counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Яким має бути гаманець, щоб гроші водилися


Переглядів: 23


Яким має бути гаманець, щоб гроші водилися

На перший погляд може здатися, що функція гаманця лише транспортувальна, але це зовсім не так. Гаманець — це обитель грошей, їх вірний зберігач, тому цей предмет має бути заряджений лише позитивною енергією.

Раніше ми писали про три найкращі змови на гаманець. Вони допоможуть вам зарядити цей предмет правильною енергією, щоб запрограмувати його на залучення грошової удачі. Крім цього, сам вид гаманця та матеріал можуть мати величезне значення.

Гаманець з фен-шуй

Найпопулярніший спосіб зробити гаманець таким, що приносить успіх і удачу звернутися за допомогою до східної філософії. Фен-шуй має чіткі правила і цілком усталені приклади ідеального гаманця для будь-якої людини. Наші поради допоможуть вам вибрати найбільш вдалий аксесуар.

  • Колір. Багато хто знає, що червоний гаманець притягує гроші. Філософія фен-шуй пояснює цей факт тим, що червоний колір є найкращим магнітом для позитивної енергії Ці, яка визначає основний успіх.
  • Матеріал. Східні мудреці кажуть, що гаманець має бути зроблений із натуральних матеріалів, наприклад, зі шкіри чи тканини, адже синтетичні матеріали «мертві» і не взаємодіють із космосом.
  • Розмір. Великий гаманець гарний — він може вмістити більше грошей. Великий розмір хороший ще й тим, що дрібниця зберігатиметься окремо від купюр. Як наслідок, енергетика не змішуватиметься. Це дуже важливий момент, який не варто недооцінювати. Купюри не повинні змінюватись. Згинатися вони можуть, але головне, щоб вони не були зім'ятими.

Гаманець повинен вам подобатися, тому вибирайте його уважно і не поспішаючи. Будь-які фінансові талісмани краще зберігати у гаманці. Це можуть бути монети, стрічки чи фігурки тварин. За фен-шуй це, найчастіше, грошова жаба, дракон, золоті рибки та ластівки.

Гаманець в астрології

Ми вже писали про те, як вибрати гаманець за Знаком Зодіаку. Кожен Знак має певні риси характеру та тонкощі енергетики, які роблять їх унікальними. Тому кожен Знак зможе знайти для себе важливу пораду з того, який гаманець принесе найбільшу удачу — може, він буде круглий чи чорний, а не червоний, як у фен-шуй. Може, він буде зі шкіри, а не з тканини. У будь-якому випадку ця інформація доповнить східну філософію, а не протистоятиме їй.

Астрологи відзначають, що часта зміна гаманця вкрай негативно позначиться на успіху. Якщо ваш гаманець застарів, порвався, зносився, то новий варто купувати тільки в повний місяць. Старий краще не викидати, а відкласти в невидиме для очей місце, а вже після Повного позбутися його.

Щодо талісманів розбіжностей із правилами фен-шуй також немає. Будь-які предмети, які є дорогими для вас, можуть бути використані для залучення удачі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Все про енергетичних вампірів
Все про енергетичних вампірів
Прийнято вважати, що енергетичний вампір — це тяжкий, неприємний тип Він живиться енергією оточуючих, тероризу....
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Мета маніпулятора — повністю підпорядкувати людину своїй волі, і тим самим позбавити її самостійності та можли....
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Кожному з нас необхідні успіх і життєва енергія для досягнення поставленої мети Заманити щастя та зберегти гар....
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Серед нас багато енергетичних вампірів Але хто ж вони і яку шкоду можуть завдати? Енергетичний вампір – це люд....
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок між чоловіками та жінками будується за допомогою їхніх любовних стосунків Вважається, що кож....
більше матеріалів
/-0,2286548614502-/ /-pc-/
Top