counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Негативные привязки: как они мешают добиваться успеха в жизни


Переглядів: 10


Негативные привязки: как они мешают добиваться успеха в жизни

Негативні прив'язки — це те, що заважає нам ставати успішнішим, щасливішим. Експерти в галузі біоенергетики розповіли, що це таке і який механізм дії цих самих прив'язок.

Токсичні прив'язки можуть з'являтися у всіх людей незалежно від віку, статі, моральних підвалин та інших факторів. Раніше ми розповідали про те, як розірвати порочне коло залежності. У цій статті ми розповіли більше про саму суть прив'язок, причини їх появи та наслідки їхнього впливу.

Що таке негативне прив'язування

Загалом у біоенергетики виділяють два види енергетичного зв'язку між людьми або між людиною та подією: канал та прив'язка.

Енергетичний канал — це коли два об'єкти взаємовигідно обмінюються енергією. Це не завжди рівний обмін, але тут немає жодного порушення гармонії. Наприклад, дві людини дружать і поважають одна одну. Якщо виникає потреба допомогти з чимось, вони це роблять. Якщо є бажання попросити про підтримку, вони також не мовчать. Таких прикладів сприятливої взаємодії дуже багато. Якщо вам подобається спілкуватися з кимось, значить, ніякої прив'язки немає — канал чистий і вільний.

Прив'язка — це коли гармонія порушена. Наприклад, таке буває в токсичному коханні, де одна людина маніпулює почуттями іншої. У результаті жертва робить для маніпулятора все, але маніпулятор не робить для жертви взагалі нічого. При цьому зв'язок між ними не руйнується. Прив'язка — це залежність людини від чогось або від когось, нав'язливе бажання на кшталт помсти, ревнощів, вини, жалю, нерозділеного кохання.

У чому небезпека енергетичних прив'язок

Вони заважають нам розвиватися нормально, позбавляючи удачі та впевненості у собі. Це відбувається за декількома механізмами:

зупинка розвитку. Людина перестає фокусуватися на важливому. Він зупиняється у розвитку, тому що його думки повністю зосереджені на чомусь іншому. Він не може думати про роботу, про розваги та хобі. Він сфокусований на шкідливій звичці, на спробах догодити комусь із оточення. Він не має жодного бажання йти вперед, адже біополе руйнується, а чакри закриваються;

можливість стати жертвою маніпуляторів. Друга причина, через яку прив'язки заважають досягати успіху в житті — підступи хитрих ворогів. Негативні люди, які знаються на психології людини, можуть почати маніпулювати свідомістю людини, яка прив'язана до чогось або до когось. Вони чудово знають, на що потрібно натиснути, що змусити жертву робити те, що їм потрібно. Найчастіше це почуття провини, сорому.

Що потрібно, щоб позбутися прив'язки

По-перше, вам необхідно чітко зрозумітиНегативні прив'язки: як вони заважають досягати успіху в життінати той факт, що ви залежні від когось або від чогось. Люди в більшості випадків обманюють себе і не можуть зізнатися собі в тому, що їхній зв'язок з кимось чи чимось шкідливим для них. Хтось зовсім не бачить цього зв'язку. Прислухайтеся до тих, хто вам дорогий. Такі прив'язки дуже добре видно збоку.

По-друге, потрібно набратися сміливості. Спробуйте керуватися тим, що ви станете вільними, успішнішими. Це дасть вам необхідний приплив сил та бажання спробувати змінити щось у своєму житті. Сміливі люди - це не ті, хто постійно ризикує, а ті, хто йдуть проти своїх деструктивних бажань.

Наведіть порядок у своєму житті. У прямому та переносному сенсі. Почніть зі збирання в будинку. Позбавтеся речей, які нагадують вам про минуле або змушують постійно думати про ту чи іншу людину. Все те, що на вашу думку збиває вас зі шляху, потрібно нещадно викидати. Наприклад, речі колишньої другої половинки, старі фотографії, що нагадують про токсичну дружбу.

Позбавтеся боргів. Негативною прив'язкою є фінансові борги та невиконані обіцянки. До тих пір, поки ви не зробите те, що повинні, ви не позбавитеся проблем. Ця прив'язка витягуватиметься з вас сили та енергію.

Експерти в галузі біоенергетики зазначають також, що прив'язки можуть жити дуже довго. Не виключено, що багато хто з них у вас залишився ще з минулого життя. Вони можуть переходити з нами з одного втілення до іншого. Виходить, що деякі прив'язки стають кармічними. Щоб позбавитися їх швидше, корисно очищати карму, творячи добрі справи.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
Як очистити будинок від негативної енергетики
Як очистити будинок від негативної енергетики
Купаючи будинок, квартиру або переїжджаючи в нове орендоване житло, ми можемо зіткнутися з таким явищем як нег....
Нефрит: магічні властивості каменю
Нефрит: магічні властивості каменю
Кожен дорогоцінний або напівдорогоцінний камінь має свої магічні властивості Це стосується й нефриту
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Натуральні мінерали мають виняткову силу Вони здатні посилити можливості людини та допомогти їй досягти успіху....
Як оформити робоче місце за Знаком Зодіаку, щоб досягти успіху в кар'єрі
Як оформити робоче місце за Знаком Зодіаку, щоб досягти успіху в кар'єрі
Добитися успіхів у кар'єрі здатний кожен представник зодіакального кола Візьміть на замітку корисні рекомендац....
більше матеріалів
/-0,41116189956665-/ /-pc-/
Top