counter

6 шкідливих установок і забобонів, яких час позбавитися


Переглядів: 10


6 шкідливих установок і забобонів, яких час позбавитися

Різні шкідливі установки часто дістаються нам від батьків, від друзів та від суспільства, а іноді ми вселяємо щось собі самі на основі невдалого досвіду. Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чим подібні установки можуть бути небезпечними і як їх позбутися.

Ознайомтеся з чотирма дієвими установками, які дозволять вам взяти своє життя під контроль. Будь-яка зміна у світогляді повинна бути всеосяжною, тому перед тим, як навіяти собі правильні істини, позбавтеся шкідливих установок, описаних далі.

Потрібно триматися за стабільність

Багато хто чув від батьків, що треба триматися за нелюбиму роботу чи згаслі стосунки, бо стабільність найкраще. Необхідно завжди зважувати всі за і проти, щоб приймати правильне рішення. Якщо завжди триматися за стабільність, життя може стати дуже складним. Людина має вміти виходити за межі зони комфорту.

Щастя дається лише обраним

Це встановлення багатьох людей, яким не пощастило знайти любов чи успіх у фінансовій сфері. Саме тому вони думають, що щастя — це доля лише пустунки долі. Насправді все залежить тільки від нас. На перший погляд може здатися, що це не так, але насправді ми вирішуємо свою долю. Багато подібної негативної установки маскують свою лінь і боягузтво. Успіх не приходить до тих, хто в неї не вірить.

Кохання долає всі труднощі

Це дуже небезпечне встановлення. Багато хто думає, що якщо люди люблять один одного, то їм вдасться подолати зради, тиранію та маніпуляції. Якщо дотримуватися цього токсичного переконання, можна назавжди залишитися в лапах тирана. Люди, які в це вірять, схильні до негативний вплив енергетичних вампірів. Не любов долає всі труднощі, а здоровий глузд.

Потрібно приймати людей такими, якими вони є

Багато хто терпить ревнощі, жадібність або токсичність, тому що думають, що люди не можуть виправлятися і змінюватися на краще. Насправді, будь-хто з нас може стати найкращою версією себе у найкоротші терміни. Якщо людина робить помилки, але не хоче змінюватися, це її особистий вибір, а не неминучість. Злочинець залишається злочинцем, тому що йому це до вподоби. Зрадник продовжує змінювати, тому що не хоче ставати краще.

Хто багато сміється, той багато плакатиме

Це порожні забобони і дуже небезпечна вірусна установка, якій тисячі років. Енергетика людини має бути позитивною, а настрій — оптимістичним. У сміху та радості немає нічого поганого. Цю приказку можна почути в інших варіантах — наприклад, «якщо погано, чекай хороше, якщо добре, чекай погане». Такий настрій позбавляє людину позитиву. Він починає вважати, що будь-яка радість призводить до проблем, тому живе у смутку та негативі, щоб не порушувати балансу. Це не правильно. Всесвіт хоче, щоб ми всі жили позитивно і відчували себе щасливими 24 години на добу та 7 днів на тиждень.

Де народився, там і знадобився

Експерти радять перестати вірити у цей міф. Людині завжди потрібні нові емоції, пригоди, знайомства. Без цього він може зачахнути, скиснути, стати похмурим і марним для себе. Кожному з нас треба рухатися життям, шукати себе і не відмовлятися від мрії. Звичайно, бувають ситуації, в яких все тримає нас у рідному місці, але це не означає, що так має продовжуватися завжди.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,38799500465393-/ /-pc-/
Top