counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Вересня
15 Вересня
Всі новини...

11 токсичних переконань, які притягують у життя проблеми


Переглядів: 25


11 токсичних переконань, які притягують у життя проблеми

У більшості випадків джерелом проблем у житті людини є він сам. Негаразди в житті людей з'являються через велику кількість токсичних переконань, яких потрібно позбавлятися якнайшвидше. Саме про такі переконання йтиметься далі.

Недарма кажуть, що всі наші думки матеріальні. це стосується в основному не блукаючих і щомиті роздумів, а наших з вами переконань і установок, які ми періодично повторюємо самі собі в голові. Ось найнебезпечніші з них.

У мене немає талантів

Таланти і дар є у кожної людини. Проблема лише в тому, наскільки велике наше з вами бажання шукати та розвивати ці таланти. Багато хто так і не знаходить у собі сил, щоб визнати факт того, що вони теж обдаровані талантом. Всесвіт дав вам те, що може стати джерелом удачі, багатства, успіху, щастя. Якщо кажете собі, що у вас немає таланту, то знайти його практично неможливо.

Потрібно робити все ідеально

Перфекціонізм до добра не доводить. Якщо людина дуже хоче стати успішною, то не потрібно робити все ідеально. Коли хтось вважає, що він не має права на помилку. Це призводить до підвищеного негативного тла розладів, переживань. Ви можете припускатися помилок. Більше того, ви часом зобов'язані їх допускати, щоб ставати мудрішим. Вам не потрібно бути «відмінниками» у всьому. Потрібно покращувати свої навички, якщо результат недостатньо добрий. Бережіть свій час.

Невдачі переслідують мене

Якщо так міркувати, вони точно будуть вас переслідувати, притягуючи в життя проблеми і не даючи вам можливості їх долати. Немає нічого страшного в тому, що зараз у вас проблеми. Всесвіт завжди намагається йти нам назустріч. Якщо ви відчуваєте брак удачі, це не означає, що вона зовсім вас покинула. Просто щось її блокує. Наприклад, ваша впевненість у тому, що ви не варті успіху. Таке токсичне переконання є одним із найнебезпечніших.

Все має бути відразу

Ні, цього не має бути. Деякі труднощі та проблеми є вимушеними або неминучими, адже людині не дано знати абсолютно все. Ніхто не може обминути проблеми, тому потрібно навчитися приймати їх і використовувати для того, щоб ставати сильнішими. Не чекайте, що все задумане реалізується без перешкод та труднощів. Розчарування у такому разі майже неминуче, а воно притягує нові проблеми.

Мені нема чого радіти

Це переконання настільки токсичне, що відлякує від вас оточуючих людей. Якщо вас ніщо не тішить, то немає нічого дивного в тому, що у вас немає друзів і ви не можете сподобатися нікому. Навчіться радіти дрібницям і помічати частіше щось хороше у житті. Це допоможе вам долати всі труднощі та знайти душевну легкість.

У мені лише недоліки і вади

Так, у всіх є недоліки, але їх потрібно або прийняти, або виправити, якщо це можливо. Якщо думати, що у вас немає жодних світлих і сильних сторін, то вони потонуть у ваших вадах. Це вкрай токсичне переконання, яке не просто уповільнює, а повністю зупиняє процес розвитку особистості, призводить до депресії та душевного виснаження.

Я нікому не потрібна/потрібний

Якщо так думати, то людям справді буде на вас начхати, оскільки вони відчують ваш настрій. Завжди знайдуться люди, яким ви будете цікаві і які будуть насолоджуватися вашою присутністю. Це лише питання часу та вашої ініціативи.

Моя мрія не здійсниться

Важко вигадати токсичну установку гірше. Таке переконання з'являється не так. Швидше за все, у вашому оточенні є люди, які це вселяють. Також мрія може не збуватись у тому випадку, якщо вона може комусь нашкодити. У більшості випадків люди не вірять у свої сили, але досить просто почати рухатися до мрії, щоб зрозуміти, що цей шлях має початок і кінець.

Я повинен/повинна подобається всім

Ви нікому нічого не винні. По-перше, ви повинні подобатися лише собі. По-друге, сподобатися всім людям просто не вдасться. Необхідність подобатися всім навколо з'являється у дитинстві, коли батьки часто нас переконують у тому, що ми повинні відповідати очікуванням та догоджати всім навколо. Звісно, це не так. Позбавтеся цієї токсичної думки якомога швидше.

Моє життя ніколи не зміниться

Насправді вона змінюється прямо зараз, тому що ви читаєте ці рядки. Знайте, що вони зміни приходять до тих, хто прагне до них. Токсична установка про те, що все вирішено наперед і ніколи не зміниться, вкрай небезпечна для будь-якої людини. Ваша доля у ваших руках і нічиїх більша.

Людям не можна довіряти

Так, у нашому світі багато людей, довіра до яких може завести вас у такі нетрі, вибратися з яких буде майже неможливо. З іншого боку, у світі повно дуже приємних людей, які цілком точно можуть принести вам радість, умиротворення, а також допомогти з досягненням цілей. Людям можна довіряти, та не всім. Важливо пам'ятати, що добрих людей набагато більше, ніж поганих.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вдалий день для завершення розпочатих справ Ваша енергія буде спрямована на роботу та фінанси, що....
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вам варто сповільнитися та озирнутися Не поспішайте з вирішенням важливих питань — особливо тих, ....
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день обіцяє бути активним та насиченим Ваша енергія буде на висоті, і ви зможете досягти успі....
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
більше матеріалів
/-0,36156702041626-/ /-pc-/
Top