counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Жартівливий гороскоп: якими ви будете на старості за Знаком Зодіаку


Переглядів: 9


Жартівливий гороскоп: якими ви будете на старості за Знаком Зодіаку

Чи бажаєте ви знати, що на вас чекає в старості? Зазирнути у майбутнє можна за допомогою вікового жартівливого гороскопу. Астрологи стверджують, що старість приходить до всіх по-різному і це залежить від приналежності людини до того чи іншого сузір'я. Хтось на пенсії виховує онуків та в'яже шкарпетки, а комусь подавай екстрим. Дізнайтеся, якими ви будете на старість, відповідно до вашого Знаку Зодіаку.

Овни

Овни взагалі не відчувають віку. Доживши до похилого віку, представники цього Знаку Зодіаку, як і раніше, ведуть активний образ, займаються своїми улюбленими справами і майже не хворіють.

Тільці

Тільці доживають до глибокої старості незважаючи на всі недуги, що виникають час від часу. Представники цього сузір'я воліють спокійне і комфортне життя на пенсії. Розмірний спосіб життя часто призводить до ожиріння.

Близнюки

Близнюки намагаються вести активний спосіб життя навіть на пенсії. Представники цього сузір'я завжди молодяться і не бажають і чути про свій вік. Можна сказати, що старість ніколи не приходить до Близнюків. Народжені під цим сузір'ям завжди почуваються на 18 років.

Рак

Раки на старості можуть проявляти себе по-різному. Вони або до кінця свого життя залишаються в душі дитиною, або яро беруться за опіку над онуками та своїми дорослими дітьми. Якщо у них до кінця життя не виявиться близьких людей, то вони оточать себе домашніми тваринами, щоб було про кого піклуватися.

Лев

Леви, згідно з жартівливим гороскопом, будуть у старості всіх повчати. Як правило, до пенсії представники цього Знаку домагаються поваги з боку оточуючих та стають авторитетами. Леви із задоволенням даватимуть поради та навчатимуть життя.

Діви

Діви в старості дуже добре виглядають. Як правило, вийшовши на пенсію вони здаються молодшими за свої роки. Люди цього сузір'я намагаються до кінця своїх днів тримати себе у формі: займаються спортом, роблять процедури, що омолоджують, і добре одягаються.

Терези

Ваги не люблять старіти. Кожна нова зморшка для них – ndash; це трагедія. Саме тому вони всіма силами намагатимуться запобігти старінню. З онуками вони поратися навряд чи будуть, а ось подорожувати і займатися спортом. більш ніж можливо.

Скорпіони

Скорпіони до старості дурніють. Вони перетворюються на філософів і постійно розмірковують про життя. Це часом доводити їх до маразму. Як правило, представники цього сузір'я виглядають на пенсії дуже велично. На їхній вигляд можна подумати, що вони прожили тяжке життя, навіть якщо це не так

Стрільці

Стрільці не хочуть старіти. Їм важливо, щоб у їхній бік, як і раніше, сипалися компліменти, а особи протилежної статі як і раніше захоплювалися ними. Вони роблять все можливе, щоб довше залишатися молодими та привабливими.

Козероги

На Козерогів час діє у зворотному порядку. Якщо в юності вони серйозні та розумні не за роками, то ближче до пенсії вони стають схожими на дітей. Багато хто вважає це за старечий маразм, але насправді це відмінна риса їхнього характеру.

Водолії

Водолії на старості років завдають багато клопоту своїм дітям та онукам. Представники цього сузір'я стають справжніми бунтарями. У 80 років вони можуть спокійно вирушити до нічного клубу або купити собі байк.

Риби

У старості Риби люблять ностальгувати та згадувати свою молодість. Їм дуже подобається подумки повертатися в ті роки, коли вони були молоді, красиві та сповнені сил. Це і надає їм енергії і на старість.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,37172389030457-/ /-pc-/
Top