counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Секрети успіху на кожен день тижня


Переглядів: 5


Секрети успіху на кожен день тижня

Кожна людина прагне щастя та успіху. За допомогою енергетики планет ви зможете щодня втілювати мрії в життя і досягати поставленої мети швидше.

Планети мають потужну енергетику, і кожна з них набирає чинності у певний день тижня, задаючи ритм усьому дню і провокуючи людей на будь-які дії. Експерти зібрали для вас рекомендації на кожен день тижня, які допоможуть вам досягти успіху в найкоротший термін.

Понеділок

Перший день тижня перебуває під впливом Місяця. Вона пробуджує в людях сильні емоції, що породжує бажання дбати та надавати підтримку оточуючим. Щоб цей день став для вас успішним, використовуйте силу нічного світила собі на допомогу. Місяць розкриває інтуїтивні здібності, дозволяючи відчувати напрям, в якому вам варто рухатись для досягнення успіху. У понеділок ви можете сміливо користуватися підтримкою близьких людей, щиро розповівши їм про причину свого прохання.

Вівторок

Управителем вівторка виступає Марс, який пробуджує у людей бажання діяти. У цей день вам необхідно відмовитися від спокійного способу життя та почати реалізовувати найсміливіші ідеї та проекти. У вівторок бажано зробити хоча б перший крок до втілення задуманого, закласти основу майбутніх звершень. Марс розкриває найсильніші риси характеру, які допоможуть вам strong>досягти мети та успіху.

Середа

У середу сила Меркурія допоможе вам реалізувати свої задуми. Планета, яка буквально змушує людину випромінювати енергію, допоможе досягти успіху за рахунок продуктивного спілкування та нового погляду на свої обов'язки. Середа — день авантюр, ризику та несподіваної удачі, тому позбавте себе важких думок і фраз і спробуйте прожити цей день легко і невимушено. Експерти впевнені, що саме в цей день народжуються найгеніальніші ідеї, які можуть принести запаморочливий успіх.

Четвер

У четвер головним помічником у справах буде Юпітер. Ця планета наділяє людей оптимізмом і щедрістю, тому не проґавте можливості вирішити питання зі своїм керівництвом, яке в четвер буде найбільш схильним до спілкування. Планета позитивно впливає на людей, дає можливість домовитися і дійти компромісного рішення. Саме тому четвер у астрологів вважається днем угод та конструктивних переговорів. Не відкладайте запланованих зустрічей, і вам обов'язково посміхнеться успіх.

П'ятниця

У п'ятницю балом править чуттєва Венера. Цей день з найдавніших часів вважається жіночим, і планета опікується представницями прекрасної статі. Якщо ви хочете досягти успіху на любовному фронті, то п'ятниця буде оптимальним днем для реалізації власних можливостей. Робіть компліменти і не скупіться на посмішки. Астрологи відзначають, що саме п'ятниця є днем кохання та взаєморозуміння. Виявіть усі свої найкращі риси характеру, будьте ввічливі, і ви зможете добитися успіху в останній будній день.

Субота

У суботу ініціативу перехоплює Сатурн, планета кармічна та сувора. У зв'язку з цим досягти успіху в суботу зможуть ті, хто обережний і розважливий. Цього дня сувора послідовність та продуманість ваших дій виключить помилки та промахи. Сатурн може спровокувати напругу у відносинах людей, викликати підозрілість, тому добродушне ставлення у спілкуванні з потенційним роботодавцем, партнером по бізнесу, співзасновником допоможе вам досягти бажаних результатів.

Неділя

Сонячна енергетика в неділю заряджає людей бадьорістю. Цей час призначений для активного відпочинку після напруженої роботи та невимушеного спілкування з близькими людьми. Однак навіть цього, традиційно вихідного дня тижня у вас є можливість досягти успіху, використовуючи енергетику Сонця. Воно здатне показати нам справжні «я» кожного. Увага та грамотні дії допоможуть вам заручитися підтримкою впливових особистостей, знайти спонсорів, прихильників та інших людей, які допоможуть вам реалізувати всі задуми та проекти.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,33920502662659-/ /-pc-/
Top