counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Як навчитися притягувати бажане у своє життя: 5 корисних практик


Переглядів: 7


Як навчитися притягувати бажане у своє життя: 5 корисних практик

Навчившись підсвідомо притягувати бажане, ви зможете отримати все, що захочете. Прості практики допоможуть вам зробити своє життя яскравішим та виконати всі мрії.

Кожна людина має заповітну мрію, але багато хто не знає, як до неї наблизитися. Коли ми загадуємо бажання, то вже на підсвідомому рівні віримо у його виконання. Ми боремося, чекаємо і прикладаємо всі необхідні зусилля, щоб знайти те, що хочемо, але коли цього не відбувається, опускаємо руки. Чому ж наші бажання не виконуються? Напевно, ви не раз задавалися цим питанням. Щоб наблизитися до своєї мрії, для початку необхідно з'ясувати, чому наші мрії не справджуються.

Чому не виконуються бажання

Перш ніж розпочати практики для виконання бажання, потрібно розібратися, чому деякі з них не можуть виконатися незважаючи на всі зусилля. Команда сайту dailyhoro.ru розповість вам про основні перешкоди, які можуть виникнути на вашому шляху до мрії.

Неправильно сформульоване бажання. Найголовніша та найпоширеніша помилка — неправильне формулювання бажання. Звичайно, коли ми озвучуємо свою мрію, то насамперед уявляємо результат, але це не найголовніше. У цей момент ви маєте описати своє бажання в деталях. Наприклад, якщо ви хочете придбати новий будинок, потрібно уявити його аж до дрібниць, інакше здійснити мрію ще довго не вдасться.

Бажання пов'язане з вашим минулим. Мрія повинна стосуватися лише вашого майбутнього. Якщо ви мрієте виправити помилки, які сталися з вами раніше, і витрачаєте свою внутрішню енергію на переживання, то ваше бажання не здійсниться. Сфокусуйтеся на майбутньому та відпустіть минуле, і тоді у вашому житті з'явиться все, що ви забажаєте.

Ви не готові до виконання бажання. Перш ніж загадати бажання, подумайте, чи готові ви до його виконання. Ви повинні бути впевнені, що готові прийняти своє бажання та почати нове життя, тільки в цьому випадку ви отримаєте результат.

Ваша мрія нездійсненна. На жаль, не завжди наші мрії можуть здійснитися, особливо якщо вони далекі від реальності. Важливо пам'ятати, що Всесвіт не здатний творити чудеса, тому, щоб знайти бажане, не потрібно плутати реалістичні мрії із захмарними фантазіями.

Бездія. Загадати бажання не важко, набагато складніше отримати результат. Для цього потрібно докласти зусиль і зі свого боку. Якщо ви мрієте про подорож, не слід чекати, що квитки впадуть до вас з небес. Почніть працювати наполегливіше, навчитеся економити та накопичувати гроші, і тоді вже скоро ви зможете наблизитися до своєї мрії.

Корисні практики для отримання бажаного

Якщо ви вже знайшли причину, через яку ваше бажання не виконується, і позбулися її, то настав час приступити до реалізації вашої мрії. Для цього скористайтесь простими, але ефективними практиками.

Формулюйте мрію правильно. Щоб знайти бажане, навчитеся правильно формулювати та викладати свої думки. Наприклад, якщо ви хочете отримати будь-яку річ, ви повинні описати її в деталях і навіть уявити, що ви вже тримаєте її в руках. Це допоможе вам наблизитися до своєї мрії на підсвідомому рівні та втілити її в реальність вже найближчим часом.

Створіть колаж. Іноді потрібно просто зобразити картину свого життя, в якому всі ваші мрії вже виконані. Для цього можна самостійно створити колаж. Перегляньте газети та журнали та виріжте з них картинки, на яких зображено те, що ви хочете знайти. Розклейте їх на ватмані, а в центрі композиції намалюйте себе або розмістіть свою фотографію. Щодня розглядайте свій колаж, і тоді ваші очікування стануть менш болісними, а бажання незабаром здійсняться.

Візуалізуйте свої бажання. На думку психологів, щоб бажання виконувались, важливо представляти їх у своїй свідомості. Для цього усамітніться у тихому, безлюдному місці. Думайте про свою мрію, уявляйте її настільки чітко, начебто вона вже втілена в реальність. Повторюйте цю практику хоча б кілька разів на тиждень, і результат неодмінно вас потішить.

Попрацюйте над своїми страхами. Кожен із нас чогось боїться, часом саме через це ми не можемо змінити своє життя на краще. Страхи відлякують наші бажання, заважаючи їхньому виконанню. Вони не дають нам рухатися далі та наближатися до своєї мрії. Необхідно боротися зі страхами та не боятися нових змін. Тільки знайшовши сміливість і впевненість у собі, ви зможете залучити бажане та досягти успіху.

Керуйте своїми емоціями. Коли ми хочемо щось отримати, то найчастіше вимовляємо фрази «я хочу» або «я мрію», але цілком покладатися на силу слова не можна: у цьому процесі величезну роль відіграють і ваші почуття. Коли ви уявляєте свої мрії, потрібно перебувати в гарному настрої, начебто все, що ви хотіли знайти, вже є у вашому житті. Не забувайте, що Всесвіт реагує не так на наші слова, як на емоції, тому потрібно навчитися придушувати внутрішній негатив, інакше шлях до вашої мрії будь довгим і повним перешкод.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
більше матеріалів
/-0,34569692611694-/ /-pc-/
Top