counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Вересня
15 Вересня
Всі новини...

Як привернути увагу чоловіка за Знаком Зодіаку


Переглядів: 22


Як привернути увагу чоловіка за Знаком Зодіаку

Чоловіка завоювати не так вже й просто. Серед них є як ласі на жіночу увагу особистості, так і дуже вибіркові та обережні люди. Багато в чому це залежить від приналежності до того чи іншого Зодіакового Знаку.

Багато людей помилково думають, що найгірша сумісність — у однакових знаків зодіаку, хоча в любові до кожної людини можна знайти підхід. Можна привернути увагу будь-якого чоловіка. Для цього знадобиться кілька важливих секретів та його астрологічні особливості.

Чоловік-Овен

Хочете привернути увагу Овна — дайте йому волю дій. Грубо кажучи, не робіть нічого. Трохи поігноруйте його, щоб він поставив собі питання про те, чому ви так вчинили. Потім почніть говорити про нього. Овен чоловічої статі обожнює, коли говорять про нього, просто в захваті від таких розмов. Підійдіть до нього і поставте питання з прихованим компліментом. Це чудове початок відношення і хороший спосіб сподобатися закоханому Овну.

Чоловік-Телець

Тельці просто захоплені, коли жінка чи дівчина сама йде на перший нібито випадковий фізичний контакт. Під час розмови можна випадково торкнутися чоловіка. Тельці дуже сильно реагують на запахи, тому парфум є обов'язковим. Третій секрет спокуси Тельців – mdash; вміння підтримати тему. Тільці не переносять жінок дурних та порожніх усередині. Обгортка для них важлива, але «на смак» ви теж повинні бути «о-го-го».

Чоловік-Близнюки

Хочете привернути увагу Близнюків — пожартуйте так, щоб чоловік розсміявся. Такі чоловіки не терплять смуток і зневіру, тому вам доведеться вразити його іронічністю, сарказмом, жартами. Клоуном ставати не потрібно — Необхідно бути природною. Почуття гумору< /a> необхідно буде підкріпити вмінням не нав'язуватися. Якщо ви будете показувати всім виглядом, що він вам подобається, то, швидше за все, на вас чекатиме розчарування.

Чоловік-Рак

Щоб справити враження на Рака, потрібно показати, що ви цінуєте сімейні правила, любите батьків і хочете мати сім'ю. Якщо ви досить молоді, просто покажіть свою вірність, наявність правил, якими ви керуєтеся. Взагалі, такі чоловіки самі обирають жінок, тому, якщо ви йому не сподобалися відразу, то потім у вас буде значно менше шансів надолужити втрачене.

Чоловік-Лев

Чоловіка-Лева потрібно просто похвалити. У цьому етап спокуси закінчується майже відразу. Самооцінка у Львова досить висока, тому її потрібно трохи зменшити. Не показуйте йому, що вам подобається. Пограйте у кішки-мишки. Якщо ви опинитеся хоч трохи сильніше за нього емоційно, то він розтане і сам скаже вам, що без розуму від вас. Ах та — виглядати вам бажано не менше, ніж на 5 із плюсом.

Чоловік-Діва

Ось ми й підійшли плавно до чоловіків особливого типу, яким подобаються всі жінки одразу і не подобається ніхто одночасно. Якщо ви думаєте, що цього чоловіка можна обвести навколо пальця, ви глибоко помиляєтеся. Навіть легкі нотки вдавання він учує і занесе вас у чорний список відразу. Будьте собою — це перше правило. Правило друге — зробіть усе, щоб він вам довіряв. Третє правило — підійдіть до нього і скажіть прямо в обличчя, що вам подобається. Ви одразу завоюєте його серце. Це не слабкість — це покаже йому вашу внутрішню силу та чесність.

Чоловік-Терези

Ціх чоловіків можна і навіть потрібно змушувати ревнувати вас, але не потрібно перегинати ціпок. Привернути увагу чоловіків, народжених під цим Знаком, можна лише за допомогою чарівного зовнішнього вигляду. Терези — естети до мозку кісток. Вони люблять красу у всіх її проявах, так що дерзайте. Доведеться попітніти, бо у Терезів прихильниць чимало. Пороки їх не приваблюють, тож доведеться кинути палити та зловживати алкоголем. Наявність захоплюючого хобі є бажаною.

Чоловік-Скорпіон

Ваші захоплення та інтереси чоловіка-Скорпіона не цікавлять. Скорпіонам потрібна чесність, охайний зовнішній вигляд, розум і, звичайно ж, величезна зацікавленість у фізичному аспекті кохання. Скорпіони дуже прив'язуються до своїх пасій, так що не бійтеся бути трохи більш розкутими. Якщо ви перегнете палицю у помірності від тілесної любові, то Скорпіон вас кине, йому не хочеться ні за ким бігати.

Чоловік-Стрілець

Чоловікам, народженим під цим Знаком, хочеться бачити поряд із собою втілення оригінальності, а не просто унікальну жінку. У вас має бути те, чим ви зможете воістину сильно здивувати Стрільця. Ви повинні вміти виходити за межі зони комфорту заради нових емоцій та не боятися нічого нового. Нудні люди змушують Стрільців йти у себе. Ці чоловіки не зазнають ні граму буденності.

Чоловік-Козеріг

Ці чоловіки не терплять закидів. Для них особливу важливість є робота. Саме тому досягти Козерога і знайти ключ до серця цього чоловіка буде неймовірно важко. Варто враховувати, що, крім вас, у нього може бути ціла купа претенденток. Доведеться або змиритися з тим, що сподобатися Козерога дуже складно, або поховати будь-які надії на успіх. Іноді Козероги спускаються з небес, щоб сказати вам одразу, що ви їм не подобаєтесь, але це буває рідко. Флірт із ними небезпечний і майже позбавлений сенсу.

Чоловік-Водолій

Головні проблеми у відносинах з Водоліями — це емоції. На етапі знайомства з цими чоловіками варто бути якомога відкритішими, але при цьому зберігати якісь інтригуючі нотки. Цих чоловіків треба дивувати, тут не посперечаєшся. З Водоліїв доведеться тримати вухо гостро, тому що на початкових етапах знайомства ви можете отримати відмову дуже несподівано. З ними цей етап привернення уваги розростається до небувалих розмірів. Хочете сподобатися Водолем — не дорікайте їм ні в чому, дивуйте і смішіть.

Чоловік-Риби

Рибам сподобатися досить просто. Потрібно розповісти їм якийсь секрет про себе. Це покаже їм, що з вами можна співпрацювати у довгостроковій перспективі. Не розкривайте відразу всі карти, тому що в такому випадку чоловіки-Риби вас поважатимуть меншою мірою. Продовжіть етап флірту, щоб справити сильне враження на самолюбство Риб. З ними розслаблятися не можна в жодному разі, особливо на початку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вдалий день для завершення розпочатих справ Ваша енергія буде спрямована на роботу та фінанси, що....
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вам варто сповільнитися та озирнутися Не поспішайте з вирішенням важливих питань — особливо тих, ....
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день обіцяє бути активним та насиченим Ваша енергія буде на висоті, і ви зможете досягти успі....
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
більше матеріалів
/-0,30328011512756-/ /-pc-/
Top