counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Шепотки на удачу и деньги


Переглядів: 42


Шепотки на удачу и деньги

Пошепки — це найпростіший спосіб змови, але дуже ефективний. Дізнайтеся, як залучити до себе успіх і багатства за допомогою найдієвіших шепітків.

Шепотки на гаманець та гроші

Магічно замовлений гаманець або монета діють за причепом магніту для грошей. Щоб провести відповідний ритуал, не потрібно мати надздібності або мати у себе вдома особливі магічні предмети — достатньо прошепотіти прості слова за потрібних обставин.

  • Шепотік на новий гаманець. Як тільки ви здійснили покупку, покладете в портмоне маленький шматочок червоної тканини і скажіть: «Грошик водиться, не кінчається, а тільки прибуває». Тканина завжди повинна залишатися в гаманці: саме вона притягуватиме гроші.
  • Ефективний шепот на гаманець. Таку змову можна робити на будь-який, навіть старий гаманець. Говориться він на застібку. Коли в портмоне знаходиться велика сума, закрийте його і нашіпчіть на замочок: Укладаю в тобі багатства назавжди! Гроші прибувають, гаманець не пустіє.
  • Шепотік на монету. Замовлена монета приноситиме удачу і притягуватиме до себе кошти. Покладіть монетку на праву руку і подуйте на неї. Таким чином ви «зіб'єте» чужу енергетику, яка може бути негативною. Потім, залишивши металеву гріш на долоні, промовте пошепки: «Моя удача міцна, як метал, а багатства великі, завжди зі мною, завжди при мені». Носіть монетку при собі, і незабаром ви відчуєте, як покращується фінансове становище.
  • Пошепки не купюру. Замовлена паперова купюра будь-якого номіналу завжди повинна бути при вас. Виділіть їй спеціальне місце і не в жодному разі не віддайте її в чужі руки. Зробивши це випадково, ви передасте разом із ними свій успіх. Візьміть купюру в обидві руки і тихо скажіть: Гроші течуть, та не зменшуються! Легко прийдуть, назавжди затримаються. Обряд можна провести кілька разів.

Дані способи є дуже простими і доступними для будь-якого обивателя. Ритуал займе всю мить, але принесе неоціненну користь у майбутньому і допоможе налагодити відносини з фінансами.

Шепотки на удачу

За допомогою коротких, миттєвих змов-шепітків можна не тільки розібратися з грошовими проблемами, але й повернути Фортуну до себе обличчям та досягти успіху у важливій справі. Безперечним плюсом є те, що промовляти ці змови можна регулярно — обмежень немає.

  • Шепотік на початок дня. До такого ритуалу варто вдаватися щоранку, особливо якщо протягом доби доведеться займатися якимось важливим заходом. З ранку потрібно підійти до дзеркала і, дивлячись на відображення, вимовити: «Піду одній, повернуся іншою. Все вийде, як сказано, так зроблено.
  • Пошепки перед важливою справою. Перед тим як зіткнутися з серйозною подією, результат якої важливий для вас, стисніть кулаки і прошепотіти: «Все вийде, як мені хочеться! Зі мною успіх, зі мною успіх.

За допомогою звичайного шепотка< /a> можна досягти результатів у будь-якій справі. Він не тільки приваблює удачу, але й допомагає заспокоїтися та привести думки до ладу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,34082198143005-/ /-pc-/
Top