counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Почуття провини: як воно впливає на нашу енергетику і як його позбутися


Переглядів: 9


Почуття провини: як воно впливає на нашу енергетику і як його позбутися

Почуття провини — одне з найсильніших і водночас найнебезпечніших. Експерти в галузі біоенергетики розповіли, як його позбутися і чому це варто зробити якнайшвидше.

Кожній людині потрібно вміти захищати себе від негативної енергії. Почуття провини в цьому плані є найнебезпечнішим. Якщо нічого з ним не робити, воно заповнить собою все, не залишивши від колишньої особи ні краплі.

Чому відчуття провини небезпечне

Ваша енергетика сильно слабшає. Аура людини, який відчуває провину, стає дуже слабким і беззахисним. Через це людина частіше хворіє, її рідше відвідує удача. Сили залишають його. Йому не хочеться нічого робити — ні працювати, ні відпочивати, ні спілкуватися. Страждають абсолютно всі сфери життя, включаючи здоров'я.

Ви стаєте мішенню для маніпуляторів та токсичних людей. Маніпулятори та енергетичні вампіри тиснуть або на жалість, або на почуття провини. Їхніми улюбленими жертвами є ті, хто не може впоратися з останнім. Ними керувати легше, ніж фігурами на шаховому полі. Вина та сором — потужні та дуже дієві важелі, за які люблять тягнути маніпулятори. Піддавшись цьому почуттю, можна не лише нашкодити своєму здоров'ю та настрою, а й стати жертвою недоброзичливця.

Воно викликає гнів і злість. Люди, які почуваються винними за щось, часто звинувачують у цьому інших. Справа в тому, що вина не дозволяє вирішувати проблему. Вина діє як спосіб покарати себе за те, що нам здається неправильним.

Він гальмує розвиток. Через почуття провини людина може залишитися працювати там, де мало платять, бо вона не може покинути свій колектив. Вина змушує продовжувати жити з людиною, яка нас не любить, але потребує піклування і піклування, і так далі.

Як позбавлятися почуття провини

Дозвольте собі бути самими собою. Все життя, починаючи змалку, батьки та вчителі розповідають нам, що погано, а що добре. Нас порівнюють з ідеальними образами, які вкладають у наші уми, але суть у тому, що ідеальною людиною бути неможливо, тому докоряти себе просто немає жодного сенсу. Багато хто продовжує це робити, порівнюючи себе з кимось із оточення. Не треба намагатися бути схожими на когось. Потрібно бути самими собою та перестати виправдовуватися за свої недоліки.

Позбавляємося токсичного оточення. Всі люди, які провокують появу почуття провини, повинні залишитися поза межами близького кола спілкування. Чужі сльози, роздратування чи образи не повинні провокувати у людині провину. Звичайно, повністю позбутися неприємних людей не вийде, але завжди можна навчитися говорити їм «ні», а також сфокусуватися на собі, правильно розставивши пріоритети.

З приємними та добрими людьми, які приймають нас такими, якими ми є, дуже легко спілкуватися. З ними життя здається світлим і легким. Правильне оточення здатне вилікувати будь-яке, навіть укорінене почуття провини.

Користуємося спеціальними талісманами. Від почуття провини допомагають позбавлятися каміння-талісмани: аметист, опал, обсидіан, місячний камінь, хризоліт. Почуття провини лікують кохання, турбота та тепло, тому можна завести кішку чи собаку. Також корисними будуть деякі рослини, які відмінно очищають енергетику від негативу: герань, алое, хлорофітум, цитрусові, фікус, бегонія.

Зміна фокусу. Від почуття провини можна просто абстрагуватися. Щоб забути про деструктивні почуття та емоції, погані спогади, можна спробувати знайти нове захоплення, в яке вдасться піти з головою. Коли людині нема чим зайнятися, вона постійно думає про щось, її думки спрямовані на самоаналіз. Якщо захопитися цікавою справою, свідомість перебудується на потрібний лад, а на переживання та самокопання просто не залишатиметься часу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,40149402618408-/ /-pc-/
Top