counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Жартівний гороскоп: Знаки Зодіаку на пенсії


Переглядів: 11


Жартівний гороскоп: Знаки Зодіаку на пенсії

Чи хотіли б ви знати, якими ви будете з глибокої старості? Це можливо за допомогою нашого жартівливого гороскопу. Астрологи стверджують, що кожен знак зодіаку старіє по-різному. Дізнайтеся, яким вас застане старість, виходячи з особливостей характеру вашого сузір'я!

Овен

Таке відчуття, що Овни взагалі не старіють. Досягнуто пенсійного віку, вони рідко кидають роботу. Вони також бадьорі і позитивні як у молоді роки. Люблять проводити час із молоддю, заводять нові знайомства, знаходять нові захоплення та хобі. Старістю тут і не пахне!

Телець

Як правило, з роками разом із сивиною та зморшками Тільці набувають ще й кругленького животика. Представники цього Знаку Зодіаку в старості виглядають як пухкі добрячки і м'якими характером. Упертість кудись випаровується, на заміну приходить чуйність і гнучкість.

Близнюки

Близнюки в старості нічим не відрізняються від того, як вони поводилися в молодості — все той же запал і вогник в очах. Робота, захоплення та, звичайно ж, спілкування — улюблені заняття представників цього сузір'я на пенсії.

Рак

Раки — це класичні бабусі та дідусі. Вони люблять піклуватися про своїх дітей та онуків. Від оточуючих вимагають трохи — поваги до себе. Є й інший тип раків. Вони ніколи не дорослішають, навіть коли їхня голова стосується сивини.

Лев

Леви в жартівливому гороскопі в старості обростають зайвими кілограмами, стають спокійнішими, мудрішими і розважливішими. Вони люблять, коли їх цінують, поважають і прислухаються до їхніх порад. Леви люблять повчати оцінювати, і часто беруть в облогу всі крамнички у дворах для збору «секретної інформації» про всіх мешканців під'їзду.

Діва

З віком Діви стають песимістами. Вони критичні стосовно молоді та всього, що відбувається навколо. На пенсії Діви люблять займатися своїм здоров'ям та саморозвитком. Вони продовжують розвиватися культурно та відчувати на собі всі народні методи підтримки себе у формі.

Терези

Ваги не люблять старіти. Зморшки та сивина — не про них. Представники цього сузір'я всіма силами намагаються відстрочити настання пенсійного віку. Макіяж, фарбоване волосся, модний зовнішній вигляд — це головні відмінності Дів у старості.

Скорпіон

До старості Скорпіони набувають неоціненного досвіду, у них формуються свої переконання, з якими вони прагнуть поділитися з оточуючими. Однак намагаючись виглядати в очах інших мудрою людиною, вони нерідко переходять межі, ставлячи свій досвід і знання вище за точку зору опонента.

Стрілець

Стрільці на пенсії продовжують вести активний спосіб життя. Слід зазначити, що у глибокій старості представники цього сузір'я продовжують виглядати дуже привабливо. Стрільці дуже люблять, коли їм кажуть компліменти щодо їхнього зовнішнього вигляду. Зазвичай їм завжди дають менше років, ніж є насправді.

Козеріг

«Сивина в бороду — біс в ребро» — це сказано про Козерогів. Час для них тече у зворотний бік. Якщо в юному віці Козероги здаються мудрими не за роками, то ближче до старості впадають у дитинство. Люди цього сузір'я на одній хвилі з дітьми. На пенсії вони мають багато інтересів. З боку Козероги здаються трохи божевільними.

Водолій

На пенсії Водолії не втрачають своєї легкості, ексцентричності та оригінальності. Вони залишаються в душі молодими і незалежно від віку завжди готові до пригод і всього нового. Плітки на лавці — не для них. Їм подавай активний спосіб життя та культурну освіту.

Риби

Риби на старості років зазвичай впадають у легку меланхолію. Вони люблять згадувати свою молодість, перегортаючи сторінки фотоальбому. Якщо Риби мають онуків, то в їхньому житті настає друга молодість. На пенсії представники цього сузір'я люблять присвячувати час творчості, читання та рукоділля.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,44813299179077-/ /-pc-/
Top