counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

3 шага к счастью: как пережить и отпустить негативные чувства


Переглядів: 8


3 шага к счастью: как пережить и отпустить негативные чувства

У нашому житті кожен зустрічається з негативними емоціями та почуттями. Це може бути образа, ревнощі, злість, заздрість, зневіра, туга. Все це руйнує нас зсередини, тому експерти розробили корисну методику очищення, яка складається з кількох простих кроків.

Нерозв'язані емоційні проблеми у вигляді постійно переважаючих шкідливих почуттів та думок у голові призводять до освіти енергетичних дір, через які витікає наша енергія. Саме тому важливо користуватися системою із трьох кроків, яка допоможе вам навчитися долати внутрішні бар'єри.

Крок перший: усвідомлення

Багато людей з якихось особистих та індивідуальних причин відмовляються визнавати факт наявності внутрішньої емоційної проблеми. Це найважливіший і перший крок у її вирішенні.

Головна мета кожного з нас — помітити наявність проблеми. Важливо відчути емоції, прийнявши їх без осуду, адже всі ми люди і всім нас властиво відчувати те, що може зруйнувати нас зсередини.

Відповідно до східних навчань та спостережень експертів у галузі біоенергетики, головною причиною найбільших проблем у житті людини є відмова або неможливість прийняти те, що відбувається, прийняти поточні емоції. Без ухвалення звільнитися просто неможливо. Потрібно навчитися переживати цей момент без страху. Поточні емоції вже з вами, і ви від них нікуди не подінетесь.

Ви не зможете вилікуватися, якщо не відчуватимете. Дозвольте собі відчути смуток, тугу, злість чи щось інше. Дозвольте собі розчинитись у цьому почутті, щоб краще його впізнати, адже не знаючи ворога в обличчя, ви не зможете його перемогти.

Другий крок: реакція тіла

Коли ви прийняли емоцію ментально, настав час висловити її тілесними рухами. Наприклад, злість можна висловити, ударить рукою боксерську грушу або закричавши в подушку щосили. Дайте почуттю, яке переважає в даний момент, втілитись у щось фізичне.

Ви можете навіть спробувати намалювати свої почуття, так що зовсім не обов'язково йти до спортзали, щоб видавити з себе обурення. Можливо, вам захочеться побути наодинці із собою або попрацювати на городі. Робіть те, що вважаєте за потрібне. Головне, щоб вихід ваших емоцій нікому не заважав і нікого не кривдив.

Один із найкращих способів виплеснути те, що вас знищує зсередини — поговорити з близькою людиною, яка готова вас вислухати. Якщо таких немає, що буває часто, можна почати вести щоденник. Це чудовий спосіб «поговорити». Так, це здається абсурдним на перший погляд, але дослідження експертів показують, що ведення щоденника дійсно допомагає виплеснути все погане і не затримувати це собі, що дуже добре позначається на енергетиці.

Крок третій: закріплення успіху

На другому кроці зупинятися не варто. Є ще й третій крок, який іноді називають перезавантаженням. Мало просто позбутися поганої емоції. Потрібно зробити так, щоб ваше тіло повернулося до колишнього стану сили. Для цього в першу чергу необхідно присвятити себе та свій час турботі про душу, про тіло.

На третьому етапі потрібно постаратися знову стати відкритими для чогось доброго. Потрібно подбати про себе, вирушивши на природу або дозволивши собі насолодитися самотністю, відпочинком. Закріпіть успіх чимось приємним. Експериментуйте з третім етапом, вивчаючи нові способи розваги, задоволення від життя.

Кожен раз, коли у вас виходитиме пройти всі три етапи щодо кожної емоції або почуття, ви ставатимете сильнішими, оптимістичнішими. З кожною переможеною внутрішньою проблемою ви будете все швидше і швидше впоратися з ними в майбутньому.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,34750890731812-/ /-pc-/
Top