counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Стихії Знаків Зодіаку: який талісман привабить гроші та удачу


Переглядів: 16


Стихії Знаків Зодіаку: який талісман привабить гроші та удачу

В астрології має значення не лише Знак Зодіаку, а й приналежність до однієї із 4 стихій. Виходячи з цього, можна підібрати ідеальний талісман для залучення фінансових потоків та удачі.

Астрологи відзначають, що успіхи людини багато в чому зумовлені станом її енергетики, зростання чи зниження якої залежить від великої кількості факторів. Щоб успіх супроводжував у всіх починаннях, енергетику необхідно підвищувати. У цьому й допомагають талісмани. Підібрані відповідно до вашого Знаку Зодіаку та стихії, що заступатиме, вони зміцнять ваше біополе, залучать везіння і грошові потоки.

Усього в астрології чотири стихії:

  • Вогонь (Овен, Стрілець, Лев);
  • Вода (Скорпіон, Рак, Риби);
  • Повітря (Водолій, Близнюки, Терези)
  • Земля (Телець, Діва, Козеріг)

Якщо ви, наприклад, Терези, то ви не можете належати Вогняній стихії. Стихія визначає багато рис характеру і дає вам деякі переваги та недоліки. Талісмани покликані посилити ваші сильні сторони та згладити вразливість вашої енергетики.

Вогонь

Вогняні люди вкрай нестабільні, коли в їхнє життя вриваються проблеми. Вони можуть бути зібраними, динамічними, гарячими, але у цієї палиці два кінці. Ці люди не вміють шукати золотої середини. Їм потрібне заспокоєння, розслабленість, затишок та спокій. Найчастіше це надмірність призводить їх до перемоги, але іноді відкидає далеко назад. З цим впоратися Овнам, Левам і Стрільцям допоможе камінь аметист. Цей талісман можна використовувати як прикрасу або просто носити в кишені чи сумці. З металів подібні властивості має срібло. Воно подарує вам силу духу та радість. Його необхідно носити у вигляді кілець, сережок або браслетів, але тільки в тому випадку, якщо вони не мають різьби, що виступає, або занадто гострих кутів: така форма може посилити нерозсудливість і схильність до авантюр. Гладкі прикраси, навпаки, додадуть стриманості та дипломатичності.

У Вогняних Знаків Зодіаку добре розвинена інтуїція, тому її треба посилювати. Насамперед одягніть щось синє з одягу. Синій колір вже сам по собі є для вас чудовим талісманом на удачу. Ще можна спробувати використовувати банальну підкову та символи у вигляді складно сплетених акуратних візерунків.

Земля

Земляні Знаки Зодіаку розумні, мрійливі, мудрі не за роками і привабливі, незважаючи на те, що похмурі та патологічно депресивні. Невпевненість у собі — це те, чого багато у Вогняних Знаків, але немає у Дів, Тельців та Козерогів. Звичайно, іноді бувають моменти, коли приходить віра у свої сили, але треба зробити це постійним та звичним. Часто Земляні Знаки бувають дуже обережними, що теж не завжди добре. Все це можна виправити, покращити.

Позбутися депресій та невпевненості допоможуть гранат або обсидіан. Вони наповнені динамічною енергетикою, яка змусить вас повірити у себе навіть у найважчій ситуації. Якщо ви людина мистецтва, то краще носити це каміння у вигляді прикраси на грудях. А якщо ні, то підійде звичайне носіння каменю в сумці або в кишені. Щоб залучити фінансову удачу, можна покласти каміння на робочому столі.

Щоб наповнити себе лідерськими якостями, вам знадобиться допомога червоного кольору. Червона нитка на зап'ясті дасть необхідну впевненість у собі та силу волі, якщо ви народилися під Земним Знаком. Також Дівам, Козерогам і Тельцям потрібно обзаводитися людьми, які вас підштовхуватимуть до чогось і допомагатимуть порадами. Запам'ятайте, що найкращий талісман для вас — це надійний друг, а ще краще — симбіоз друга та коханої людини.

Вода

Що ми знаємо про властивості води, так це те, що вона може просочуватися в будь-які щілини, пробиваючи собі шлях до свободи. Для цього їй не потрібно докладати якихось зусиль. Все відбувається саме собою. Найголовніше — не стояти дома. Те саме відбувається і з людьми, які народилися під заступництвом стихії води. Вони можуть досягати успіху, просто йдучи вперед, не роблячи різких ривків. Коли починається період труднощів, вони можуть залишатися на місці і застоюватися, що погано позначається на їхніх талантах та настрої.

Грубо кажучи, це люди настрою, але не завжди. Їм успіх і захист потрібні більше, ніж будь-кому іншому. Найкращий оберіг від неприємностей для вас — камінь-талісман алмаз та платина. Ці прикраси можуть зберегти ваш настрій і додати впевненості у найважчій ситуації. Це найсильніші обереги у Всесвіті.

Коли ваш захист укріплений, необхідно переходить до сильних сторін. Ви творчі натури і не можете жити без любові, флірту та позитиву, тому варто звернути увагу на бурштин. Він дозволить вашій креативності зрости багаторазово, проте він заряджає вас цією енергією зовсім не відразу. Його доведеться носити деякий час. Не прибирайте його ніколи далеко від себе, а краще зробіть з нього прикрасу.

Повітря

Якщо ваша стихія – повітря, то звернути увагу при розстановці захисту необхідно насамперед на ваші бажання. Дуже часто ваші мрії біжать попереду вас. Це призводить до того, що ви зазнаєте поразки в чомусь, потім засмучуєтеся. Не можна перемагати у всьому і завжди. До перемоги треба йти, причому іноді довго та старанно. Якщо ви навчитеся тримати себе в руках, то все буде чудово. Вам, як і Вогненним Знакам, допоможе камінь аметист. Його магічні властивості корисні для людей, які потребують обережності.

Після того, як захист побудований, необхідно переходити в обережний напад. Тут вам рівних супротивників і так ні, але ви зможете стати ще сильнішими. Золоті прикраси правильної незграбної форми будуть дуже доречними. Вони дозволять вам справити враження на протилежну стать і налаштують енергетику так, щоб ваші справи знаходили підтримку з боку інших людей. Словом, ви зможете стати ще більш дипломатичними та комунікабельними.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
більше матеріалів
/-0,42408895492554-/ /-pc-/
Top