counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Як захистити себе від чужої негативної енергії


Переглядів: 5


Як захистити себе від чужої негативної енергії

Вплив негативної енергії може зруйнувати ваше щастя, здоров'я, а також позбавити вас удачі. Існує кілька способів, завдяки яким ви зможете захиститись від чужого негативу і таким чином уникнути багатьох проблем.

Якщо після спілкування з певною людиною ваш фізичний чи емоційний стан серйозно погіршився, це означає, що ви стали жертвою негативного енергетичного впливу. Перебуваючи в товаристві з негативною людиною, ви ризикуєте відразу ж потрапити під вплив негативу. , навіть якщо немає прямого контакту. Експерти пропонують вам прості рекомендації, завдяки яким ви зможете уникнути небезпеки та захистити себе.

Уникайте спілкування з людьми, які відчувають до вас неприязнь. Іноді людина може відчувати до вас особисту неприязнь, навіть якщо між вами ніколи не виникало сварок чи розбіжностей. У такому разі не варто намагатися порозумітися з недоброзичливцем: набагато простіше розірвати з ним контакти. Якщо ви не подобаєтеся людині з якоїсь причини, то кожна негативна думка про вас стає джерелом негативу. Негативний вплив позначається на вашому біополі, що може спричинити згубні наслідки. Чим рідше ви зустрічаєтеся з ворогом, тим менше шкоди він завдасть вам.

Не концентруйтеся на чужих проблемах. Бажання допомогти людям, які вам небайдужі, є цілком природним. Але якщо ви надмірно загострюєте увагу на чужих проблемах, це може позначитися на вашому емоційному стані та енергетичному полі. У цьому випадку ви постійно відчуватимете негативні почуття та емоції і, відповідно, почуватиметеся пригнічено. Якщо ви хочете допомогти людині без шкоди для себе, концентруйтеся не на самій проблемі, а на її вирішенні.

Припиніть спілкуватися з людьми, які вам не подобаються. Якщо поруч із деякими людьми ви відчуваєте негативні почуття, спілкуватися з ними не тільки марно, а й небезпечно. Якщо після спілкування з людиною ви відчуваєте слабкість і перебуваєте в поганому настрої, це означає, що ваше енергетичне поле ослабло. Щоб повернути сили, необхідно відновити енергетику.

Розірвіть контакти з енергетичними вампірами. Певний тип людей прийнято називати енергетичними вампірами, оскільки вони живляться енергією оточуючих, позбавляючи їх здоров'я та удачі. Іноді вампір може бути у вашому близькому оточенні, і розпізнати його досить просто. Такі люди часто скаржаться на своє життя, а також постійно завантажують інших людей своїми проблемами та невдачами. Таким чином вони забирають позитивну енергію іншої людини, віддаючи свою — негативну. Разом з негативом вони віддають свій вантаж у вигляді негативних думок та емоції, і в цьому випадку ви стаєте жертвою вампіра. Захиститись від енергетичних вампірів дуже складно, адже вони можуть бути вашими колегами, друзями чи навіть родичами. Намагайтеся звести спілкування з ними до мінімуму. Якщо це неможливо, скористайтеся іншим способом: як тільки вони спробують поскаржитися вам, просто змініть тему розмови.

Проводьте більше часу на свіжому повітрі. Багато людей недооцінюють користь прогулянки, хоча такий відпочинок корисний не тільки для здоров'я, а й для енергетики людини. Перебування на свіжому повітрі дозволить позбутися від негативного багажу. Виберіть найбільш відокремлене місце, де ви зможете акумулювати своє біополе та очистити енергетику. У цьому вам допоможе медитація.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів
/-0,34215402603149-/ /-pc-/
Top