Землі, яка оберігає власника мінералу від будь-яких магічних атак та пристріту. Якщо у вас є ворог, який готовий піти абсолютно на все заради мети та своєї перемоги над вами, то обсидіан буде чудовим помічником у справах та роботі. Як бонус можна відзначити його відмінні захисні властивості у плані захисту від бід у подорожах.

Геліотроп
Це ще один камінь стихії Землі. Чинить він так. Якщо ви потрапляєте у складну ситуацію, де від вас потрібна сміливість, мужність, сила волі, то геліотроп це дає вам у потрібному обсязі. Також він посилює таланти, що буває дуже корисним при взаємодії з конкурентами на роботі та в бізнесі. Він не дасть вам розслабитися і віддати перевагу у найвідповідальніший момент. Носіть його на собі або з собою, коли намічаються якісь ділові війни, переговори, проблеми.

Онікс
Це найкращий камінь-захисник, який також містить силу Землі. Він найкраще захищає свого господаря від токсичних людей. У більшості випадків їх негатив блокуватиметься ще на початкових етапах. Якщо вони захочуть вас спровокувати, то їм буде набагато складніше на це наважитися. Це ідеальний захисний мінерал для тих випадків, коли на вас відбуваються безпричинні нападки з боку недоброзичливців. Онікс відновлює справедливість, тому добре підходить добродушним людям.

Берілл
Дуже часто неприємні люди, вороги та конкуренти вдаються до хитрощів та брехні. Берил допомагає бути більш проникливими і дозволяє розкусити будь-якого брехуна, ворога, шахрая і просто непорядну людину, убезпечивши вас від проблем. Маніпулювати вами буде набагато складніше, а в деяких випадках навіть неможливо. За це варто сказати спасибі стихії Води. Берілл - найкращий помічник для тих, хто надмірно довірливий. Якщо ви не вмієте відокремлювати правду від брехні, він вам знадобиться.

Кошаче око
Це мінерал стихії Води, дія якого спрямована на захист здоров'я та енергетики свого власника. У спілкуванні з токсичними людьми це буває дуже важливо, адже суперечки та війни забирають купу ресурсів та здоров'я. Котяче око допомагає дуже швидко заповнювати втрачену енергію, а також не дає її забирати неприємним людям, які прагнуть для вас бід.

Аметист
Аметист — це не оберіг, але його вплив на людину можна розцінити як обережні властивості в деяких життєвих ситуаціях. Цей мінерал стихії Повітря та Води захистить вас від перепадів настрою, заспокоїть нерви у складний період та допоможе гармонізувати свідомість. У такого впливу є дуже важливий наслідок — аметист не дасть вам зануритися і вирішити, що якщо програно битву, то програно і всю війну. Емоційна стабільність – основа успішного протистояння з ворогами будь-якого калібру.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,36288905143738-/ /-pc-/
Top