counter
Всі новини...

Нумерология: о чем говорит номер вашей квартиры


Переглядів: 50


Нумерология: о чем говорит номер вашей квартиры

Фахівці в галузі екстрасенсорики стверджують, що кожен будинок чи квартира мають свою енергетику. На мікроклімат вашого житла можуть впливати багато факторів. Наприклад, його місцезнаходження, історія і навіть енергетика минулих мешканців. Нумерологи вважають, що на атмосферу будинку може впливати його номер. Так, на їхню думку, є щасливі номери та нещасливі. Отже, яку енергетику несе ваш будинок з погляду нумерології?

Для того щоб визначити характер свого житла, необхідно спочатку обчислити його нумерологічне число. Для цього потрібно просто скласти усі цифри у номері вашої квартири. Наприклад, цей номер – 29.

Складаємо цифри до отримання однозначного числа: 29 = 2+9=11=1+1=2. Виходить, що 2 – це нумерологічна кількість квартири під номером 29. Після того, як ви дізналися кількість свого житла, то вам залишається тільки дізнатися про енергетичний характер квартири.

  • 1 – це нумерологічне число символізує активність та рух. Часто у будинках з таким номером мешканці відчувають підйом сил та енергії. Будинок чудово підходить для тих, хто шукає нові ідеї, хоче відкрити свій бізнес або позбутися шкідливих звичок та комплексів. Відносини у цьому будинку – завжди відкриті та щирі. Цей будинок для тих, хто прагне досягнення нових висот і хоче досягти своєї мети. У такій оселі чудово почуваються люди, які займаються спортом, студенти, мандрівники і ті, хто має сильний і незалежний характер.
  • 2 – будинок з цим номером має спокійну і тиху атмосферу. Як правило, житло з таким номером наділене магічною силою, яка притягує добро і затишок. Мешканцям постійно хочеться брати його, наповнювати красою і комфортом. Це відмінний варіант для проживання сім'єю, а також тих, які прагнуть до спокою і душевного умиротворення.
  • 3 – це нумерологічна кількість будинку, в якому чудово почуватимуться творчі люди. У такій оселі завжди панує добра і привітна атмосфера. Цей будинок може принести щастя тим, хто прагне особистої самореалізації і хоче підвищити свій духовний рівень.
  • 4 – число стабільності та спокою. Будинок з таким номером буде ідеальним для тих, хто прагне реалізації своїх цілей у кар'єрному зростанні або бізнесі. Також він чудово підходить для сім'ї. Це будинок, в якому можна розслабитися та зарядитися енергією успіху.
  • 5 – будинок з таким номером відрізняється постійною активністю та рухом. Він відмінно підходить для спортсменів, мандрівників та простих авантюристів. Він наповнений легкістю та енергією романтики.
  • 6 – атмосфера цього будинку наповнена любов'ю, теплом та спокоєм. Це відмінний варіант для сімейних пар і товариських дружніх людей. Така оселя завжди відкрита для гостей та дружнього спілкування.
  • 7 – це нумерологічна кількість номера будинку, яка наповнена спокоєм та енергією споглядання. У такому будинку можна залишитися наодинці зі своїми думками та поміркувати про життя. До цього все тут сприяє. Найчастіше в таких будинках є містична атмосфера. Це чудове місце для тих, хто любить філософствувати, а також для тих, хто займається викладацькою діяльністю та вивченням психології.
  • 8 – будинок грошей та прибутку. Нумерологічна кількість такого будинку приносить мешканцям удачу в грошах та кар'єрі. Ті, хто живе в таких будинках, швидко просуваються кар'єрними сходами і домагаються фінансового зростання. Це чудове місце для бізнесменів, кар'єристів та політиків. Однак варто мати на увазі, що все, що відбуватиметься з мешканцями цього будинку буде набувати глобального характеру: якщо грошовий успіх – ndash; то він буде великим, а якщо неприємність – то велика.
  • 9 – будинок наповнений спокоєм та невимушеністю. Все в ньому протікає за певним планом. Цей будинок – чудове місце для людей з багатим внутрішнім світом і для тих, хто має якісь таланти та нестандартні здібності.

Зауважимо, що для квартир та будинків з номерами 33, 22 та 11 не варто вираховувати нумерологічне число. На думку нумерологів, ці номери вже самі по собі несуть унікальну енергетику.

  • Кількість 33 – будинок з таким номером наповнений радістю та атмосферою вічного свята. Він завжди відкритий для гостей. Мікроклімат цього будинку наділяє мешканців привітністю, дружелюбністю та м'якістю. Будинок із номером 33 чудово підійде для творчих людей, а також для тих, хто займається вихованням дітей.
  • Число 22 – цей будинок захищає своїх мешканців від негативної енергетики. Як правило, наслати псування на мешканців з таким номером буває важко. Ті, хто живе в такому будинку згодом набуває захисту від чорної енергетики інших людей.
  • Число 11 – будинок наділений енергією руху та активності. Мешканці таких будинків, як правило, прагнуть допомогти людям. Вони мають милосердя і співчуття до всіх людей, які потребують допомоги. У такому будинку, як правило, життя завжди б'є ключем.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні на вас чекає насичений день, повний нових можливостей та завдань Однак зірки радять не поспішати ....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні чудовий день для того, щоб зосередитися на своїх цілях та діяти впевнено Всесвіт підтримує вас у ....
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вам доведеться виявити рішучість та впевненість у своїх силах Зірки сприяють активним діям, особл....
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день сприятливий для просування у професійній сфері Можливі нові пропозиції та шанси, які пок....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ваша енергія на висоті, і це ідеальний день для роботи над важливими проектами Зірки підтримують ....
більше матеріалів
/-0,33494114875793-/ /-pc-/
Top