counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Як уві сні отримати відповідь на своє запитання


Переглядів: 11


Як уві сні отримати відповідь на своє запитання

Життєві труднощі часто зводять нас з розуму. Однак завжди можна знайти правильне рішення, звернувшись до своєї підсвідомості.

Більшість вважає, що коли ми засинаємо, разом із нами засинає весь наш організм. Однак, це не зовсім так. Здебільшого мозок працює у тому активному режимі, як і вранці. Він обробляє отриману протягом дня інформацію, фільтрує її, акцентуючись більш значимому. Поки ми спимо, наш мозок завершує логічний ланцюжок подій, які справили на нас сильніше враження, ніж інші. Людство знає чимало прикладів, коли дивовижні відкриття відвідували великих людей саме уві сні. Сьогодні ми розповімо вам, як отримати відповіді на запитання, звернувшись до своєї підсвідомості.

Як передбачити майбутнє та знайти вирішення проблеми уві сні

Ми рекомендуємо вам зробити сон своїм персональним помічником. Почнемо з найлегшого. Спробуємо одержати односкладові відповіді (так чи ні) на елементарні запитання. Для початку бажано поцікавитися, чи успішним буде ваш завтрашній день, чи вдало пройде угода, чи вас чекають проблеми. Готуючись до сну, подумки поставте питання своїй підсвідомості. Наприклад, вас цікавить, чи успішно пройде співбесіда. У цьому випадку потрібно запитати: «Будь ласка, дай мені відповідь: чи влаштуюсь я завтра на нову роботу?». Повторіть своє запитання кілька разів, як заклинання. Слід зазначити, що форма прохання має значення. Якщо ви не визнаєте свою підсвідомість частиною себе, налагодити спілкування буде досить складно.

Як правило, за ніч ми бачимо не один, а кілька сновидінь. Відповідь вашої підсвідомості надійде вам у першій фазі сну. Найчастіше саме перший сон забувається швидше за інших, але в цьому випадку все буде інакше. Якщо вас щось хвилює і ви звертаєтесь до своєї підсвідомості — отже, потрібне рішення, якщо воно є, обов'язково залишиться в пам'яті або повернеться разом із пробудженням. Це буде нагадувати різкий спалах, наче вас щось «осінило». Важливо запам'ятати всі деталі, які прийдуть до вас у вигляді невеликого видіння. Для цього приготуйте аркуш і ручку, щоб вранці записати всі образи, які відвідають вас. Інакше отримані відповіді просто «розчиняться» у ранковому поспіху.

Як отримати відповідь

Встановивши тісніший зв'язок зі своїм внутрішнім «Я», можна переходити до більш складної практики — для отримання відповідей на важливі питання. Постарайтеся згадати все, що останнім часом вас турбувало найбільше, що ви мрієте змінити у своєму житті, але не знаєте, як. Можливо, вас часто переслідують нав'язливі думки щодо роботи та свого матеріального становища. Ви хочете виправити це, але не можете вибрати правильне рішення. Сформулюйте саме питання до вашої підсвідомості. Готуючись до сну, дотримуйтесь трьох важливих правил.

  1. Повністю розслабтеся, звільніть свої думки від проблем і гнітючих клопотів. Зробіть кілька глибоких вдихів, уявляючи, що кожним видихом ви знімаєте всю напругу, яка накопичилася у вашому тілі та свідомості.
  2. Переключіть увагу на свої думки, адже сновидіння рухаються у бік найсильнішої думки. Поставте своє головне питання. Сконцентруєтеся на емоціях та фізичних відчуттях, які викликає ваша проблема. Це може бути страх, заздрість, агресія, не важливо: головне — відчути проблему своїм тілом.
  3. Задайте команду свідомості, запрограмувавши його: «Коли я засну, я побачу уві сні причину моєї проблеми та отримаю її вирішення».

Існує й інший, більш езотеричний, але не менш корисний спосіб отримання відповідей уві сні. Для цього необхідно вибрати найкращий місячний день — день, коли підвищена ймовірність речових снів. Як правило, це відбувається в 27 та 28 місячну добу. Астрологи відзначають і той факт, що пророчі сни найчастіше відвідують людей, коли Місяцем керує їхній знак Зодіаку. Перш ніж заснути, абстрагуйтеся від побутових проблем, а краще прийміть теплу ванну, розставивши навколо ароматичні свічки.

Поки приймаєте ванну, подумайте про свою проблему, яку хочете вирішити за допомогою свого глибинного «Я». Бажано, щоб це питання було яскравим та образним. Приміром, ставлячи питання «Чи знайду я справжнє кохання?», подумки уявіть собі картинку ідеальних стосунків, себе поруч із коханою людиною, свою щасливу посмішку та душевний комфорт. Необхідно, щоб цей образ викликав найпозитивніші емоції і радісне відчуття здійсненої мрії. Запишіть своє запитання на листок і покладіть його під подушку, де спите. Відповідь на своє запитання можна відчути за настроєм, з яким ви прокинетеся. Якщо після пробудження ви відчуваєте легкість на серці — геть сумніви, у вас все вийде, а от якщо вас долає туга — отже, ви явно збилися зі шляху, йдіть чужою дорогою, здійснюєте чужі мрії.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,31584811210632-/ /-pc-/
Top