counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
18 Травня
Всі новини...

Друзі за Знаком Зодіаку: кому можна довіряти, а з ким краще бути обережнішим


Переглядів: 22


Друзі за Знаком Зодіаку: кому можна довіряти, а з ким краще бути обережнішим

Далеко не всі Знаки Зодіаку можуть називатися добрими друзями. Так, бувають винятки, але важливо знати все про те, як себе виявляють у дружбі ті чи інші люди. Астрологи вирішили пролити світло на цю тему.

Овен

Овни — чудові друзі. Якщо у цих людей є сім'я, то знайте, що першорядне значення для них матиме саме вона. Це щедрі та приємні люди, з якими можна і навіть потрібно дружити, адже серед ворогів їх бачити вам точно не захочеться. Більше того, вони вкрай оптимістичні і вміють бути в міру відкритими та відвертими, чого немає у більшості інших знаків зодіаку. Овнам можна довіряти.

Телець

Тільці — друзів з великої літери. З ними завжди весело і приємно перебувати поруч, але Тельці можуть мати дуже багато друзів, тому не ображайтеся на них, якщо вони періодично спілкуватимуться з кимось іншим. Вони дуже цінують спілкування і готові бути поряд з усіма, але часом не хочуть змішувати кілька різних компаній друзів воєдино, тому що у кожної компанії друзів свої пріоритети і своя атмосфера. Ставтеся до цього з повагою.

Близнюки

Близнюки — це душа компанії. Такі люди привертають до себе багато уваги, але, на жаль, рідко віддають його у відповідь. Вони люблять, коли оточуючі захоплюються ними. Якщо їм з вами нудно, то не дивуйтесь тому, що їм у результаті не захочеться спілкуватися з вами. У тому випадку, якщо ви дружите з Близнюками з самого дитинства, вони вас не покинуть, але не звинувачуйте їх у тому, що вони мало приділяють вам увагу. Просто їм дуже подобається різноманітність у спілкуванні.

Рак

Раки — друзі назавжди. Це чудові люди, які формують довірчі та міцні стосунки раз і назавжди. У більшості випадків вони міцно тримаються за тих людей, яких знають та поважають із ранніх років. Якщо хтось із них гостро потребуватиме допомоги, Раки її неодмінно нададуть. Найприємніше в цьому те, що вони не вимагатимуть щось натомість і не пригадуватимуть своїм друзям, як вони їх колись врятували. Тримайтеся за Раків обома руками.

Лев

Леви вимагають до себе підвищеної уваги. Якщо ви хочете стати Левом добрим другом, потрібно бути з ним завжди на зв'язку, а також тримати слово. Будьте обережнішими у висловлюваннях і ніколи не критикуйте цю людину. Мінус такої дружби в тому, що вам, можливо, доведеться видавлювати компліменти і терпіти їх егоїзм. Якщо ж ви щиро любите таку людину, то досить просто бути з нею трохи терпиміше. Леви — хороші друзі, які простягнуть руку допомоги у потрібний момент.

Діва

Діва — друг чи подруга хоч куди, але з ними може бути чимало клопоту. Іноді ці люди дуже залежать від свого настрою. Вони не будуть грубі з вами без причини, але їхня головна проблема в тому, що ви ніколи не знаєте, чого чекати від них у той чи інший момент часу. Діви можуть бути сьогодні веселими, а завтра негативними, грубими. Ця непередбачуваність дуже напружує, але загалом це чудові люди, які вміють слухати, підтримувати своїх друзів морально. На них можна покластися, адже вони ніколи не розкрию ваших таємниць.

Терези

З Терезами потрібно бути обережнішими, оскільки вони можуть спілкуватися з тими, хто щедріший на компліменти. Назвати їх на сто відсотків вірними та уважними друзями не можна, зате з ними завжди весело. Вони життєрадісні і несуть у світ добро та позитив. Ви навряд чи почуєте від них скарги на життя та проблеми по роботі. Вони завжди фокусуються на щось позитивне, за що їх можна назвати дуже потрібними людьми. Так, вони не завжди старанні, але випромінюють кохання.

Скорпіон

Скорпіони — друзі на вік, але вони злопам'ятні, чим часто заслуговують на критику на свою адресу. Вони не мстять своїм близьким людям, але можуть нагадати їм про образи, що причаїлись у них у серці. Якщо ви знаходитесь з ними в товариських відносинах, будьте гранично обережними, оскільки вони не вибиратимуть виразу у разі ваших помилок. Скорпіони часом поводяться зарозуміло, але їм сміливо можна довіряти, адже це люди високих моральних принципів.

Стрілець

Стрільці — це ті, хто любить свободу, тому вони ненавидять, коли їхні друзі кажуть їм, що та як треба робити. Якщо ви хочете, щоб Стрілець любив вас, дайте йому можливість робити і говорити те, що він хоче. Друг цього Вогняного Знака буде уважним до вас і завжди підтримає словом чи ділом. Так, зі Стрільцями часом буває дуже важко, але астрологи відзначають, що воно того варте, адже це яскраві, розумні та уважні люди.

Козеріг

Козеріг — складний друг, але якщо він вас вибрав своїм другом, то можете вважати це удачею. Так, з ним краще не сперечатися, але він завжди вам допоможе, де б він не був зараз. Козероги цінують дружбу більше, ніж кохання. Якщо ця людина розкривається перед вами, то вона вам довіряє. Астрологи відзначають, що Козероги можуть не давати вам другого шансу. Якщо ви їх зрадите або образите чимось, ви можете втратити їх ня і назавжди. З ними треба бути обережнішими у висловлюваннях.

Водолій

Водолії дружать з усіма і ні з ким одночасно. Якщо ця людина говорить вам, що ви її найкращий друг, то вірити в це точно не варто. Цими словами він, найімовірніше, хоче сказати, що ви для нього дуже важливі. Водолії харизматичні та привабливі, тому потрапити під їхній вплив дуже легко. Вони називаються дружбою будь-яку співпрацю, але це не означає, що їм не властиво по-справжньому міцно дружити з кимось. Про таких людей говорять: «Довіряй, але перевіряй».

Риби

Риби — добрі друзі, але вкрай безвідповідальні. Якщо від них вимагатиметься якась підтримка, вони можуть надати її не зовсім правильно чи вчасно. Рибам можна довіряти, але загалом це люди, які самі собі на думці. Проблема в тому, що вони досить добрі і не хочуть робити нікому зла або розчаровувати своїх друзів, тому їх завжди прощають. Воно того варте, адже їхня душа справді чиста. Не ображайтеся на них, якщо вони раптом вас чимось засмутять.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Май та весна плавно підходять до свого завершення, але йдуть він на не найсприятливішій ноті Астрологи розпові....
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
більше матеріалів
/-0,37129712104797-/ /-pc-/
Top