counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Зони у вашому будинку, які важливо утримувати в чистоті, щоб не прирікати себе на хвороби та невдачі


Переглядів: 5


Зони у вашому будинку, які важливо утримувати в чистоті, щоб не прирікати себе на хвороби та невдачі

Згідно з філософією східного вчення фен-шуй, переважання позитивної енергетики у вашому будинку гарантує вам щастя, здоров'я та удачу. Експерти в цій галузі розповіли, за якими зонами вашого будинку потрібно стежити насамперед.

Для початку постарайтеся зробити прибирання за правилами фен-шуй. Намагайтеся завжди підтримувати чистоту в будинку і не допускати появи хаосу, бруду, мотлоху. Енергія Ці повинна циркулювати вільно, тому перш ніж займатися активацією тієї чи мною зони, потрібно зробити загальне прибирання та навчитися підтримувати порядок на постійній основі.

Зона здоров'я

Якщо у вас чи у ваших домочадців є проблеми із самопочуттям, то важливо зайнятися впритул зоною здоров'я. Її опрацювання, активація та подальший вміст у чистоті допоможуть стати витривалішими у ментальному та фізичному плані. Це допоможе вам підвищити імунітет, набути гарного настрою та мотивації, повернути любов до життя.

Зона здоров'я є найважливішою з усіх, оскільки здорова тільки людина може щиро радіти життю. Отже, вона знаходиться у східному секторі вашого будинку. Щоб швидко визначити, де знаходиться ця зона, встаньте спиною до вхідних дверей у квартиру або будинок, а потім зверніть погляд праворуч. Це і буде східний сектор.

Найголовніша умова підтримки сильної східної зони фен-шуй — це чистота. Абсолютно завжди намагайтеся тримати це місце у будинку чистим. Забирайтеся там у першу чергу. Друга умова сильної зони здоров'я — гарне освітлення. Якщо там нема вікна, а сонячне світло туди не проникає, не біда. Можна встановити додаткові джерела світла. Виконавши дві прості умови, ви вже зробите своє життя кращим. Що стосується кольорів, то ідеальними відтінками цієї зони можна вважати білий, сірий, зелений. Також активізувати цю зону можна за допомогою розміщення рослин.

Зона успіху, грошей, роботи, творчості та статусу

Гроші та успіхи в роботі чи бізнесі є вкрай важливими для кожного з нас. Якщо зі здоров'ям і із зоною здоров'я у вас все добре, то можна переходити до зони грошей та фінансового успіху. Тут важливо приділити увагу двом зонам.

Перша — це південний напрямок. Фактично, це місце прямо біля вхідних дверей. Там знаходиться зона статусу, успіху, авторитету та самореалізації. Якщо її не активувати і занепадати, то люди перестануть вас поважати. Величезні проблеми чекатимуть на тих, хто змушений по роботі багато приділяти часу переговорам. Ця зона може бути гранично маленькою. Там важливо тримати щось дуже дороге — наприклад, прикраси. Також там можна розмістити різноманітні грамоти, кубки, призи.

Також варто наголосити на важливості північного сектора. Він відповідає безпосередньо за фінансове добробут сім'ї загалом і кожну людину окремо. Стихія цього сектора — Вода. Саме тому в ньому корисно розміщувати акваріуми, фонтани. Добре, коли там ванна кімната з туалетом, або кухня. Найкращі кольори для цього сектора — синій, блакитний, фіолетовий, бірюзовий. Намагайтеся частіше робити в північному секторі вологе прибирання.

Зона любові, сім'ї, вірності

Зона кохання — це південний захід. Виходить, що ця зона розташовується ліворуч від вхідних дверей. Керує цією зоною стихія Землі. Послаблює її метал. Саме тому важливо розташувати там рослини, а також забрати звідти по можливості всі металеві предмети.

Тим, хто самотній, можна розташувати там фото чи картину з людиною протилежної статі. Тим же, хто вже здобув щастя, зберегти його допоможуть парні предмети. Ще в цій зоні можна поставити талісмани кохання та сім'ї — слона, черепахи. Там дуже корисно розташовувати пахощі і запалювати частіше ароматичні лампи.

Щодо вибору кольору, то можна віддати перевагу пісочному, бежевому, зеленому, теракотовому, коричневому відтінкам. Допоміжна стихія — Вогонь, тому можна використовувати для створення гармонії такі кольори, як червоний, помаранчевий, жовтий, рожевий.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,30719709396362-/ /-pc-/
Top