counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Три найсильніші чищення енергетики: сіллю, вогнем та водою


Переглядів: 63


Три найсильніші чищення енергетики: сіллю, вогнем та водою

Чи буває у вас почуття, ніби ви спустошені? Нема сил займатися справами, настрій жахливий і все валиться з рук. Це вірні ознаки забруднення фізичної та духовної енергетики, і вихід лише один — якнайшвидше провести енергетичне чищення.

Широко відомо, що нас усюди оточують енергетичні хвилі. Енергія рухається, перетікає, накопичується, чинячи на нас сильний вплив. Оновлена світла енергія діє позитивно, а негативна, особливо її надлишок, — пригнічує. Енергетичне очищення себе та приміщення — найважливіше, що потрібно зробити, якщо ви твердо вирішили розгорнути життя на краще. Ви можете вперто йти до цілей, але всі ваші праці розсіються, якщо ви оточені негативом. Чим швидше ви проведете чистку енергетики, тим швидше у ваше життя прийдуть позитивні зміни.

Зняття негативу з себе, свого будинку та бізнесу за допомогою солі

Використовуючи сіль, ви можете оновити та очистити енергетику в домашніх умовах. Таку практику експерти радять виконувати регулярно, щоб підтримувати баланс енергій у будинку, на роботі та в собі самому.

Сіль — унікальна речовина, яка має здатність вбирати в себе негативну енергію і водночас давати посилення позитивної. Щоб очистити простір навколо себе та особисту енергетику, вам знадобляться морська сіль, ароматичні свічки або пахощі (сандал, жасмин, лаванда або ялівець) та невеликі тканинні мішечки, які можна зробити з льону самостійно.

Послідовність дій:

  • Запалюйте пахощі або свічки по центру будинку і зачекайте, поки аромат заповнить усе приміщення.
  • Для кожної кімнати приготуйте по одному мішечку з жменькою солі та по одному мішечку для кожного члена сім'ї.
  • Розкладіть мішечки по всіх кімнатах на ніч. Для очищення простору — кладіть мішечки на найвище місце, де ніхто не зможе дістати. Для чищення особистої енергетики — покладіть сіль під ліжко чи подушку.
  • Після сядьте навпроти пахощів і тричі скажіть наступне: «Сіль очищає, сіль оновлює. Допомогла присолити, допоможи і біду відвести.
  • Наступного дня сіль з мішечків викидається в окремому сміттєвому пакеті, а самі мішечки стираються і забираються до наступного разу.

Цей обряд рекомендується проводити двічі на місяць. Важливо, щоб ніхто не торкався тканинних мішечок і не заважав солі поглинати негативну енергетику.

Чистіння енергетики вогнем

Обряд очищення вогнем вважається найпростішим і найефективнішим з точки зору впливу на енергетику. Місяць підвищує бажаний ефект. Для цього біоенергетики радять використовувати полум'я свічки, яке дозволяє зосередитися на проблемі, відпустити негативні думки і способи очистити речі від негативної енергетики. -sposoba-ochistit-veshhi-ot-negativnojj-ehnergeti.html">позбутися енергетичного бруду.

Послідовність дій:

  • Засвітіть 7 церковних свічок і розставте їх у приміщенні, яке збираєтесь очистити. Важливий момент: у процесі очищення навколишнього простору очищається також особиста енергетика.
  • Візьміть додатково кілька свічок, метою яких буде очистити кожен куточок у будинку, особливо ті місця, де найбільше накопичується негативна енергія (люстри, пороги, коридор, дверні отвори).
  • Зробіть з паперу вирву і оберніть їй кінець свічки, щоб віск під час плавлення не потрапляв на руку.
  • Обійдіть будинок, обов'язково почавши від вхідних дверей і далі рухаючись строго за годинниковою стрілкою. Затримуючись у проблемних зонах, плавно проводьте свічкою донизу. Зверніть увагу: тріск та невелике розсіювання свічки — вірний знак скупченого негативу.
  • У процесі ритуалу рекомендується подумки читати очищаючі молитви, афірмації або наступну змову: Святим вогнем палю, все зле випалюю. Іди, зло, димом, кіптявою, сльозами свічки.
  • Коли закінчите з усіма кімнатами, приступіть до зняття негативу з себе. Для цього візьміть свічку в праву руку і, починаючи з голови, круговими рухами спускайтеся вниз до колін. Під час чищення читайте будь-яку молитву чи змову. Читка проводиться лише з переднього боку.
  • Коли закінчите, не задуйте свічки. Можна залишити їх догоріти або загасити пальцями лівої руки. Залишки та недогарки загорнути в папір та викинути.

Очищення водою себе та свого будинку

Завдяки воді зародилося життя, тому нерідко їй приписують особливі, містичні властивості. Навіть вчені підтверджують, що вода має здатність приймати та передавати будь-яку інформацію, зцілювати та вимивати негатив.

Послідовність дій:

  • Візьміть скляну тару та наповніть її водою. Поставте її на підвіконня на кілька годин, щоб у воді накопичилося достатньо сонячної енергії. Також вода може бути заряджена силою місяця. Сонячна вода підходить для чищення кухні, ванної та коридору та приваблює щастя. Місячна — для чищення спальні, дитячої та вітальні, адже вона створює сприятливу атмосферу для відпочинку та сну.
  • Воду необхідно поставити по центру кімнати і, тримаючи над нею руки, прочитати молитву &lquo;Отче наш» і подумки звернутися до Господа з проханням допомогти вам очиститися, повернути здоров'я, дати міцний сон, повноцінний відпочинок та щасливе життя.
  • Потім за допомогою гілочки або віника необхідно окропити водою кожен кут. По квартирі варто рухатися за годинниковою стрілкою.
  • По завершенні обряду воду слід вилити в стік, а для відновлення власних сил — прийняти теплий душ.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів
/-0,38807010650635-/ /-pc-/
Top