counter

Який гаманець приваблює бідність


Переглядів: 13


Який гаманець приваблює бідність

Гаманець — це не просто місце для зберігання ваших карток та грошових купюр з дрібницею. Це ще й найпотужніший фінансовий талісман, який, на жаль, може перетворитися з друга на ворога. Експерти в галузі біоенергетики розповіли, в яких випадках це відбувається.

Якщо ви хочете зробити гаманець потужним магнітом для грошей, покладіть у нього один із п'яти сильних грошових талісманів, про які ми розповідали раніше. Також пам'ятайте, який гаманець відлякуватиме удачу.

Порваний гаманець

Намагайтеся купувати новий гаманець щоразу, коли ваш приходить у непридатність. Чим довше ви ходите з порваним або обшарпаним гаманцем, тим більше він перетворюється на антиталісман. Згодом із нього можуть почати пропадати гроші, карти. Словом, проблем він дасть вам чимало.

Якщо невеликі потертості гаманцю вибачити можна, то дірки точно свідчать про те, що фінансовий успіх витікає від вас геть.

Чужий гаманець

Якщо ви почали використовувати чужий гаманець, не чекайте нічого хорошого. Не важливо, чи належить він вашому другові, батькові чи дитині. Якщо він був у використанні в іншої людини, він уже просочений його енергетикою. Зміна господаря не прив'язує гаманець до нової людини. Він продовжує належати тому, хто його почав використовувати із самого початку.

Особливо небезпечними є гаманці, знайдені на вулиці. Будьте обережнішими з ними, оскільки вони можуть нести в собі величезну небезпеку. Ви не знаєте, кому він належить чи належав. Він може взагалі бути проклятий. Якщо в ньому є гроші, краще не користуватися ними, а постаратися повернути все знайдене власнику.

Гаманець з небезпечними предметами всередині

Завжди слідкуйте за тим, що лежить у вашому гаманці. У жодному разі не кладіть у нього сміття, кредитні картки з боргами, фотографії. Все це істотно знижує сприятливий вплив гаманця на ваш фінансовий успіх. Будьте обережними та уважними.

Порожній гаманець

У жодному разі не залишайте гаманець порожнім. У ньому має залишатися хоча б пара-трійка монет. Бажано, щоби були й паперові банкноти. Коли гаманець залишається порожнім, він одразу починає працювати проти вас, виконуючи роль фінансового якоря.

Недостатньо просто класти в нього купюри. Важливо, щоб вони були розправлені та покладені обережно. Не варто складати гроші, стукати. Це може також негативно вплинути на фінансову удачу.

Гаманець з візерунком у клітинку

Цей візерунок символізує скутість. Він може заблокувати фінансові потоки та позбавити вас удачі. Найкращий візерунок для гаманця — в горошок. Але деякі експерти радять вибирати гаманець максимально суворого вигляду.

Маленький та/або круглий гаманець

Маленькі гаманці змушують вас складати купюри, а це, як було написано вище, просто неприпустимо. Кругла форма гаманця, на думку експертів у галузі біоенергетики, відлякує фінансову удачу. Вибирайте гаманці прямокутної форми. Вони найкращі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 17 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 17 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе нові перспективи, особливо у кар'єрних питаннях Можливо вам запропонують щось не....
Гороскоп від Анжели Перл на 17 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 17 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ви відчуєте приплив енергії та впевненості у собі Зірки радять використовувати цей день для важли....
Гороскоп на 17 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 17 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні на вас чекають несподівані зміни, особливо в робочій сфері Будьте готові до нових можливостей, як....
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вдалий день для завершення розпочатих справ Ваша енергія буде спрямована на роботу та фінанси, що....
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вам варто сповільнитися та озирнутися Не поспішайте з вирішенням важливих питань — особливо тих, ....
більше матеріалів
/-0,39982295036316-/ /-pc-/
Top