counter
Стрічка новин
Вибрати все
11 Травня
10 Травня
9 Травня
Всі новини...

Народні засоби від головного болю


Переглядів: 6


Народні засоби від головного болю

Чому болить голова і когось любить атакувати мігрень. Чим це небезпечно як за старих часів позбавлялися від напасті. Дізнайтеся прості способи лікування.

Медична статистика повідомляє, що з кожним роком збільшується кількість людей, які страждають від головного болю. Більше половини людей планети змушені приймати знеболювальні та регулярно відвідувати терапевта.

У чому причина мігрені та головного болю

Медики вважають, що сучасні люди відчувають на собі безліч негативних факторів, починаючи від поганої екології, зниження імунітету та до стресів на роботі. В результаті, їх часто наздоганяє так званий головний біль напруги. Симптоми такі: спочатку людина відчуває як у неї починає стискати потилицю і лоб, а потім все голову охоплює тупий біль, що оперізує.

Найсильніший головний біль називається мігрень і в моменти нападів люди виявляються практично безпорадними: починається нудота, світлобоязнь і втрата орієнтації у просторі.

Причиною нездужання досить часто є монотонна робота протягом тривалого часу і вплив негативних емоцій в образі стресу. Також це може стати побічною дією низки лікарських засобів. Метеозалежні люди страждають під час різкої зміни погоди. Болісні відчуття виникають через різке скорочення судин головного мозку та порушення кровообігу.

Як зняти головний біль: народні рецепти

Якщо вчасно не вилікувати напад мігрені, вона може призвести до серйозних проблем аж до інсульту. Спазм судин головного мозку загрожує ускладненнями, а також здатний продовжуватися тривалий час, протягом якого людина виявляється вимкненою з життя в прямому розумінні слова.

За старих часів люди вірили, що цю недугу викликають нечисті духи, що оселилися всередині людини. Тому перша допомога при мігрені була наступною mdash; випити склянку святої води. Зазвичай ємність зі святою водою зберігалася у кожній хаті. Відповідно, її температура була такою самою як у кімнаті. Випиваючи таку воду, людина розріджувала кров і спазм судин слабшав.

Цей прийом є актуальним і в наші дні. Якщо ви під рукою не було ліків, налийте воду в склянку, перехрестіть і повільно випийте. Потім приляжте і деякий час відпочиньте без дратівливих факторів у вигляді яскравого світла або гучної музики.

Від нездужання допоможе вилікуватися лимон. Потрібно відокремити від шкірки і прикласти до скронь приблизно три хвилини. У більшості випадків це допомагає, так що тримайте в холодильнику один-два лимони для використання з лікувальною метою. У тому випадку, коли шкіра схильна до алергічних реакцій, можна замінити екзотичний фрукт звичайним капустяним листям. Оберніть ними голову і, закріпивши рушником, прийміть зручну позу для розслаблення м'язів шиї та хребта.

Народні рецепти від мігрені

За старих часів як засіб від мігрені використовували лікувальний курс із застосуванням звичайних яєць. У склянку розбивали яйце, збовтували і відразу вливали кипляче молоко. Такий коктейль прописувався вранці та на ніч, внаслідок чого головний біль відступав. Секрет лікування у тому, що питво містить багато білка і є протеиновым коктейлем. А в ряді випадків головний біль викликається нестачею поживних речовин в організмі. Не дивно, що така методика виявлялася дієвою.

У тому випадку, якщо людина страждає на мігрень внаслідок підвищеного тиску, народна медицина рекомендує їй випивати три рази на день по чайній ложці настою зі звичайної калини. Готувати його потрібно так: взяти дві столові ложки плодів та залити окропом у кількості двох склянок. Нехай засіб настоїться, потім процідіть і можна використовувати за призначенням.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити рішучість та енергію у досягненні своїх цілей Б....
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити ініціативу в любовних справах Ваша енергія прив....
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба рекомендує утриматися від виконання складних завдань у цей день, віддаючи перевагу легшим Перевант....
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Для метеочутливих людей магнітні бурі можуть стати справжнім випробуванням У цей час погіршується самопочуття,....
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
Не варто боятися змін, оскільки вони є паливом для руху вперед, чудовим мотиватором та джерелом ентузіазму Є к....
більше матеріалів
/-0,31565999984741-/ /-pc-/
Top